![]() |
Cevap: Tek Hedefimiz Karabükspor
Sezon başlangıcında ve her seferinde saygıdeğer Rıza Çalımbay;
- "Hedefimiz ilk 10" dedikçe, bende her zaman; - "Hedefi 10'unculuk takımın başarısı küme düşmemek olur. Sonunda 15. bitirirse de küme düşmedik başarılı olduk" der demiştim (İnanmayanlar geçmişi tarasın görsünler) Nitekim dediğim noktaya geldik. Ve bana "Rıza düşmanı. Gerçek Sivasspor'lu olmayanlar. Takıma kötülük yapanlar" diye ithamda bulunan ve gözleri Rıza Çalımbay sevdasından dolayı kör olanlar NEREDESİNİZ? Bu durum beni "bakın haklı çıktım" diye yemin ederim sevindirmiyor. O kadar üzülüyorum ki, sizler ne hissediyorsunuz. Rıza Çalımbay'ı halen destekliyor musunuz? Hedefi 10.luk olarak gösterirken şimdi Hedef Karabükspor maçı demek ne demek iyi düşünün bakalım. . |
[QUOTE=DOGU_BEY;853395][B]sezon başından beri amma da -TEK HEDEFİMİZ- oldu, vay beee!!![/B][/QUOTE]
ne yazık ki hedeflerin hiç birini tutturamadık hep karavana inşallah bu son hedefi onikiden vururuz |
Hedeflerimiz birer birer cürüdü elimizde ligde kalmaktan baska bir hedefte kalmadi zaten.
Kalben söylemek istedigim tek birsey var.Kac kisi dikkat etti bilmiyorum ama,biz gercekten bir kac futbolcunun gayreti sonucu bugüne kadar oynanan lig ve kupa maclarindan hangisinden futbol oyniyarak iste bu Sivasspor dedigimiz belki bir belki iki mac vardir.Yani taraftara hic birsey verememissin.Kupada sans eseri yari finale gelmissin,ogüne kadar herkes Trabzon´un futbolunu begenmezken sen böyle bir takimdan 6 gol yemissin. Sözün kisasi yillardan beri bu taraftar mutlu degil.Ama önemli olan takimin kasasi tam ve acik yok ,önemli olan bu.Futbolda neymiski.... |
arkadaşlar olmuşa ölmüşe çare yok bu saatten sonra tek yürek olup takımımızı destekliyelim stadı doldurarak bu maçı alalım
|
[QUOTE=izmirliyigido;853477]Sezon başlangıcında ve her seferinde saygıdeğer Rıza Çalımbay;
- "Hedefimiz ilk 10" dedikçe, bende her zaman; - "Hedefi 10'unculuk takımın başarısı küme düşmemek olur. Sonunda 15. bitirirse de küme düşmedik başarılı olduk" der demiştim (İnanmayanlar geçmişi tarasın görsünler) Nitekim dediğim noktaya geldik. Ve bana "Rıza düşmanı. Gerçek Sivasspor'lu olmayanlar. Takıma kötülük yapanlar" diye ithamda bulunan ve gözleri Rıza Çalımbay sevdasından dolayı kör olanlar NEREDESİNİZ? Bu durum beni "bakın haklı çıktım" diye yemin ederim sevindirmiyor. O kadar üzülüyorum ki, sizler ne hissediyorsunuz. Rıza Çalımbay'ı halen destekliyor musunuz? Hedefi 10.luk olarak gösterirken şimdi Hedef Karabükspor maçı demek ne demek iyi düşünün bakalım. .[/QUOTE] [B]Aynen Izmirli Kardas agzina ve ellerine saglik....... ben de cok merakettim su an kac kisi burda hala Rizaye destekliyor??? eger bir kac kisi varsa ben ozaman Futbol dan bisey anlamiyorum demek yada benim gözüm kör..... :D [/B] |
Sezon bitmek üzere Sivasspor bu yil küme düsmez ama bu yilin en kazanclilari kim derseniz hemen söyliyeyim.
Bu yilin en balli olan kisileri basta Riza hoca ve kurmayi ile,bir sezon hic birsey yapamayan ,taraftara hicbirsey veremeyen buna ragmen paralarini aksatmadan alan futbolculardir... Aldiginiz para hepinize ananizin ak sütü gibi helal olsun kelimesi icimden demek gelmiyor malesef..... |
[B]Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim[/B]
KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim vereceklerini açıkladı Kardemir D.Ç Karabükspor’a Gerede etabı çalışmalarının son gününde Karabük Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ve Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel moral ziyaretinde bulundular. Kulüp başkanı Nevzat Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin ardından kent protokolü Karabükspor takımı ile beraber akşam yemeği yenildi. Yemekte Karabükspor’un ana sponsoru olan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ise Sivas galibiyetine 250 bin TL prim vereceğini söyleyerek, “Burada söylenecek çok laf var da, biz geriye gitmeyelim. Bu saatten sonra biz ligde kalmanın imkanlarını arayalım. Arkadaşlar, eğer lig de kalırsanız sizin kulüpte olan alacaklarınızı ödemeyi taahhüt ediyoruz bu bir. İkincisi, ligde kaldığınızda size biz sponsorunuz KARDEMİR olarak ek bir prim vereceğiz. Bu rakamı şimdilik 250 bin lira olarak düşünüyoruz. Onu artırmanın da çaresini arayacağız, ama ligde kalırsanız. Artık kalmadığınız takdirde dükkan kapanır” ifadelerini kullandı. Yolbulan, Karabükspor’un golcü oyuncusu Lua Lua’ya da takılarak senden iki gol bekliyorum dedi. Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise, "Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bizim ve takımımız için iki hafta çok önemli. Oyuncularımız inşallah Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarını alarak ligde kalacaklarına söz verdiler. Yeni teknik heyetimizle birlikte inşallah bu işi başaracağız” dedi. Karabük Valisi İzzettin Küçük takıma hitaben yaptığı konuşmasın da, "Sizler bizlere büyük gurur ve mutluluklar yaşattınız. Karabük gibi orta ölçek bir ilin ismini Süper Lig’de bulunan bu takımımızla birlikte sürekli duyurduk. Yıllar boyunca bir çok kişinin kulağı Karabük’te oldu veya Karabükspor’da. Karabükspor üzerinden Karabük ili kendini daha iyi ifade edebildi. Her takımın başına gelebilecek olan bu süreç bizim başımıza geldi. Biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ama Karabükspor daha önceleri de birçok sıkıntılar yaşadı. Biz bu sıkıntıyı aşacağız, çünkü yinede bizim durumumuz ne Ordu’nun nede Mersin’in durumu, her şey bizim elimizde. Her şey bizim elimizde ve bizim ayağımızda. Biz kimsenin merhametine muhtaç değiliz" diye konuştu. Takım kaptanlarından Birol Hikmet ve İlhan Parlak Karabükspor’un buraları hak etmediğini vurgularken kalan 2 maçı da kazanarak ligde kalacaklarını belirtiler |
[QUOTE=DOGU_BEY;853395][B]sezon başından beri amma da -TEK HEDEFİMİZ- oldu, vay beee!!![/B][/QUOTE]
bilmiyon mu biz tek tek gidiyoz gardaş :) |
[B]Eneramo pazartesi yok mu ? Adem 'le Eneramo sakat diyorsa ikiside yok demektir.[/B]
|
bozuk plak gibi aynı şeyleri dinlemekten bıktık. takımın başında görmek istediğimiz hoca yanlışlarının farkına varan,gerektiği zaman süpriz kadrolarla sahaya çıkabilen,tutmadığı zaman sistemi değiştiren,elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanabilen biri olmalı.ya sabır dedik fakat rıza hocada bunların hiç birini göremedik.
|
rıza hoca bence bu tepkinin nedenini bile anlayamadı.biz elendiğimiz için tepki vermiyoruz.rezil kepaze olduğumuz için,sahada taraftarı satan bir takım gördüğümüz için,maçı analiz edememiş hocamız olduğu için bu kadar tepkiliyiz.
|
keşke bu maç bu kadar önemli olmasaydı da trabzon maçındaki rezillerin ilk 11 de yeri olmasaydı.
|
Sezona nokta koyma maçı.Olumsuzluklar olmaz umarım.
|
[QUOTE=Çılgın Türk;853519][B]Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim[/B]
KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Sivasspor galibiyetine 250 bin TL prim vereceklerini açıkladı Kardemir D.Ç Karabükspor’a Gerede etabı çalışmalarının son gününde Karabük Valisi İzzettin Küçük, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Kardemir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kamil Güleç ve Kardemir A.Ş. Genel Müdürü Fadıl Demirel moral ziyaretinde bulundular. Kulüp başkanı Nevzat Şahin ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin ardından kent protokolü Karabükspor takımı ile beraber akşam yemeği yenildi. Yemekte Karabükspor’un ana sponsoru olan KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ise Sivas galibiyetine 250 bin TL prim vereceğini söyleyerek, “Burada söylenecek çok laf var da, biz geriye gitmeyelim. Bu saatten sonra biz ligde kalmanın imkanlarını arayalım. Arkadaşlar, eğer lig de kalırsanız sizin kulüpte olan alacaklarınızı ödemeyi taahhüt ediyoruz bu bir. İkincisi, ligde kaldığınızda size biz sponsorunuz KARDEMİR olarak ek bir prim vereceğiz. Bu rakamı şimdilik 250 bin lira olarak düşünüyoruz. Onu artırmanın da çaresini arayacağız, ama ligde kalırsanız. Artık kalmadığınız takdirde dükkan kapanır” ifadelerini kullandı. Yolbulan, Karabükspor’un golcü oyuncusu Lua Lua’ya da takılarak senden iki gol bekliyorum dedi. Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise, "Önemli bir süreçten geçiyoruz. Bizim ve takımımız için iki hafta çok önemli. Oyuncularımız inşallah Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarını alarak ligde kalacaklarına söz verdiler. Yeni teknik heyetimizle birlikte inşallah bu işi başaracağız” dedi. Karabük Valisi İzzettin Küçük takıma hitaben yaptığı konuşmasın da, "Sizler bizlere büyük gurur ve mutluluklar yaşattınız. Karabük gibi orta ölçek bir ilin ismini Süper Lig’de bulunan bu takımımızla birlikte sürekli duyurduk. Yıllar boyunca bir çok kişinin kulağı Karabük’te oldu veya Karabükspor’da. Karabükspor üzerinden Karabük ili kendini daha iyi ifade edebildi. Her takımın başına gelebilecek olan bu süreç bizim başımıza geldi. Biraz sıkıntılı bir dönemdeyiz. Ama Karabükspor daha önceleri de birçok sıkıntılar yaşadı. Biz bu sıkıntıyı aşacağız, çünkü yinede bizim durumumuz ne Ordu’nun nede Mersin’in durumu, her şey bizim elimizde. Her şey bizim elimizde ve bizim ayağımızda. Biz kimsenin merhametine muhtaç değiliz" diye konuştu. Takım kaptanlarından Birol Hikmet ve İlhan Parlak Karabükspor’un buraları hak etmediğini vurgularken kalan 2 maçı da kazanarak ligde kalacaklarını belirtiler[/QUOTE] Off paraya bak be.. Bizde bu paraya bonservisi olan topçu var... Düşündürücü bir durum... |
[QUOTE=adres58;853580]Off paraya bak be.. Bizde bu paraya bonservisi olan topçu var... Düşündürücü bir durum...[/QUOTE]
Bizde bu sene kişi başı 25 bin tl prim verilen 3-4 maç var (Ordu,Antalya,Galatasaray,Trabzonspor) ligde kalma maçına az bile bu rakam... |
inşallah bizim futbolcular ligde kalma mücadelesini son haftaya bırakmazlar.stresi haftaya taşıyacak mecalimiz kalmadı.haftalarca ligin dibinde olup düştü gözüyle bakılan elazığ bile küllerinden doğdu lige tutundu.son hafta bizim samsuna yaptığımızı onlar da bize yapmasın sonra.
|
hedefimiz karabük deyip saldırmalıyız.
|
rıza hoca kredisini bir hafta uzatmak için bu maçtan puan almak zorunda
|
Karabükspor Yönetimi, Karabükspor vekilleri ve üst düzey yöneticileri bu maça takımlarını adeta hazırlıyorlar. Bizde ne olup bitiyor bilmiyorum ama Karabüksporun galibiyet primi 400 bin olacağı tahmin ediliyor. Hadin burdan yakın. Acaip bir motivasyon ve teknik direktör değişimi ile geliyorlar. Bu maç çok zor olacağa benziyor.
|
[QUOTE=asabibaba;853541][B]Eneramo pazartesi yok mu ? Adem 'le Eneramo sakat diyorsa ikiside yok demektir.[/B][/QUOTE]
***inşlh kamilde olmaz kadroda |
Boşver Rıza hoca hiç kafanı yorma bu maçı da yenilelim zaten senden daha çok sivassporu düşünen Gakgoşlar son maçı bize verir o şekilde ligde kalırız
|
YARIN STAD dolmalı her zamnkinden daha çok
|
[QUOTE=cemahmety;853662]Boşver Rıza hoca hiç kafanı yorma bu maçı da yenilelim zaten senden daha çok sivassporu düşünen Gakgoşlar son maçı bize verir o şekilde ligde kalırız[/
Elazıg maçı niye versin .adamlar kendi sahasında yenilgiyle sezonu kapatmak isterlermi, mantıklı düşünmek lazım. kendi göbegimi kendimiz kesmeliyiz . |
[b]tek güvencem kendi evimizde iyi oynamamız,karabükün deplasmanda oynayamaması,can havliyle oynayacaktır,gözümüz maçta, kulağımız trabzonda olacak yazık, bu şekilde ligde kalmak çok zoruma gidiyor,sezon başından beri ne yönetim ,ne hoca ,ne oyuncular,nede taraftarlar hiiç tınmadı herkes işi oluruna bıraktı ,yönetimin eli,kolu,dili bağlı,hocanın kendi özel dertleri ve bjk aşkı ,iyi transfer yapamaması ,yapılanlarıda oynatmaması,oyuncuların maç seçen tavrı ,kapasitelerini tam sahaya yansıtmaması,bize böyle korku yaşatıyor,bu son bu maçı kazanmak için önce taraftar trübünleri dolduracak,rıza hoca hiçdeğilse şu maçta inatlarından vazgeçecek,oyuncular futbol hayatlarının en iyi en dikkatli oyununu oynayacak,sonrada kim nere gitmek istiyorsa cehennemin dibine kadar yolları var gidecek başka yolu yok bu işin:mad: [/b]
|
[QUOTE=asabibaba;853541][B]Eneramo pazartesi yok mu ? Adem 'le Eneramo sakat diyorsa ikiside yok demektir.[/B][/QUOTE]
[B] varsa yoksa ne vark var?? :rolleyes: iyiki yok ve insallah bu aksam ilk 11 Piech de baslasin [/B] |
bence karabüğü rahat geçeceğiz.
|
[QUOTE=astaravisa;853783]bence karabüğü rahat geçeceğiz.[/QUOTE]
inşallah dediğin gibi olur ama bu sene rahat yeneriz dağıtırız parçalarız dediğimiz birçok maçın sonunda hüsran yaşadık bence karabüğü hafife almamalıyız hayırlısıyla bu maçın sonunda gülen taraf biz oluruz inşallah |
[QUOTE=masteraydin;853777][QUOTE=cemahmety;853662]Boşver Rıza hoca hiç kafanı yorma bu maçı da yenilelim zaten senden daha çok sivassporu düşünen Gakgoşlar son maçı bize verir o şekilde ligde kalırız[/
Elazıg maçı niye versin .adamlar kendi sahasında yenilgiyle sezonu kapatmak isterlermi, mantıklı düşünmek lazım. kendi göbegimi kendimiz kesmeliyiz .[/QUOTE] bence de kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz başkasından medet ummadan bu işi bitirmeliyiz zaten istemeyenimiz çok milletin ağzı da torba değil bin tane dedikodu havada uçuşacak o yüzden böyle şeylere meyil vermeden bu gün bu işi bitirmeliyiz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:07. |