SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36112)

fatihcan58 21.05.2013 15:27

Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

[QUOTE=GokhanTurna;856476]Pedriel ve Senecky'in gitmesi çok iyi oldu. Rajnoch'a gelince burada mutsuz olduğu bilenen bir gerçekti. Kadroya doğru düzgün girememekten şikayetçiydi. Çok kalite bir defans oyuncusu kaybettik ama iki tane Murat ve Ümit gibi genç taş gibi defansımız var Navratil'in yanına. Tabi bir tane daha stoper almak gerekiyor kadro genişliği açısından.

Eneramo meselesi hepimizi sıkmıştı zaten gitmesi kendi açısından iyi oldu. Benim Süper Lig tarihimizde tek gitmesini istemediğim bir kaç oyuncudan biridir. Umarım kendisini çok aramayız. Hangi takıma giderse gitsin o takıma mutlaka ekstra katkı sağlayacaktır. Kendisi ile sözleşme imzalayan takımı tebrik ederim hayırlısı olsun.[/QUOTE]

Ne içtiysen aynısından bende istiyorum...

tavatir 21.05.2013 15:43

Bence giden isimler isabetli olmuş. Hepsine Sivasspor'a yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz.

Bundan sonra gidecek isimlerden para kazanmamız lazım artık. Yıllardır bonservis bedeli olmayan oyuncu bulmakta zorlanıyoruz ama hep oyuncularımızı serbest bırakıyoruz. İnşallah bu sorun halledilir.

Yerlilerden Uğur Kavuk ve Erhan da ayrılacak sanırım. Umarım Erman ve Kadir kalır. Herşeye rağmen iyi bir Kadir ve iyi bir Erman yerli statüsünde birçok Süper Lig takımı için idealdir.

GokhanTurna 21.05.2013 15:43

[QUOTE=fatihcan58;856483]Ne içtiysen aynısından bende istiyorum...[/QUOTE]

Hayırdır kardeşim ?

HALIL 21.05.2013 15:57

yerlerini doldurursak neden olmasin haydi carlos is basina :)

HALIL 21.05.2013 15:58

açikcasi pedriel ve senecky'nin gitmelerine sevindim

oguzhan_1616 21.05.2013 16:10

Ben Eneramo'nun ve Rajnoch'un gitmesine üzüldüm. Kötü diyip beğenmediğimiz herkesin gitmesini istediği Eneramo bu sezon iki kategoride toplamda 15 gol atmıştır. Geçen sezon bu rakam ligde 15,kupada 1di yanılmıyorsam. Yani son iki sezondur sürekli eleştri okları üzerinde bulunan bi Eneramo 15 -16 gol atmış. Üstelik şunu da düsünelim bu sene takımımız genel olarak gol atamadı geçen seneki golcü takım kimliği bu sene yoktu. Bu sene yeterli gol atamama,hücum aktivitelerinde başarılı olamama sorunu yaşarken Eneramo yine 15 gol atmış. Kötü bir Eneramo 15 gol atıyorsa , ya takım çok iyiyken başarılı bi takımken ne yapar siz düşünün. En berbat oynadığı maçta bile iki rakip Eneramo'yu savunma durumunda oluyor hiçbir şey yapmasa bile adam eksiltmeye yarıyor. Eneramo kötü Eneramo berbat diyip duruyorsunuz peki bu takım hücumda çok iyi de Eneramo mu o düzeni bozuyor anlamış değilim. Zamanında benzer stilde olan Mehmet Yıldız ligde 14 gol atınca mükemmeldi çoğunuz için 5 milyon euroya vermeyelim diyordunuz. Bi uçurum mu var ben göremiyorum takım mükemmel işlerken 14 gol yanılmıyorsam 5-6 asist yapan adamı yerlere göklere sığdıramazken başarısız bi Sivasspor'da yine aynı istatistiklere sahip olan adamı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz eleştrilerinizle. Sivassporun basarısızlıgının faturasını Eneramo'ya kesiyorsunuz adeta...
Rakamlarda bir yanlısım varsa düzeltiniz kafadan söylüyorum. Saygılar.

Turan 59 21.05.2013 16:43

Eneramo ve Rajnoch'u çok ararız.Emeklerine çok teşekkür ederim.Yolları açık olsun.

poolat58 21.05.2013 17:14

yabancı sınırlaması getirilmese rajnoch kalabilirdi ama sıkıntı yok. hepsi de yerinde kararlar...hayırlısı ile bi de uğur kavuk la yollar ayrılsaydı...iyi niyetli bir futbolcumuz ama artık yapamıyor işini

asabibaba 21.05.2013 17:17

Buarada dün Lig.tv de konuşulurdu yabancı olayı 6+4 değil 6+2 imiş seneye de 5+2 olacakmış...

B.DUMANLI 21.05.2013 17:51

[QUOTE=Turan 59;856506]Eneramo ve Rajnoch'u çok ararız.Emeklerine çok teşekkür ederim.Yolları açık olsun.[/QUOTE]

Hele bir hocamiz gelsinde o dedigin iki futbolcuyuda inan bana aramayiz.Artik yeni yüzler görme zamani gelmistir.
O dediklerinin daha kalitelilerini Sivasspor taraftari hakediyor,yeterki hoca imzayi atsin gerisi kolay.

asabibaba 21.05.2013 17:54

[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/carlos-sivasi-dogruladi[/url]

MeD_Turc 21.05.2013 18:19

Ugur kavuk la yollar be zaman ayrılacak merak edıyorum maksat cıtayı yukseltmekse ugur kavuk bu takımın topcusu degıl

34orhan58 21.05.2013 18:55

pedriel çok iyi niyetli ve efendi kisiligi olan bir oyuncuydu bekki teknik degldi ama çoğu oyuncudan daha çok pres yapardi hatta mevkisi olmadiği halde çoğu zaman sağ kanatda oynadi yaşida gencdi bence iyi yedek bir forvet olabilirdi.

karamik 21.05.2013 18:57

Başkan senecky kalsaydı başarılı kaleci hiç gol yemedi bu sezon :)

Has Sivas`li 21.05.2013 19:02

[QUOTE=MeD_Turc;856520]Ugur kavuk la yollar be zaman ayrılacak merak edıyorum maksat cıtayı yukseltmekse ugur kavuk bu takımın topcusu degıl[/QUOTE]

Carlos gelirde UGUR ilk onbirde sahaya cikarsa, hepimizin futbol anlayisini baya bir gözden gecirmemiz gerekir :D

HALIL 21.05.2013 19:12

[QUOTE=karamik;856528]Başkan senecky kalsaydı başarılı kaleci hiç gol yemedi bu sezon :)[/QUOTE]

evet aynen :D.......................

Elbeyliliyiz 21.05.2013 19:28

Daha iyisi gelcekse Eneramo hakkinda sunu diyebilirim olmazsa olmazi degil ama cok kaliteli bir oyuncumuzu kadromuzdan kaybettik, kisiligi ile cok sevdim kendisini, rajnoch a da üzüldüm savascisini kaybettik. Pedriel iyi bir yedek olurdu sivasi Taniyor. Yerlerine Burhan Eser gibi kaliteli oyuncular alacaksak veya lualua gibi vs. Hayirlisi olsun Güzel bir uyumlu kadro olmasi dilegi ile!

58MUAMMER58 21.05.2013 20:28

[b]hayırlısı olsun giden oyunculara futbol hayatlarında başarılar dilerim,eneramo ve raynoch geldiklerinden beri takıma fayda sağladı bunu inkar edemeyiz,pedrielde kalitesi ölçüsünde iyiniyetle mücadele ediyordu geçen sezon iyiydi bu sezon pek katkı sağlıyamadı sağlık olsun ,eneramo zaten mecburiyetten sivasda kalmıştı ,muhtemelen sivasın verdiği paradan eccik daha fazla para verecek ,avrupada mücadele edecek takıma gidecektir,pedrieli ptt ligindeki takımlar alırsa daha faydalı olur ,raynochuda lige yeni çıkan takımlardan 1 i alır sanırım cerny hazır değilse ptt ligine kiranabilir malum ,takım çok dağıldı yabancı transferinde yanlış yaparsaK telafisi çok zor olur [/b]

ROMANTİK KATİL 21.05.2013 20:54

Bütün ayrılıp giden oyunculara tesekkürler. Bunlar arasında bana göre en önemlisi Jan Rajnohtu .. Bu sene attıgı kritik kafa golleri bize cok katkı sagladı. Hayırlısı olsun deyip önümüze bakalım.

mnt3 21.05.2013 21:12

Başkanımız mevkisi gereği kendisine yakışan efendice açıklamayı yapmış.Ben ise şöyle diyorum:Bazı karaktersiz,utanmaz hakemler ve malum lobiler Sivassporumuzun ligi ilk 6 içinde bitirmesini ve kupada final oynamasını engelledi.Biz Sivaslıların yeterince organize olamaması ve gerekli meşru,yasal baskıyı sağlayamaması da bunda etken oldu

adres58 21.05.2013 21:21

Sivassporumuzdan ayrılan bütün futbolcularımıza teşekkür eder, bize karşı mücadelelerinde başarısızlık, rakip takımlara karşı başarılar dilerim :D :D
Hiç bir futbolcu bizim ekmeğimizi yediği halde ''vay bana şöyle ettiler, böyle ettiler'' dememişlerdir. bunun kıymetini daha sonra anlamışlar ve pişman olmuşlardır. Kadir ve Ermanın kulaklarını çınlatır saygılar sunarım...

5858SS5858 21.05.2013 22:15

Isabet olmus.
Pedriel ortalama´nin altinda bir kanat oyuncusuydu. Cok agir kaliyordu, her ne kadar devamli defans´a yardim etse de. Kritik golleri de var tabi. Özellikle Ordu macinda attigi gol belki de bizi kümede tutan gollerden biriydi.

Rajnoch: O kadar ihtiyacimiz yok kendisine. Zira onun disinda Navratil, Murat, Ümit, Erhan gibi stoperlerimiz var.

Eneramo: Takimimizin en golcü oyuncusu, ancak kendisinin yerinde hangi forvet olsa, asgari 15 gol atardi, Piech de dahil buna tabi. Takimi ilerde top tutarak rahatlatiyor, ama tek forvetli sistemde oynayacak tipte bir hücum oyuncusu degil.

Senecky: Sanirim bu kardesimiz hakkinda neden gittigine dair pek de ayrintiya girmeye gerek yok. Kötü bir kaleci oldugunu zannetmiyorum, özellikle Ankaraspor´da görev yaptigi sürecte Slovakya milli takiminin birinci kalecisiydi.

Ben yinede slav irklarindan futbolculari tercih etmeye devam etmemiz gerektigini düsünüyorum, disiplinleri acisindan.

Fakat muhtemelen Carlos takimin basina gecerse Latin Amerika´dan adamlar getirtecek, umarim cok fazla macera aramaz. Bir de Alex´i geri getirmiyor mu Türkiye´ye?

hukukçu58 21.05.2013 22:16

Yerlerine takviye yapılırsa ki mutlaka yapılacaktir giden oyuncular eneramo hariç bize çok bir şey katmış oyuncular değil eneramo da şu saatten sonra çok da birşey veremezdi zaten maç seçen nazlanan topçuzu bir dakika bile elinde tutmak hatadır eğer grosicki kendine çeki düzen vermeyecekse ona da yol verilsin bence bize atıf gibi yürekli topçular lazım.

Rallim58 21.05.2013 22:19

[B]Hedefinde futbolun zirvesi olan, sözüm ona İT ile sözleşme de yapsalar, sonuçta hep kaybeden Sivas'tan gidenler olmuştur.

Sivas'tan ayrılan futbolcuların tamamına yakını, Sivasspordan ayrıldıklarına pişmanlıklarını dile getirmişlerdir.

Çünkü Sivas halkı misafirperver, Sivasspor kulübü ise futbol okuludur. Mütevazi olup, amacı futbol ve futboldan kazanç elde etmek isteyenlerin, tek adresi Sivasspor olmalıdır.[/B]

şarkışla 58 21.05.2013 23:32

Hepsi normal.Herkes Rajnoch demiş ama ağır bir topçuydu.

DOGU_BEY 21.05.2013 23:55

[B]diğer yolları ayrılanlar:

kadir, erhan güven, uğur kavuk...büyük ihitmal erman...[/B]

Mete209 22.05.2013 01:25

Güle güle gidin. Emekleriniz için teşekkürler! Pedriel de emekçiydi onu unutmamak lazım.

4eylül 22.05.2013 06:12

sivasspora yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz yolları açık olsun

shang 22.05.2013 08:12

pedriel sürpriz oldu burda fena değildi iyi bir yedekti bazen iyi işlerde yaptı

birdokuzaltiyed 22.05.2013 08:44

[B]Çok güzel hamle Başkan,
İnşallah dediğiniz gibi seneye daha güzel hamlelerle istediğimiz gibi bir takım oluştururuz.Gayret bizden tevfik Allah'tandır.[/B]

keko 58 22.05.2013 09:21

[QUOTE=Turan 59;856506]Eneramo ve Rajnoch'u çok ararız.Emeklerine çok teşekkür ederim.Yolları açık olsun.[/QUOTE]

[B]Rajnoch bisey demen de ama Eneramo??? Bilmiyorum burda neden hala okadar kisi bunun pesinde??? Anlamis deylim..... :confused:

NEYAPTIKI??? HIC BISEY!!! yoksa ben mi bisey görmedim sunu söylebilirim simdeye kadar 1 Mac Kacirmadim!!! ona göre cevap verin.... :D

[/B]

58MUAMMER58 22.05.2013 09:42

[QUOTE=keko 58;856644][B]Rajnoch bisey demen de ama Eneramo??? Bilmiyorum burda neden hala okadar kisi bunun pesinde??? Anlamis deylim..... :confused:

NEYAPTIKI??? HIC BISEY!!! yoksa ben mi bisey görmedim sunu söylebilirim simdeye kadar 1 Mac Kacirmadim!!! ona göre cevap verin.... :D

[/B][/QUOTE]

[b]dayı size göre rıza çalımbay hiçbirşey yapmadı ,raynoch bişey yapmadı,eneramo hiçbirşey yapmadı mahsusdanmı yazıyorsunuz bilmiyorum ,siz hangi maçları seyrettiniz onlarıda bilmiyorum ,siz ve sizin gibi düşünenler ne yapmaya çalışıyorsunuz onuda anlamıyorum,eneramo hiçbirşey yapmadı diyen kişinin sivassporu bildiğini maçlarını izlediğini sanmıyorum,ilk geldiği sezon biraz alışma süresi geçirsede sivassporu ligde tutan kişilerin başındadır ,groseçki ,navratil,radayla birlikte,geçen sezon 16 gol atmıştır ve sivassporun avrupa kupasına katılmayı hakettirmiştir, fakat hakemler müsade etmemiştir,li,gde bıraktırmış diyebiriz .bu sezonda çok kötü sezon geçirmesine rağmen 11 gol atmış ,kazandırdığı puanlarla sivassporu ligde bıraktırmıştır,attığı gollerle sivassporu kupada yarı finale kadar taşımıştır,haa rıza hoca ve futbolcuların büyük bölümü olaya tam konsantre olamadığı için hakem müsade etmediği için ,farklı skorla elendik orası ayrı ,şimdi bu eneramomu hiçbirşey yapmamış adam her maç 4 kişiyi sırtında taşıyor ,o olmasa atıf öyle slolom yapıp gollar atabilirmiydi ?bence imkanınnız varsa sivassporun tüm maçlarının özetlerini tekrar gözden geçirin nedemek istediğimi öyle daha rahat anlarsınız ,haa adam sivasdan gitmek istiyor oda onun bileceği iş [/b]

keko 58 22.05.2013 10:06

[QUOTE=58MUAMMER58;856646][b]dayı size göre rıza çalımbay hiçbirşey yapmadı ,raynoch bişey yapmadı,eneramo hiçbirşey yapmadı mahsusdanmı yazıyorsunuz bilmiyorum ,siz hangi maçları seyrettiniz onlarıda bilmiyorum ,siz ve sizin gibi düşünenler ne yapmaya çalışıyorsunuz onuda anlamıyorum,eneramo hiçbirşey yapmadı diyen kişinin sivassporu bildiğini maçlarını izlediğini sanmıyorum,ilk geldiği sezon biraz alışma süresi geçirsede sivassporu ligde tutan kişilerin başındadır ,groseçki ,navratil,radayla birlikte,geçen sezon 16 gol atmıştır ve sivassporun avrupa kupasına katılmayı hakettirmiştir, fakat hakemler müsade etmemiştir,li,gde bıraktırmış diyebiriz .bu sezonda çok kötü sezon geçirmesine rağmen 11 gol atmış ,kazandırdığı puanlarla sivassporu ligde bıraktırmıştır,attığı gollerle sivassporu kupada yarı finale kadar taşımıştır,haa rıza hoca ve futbolcuların büyük bölümü olaya tam konsantre olamadığı için hakem müsade etmediği için ,farklı skorla elendik orası ayrı ,şimdi bu eneramomu hiçbirşey yapmamış adam her maç 4 kişiyi sırtında taşıyor ,o olmasa atıf öyle slolom yapıp gollar atabilirmiydi ?bence imkanınnız varsa sivassporun tüm maçlarının özetlerini tekrar gözden geçirin nedemek istediğimi öyle daha rahat anlarsınız ,haa adam sivasdan gitmek istiyor oda onun bileceği iş [/b][/QUOTE]

[B]Muammer Kardes,
ben tek SIVASSPORUN Maci seyrediyom!! Biz ne mi yapmaya calisiyorus?? Bu nedemek Kardesim biz yani benim gibi düsünceler Tek ESKI GÜNLERI GERI ISTIYORUS baska bisey Yok!!
Riza ne yapti hala anlamadim her hafta ayne seylere yapti ve sonuc?? az kalsaydi düserdik!! düsdü zaman bidaha Cikis YOK!! hele yedek de süper bi Piech bekliyo ama yönetim aldi icin Oynatmiyo bu nebicim Is?? yok mis Hakem hattali yok mis kendise Problem Vardi bunu mi istiyon?? BEN ISTEMEM!!
Eneramo ne yapti?? 16 gol atmis tmm dogru ama sunu unutma kac tane 100 de 100 Positionu kacirdi??
Eneramo bana göre Defansoyncu sayibilir ama Forfet mümkündeyil kusura bakma 4 kisiyi sırtında tasıyor dogru ama sonuc?? Adam ya Foul yapiyo yada Ofsayt da duriyo cok ilginc hala buna biri örenmemis.....

Ben bütün Maclari baktim bidaha bakmaya gerek yok......

[COLOR="red"]benim yazdiklari kötü icin demiyorum SIVASSPORA ASK ICIN ve ICIMDEN SÖYLIYORUM güzel Kardesim[/COLOR]

Vazla Uzatmalim yeni Sezon gelecek ve Insallah hersey bizim Istedimiz Olacak!

[/B]

samet35 22.05.2013 16:56

bülent uygun zamanında da bi sürü iyi oyuncuyu yollamıştık ve o sezon onların yerini dolduramamıştık.. yine aynı hataya düşüyoruz bence.

murat_n 22.05.2013 17:15

Ben bu sene herşeyin çok farklı olacağını düşünüyorum. Çünkü lig bitti ve hemen çalışmalar başladı. Ayrılan oyuncularda da isabetli karar verilmiş benc, emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Roberto carlos da doğru ise hayırlı olsun diyorum

ayazoğlu 22.05.2013 18:32

Yolcu güle güle

canimsivas58 22.05.2013 18:43

rajnoch durabilirdi aslinda ama yinede iyi oldu
beyler eneramo biraz iyi olsaydi toplari atsaydi en az 10. olurduk
adam her ücüncü pozisyonu atabiliyordu

bana kalsa borjan,aatif,erman,ziyadan baska herkez gidebilir
hele su kadir ve UGURRRR $§)%

allahim ne olur ugur gitsin amin

ivancrayz 22.05.2013 18:55

[B]hayırlı olsun inşallah yoklukları hissedilmez.[/B]

''Samed58'' 22.05.2013 19:28

Bunlarin yerine Roberto Carlos daha guzel oyuncular getirir bence, tabiki yonetim her sene gibi pintilik yapmasa

hüso58 22.05.2013 21:29

enaromo yüzünden piech gibi kaliteli topçuların önü kesiliyordu böyle çokkk güzel oldu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:32.