![]() |
Cevap: Lugano Sivasspora doğru
hayırlı olsun sıra orta sahada...
Lugano'nun gelmesine şaşıranları İtalya'daki adamı alabilirsek ne yapacaklarını düşünmek istemiyorum :) |
Bu habere cok sevindim, bu oyuncu hem defansini iyi yapiyior hemde goller atiyior :D
|
[QUOTE=babapiton;864448]hayırlı olsun sıra orta sahada...
Lugano'nun gelmesine şaşıranları İtalya'daki adamı alabilirsek ne yapacaklarını düşünmek istemiyorum :)[/QUOTE] di natali mi, françesko totti mi :D |
[QUOTE=FatihCan;864451]di natali mi, françesko totti mi :D[/QUOTE]
Balotelli varkene niye di natale veya totti alalim kardes:D |
[QUOTE=Sivasli010;864452]Balotelli varkene niye di natale veya totti alalim kardes:D[/QUOTE]
yaş sınırından dolayı dedim :D yok edison kavanide olabilir :D |
kwadwo asamoah beyler hayırlı olsun diyelim
|
[QUOTE=by_romantic;864455]kwadwo asamoah beyler hayırlı olsun diyelim[/QUOTE]
yok artık lebron james :))) şakamı bunlar gardaş la |
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kwadwo-asamoah/profil/spieler_63531.html[/url]
kiralık büyük ihtimalle |
[QUOTE=FatihCan;864457]yok artık lebron james :))) şakamı bunlar gardaş la[/QUOTE]
yok kardes dogu_bey dediydi asamoah ve carlos gorusuyorlar diye ama kiralik gelebilirmis |
Carlos Anzhi'de 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynamış gelen ve istenilen transferlere bakılırsa 4-3-3 için hazırlık yapılıyo
Asamoah Juve'de tüm maçlarda 4-3-3 ün sol orta saha oynamış mesela. 4-3-3 -----------------Korcan----------------- -Apo------Lugano-------Ümit-------Ziya- ----Cicinho------Kadir--------Asamoah(?)-- ---Kamil--------Rengifo--------Aatif----- 4-2-3-1 -----------------------Borjan------------------- --Apo---------Lugano---------Ümit--------Ziya- ------------------Kadir----Hakan---------------- -Kamil---------------Asamoah(?)------------Aatif--- --------------------Rengifo--------------------- |
zaten geçen sene sadece 7 maça çıkmıs bu senede kadroda düşünmüyolar
|
[QUOTE=babapiton;864461]Carlos Anzhi'de 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynamış gelen ve istenilen transferlere bakılırsa 4-3-3 için hazırlık yapılıyo
Asamoah Juve'de tüm maçlarda 4-3-3 ün sol orta saha oynamış mesela. 4-3-3 -----------------Korcan----------------- -Apo------Lugano-------Ümit-------Ziya- ----Cicinho------Kadir--------Asamoah(?)-- ---Kamil--------Rengifo--------Aatif----- 4-2-3-1 -----------------------Borjan------------------- --Apo---------Lugano---------Ümit--------Ziya- ------------------Kadir----Hakan---------------- -Kamil---------------Asamoah(?)------------Aatif--- --------------------Rengifo---------------------[/QUOTE] Gerçekçi olmak gerekirse 4-3-3 bu takıma ağır gelir. |
[QUOTE=babapiton;864461]Carlos Anzhi'de 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynamış gelen ve istenilen transferlere bakılırsa 4-3-3 için hazırlık yapılıyo
Asamoah Juve'de tüm maçlarda 4-3-3 ün sol orta saha oynamış mesela. 4-3-3 -----------------Korcan----------------- -Apo------Lugano-------Ümit-------Ziya- ----Cicinho------Kadir--------Asamoah(?)-- ---Kamil--------Rengifo--------Aatif----- 4-2-3-1 -----------------------Borjan------------------- --Apo---------Lugano---------Ümit--------Ziya- ------------------Kadir----Hakan---------------- -Kamil---------------Asamoah(?)------------Aatif--- --------------------Rengifo---------------------[/QUOTE] kardes 4-2-3-1 asamoah ve aatifi yerden degismeli cunku roberto carlos demisti 10 numarada oynayabillirmis aatif (ermanin yerine) |
-----------------------Borjan-------------------
--Apo---------Lugano---------Ümit--------Ziya- ------------------Kadir----Hakan---------------- -Cicinho--------------Aatif------------Asamoah--- --------------------Rengifo--------------------- Grosiscki sonradan oyna girme cunku cabuk yoruluyor |
Yıllardır uruguayın kaptanlığını yapmış bir isim Allahtan bi mani olmazsa kesinlikle katkı sağlayacağını düşünüyorum.
|
[QUOTE=buraks58;864392]sağ bek- uğur,abdurrahman
sağ ön- cicinho ve burhan sol bek- eren forvet- rengifo stoper- lugano??? şimdi geriye bir orta saha birde forvet kaldı.[/QUOTE] Solbek Eren?? Ziya ne olacak??? Eren kim tanımıyorum ama Ziya'nın yedeği olabilecek bir solbeke çok ihtiyaç var... Ayrıca bence Burhan alternatif değil Sivasspor'da mevcut en önemli Türk oyuncu.. Kesin ilk 11 de olması gerek ..Tabii formuz zamanları hariç... |
[QUOTE=ahmet ali;864478]Solbek Eren?? Ziya ne olacak??? Eren kim tanımıyorum ama Ziya'nın yedeği olabilecek bir solbeke çok ihtiyaç var...
Ayrıca bence Burhan alternatif değil Sivasspor'da mevcut en önemli Türk oyuncu.. Kesin ilk 11 de olması gerek ..Tabii formuz zamanları hariç...[/QUOTE] Ahmet Ali Abi , Arkadas yeni gelen oyunculari mevkileriyle birlikte saydi :D Bu ilk 11 degil :D rahat ol |
Luganayi gecen gun uruguay fransa macinda izledim, adam milli takim kaptani yasi geregide olabilir ama 90 dk ben bi yanlisini hakeme rakibe daldigini gormedim, fenerdeyken cok hircin falan diyorsunuzda bizdeki efendi bilicayi fenerde neler yaptigini herkez gordu yani sivasin yonetimi ve anbiyansiyla baska takimlarinki bir degil biz bu ligin agir abisiyiz.... Genel anlamda takima bakarsak eger suan sivasta bir milat yasaniyor seyitci yonetim ve antrenorlerin yuzundeki heycani gorebiliyorum yillarca mehmet nas cem can ugur kavuk tipindeku duz topcular bu takima hic birsey katamadi varsin bu senede dunya yildizlariyla oynayalim bogulursak buyuk denizde bogulalim kaldiki son bir kac senedir dusme potasinda dolasiyoruz suanki kadro her halukarde ligde tutunur yani arkadaslar
|
şimdi tam anlamıyla ihtiyarlar heyeti kurmuş olduk
Madem dünyaya meydan okumak gibi bir amacımız vardı Diğer ihtiyarlar (hayrettin ,mehmet nas ,uğur )niye gönderildi luganonun kalitesine lafım yok Ama bu kadroyla iki sene sonra iddiamız kalmaz |
[QUOTE=sivaslıadem;864483]şimdi tam anlamıyla ihtiyarlar heyeti kurmuş olduk
Madem dünyaya meydan okumak gibi bir amacımız vardı Diğer ihtiyarlar (hayrettin ,mehmet nas ,uğur )niye gönderildi luganonun kalitesine lafım yok Ama bu kadroyla iki sene sonra iddiamız kalmaz[/QUOTE] her sene süper iddialı mı oynuyorduk da, şimdi iki sene sonra iddiamızı sürdüremeyeceğiz diye korkuyoruz? :D iki yıl iddialı oynayalım da iki yıl sonrasını da o zaman düşünürüz |
bilicadan sonra defansı toparlamaya aday bi isim hayırlısı diyelim
|
lugana geldi de luganoyu beğenmiyoruz ne günlere kaldık be
|
Avrupada mücadele eden en iyi 10 defans oyuncusundan biri benim için. Yılın transferi bizim adımıza Lugano olacak, çok sevindim.
|
Insallah olur , kaldi orta saha ve forvet
|
Hadi hayirlisi,sanki sivasspor yeniden doguyor.Her sey yeni,eger bir cikis yakalanirsa uzun sureli olur. Her sey hocanin elinde,takimi iyi motive ederse basari kesin demektir. kontrol altina alamazsa yeni oyuncular havalara girer,takimda basibozukluk baslar. Basarinin anahtari carlosun ellerinde. Hadi hayirlisi.
|
Yıllardır stoper mevkisinde sıkıntılar yaşadık. Bir türlü takıma basamak atlattıracak iyi bir stoper bulamadığımız senelerden sonra takımın defansını toparlayabilecek kalite ve tecrübeye sahip bir oyuncuyu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Lugano gibi sahada rakibe karşı fizik mücadelede etkili ve güçlü bir oyuncu için 32-33 yaş bence Süper lig'te o kadar problem olmaz. Daha 2 yıl önce 30 Yaşında iken; Fransa şampiyonu PSG'nin transfer ettiği, Geçtiğimiz sezonun 2.yarısında La liga'nın güçlü ekiplerinden Malaga'nın kiralık olarak kadrosuna kattığı bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu takımların ilk 18'inde yer alan bir oyuncu sakatlık yaşamadığı takdirde Süper lig'te çok rahat oynar. Ayrıca Uruguay milli takımı gibi 2010 Dünya kupasında 4.cü olmuş, kaliteli bir takımın 2006'dan beri kaptanlığını yaptığını da unutmayalım. Rengifo transferinden dolayı eleştirdiğim, yönetimi ve hocayı gerçekleşir ise bu transfer dolayı tebrik ediyorum. İnşallah düşüncelerimizde yanılmayız ve kulübümüze önemli katkıları olur.
|
[QUOTE=fatih585858;864520]Yıllardır stoper mevkisinde sıkıntılar yaşadık. Bir türlü takıma basamak atlattıracak iyi bir stoper bulamadığımız senelerden sonra takımın defansını toparlayabilecek kalite ve tecrübeye sahip bir oyuncuyu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Lugano gibi sahada rakibe karşı fizik mücadelede etkili ve güçlü bir oyuncu için 32-33 yaş bence Süper lig'te o kadar problem olmaz. Daha 2 yıl önce 30 Yaşında iken; Fransa şampiyonu PSG'nin transfer ettiği, Geçtiğimiz sezonun 2.yarısında La liga'nın güçlü ekiplerinden Malaga'nın kiralık olarak kadrosuna kattığı bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu takımların ilk 18'inde yer alan bir oyuncu sakatlık yaşamadığı takdirde Süper lig'te çok rahat oynar. Ayrıca Uruguay milli takımı gibi 2010 Dünya kupasında 4.cü olmuş, kaliteli bir takımın 2006'dan beri kaptanlığını yaptığını da unutmayalım. Rengifo transferinden dolayı eleştirdiğim, yönetimi ve hocayı gerçekleşir ise bu transfer dolayı tebrik ediyorum. İnşallah düşüncelerimizde yanılmayız ve kulübümüze önemli katkıları olur.[/QUOTE]
haklisin kardesim bir de unutmayalim confederation cup da da oynadi ilk 11 de muslerayla ilk 3 e kaldi uruguay. |
lig tv de birhaberde neymar luganoyu rezil etmis insallah bizdede Boyle oynamaz
|
[QUOTE=avare;864558]lig tv de birhaberde neymar luganoyu rezil etmis insallah bizdede Boyle oynamaz[/QUOTE]
avare gardaş türkiye liginde bırak neymarın kalitesine yakın onun yarısı kalitede topçu varmıki sence luganoyu rezil etsin |
halen anlayamıyorum sivasa ronaldinyoda gelse bizim millet bir şey bulur ya arkadaşlar lugano cicinho bunlar roberto Carlos olmasa geleceğinimi sanıyosunuz ve beğenmiyosunuz daha bişey demiyorum şunu düşünün geçen yıl uğur kavuk bu yıl cicinho fark yokmu arada adam brezilya milli takımında oynamış siz 1 kez forma giyene milli diyosunuz 17 kez forma giymiş bence bu seneki kadro en mükemmel kadro olacak ayrıca renfigoyu izleyin burak yılmaz tarzı hem kafa hem teknik özellikle son vuruşlar kalecinin uzanamayacağı yerlere bence destekleyelim arkadaşlar birde yok önümüzdeki yıllar falan iskelet bozulmadı takımın ve hepi genç bunlarda olacakki eksik olduğumuz bölgelere tecrübe lazım yoksa sağ kanat yol geçen hanı gibiydi stoper bir tek şuana kadar bilica iyiydi bu sene ümit,ziya cicinho ve lugano bence harika 4 lü olur
|
umarım eski agresifliği üzerinde değildir.yoksa hakemler luganoya fenerbahçede gösterdiği toleransı sivasta göstermez.her maç kırmızı kart görebilir
|
Lugano nezaman gelecek sivasa nezaman imzayi atacak ?????
|
Luganoyu cok severim Sivasimiza ve Sivassporumuza hayirli ve ugurlu olsun ins.
Luganoyu kötüleyen arkadaslara sesleniyorum.. Sivassporda her oyuncu adam edilir ve ona göre davranir.. Lugano bizde süper olacaktir Fenerle ne karistiriyorsunuz anlamiyorum .. Lugano Sivassporda ve artik bizim futbolcumuz onu deskteleyip güvenmemiz lazim |
adamın gelmesini bırak sivasla isminin duyulması bile çok büyük reklam oldu twitter,facebookta gazetelerde sivassporumuzu güzel reklam yaptı lugano işallah çok güzel maçlar olacak..
|
Diego Lugano Confederation Cup da 4 mac da forma gitmis
Uruguayin kazandigi 2-1 lik maci Nigeriyaya karsi Lugano bir gol kayit etmis.. yani macin kazanilmasina sebep olmus.. Daha ne istiyorsunuz beyler ?? Saglam bir defans oyuncusu Navratil ve Rajnoch dan daha fazla gol atiyor üstelik.. Neymarin Luganoyu rezil ettigi video tartisilmaz neymarin kalitesit belli adam 45 milyona barcelonaya transfer oldu ama bizim ligimizde neymar gibi biri var mi acaba ? Hayir yok o yüzden gerisi bos!!! |
Kangal Yigido Savasci Lugano sivasa hosgeldin !!!
[img]http://spor.internethaber.com/data/news/580x385/1370852536-lugano.jpg[/img] [img]http://www.bolavip.com/wp-content/uploads/2012/11/lugano1.jpg[/img] [img]http://www.insidespanishfootball.com/wp-content/uploads/2013/01/Diego-Lugano-PSG-to-Malaga.jpg[/img] [img]http://www.lavozdelsandinismo.com/img/info/diego-lugano-2013-01-22-54793.jpg[/img] [img]http://paris-ile-de-france.france3.fr/sites/regions_france3/files/styles/top_big/public/assets/images/diego-lugano.jpg?itok=-Y0FeB_s[/img] [img]http://staticmd.lavozdelinterior.com.ar/sites/default/files/styles/nota_periodistica_745_408/public/nota_periodistica/diego_lugano.jpg[/img] [img]http://i.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/01/15/fft226_mf2957998.Jpeg[/img] [img]http://img.futbolsapiens.com/wp-content/uploads/2013/01/2013.01.22-lugano.jpg[/img] |
ortada daha resmi birşey yok hemen havalara girdik :/
|
[QUOTE=cengizzzhan58;864665]ortada daha resmi birşey yok hemen havalara girdik :/[/QUOTE]
Biz hepimiz Sivassporumuza, Baskanimiza ve Dogu Beye güveniyoruz ! |
[QUOTE=citothehan58;864663]Diego Lugano Confederation Cup da 4 mac da forma gitmis
Uruguayin kazandigi 2-1 lik maci Nigeriyaya karsi Lugano bir gol kayit etmis.. yani macin kazanilmasina sebep olmus.. Daha ne istiyorsunuz beyler ?? Saglam bir defans oyuncusu Navratil ve Rajnoch dan daha fazla gol atiyor üstelik.. Neymarin Luganoyu rezil ettigi video tartisilmaz neymarin kalitesit belli adam 45 milyona barcelonaya transfer oldu ama bizim ligimizde neymar gibi biri var mi acaba ? Hayir yok o yüzden gerisi bos!!![/QUOTE] Evet var. Aatif diye birisi :D ama korkmamak lazim o bizden tek antremanda luganoyi yerlerde surutebilir ama rezil olmaz :D |
[QUOTE=Sivasli010;864667]Evet var. Aatif diye birisi :D ama korkmamak lazim o bizden tek antremanda luganoyi yerlerde surutebilir ama rezil olmaz :D[/QUOTE]
Aatif bizden biri ayni Ziya ve Borjan gibi bir gercek Yigidodur. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:37. |