SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve yorumlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36473)

Yusuf Çevik 11.08.2013 11:59

Cevap: STSL/Kayserispor-Sivasspor maçı tahmin ve y

Olur böyle şeyler,Kasımpaşa maçını takmamak lazım.Lig`de hazır olmamız önemli,takım iyi oynuyorsa galibiyet zaten gelir inşALLAH.

mksivas 11.08.2013 12:17

kayserı 0 sıvas o bıter

rsimsek 11.08.2013 12:56

[B]inşallah lige 3 puanla ve kayseri galibiyeti ile başlarız...ama şu bir gerçek zor maç[/B]

ozledımeskıyı 11.08.2013 17:08

[B][/B][QUOTE=aysglyvz58;870766]Digitürk ' ten SİVASSPOR taraftar paketimi aldım haftaya oynanacak kayseri maçını şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum...İnşallah SİVASSPOR UM 2-1 alıcak maçı..[/QUOTE]

[B] Acaba o Paketin fiyatı özelikleri hakında bilgi verebilir mi biri alabiliriz de?[/B]

hatzivrettas 11.08.2013 18:32

Çok zor bir maç beraberlik iyi sonuç.

58akif34 11.08.2013 22:27

hayırlısı olsun inşallah sıvassporumuz kazanacak

sivastatlıbelam 11.08.2013 23:20

zor maç olacak,ligin ilk maçları hep sürpr,zlere açık olur.defans yapmalıyız,kayseri sağlam oynuyo inş.2 farklı yeneriz ama beraberlik bile iyi sonuç.

MeXeS58 11.08.2013 23:57

[B]adanademirspor'la oynadıkları macı ıkıncı yarıda buldukları golle 1-0 kazandı kayseri[/B]

Del Piero 12.08.2013 00:54

[QUOTE=Morten58;870781]Mesut Bakkal dönemimde ilk Haftaydi sanirsam Galatasaray'i yendik , Riza Calimbay'la gecen sezon Antepi yendik ama gidisatimiz hic iyi degildi.

Tabiki ilk mac kazandikdan sonra hemen havalara girmeden devam edersin faydali olacaktir.

Insallah 3 puanla baslariz.[/QUOTE]

ben carlosunda taraftarında bu sene daha kırılgan olacağını düşünüyorum 2-3 maç başarısızlıkta stadyumda uğultular çıkmaya başlayacaktır...

o yüzden nasıl başlarsak öyle gideriz diyorum eğer 2-3 maç üst üste alırsak ilk hafta o zamanda şampiyonluğa oynarız..

avare 12.08.2013 02:04

hayal gormeye gerek yok beraberlik bizim icin lige cok iyi bir baslangic sayilir

Poyrazcan 12.08.2013 07:15

Yarım 0 olsun bizim olsun!
2-1 bizim olacak gibi...

Soyözen 12.08.2013 08:54

Beraberlik güzel, galibiyet harika olur. İnşallah alırız maçı. Umarım hem Carlos'a hem de yeni transferlerimize bu maçın bizim için tarihi önemi anlatılmıştır.

cılgınsivas58 12.08.2013 09:26

hazırlık maçlarından dolayı hiç umudum yok ama işallah yanılırım

migroArmis 12.08.2013 16:18

İlk haftalar takımlar daha oturmamış kimin ne yapacağı meçhul ve sanırım ilk dört beş hafta anca şekillenir...Kendi saha avantajını kullanır diyeceğim Kayseri için ama öyle bir taraftar kitleside yok...

SivasliMuhammed 12.08.2013 16:19

hazirlik macindan bisey denilmez.gecen sene genclerbirligine 7-1 yenilmistik ama ligde onlara iki kere berabere kalmistik.insallah yeneriz ama birinci haftada bisey denilmez.

Murat ARICI 12.08.2013 16:33

zorlu bir maç olur..berabere biter..

Ferhat06 12.08.2013 16:35

2-0 olsun bizim olsun.Süper bir şekilde açılışı yapalım.

asabibaba 12.08.2013 17:01

[B]İlk 3 maçın çok zor geçeceğini sanıyorum ..Takımın hazır olmadığını biliyoruz. Kayseri maçına skor tahmin yarışmasında 2-1 galibiyetimizle sonuçlanır dedim ama ben puan yada puanlar [COLOR="Red"]BEKLEMİYORUM[/COLOR] açıkcası ....Sabırlı ve destekci olmak gerektiğini düşünüyorum.Saygılarımla....TAM DESTEK HEP DESTEK [/B];)

kamışlı58 12.08.2013 20:15

[QUOTE=ramazan5842;870637]kayseri-0 sivasspor-3
goller--dk:12 kamil grosicki dk:43 john utaka dk:76 Ahmet Aras (bilirsem sivasspordan teklif bekliyorum):D:D:D[/QUOTE]

hayal görmek güzeldir ben kasımpaşa maçını gördükten sonra seningibi düşünemiyorum inş sen haklı çıkarsın

34MUAMMER58 12.08.2013 21:19

[b]herkes kasımpaşa maçının sonucunu diline dolamış umutsuzluk saçıyor maçı seyredende konuşuyor seyretmeyende konuşuyor ben maçı seyrettim, ilk 70 dak pozitif futbol oynayan rakibe pozisyonun psini göstermeyen gol olabilecek pozisyonlar yakalayan taraf sivasspordu klas hareketlerle ortasahada hızlı paslaşarak atak yapmaya çalışan sivasspor vardı onları anca faullerle durduran kasımpaşa vardı ,defansın biranlık hatası ve kadirin çıkmasıyla ortasahada rakibe kimse basmayınca sağ kanadımızdan tehlikeli ataklarla goller geldi öyle umutsuzluk saçacak bidurum yok, bu takımın ölüsü kayseriyi yeniyordu hakem engel oldu, rakibi izlemedim nobre ve jajayla forveti güçlendi bobonun sakat olması avantajımız olacak sivassporun sıkıntısı forvette ve sağbekte ,cihandan sağbek renfigodan tek forvet olmaz yardımcı hocalar carlosu ikaz etmeli sağda abdurahman yada cicinho oynamalı forvettde utaka renfigo ile beraber oynamalı ben kolay gol yemeyen zor gol atan takım olacağımıza inanıyorum borcanda form düşüklüğü var maç satine kadar eksiklerimizi halledeceğimize kayseridende en kötü beraberlikle ayrılacağımıza inanıyorum[/b]

Casanova Rasit 13.08.2013 12:27

Haydi Haydi Sivas göster Gücünü...

Ferhat06 13.08.2013 12:57

Herşey Utakaya bağlı.Takım oturmaya başladı ve gol için alternatifimiz çok.Güzel ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor.

ezelşener 13.08.2013 14:11

[QUOTE=münihli_58;870672]Bu sezon takimin ilk golünü Aatif'den bekliyorum :)[/QUOTE]

sana katılıyorum kardeş.bende ilk golü atıfın atacağına inanıyorum.ve kayseriyide orda yenecegimizede yürekten inancım var.

PRoFeSSioNaL 13.08.2013 14:37

[B]Kayseri Deplasmanından Mutlak Bir Sonuç Bekliyoruz Artık Milletin R.Carlos İçin Dedikodularını Gidermek İstiyoruz.. Eminim Bunun İçin Tüm Heyet Çalışıyor.. K.Spor 0 - 2 Sivasspor ..[/B]

59yigido58 13.08.2013 17:28

her zaman sezonun ilk maçları zor geçmiştir geçen sezon gaziantep deplasman galibiyetiyle başladık ama sezonu zor bitirdik bu sene işi sıkı tutup iyi bir yerde bitirmek ligi çabamız bu yönde olmalı takımla çok oynanmamalı kemik kadroyu devamlı oynatmalı zaruri hallerde değişikliğe gidilmeli

GokhanTurna 13.08.2013 17:32

Misafir Tribün 10 TL

savaş2 13.08.2013 19:38

***cok sayıda yeni oyuncu aldık .daha cok hazırlık macı yapmamız gerekirdi -1*1 iyi skor .

B.DUMANLI 13.08.2013 22:40

Gerek hazirlik maclari ve gerekse Kasimpasa maclari gösterdiki Sivasspor bu lige henüz hazir degil.Gol yollarindaki caresizligimiz bizleri Kayseri maci öncesi resmen kaygilandiriyor.Forvetlerimiz yeterli seviyede degil.Biz bu forvetlerle ne yapacagiz?

ReFRaCToRY 14.08.2013 01:27

Çok zor bir maç olacak ama sonuçta kazanacağımızı tahmin ediyorum. Kayseri üzerimizde baskı kurmaya çalışacak ilk dakikalarda maçın 25-30 dksına kadar gol yemezsek alırız maçı..

Salim58 14.08.2013 14:29

[QUOTE=GokhanTurna;871250]Misafir Tribün 10 TL[/QUOTE]

[B]Maçın Hakemi'de Yunus Yıldırım.[/B]

radres58 14.08.2013 14:41

sivasspor gol attamiyor insahlla yener, ama kusuruma bakmayin ben hic sanmiyorum gol atacani ve kazanacaklarini. oyun tarsi osuma gimiyor:confused:

MaXiMuM 14.08.2013 14:52

[B]İlk maçımızın gayseriyle olması bizim için bir şans. Çünkü kayseri her sene sezona kötü başlar, sonra iyi sonuçlar almaya başlar. Bu onlarda bir gelenek haline geldi. Son bir kaç yıla bakın bu durum hep böyle olmuştur. O yüzden bu maçtan puansız döneceğimizi hiç düşünmüyorum. Aksine kazanarak geleceğiz inşallah.[/B]

YiğidoGençlik 14.08.2013 14:57

çok zor bir maç olacak ama 3 puanı 2 golle alacağız..

radres58 14.08.2013 15:43

insallah attalar ama iyi golculari yok

infial§ 17.08.2013 00:14

Nobre'ye dikkat,ilk maç Carlos sahada olmayacak deniyor ilk kriz çıktı

5sekız 17.08.2013 00:18

kendı kalelerıne atsınlar yenelım yeter

hakan367 17.08.2013 08:17

rengifo umarım 11de çıkmaz ahmet arasla başlayıp cihanla bitirmeliyiz maçı rengifoyu da bıran önce elımızden çıkarmalıyız

alaattin 5858 17.08.2013 11:33

[QUOTE=34MUAMMER58;871063][b]herkes kasımpaşa maçının sonucunu diline dolamış umutsuzluk saçıyor maçı seyredende konuşuyor seyretmeyende konuşuyor ben maçı seyrettim, ilk 70 dak pozitif futbol oynayan rakibe pozisyonun psini göstermeyen gol olabilecek pozisyonlar yakalayan taraf sivasspordu klas hareketlerle ortasahada hızlı paslaşarak atak yapmaya çalışan sivasspor vardı onları anca faullerle durduran kasımpaşa vardı ,defansın biranlık hatası ve kadirin çıkmasıyla ortasahada rakibe kimse basmayınca sağ kanadımızdan tehlikeli ataklarla goller geldi öyle umutsuzluk saçacak bidurum yok, bu takımın ölüsü kayseriyi yeniyordu hakem engel oldu, rakibi izlemedim nobre ve jajayla forveti güçlendi bobonun sakat olması avantajımız olacak sivassporun sıkıntısı forvette ve sağbekte ,cihandan sağbek renfigodan tek forvet olmaz yardımcı hocalar carlosu ikaz etmeli sağda abdurahman yada cicinho oynamalı forvettde utaka renfigo ile beraber oynamalı ben kolay gol yemeyen zor gol atan takım olacağımıza inanıyorum borcanda form düşüklüğü var maç satine kadar eksiklerimizi halledeceğimize kayseridende en kötü beraberlikle ayrılacağımıza inanıyorum[/b][/QUOTE]
gardaş kasımpaşa maçını bende canlı seyrettim bende aynı tesbitlerde bulundum kasımpaşa maç kadrosuna birtek utakayı eklesin emin ol sağbek te cihan bile oynasa kayseriyi gene yeneriz.sağbeke apoyu veya cicinho yu koyup ortayada cicinho nun yerine burhan oynarsa değme keyfimize bu takımda ışık var arkadaş yeterki carlosun belge sorunu çözülsün

keko 58 17.08.2013 12:08

[QUOTE=radres58;871445]sivasspor gol attamiyor insahlla yener, ama kusuruma bakmayin ben hic sanmiyorum gol atacani ve kazanacaklarini. oyun tarsi osuma gimiyor:confused:[/QUOTE]
[B]
gardasim,
böyle yorum görünce mogrelim acayip bozuliyo.... [COLOR="red"]YA SEV YADA TERKET!!![/COLOR]
maclari bi baslasin 4-5 mac sonra yorum yapilir ona göre konus....
[/B]

alaattin 5858 17.08.2013 12:27

[QUOTE=keko 58;871862][B]
gardasim,
böyle yorum görünce mogrelim acayip bozuliyo.... [COLOR="red"]YA SEV YADA TERKET!!![/COLOR]
maclari bi baslasin 4-5 mac sonra yorum yapilir ona göre konus....
[/B][/QUOTE]
keko dayı sen moralini bozma bu takım takır takır top oynar forvette utaka ve ahmet çok gol atar birtek rengifo da soru işareti var oda olsun hepsi aynı anda oynuyacak değil bir kaç maç sonra oda kendini toparlar toparlamasa bile bunlar bize yeter bu sene manueldecosta`, mehdi touil, utaka üçüde nokta atış banko 10 numara oyuncular diğer transferleride saymıyorum bu kadro ligin tozunu atar carlosun belge sorunu çözülürse bizi kimse tutamaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:04.