![]() |
--->: ALDIRMA SİVAS ALDIRMA
[COLOR="Red"][B]DÜNYADA İKİ RENK GÜL OLSUN BİRİ KIRMIZI DİĞERİ BEYAZ SEN BENİ UNUTURSAN KIRMIZILAR SOLSUN BEN SENİ UNUTURSAM BEYAZLAR KEFENİM OLSUN.................+58[/B][/COLOR]
|
arkadaşlar ikitane ******** neüdü belirsiz amacının ne olduğu bile belirsiz insanların provakasyonuna gelmeyelim bir kayserili olarak ben utandım bu yazılanlardan
|
-->: --->: ALDIRMA SİVAS ALDIRMA
[QUOTE=ölümüne38;205117]arkadaşlar ikitane ******** neüdü belirsiz amacının ne olduğu bile belirsiz insanların provakasyonuna gelmeyelim bir kayserili olarak ben utandım bu yazılanlardan[/QUOTE]
MERAK ETME KARDEŞİ BİZ İKİ DENGESİZİN YAPTIKLARINI KAYSERİYE MAL EDECEK DEĞİLİZ..HOŞGELDİN SİTEYE BU ARADA |
kardeşim sen merak etme böylelerine nereleri olduklarını ormam çünkü türk kanı yok bunlarda kancıklıktan başka işe yaramazlar
|
inanın kardeşler bunlar kayserili bile değildir kayserili olamazlarda ipe sapa gelmez ikitane başı boş köpek işte hepinizin kandili mübarek olsun maçtada başarılar dilerim iyi akşamlar dostlar
|
SİVASSPOR BENCE BU SEZON HEDEFİNE ULAŞACAKTIR.EĞER KAYSERİ'Yİ YENERSEK.BEN 5.SIRADA BİTİRECEĞİMİZE İNANIRIM
|
[QUOTE=ölümüne38;205129]inanın kardeşler bunlar kayserili bile değildir kayserili olamazlarda ipe sapa gelmez ikitane başı boş köpek işte hepinizin kandili mübarek olsun maçtada başarılar dilerim iyi akşamlar dostlar[/QUOTE]
sağol kardeşim senin de kandilin mübarek olsun ben zaten böyle kayserili olacağına inanmıyorum bunlar ipsiz sapsız gurubu |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:31. |