![]() |
Cevap: Saygısızlık !!!
Proğramın genelinden değerlendirirsek proğramın %80i güzeldi ama ne konuştuğunu ne sorması gerektiğini bilmeyen yorumcular proğramı mahvetti batırdı.
Böyle güzel bir proğram hazırlanacak buna emek verenlerin emeklerini birkaç bilinçsiz soru ile mahvedeceksiniz yazık çok yazık, proğram yapımcısının proğrama alacağı konuklara dikkat etmesi verdiği emeğin boşa gitmemesi için çalışmalar yapması gerek. Dünyaca ünlü bir isme sorulmaması gereken soruların sorulmasına rağmen Carlosun gayet mütavazi cevaplar vermesi alkışlanacak birşey. |
gardaşlarım proğramı bende seyrettim fena değildi tamam bazı soruları sokak ağzından sordular ama mustafa gardaşım neytsin.orda bulunanlar daha seçerek soru sorsalardı ey olurdu ama olmadı neydek.mustafa gardaşımıda yerden yere vuracak yazmıyak.
hatta konunun kapanmasını demişler konu kapanması lazım bencede.çünkü sivasspora hatta carlos hocaya zarar verir yazılanlar konu bana göre kapanması lazım |
kimse alınmasın kırılmasın. emek varsa teşekkür edilir. ediliyor da zaten. ancak insanlar hata gördükleri yerde bunu söylüyorlarsa kim neden rahatsız oluyor?
herşeyden önce ifade hürriyeti var, küfür ve hakaret edilmeden yapılan her türlü fikir beyanı saygıyı sonuna kadar hak ediyor. program ekibi kendisini bi kontrol ediversin lütfen. ayrıca emekleri için birkez daha teşekkür ederiz kendilerine. |
[QUOTE=58megayigido;894834]Dünyada oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Sivassporumuza teknik trektör olarak görev yapan değerli hocamız Roberto Carlos katıldığı kanal 58 tv nin sorularını yanıtladı
Hocamıza kimsenin anlam veremediği ilginç sorular sorulmuştur.Kanal 58 televizyonudaki yorumcular R.carlos ile programa çıkmadan önce acaba hiç oturup hangi soruları yöneltsem diye düşünmüşmüdür ,programa hazırlanmışmıdır merak ediyorum ? Kesinlikle hazırlanmadıklarını düşünüyorum eğer hazırlanmış olsalar üzülerek yazıyorum hocamıza kaç karısı var , carlosa top toplasın gibi yok hamama gidelim gibi sivasın alt liglerindeki takımlarının maçlarını takip ediyor mu (carlosun alt liglerin maçını nasıl takip edecek ? yardımcısı var veya birsürü görevli var bunları carlosa iletecek ) gibi anlam veremediğim sorular soruldu bunlar aklıma gelenler .. bir sivasspor taraftarı olarak bu sorular özellikle kaç karısı var sorusundan rahatsız oldum bu sorular daha farklı bir dille sorulabilir. Ulusal bir medyada bu sorular umarım gündeme gelmez . Kanal 58 i severek izliyoruz ama ..[/B][/QUOTE] İsmail MUT İki lafı bi araya getirip konuşmayı bilmiyor tv 58 gibi türksatta yayın yapan ulusal kanalda yorumculuk yapıyor... |
Carlosun sadece kariyeri değil yüreğide büyük bir insan öyle bir insan sevgisi öyle bir tevazu kolay kolay kimseye nasip olmaz bizi anlar ve sevecek bir tarafınızı bulur bir dünya yıldızını taşımak kolay değil ama bizde öğreniriz kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok herşey sivasspor için.
|
[B]allah'tan sivasta ki bulunan ulusal ajanslar bunu ulusal medyaya servis etmediler varya yoksa fena rezil oluruz bütün türkiyenin diline düşeriz eski sanayide nereye s.çacaz muhabbeti gibi olursada hiç şaşırmam [/B]
|
[B]birde şunu paylaşmak istiyorum tv58 yapmış olduğu gardaş payı adlı reklamın yarısı sivassporun diye başlatılan kampanyada bence bir kurnazlık var çümkü orada verilen reklamlar ayrı tutuluyor genel reklam ayrı tutuluyordu buradaki kurnazlık destek diye millete reklam verdirip buna ortak olmak kendi adın aldıkları reklamı ise sadece kendilerine kalması yani sivasspor adına reklam alıyor ve bunun sadece yarısını sivasspora veriyor !!![/B]
|
[QUOTE=onur0634;895133]İsmail MUT İki lafı bi araya getirip konuşmayı bilmiyor tv 58 gibi türksatta yayın yapan ulusal kanalda yorumculuk yapıyor...[/QUOTE
[B]İsmail Mut Sivassporun Kaptanıdır saygılı olalım sel gider kum kalır unutmayalım vede insanları kırmıyalım [/B] |
Bu konu kilitliydi ne amaçla açıldığınıda forum kontrol ekibinin açıklaması lazım.
|
[QUOTE=yigidolar06;895153]Bu konu kilitliydi ne amaçla açıldığınıda forum kontrol ekibinin açıklaması lazım.[/QUOTE]
biz yeri geldi burada millet vekilillerini, bakanları belediye başkanlarını teknik direktörleri elestirdik hatta eski basın sözcüsü FİKRET ÜNSALa yapılan ağır eleştirilerde konular kapanmadıysa herkez eleştiriyi hazmedecek arkadaş konu neden kapanıyor ki orada yapılan bir yanlış var orada bulunanlar sivassı sivas medyasını temsil ediyor.. Adam demezmi medyada ki gazetecileri buysa sokaktaki halkını düşünmek bile istemiyorum demezmi, sonra bizim adımız çıkıyor yobaza bu dengesizlerin yüzünden |
Baştan sona izledim. Sorulan sorular çok saçmaydı. Taraftarın merak ettiği çoğu şeye cevap alamadık. Program kahve ortamında çekilmiş gibiydi. Ciddiyet sıfır. Adam dünya yıldızı ve bizim teknik direktör bu kişiye top topla denirse adama gülerler Allahtan programda kangal hediye edildi de basın sadece onu yayınladı. Yoksa gerçekten rezil olacaktık
|
Benden de sorular 10 üzerinden 1 bile almadı . Yuhhhhhhhlanacak hareket o sorular !!!!!! Kanal 58 izliyoruz güzel bişey yaptılar ama sorular rezaleti geçmedi !!!!! Gerekli yerlere duyurulur
|
Böyle dengesiz adamları oturtursalar oraya olacağı bu tabii. Sanane kardeşim adamın kac karısı olduğundan
|
O program da tek tebrik Sayın Moderatör Mustafa Bey'e dir . Hatırlayın Yiğidolar Abdullah Yiğit tam Sivas'ın diğer takımlarını Carlos hocamıza sormaya devam ederken Mustafa Bey araya girerek tamam arkadaşlar Sivasla ilgili sorular soralım demekten çekinmemiştir . İzleyenler bu sahneyi hatırlayacaktır ..
Bu arada kesinlikle programın tekrarını istemiyoruz . Yapılacaksa şöyle güzel bir gün Güvenli açık bir alanda tek soru soran carlos ve çevirmenin bulunması geçen gün ki programdan sonra açıkça belli olmuştur ... |
Benim açtığım [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37494[/url] adresindeki konuya bir açıklık getirmek istedim
Sayın Abdullah YİĞİT Sivasspor için çalışıyorsun bunda hiçbir şüphem yok bizlerde sivasspor a gönül veren insanlarız Lakin kalan 58 de yapılan son programda TD Roberto CARLOS a yöneltilen sorulardaki yapılan saygısızlık sizlere ve ekibinize yakışmamıştır.Bunu bilinçli olarak yapmadığınızdan eminiz. Size işinizi öğretmek değil niyetimiz .. Karşınızda sivaapor td. ve aynı zamanda dünya çapında oynadığı futbolla ün yapmış birisi var . sizin veya sizlerin bunun bilincinde olmadığınızı düşünüyorum.Sizlerden taraftar olarak daha kaliteli program hazırlamanızı bekliyorum. Sizin açıklamalarınız beni ayrıca çok üzmüştür . Bu kezde taraftara saygısızlık yapıyorsunuz .. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19. |