![]() |
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
Sagol paşa yonetimi 10tl yapmis bileyleri mağlum bazen kazanc ugruna bilet fiyatlatini 100tl ye kadar cikartabiliyorlar. İstanbulda olan sivaslilarin o stadda yerini almasi lazim orda olsam hayatta kacirmazdim. Ankaradayim genclerbirligi macini iple cekiyorum. Kaleci konusunda sorunlarimiz var keske bir petkovicimiz olsaydi yine :( forvet konusunda da utaka forvet baslar ve diger oyuncular kendi bolgelerinde oynarlarsa sorun olmicaktir
|
bügün bizde biletlerimizi aldik arkadaşlarla biletlerin yarisindan çogu tükenmiş
|
bizde saat 11 30 taksim heykelin orda olcaz
|
Bu maçı alırsak Avrupa iddiamız dahada artar. İnşallah maça Yiğidoların ilgisi fazla olur.
|
Hepimiz tribündeki yerlerimizi alırsak; inşallah maçı da alır ve futbolcu kardeşlerimiz de Sivas'a mutlu dönerler.
|
[QUOTE=sıvaslıgenç;899584]Mac günü saat 11.30 da Taksimde toplanilip oradan maca topluca gidilecektir gelmek isteyenler 11.30 da Taksim heykelde olsun.[/QUOTE]
Saat 11:30.cok erken 12:00 olsa bari yetisemeyebiliriz |
11.30 herkeldeyiz inşallah
|
Her mac öncesi hep hülyalar rüyalar görüyoruz birakin herkes kendi oyununu oynasin bizde kendi oyunumuzu oynayalim ins kazanan biz oluruz deplasman diye bir fobi yaratmayiniz oyuncu icin ic saha dis saha farki olmamali her Zaman kendine düsen görevi laikile yapmali sporcu sikorun ne oldugunu cok iyi Bilir bize düsen desdek ve dua bunun gerisi tefarruat
|
[B]Kasımpaşa stadının ulaşım kolaylığı, Bilet fiyatındaki uygunluk ve maçın pazar günü oynanacak olaması çok iyi ayrıca hemen hemen her sene Kasımpaşa'da bize ayrılan bölüm tamamen doluyor bu yılda aynısı olacaktır.
Biletimizi aldık artık maç saatini bekliyoruz...[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;899639][B]Kasımpaşa stadının ulaşım kolaylığı, Bilet fiyatındaki uygunluk ve maçın pazar günü oynanacak olaması çok iyi ayrıca hemen hemen her sene Kasımpaşa'da bize ayrılan bölüm tamamen doluyor bu yılda aynısı olacaktır.
Biletimizi aldık artık maç saatini bekliyoruz...[/B][/QUOTE] [B]İlave olarak hava sıcaklığını da ekleyelim... Sivasspor sevdalılarına, sıcak soğuk farketmez ama bazı Sivas'lılara ! hava durumu da önem arzediyor...[/B] |
Bikere bilet bulamamış maçı Kasımpaşa trübününde seyredecektim taa ki cvetkov ilk dakika da golü atınca goll diye bağırınca beni ve amcamı polisler sivasspor tribününe aldılar . Sivasspor 4/0 kazanmıştı yine aynı skor olsun diye yine Kasımpaşa tribününde olacağım.
|
Malesef aynı saatte kırk yemeğimiz var maça gidemiyorum :( umarım tribünü doldururuz ve maçtan puan çıkarıriz. Sivassporumuza bol şans vurdukları gol olsun.
|
[B] suan da deplasman trıbununde bilet satisi devam ediyor ama biletler bıterse taraftarımız maraton a bolumunden alirlarsa bizim tarafa yakın olurlar hep beraber oturmus olurlar hemde [/B]
|
biraz matamatik yaayim dedim. kasimpasa sitesinde 912 kisilik masafirtribun kapasitesi var. ve biletixin bilgilerine gore 25 sira, bunun 21 sirasi: 39 koltuk, ve diger 4du: 23 koltuk, yani ikisi beraber 911.
yine biletix'e baktim 2 bilet'e basarak 19'cu sira gosterdi(3,4 ve 5 adettede 19'cu sirayi gosterdi), yani 19,20 ve 21(3 * 39 koltuk), 22,23,24 ve 25(4 * 23 koltuk). demek oluyorki daha matematiksel olarak 209 bos. (250 yapak onu :D) |
[QUOTE=sefacoban58;899784]biraz matamatik yaayim dedim. kasimpasa sitesinde 912 kisilik masafirtribun kapasitesi var. ve biletixin bilgilerine gore 25 sira, bunun 21 sirasi: 39 koltuk, ve diger 4du: 23 koltuk, yani ikisi beraber 911.
yine biletix'e baktim 2 bilet'e basarak 19'cu sira gosterdi(3,4 ve 5 adettede 19'cu sirayi gosterdi), yani 19,20 ve 21(3 * 39 koltuk), 22,23,24 ve 25(4 * 23 koltuk). demek oluyorki daha matematiksel olarak 209 bos. (250 yapak onu :D)[/QUOTE] biraz kotu oldu bu daha iyi. biraz matamatik yapayim dedim. kasimpasa sitesinde 912 kisilik masafirtribun kapasitesi var yaziyor. ve biletixin bilgilerine gore misafir tribun 25 siralik, bunun 21 sirasi: 39 koltuk, ve diger 4du: 23 koltuk, yani ikisi beraber 911 koltuk yapiyor. yine biletix'e baktim 2 bilet secenege basarak. 19'cu siranin koltuklarini gosterdi, yani 19,20 ve 21(3 * 39 koltuk), 22,23,24 ve 25(4 * 23 koltuk). demek oluyorki daha matematiksel olarak 209 koltuk bos. (250 yapak onu :D) |
bu hafta bizim haftamız olması gereken bir hafta ne edip ne yapıp bu maçı almalıyız 2-1 alacağımızıı düşünüyorum inş alırız başarılar yiğidom benim
|
Korcan dan hic haber yazilmiyor ama dün aksam haber 58 vizyon da antramanda görüküyor ins bu hafta oynayacaktir korcan artik birak ufak tefek takintilari biran önce kalede yerini al sana cok ihtiyacimiz var suan tamda kendini gösterecegin zamanlar bu firsatlar birdaha ele gecmez
|
Bu hafta bizim icin cok degerli bir mac olacak ins deplasmandaki kötü gidise dur diyecegiz bu macdan alacagimiz üc puan bize cok büyük Doping yapacak cünki yerimizi pekistirme noktasinda bir hayli iyimser olacagiz arkasindan iceride Elazig var ins onuda aldimmi tadindan yenilmez bir lig olacak
|
Yarın maçtayız yiğidolar..
|
Arkadaşlar az önce biletix ten biletimi aldım kasımpaşa tarafından almak zorunda kaldım:) şunu gördüm ki beletler bitmek üzere çok az boş yer kalmış inş diğer arkadaşlarımızda benım gibi düşünüp kasımpaşa tarafından almışlardır biletlerini ..
|
Allah'ın izniyle 2-1 alacağız. İnşallah bu maçta da gol atar Atıf Chahechouhe.
. |
[B]Biletix biletler maç günü stadda satılacak diyor ,millet biletimizi aldık diyor onu anlamadım,trübünler tıklım tıklım dolacak sanıyorum,inşallah bilet buluruz herşeyden önemlisi inşallah kazanırız[/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;899803][B]Biletix biletler maç günü stadda satılacak diyor ,millet biletimizi aldık diyor onu anlamadım,trübünler tıklım tıklım dolacak sanıyorum,inşallah bilet buluruz herşeyden önemlisi inşallah kazanırız[/b][/QUOTE]
kardeş biletix den alabilirsin maç gününe bilet kalacağını düşünmüyorum zaten az bir kısım ayrılmış bize. onuda internetten alabiliyosun belkide bitmiştir bile |
Zor mac olacak kasimpasa bir düşüş içindeydi ama gecen hafta 10 kişi kalmasına rağmen fenerbahceyi çok zorladi puan bile alabilirdi ama sivasspor kasimpasadan kaliteli bir takim deplasman fobimizi yenerek kasimpasayida rahatlıkla yeneriz ...
|
arkadaşlar her zaman maç günü gişeden satılması için bilet ayrılır. şuan için biletix'e verilen bilet bitmiş olabilir ancak, gelmek isteyenler, maçtan önce stad gişesinden de alabilir.
|
1 saat önce 6 tane bilet aldım sıkıntı yok biletixde bilet var
|
Neden maratondan aliyorsunuz
|
İnsallah kazanırız. Alırsak hedeflerimize bir adım daha yaklasırız.
|
Yarın maçtayız beylerrrr.. :D es es'e 2011-2012 sezonunda 0-4 yenildiğimiz maç hariç gittiğim hiçbir maçı kaybetmedik :D inşallah bu maçı da kazanacağız ;) tahminim 1-3
|
gs bjk berabere kalırsa kazanmak bıze ilaç gibi gelir bende staddayım ses telleri kısılana kadar devammm
|
Biletler tükenmistir tum yigidolara teşekkürler yarin kasımpaşayi inletelim :)
|
İnşallah kazanacağız bu galibiyete ihtiyacımız var.
|
[b]bugün bjk gs derbisini izledim,derbiden başka herşeye benziyordu,sivasspor bunlara 5 basar ,berabere bitmesini isterdim,sivasspor bu hafta kazanırsaki kazanacağından şüphem yok,akhisar ,karabük,bjk nin yenildiği haftayı 3 puanla kaptalım ,şampiyonlar ligi hedefimiz olmalı,hertürlü imkansızlıklara rağmen hedeften çok uzak değiliz,şampiyonlar ligine giden takımın kasasına 25 trlyon girecek bunu başaracak gücümüz ve tecrübemiz var,yeterki bu haftadan itibareb fb maçındaki gibi seyircimiz destek olsun,kasımpaşanın önliberosu ve ortasahanın dinamosu adem büyük cezalı ,bizdede burhan ve mehdi cezalı onları arayacağız bu maçta ,kendi sahamızda oynar gibi oynarsak çok rahat galibiyet alacağımıza inanıyorum[/b]
|
Yarın inşalah orada desteklicez yeneriz umarım)))))
|
Kazanmak zorundayız!
KA ZA NA CA ĞIZ! Başka yolu yok! |
bu maci kazanacagimizi dusunmuyorum,tff kasimpasaya kendini affettirecek,iptal ettikleri bjk macinin acisini bizden cikaracaklar bariz hakem hatalarinin olacagini dusunuyorum,bu maci kaybedecegiz kaybetmesine de insallah onumuzdeki haftaya yansicak sekilde olmaz, gs macindaki gibi
|
[QUOTE=avare;899875]bu maci kazanacagimizi dusunmuyorum,tff kasimpasaya kendini affettirecek,iptal ettikleri bjk macinin acisini bizden cikaracaklar bariz hakem hatalarinin olacagini dusunuyorum,bu maci kaybedecegiz kaybetmesine de insallah onumuzdeki haftaya yansicak sekilde olmaz, gs macindaki gibi[/QUOTE]
Bu nasil düsünce boyle ???? :confused::confused: Ne demek bjk macinin acisini bizden cikaracaklar ??? Bizim elimiz armut mu topluyor bize ne onlarin durumundan ??? Sivasspor a gelen aslan mi kesiliyor???? Ayrica asil yenmemiz gereken gucumuzdeki denk takimlar kasimpasa, es es bursa gibi. Bunlara boyun egip zayif takimlari yenersek, nerde kaldi bizim Sivasspor un buyuklugu. Asil marifet denk gucundeki rakipleri maglup etmek ki iste o zaman Sivasspor Avrupa ya yakisir. Bu maci kesinlikle almaliyiz. Kasimpasa, bjk macinin acisini bizden degil gitsin haftaya kimden cikariyorsa cikarsin hayret birsey :mad::mad: |
[QUOTE=YigidooSivas58;899878]Bu nasil düsünce boyle ???? :confused::confused:
Ne demek bjk macinin acisini bizden cikaracaklar ??? Bizim elimiz armut mu topluyor bize ne onlarin durumundan ??? Sivasspor a gelen aslan mi kesiliyor???? Ayrica asil yenmemiz gereken gucumuzdeki denk takimlar kasimpasa, es es bursa gibi. Bunlara boyun egip zayif takimlari yenersek, nerde kaldi bizim Sivasspor un buyuklugu. Asil marifet denk gucundeki rakipleri maglup etmek ki iste o zaman Sivasspor Avrupa ya yakisir. Bu maci kesinlikle almaliyiz. Kasimpasa, bjk macinin acisini bizden degil gitsin haftaya kimden cikariyorsa cikarsin hayret birsey :mad::mad:[/QUOTE] Sen arkadasin yazini anlamassin galiba. Ben kisaca özetleyim. [B]Maci kaybedersek, Kasimpasaya degil Hakemlere yani TFF ye kaybederiz diyor.[/B] Bende ayni fikirdeyim, TFF kendini affettirmek icin yamuk yapabilir. |
bu maçtan alacağımız galibiyet bizi önümüzdeki haftalarda rahatlatacaktır.avrupa için galibiyet şart
|
Ben Antalya ve Konya Maçı gibi Farktan kokuyorum :(
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:09. |