SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37657)

mksivas 09.03.2014 18:07

Cevap: Maçı değerlendirelim.

Sevgili yigodalar bu ruhsuzlardan bi cacık olmaz

tekdoktiri 09.03.2014 18:12

helal sana t f f yonu tebrikler bu nasıl hakem ya kart elinde dolanı yor ben antalya rize maçını seyrettim e insafı olan lar baksın ama olmazki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, lanet ülke

Besyo_cu 09.03.2014 18:13

[B]Gençlerbirliği ahlaksız tiyatro oyuncularından oluşan bir kulüp olmuş. Her pozisyonda kendilerini yere attılar dul kadın çocuğu tolga Özkalfa ise gençlerein bu pisliğine çanak tuttu.

Da Costa oyun bittikten sonra kırmızı kart gördü 6 maç ceza aldı bu cezayı alalı 2 hafta oldu ancak bizim yönetim Da Costa'ya ceza vermedi. Disiplinsizlik virüs gibidir bir kere tolerans gösterirsen bu yayılır.

Aydın haftalardır rezil oynuyor ancak Carlos hala onu oynatmakta israr ediyor. Cihan artık forma bulsa da oynayabileceğini düşünmüyorum çünkü zihin olarak dibe vurmuş durumda. As oyuncu ben nasıl olsa vazgeçilmezim hoca beni kesmiyor, yedek oyuncu da ağzımla kuş tutsam formayı alamam diye düşününen oyunculardan oluşan takım başarılı olamaz.

Devre arası bu takıma transfer şart dedikçe yönetim taraftarın gördüğünü göremedi ve bu günlerin sonunu hazırladı. Allah korusun olası trabzon mağlubiyetinde kendimizi olmadık sıralamada buluruz.

Şuan ligin 4. sırasında olmamız bizim iyi olmamızdan değil ligin hakemlerimiz gibi kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.[/B]

karagöz58 09.03.2014 18:16

[QUOTE=DOGU_BEY;901993][B]öncelikle takım 1-0 öndeyken takımı yakan ve 10 kişi bırakan kadire yazıklar olsun diyorum daha sonra 2 aydır ruhsuz top oynayan bütün takıma yazıklar olsun diyorum...daha sonra devre arası transferi boş geçen ve para harcamaya korkan korkak yöneticilere yazıklar olsun diyorum...takımı bu kadar disiplisnisz hale getirenlere yazıklar olsun diyorum..

gelelim kanı bozuk TOLGA ATKAFASI denen hakem..olmayan penaltıyı verip bütün takımı gerdi, adeta elinde sarı kartla Sivaslı oyuncuları kovaladı, her harekete faul ve saır kart verdi...tamam biz kötüyüz de sana giren çıkan ne tolga denen dallama...geçen hafta o cavcav denen bunakla mehmet özdilek denen kemçik iyi zırlamıştı hakemden canımız yandı diye ve faturayı sahipsiz basın sözcüsü bile olmayan sivasspora kestiler..artık bir yönetici de çıkıp konuşssun be yeter basın sözcüsü istiyoruz bu takıma..zamanınd a fikret ünsala sallayanalr vardı belki ben bile kızmışımdır ama gel gör şimdi onu mumla arar olduk...çıksın bir yönetici de hakemlere birşey söylesin...

bunlar dışında zaten başka değerlendireek bişey yok, hakemlerin yüzde 80'i birilerinin iti köpeği olmuş...işte Sivasspor gibi sesi soluğu çıkmayan Anadolu takımlarını doğradıkça doğruyoralr..[/B]

[B][I][COLOR="Navy"]ha birde şunu eklyeyeim sivassporlu görünüp de aslında başka hesapları olanlar, birilerinden kuyruk acısı olan tekerlekler kına yaksınlar şimdi...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

sonuna kadar haklısın seni destekliyorum

atabey58 09.03.2014 18:45

asıl suçluluradan birisini unutuyoruz arkadaşlar fener maçında şike yapsana diye azize bağıran ruhsuzlar hadi kına yakın bakalım takım her hafta tel tel dökülüyor .... hep sizin yüzünüzden nerde ne yapcağını bilmeyen gruplar yazıklar olsun sizlere....

MERDO 09.03.2014 18:54

maçın neyini değerlendirelim ruhsuz bir futbol, gereksiz kırmızı kartlar, gereksiz bir penaltı,takımı yakmakla görevlendirilmiş bir hakem bu hakeme koz olarak verilen gereksiz hareketler ,disiplinsizlik ve kacinilmaz son yenilgi puan isteyen yokmu gelin sivasspor burada 9 haftadır 10 haftada ya galibiyet yüzü görmemiş takımlar sivasspor yeni geçiyorlar puma avrupa kupalarına gidecek sivasspor bu ruhsuz disiplinsiz takımın vebali de günahı da yönetim aittir ve bu sorunu yönetim çözmek zorundadır iyi gün taraftarı değiliz ama takım da görülen aksaklıkları da eleştirmeye hakkımız var bir taraftar olarak...

34orhan58 09.03.2014 19:05

kadir in pozisyonu kart değil bütün eleştiriyi kadire yıkmayın günahtır arkadaşlar hem o elini hakeme vurmadı refleks anında hakemin arkasını döndüğünü bile fark etmedi elide hakemin sırtına çarptı buna dikkat edin . her neyse biz bu maçı değil galatasaray maçından sonraki gibi belkide bir 3 haftayı daha kaybettik

homer3458 09.03.2014 19:06

Başta hakem şerefsizce bir yönetim sergiledi. Her faule sarı kart verdi. Bayan futbol maçı yönettiğini zannetti. Bu yönetimi son haftalarda düşme hattında olan Gençlerbirliği macı olsaydı hakemin satıldığına herkes kanaat getirirdi.
Ikincisi adam hata yaptı haklısın ancak haklı iken haksız duruma niye düşüyorsun adam atmak için aranıyor. Futbolcu aklı ile hareket etmeli ve o kırmızı kartları görmemeli. Duygularına yenik düşersen sonuç bu olur. Cavcav belkide hakemi ayarladı. Birde bu hakem hangi bölge hakemi acaba? Hakemliği derhal bırakmalı.

existence 09.03.2014 19:22

O kadar çok ters giden şeyler varki. keşke Fener maçını kazanmasaydık.
Takım çöküşte Aydın rakipten yana oynuyor. Futbolcular işi gevşettiler. Masaya yumruk koyacak adam yok. Şu takımı sahadan çeyseydiniz, yada dışardan bir top alıp içeri sokup penaltı vuruşunda topa çarptırıp kural hatası yapsaydınız ya. Hem sarı hem kırmızı kartlar silinirdi. Hiç kimsede bişey yapamazdı.

savaş2 09.03.2014 19:25

***kendisini oyunda attırmak için her yola baş vuran burhanın o pozisyonda ne işi vardı. carlos hocaya sormak gerekir. kırmızı alan cicinho mevkisine apoyu dahil edebilrdi.

asabibaba 09.03.2014 19:49

[B]Yatın kalkın 36 puana dua edin yoksa Kayseri'den sonra en büyük düşme adayı idik.Bakmayın 4. olduğumuza altımızdakilerinde bizden farklı yok ....Yakındır Kayseri Erciyes dopingli gibi geliyor ..Ne dedi YASİN ÖZTEKİN ' Biz takım olmayı öğrendik'
Bizde TAKIM OLMAYI UNUTTUK ......LAUBALİ TOPLULUĞU HALİNE GELDİK.....[/B]:mad::mad::mad::mad:

Rallim58 09.03.2014 19:56

[B]Haksız yere verilen nice kartlar olmasına rağmen, bugüne kadar verilen tüm kararlardan dönülen bir örnek hareket var mıdır?

Eyy.. Kadir Bekmezci.... Eyy Takım Kaptanı...

Nasıl bir profesyonellikdirki, haklı olduğunu tepkisel olarak ortaya koyuyorsun. Devamında da istemeden de olsa, dokunulmaz deyyusa dokunup kırmızı kart görüyorsun.

Buranın Türkiye olduğunu unutan Cicinho, aynı sözler senin içinde geçerli olduğunu unutma...

Sahada fütursuzca saldırılarına devam eden Aydın'a da selam olsun...[/B]

PATRON 58 09.03.2014 19:59

hala hakem diyolar be kardeşim açın gözünüzü ben dedim TAKIM BERBATTTT REZALETTTT KEPAZE Bİ HALDE konya maçında söylemiştim feneri eğer o penaltı çalınsa o kırmızı çıkmasa yeneceğimizi mi sandınız takviye yapılmadı rezalet oyuncular alındı ve durum ortada dahada kötü şeyler olacak bu açık
kadir denen o futbol cahili adama öküz gibi girerse ziya her maç çalım delisi olursa adem denen salak herif kendi oyuncularına çalım atmaya çalışırsa navratil kağnı gibi gezerse aatıf yerinde oynatılmazsa aydın kendini messi zannederse burhandan gol beklersek biz BİTMİŞİZ

A.Turan Korkmaz 09.03.2014 20:03

[B]'Bir hakem kötü yönetimiyle bir takımın elinden maçı alıp diğerine nasıl verir'[/B], bunun örneğiydi G.Birliği maçı. Bu gerçeği eski MHK başkanı [B]Mustafa Çulcu, 'hakem seminerlerine bol malzeme var' [/B]tespitiyle doğrulamış, [B]maçı anlatan spiker bile 'bu kararlar çok tartışılacak' [/B]demeden edememişti.
Hakem, kafasına göre bir maçın sonucunu tayin edemez.Türk hakemliğinin kronik hastalığıdır, kafasına göre yönetmek. Bu iş öyle olsaydı, o kadar oyun kuralına, dünya çapında organizasyonlara ne gerek vardı? En basiti 6 hakeme ne gerek vardı? Diğer 5 hakem işlevsiz. Kadir topa vuruyor, top yükselip oyuncunun yüzüne çarpıyor, sarı kart. Ellerini kullanarak derdini anlatmaya çalışıyor, bir sarı daha oldu kırmızı kart. Ümit, oyuncuyla ikili mücadelede temas yok, sarı kart. Cicinho,'ya önce olmayan faulden haksız bir sarı kart, sonra yukarda Allah var diye, parmağıyla işaret ediyor, ikinci sarıdan kırmızı kart.
Uyuma yiğido, bu akşam , hatta yarın akşam sana uyku yok! Hakkımızı aramalıyız. Başta TRT spor olmak üzere sms ve facebook-twitter üzerinden taraftar mesajı yayınlayan spor proğramları var. TFF'nin , gazetelerin ve onlara ait internet sitelerinin sesimizi duyuracağımız kanalları var. [B]Oralara uygun dille nasıl haksızlığa uğradığımız anlatılmalı. Buraya yazmak yetmez.[/B]
Takımımızı göz göre göre dilim dilim doğruyorlar, yanlış yapanın yanına kar kalmamalı. [B]Sesimizi duyurmalı.[/B]

Kokomo 09.03.2014 20:05

[COLOR="Red"]Editörün Notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR]

ELLİSEKİZ 09.03.2014 20:10

Biz sezon başı ve devre arası transferde gerekeni yapamadık maalesef.Özellikle gol hattında.

Gidişat iyi değil Allah sonumuzu hayır ede...

kolukisa 09.03.2014 20:12

SIVASSPOR hic kimsenin denemrinilgilee tahtasi olmamali,CARLOS'un aldigi bu sonuclari bir yerli hoca alsaydi coktan tefe koymuslardi,bir an önce adam gibi tedbirler almalmali, ikinci yarida almasi gerek puanlari alsaydi suanda ikinci sirada idi bütün kredisini bitirdi böyle giderse alttan 5 veya 6. sirada ligi tamamlarsa sasirmam,dost aci söyler.

ihtiyar yiğido 09.03.2014 20:23

Takım bu hafta Da Costa'yı örnek aldı, baktılarki kırmızı karta altı maç ceza oh yangel yat cezada yok, öyleyse biz niye yatıp keyfimize bakmayalım dedi ve kart gören görene adeta kart görmek için hakeme yalvarıyorlar, sağolsun onlarda zatı bize kart göstermek için bahaniye bakıyor,işte netice ortada

izmirliyigido 09.03.2014 21:13

[QUOTE=adres58;902031]Şu anda süper ligin en kötü top oynayan, en kötü saha içi organizesini yapan, en disiplinsiz, en agresif takımı biziz... Milletin bizle oynadığı zaman dizleri titrerdi şimdi 12 kişi ile bile olsa en çantada keklik takımıyız. Her maç sadece bir yada iki futbolcu oyuna katkıda bulunuyor. Ne garipdir ki oda ya kaleci oluyor yada çizgiden 2-3 top çıkaran defans oluyor.

Takımda birileri iyi bir şey yapmaya kalksa budanıyor. Esnaf kafası ile transfer yapılıyor/yapılmıyor... Artık futbolun globalleştiğinden kimsenin haberi yok. Bir iki galibiyetin bir futbolcu transfer edildiği şu ligde ikinci devrede bütün takımlar atılım yaparken biz elimizdekileri uçurarak adeta dibe vurduk. Hoş şu anda hala bir umudumuz!!!! var ama sanki bu umut bazılarında yok gibi. Bizlerde korkak insanlarız ya sanal alemde atıp tutuyoruz!!!!

Kimse sanal alemdeki yazışmaları gayri ciddi bulmamalı. Burada yazan çizen gah agresif olsun gah yapıcı olsun gayet bilgili taraftar gözlemleridir. Onların bile gördükleri gerçekleri bu işi bilenler göremiyor maalesef. Haftalardır Aatıfım forvette oynayamayacağını, haftalardır Aydının şahsi oyununu, haftalardır Kadirin performansını, Ademin yetersizliğini söylüyor bu taraftar. Peki siz ne yaptınız. Bu adamlara alternatif bulamadınız. Ara transferde elinizden kaçırdığınız kişiler gitti saygın liglerde ilk onbir oynuyorlar. Murat Erdoğanın istifa gerçeği, İstanbuldaki Point Oteli kampında gece yaşananları, disiplinsizlikleri merak etmeyin taraftar gayet iyi biliyor. 2-3 yıldır uğraşıpda alamadığımız Razzak Omotoyossi bile Ptt liginin dibindeki bir takım alıyor biz seyrediyorsak, bu işte maddiyat ve ekonomik tavırlar sergilememize gerek yok diye düşünüyorum. Bir Oldoniye 2 Omotoyossi alınacak kadarda idrağimiz yerinde çok şükür. O zaman Sayın Başkan yeniden bir oluşuma girmeli, bu yönetimle futbolcu ve teknik kadro ile olağanüstü bir görüşme yapmalı. bunuda basına acilen duyurmalıdır.

Taraftarın artık içi sızlamıyor, canı yanıyor. Ben dahil onlarca insan biliyorum ki gece uyku uyuyamıyor, yemek yiyemiyor, çoluğu ile çocuğu ile konuşmuyor. Sivasspor bu kadar içimize işlemişken bazı sorumsuz kişiler bunun hala bilincini taşımamalarıdır...

Şimdi bu maç sonunda adeta bir hakem faciası yaşanmışken neden bir Fikret Ünsal içimizden çıkıpda nara atamıyor. Neden bir basın sözcüsü çoktur bu takıma... Diğer 17 takımın basın sözcüsü varda bizim yoktur. Onlarmı iş bilmiyor yoksa bizmi? Önümüzde bir Trabzon maçı var ve aynı antalya maçı öncesi bir kıyım söz konusu bu takımda. Neden bizlerde başka takımlar gibi ''DERİN'' düşünemiyoruz. Bariz üzerimize oyunların oynandığını 5 yaşındaki çocuk bile farkederken biz neden ''SESSİZ''iz...

Neden biz hep üzgünüz, neden...[/QUOTE]

Fazlası var eksiği yok. Bunu okuyacak yönetici var mı, yürekli? Ve bunu cevaplayacak yürekli, cesur bir yönetici.. Takımı yukarılara çıkartan sizseniz, 4 hafta da rezilleri oynatan da sizsiniz sayın yönetim. BAŞKAN hariç hepsine elveda demek ki gerekiyor?

.

sivasfutbol 09.03.2014 21:21

bu terbiyesiz hakemlerin verdikleri kararları değiştirdikleri görülmüş bir şeymi bunu en iyi kadir ve cicinho biliyor değilmi daha ne diye hakeme itiraz ediyorsunuz hakemin eline koz veriyorsunuz adamlar fırsat arıyorlar zaten sivassporu ezmek için yazıklar olsun takımda bir laçkalık var buda iyi hoca denen aslında olmayan carlostan kaynaklanıyor neden hakem kararlarına itiraz ediyorsunuz oyununuzu oynasanıza ne oldu itiraz ettinde yine sivasspor zararlı çıktı değilmi.

svsli 09.03.2014 21:33

Bu sivas ne zaman yenecek valla utaniyorum ALLAHTAN kalede korcan vardi yoksa yine 6 yi bulurdu

eyuphulagu 09.03.2014 22:00

Şu anki oynadığı ilkel futbolla açık ara ligin Kayserispordan sonraki ara düşme adayı maalesef sivasspor...R.Carlos un oynattığı ya da oynatmak istediği futbol son 5 maçta dibe vurmuş durumda...Bir takım içerde dışarda aynı futbolu oynayıp yeniliyorsa başka sözde gerek var mı....Bir takımda hocadan başlayıp disiplin sorunu varsa bu takım nasıl başarılı olacak;nasıl maç kazanacak..Rakiplerin devre arasında eksiklerini görüp çuvalla para harcayıp takımını güçlendirirken,sen bırakın takımı güçlendirmeyi elindeki kaliteli oyuncuları yok pahasına satıp 2. sınıf oyuncular alıyorsan başka söze gerek var mı...Balık baştan kokar;takımın hocası geldiği günden beri haftanın bazı günlerinde, dünyanın her yerine kendi reklamını yapıp takımdan kopuk yaşıyorsa bu takım nasıl başarılı olacak...Sivasspor takımı şu an için gerek moral olarak gerekse beyin olarak dibe vurmuş durumda...Son oynanan maç 2. yarı oynanan bir çok maçın kopyası gibiydi...Zaten deplasmanlarda istediği futbolu oynayamayan,doğru dürüst puan alamayan bir takım olan sivasspordan kimse bugünkü maçta mucize de beklemiyordu ama ilk yarı sadece 2 kez kaleye giden,kendi alanında rakibi bekleyen bir takım gördük...Rakibin golü de kendi kalesine attığı bir maçta bu şekilde futbol oynarsan sonucuna da katlanacaksın...Ben hakemden önce kendi takımımın oynadığı futbola bakarım...Acemi bir hoca ve son maçlarda nasıl oynayacağını bilmeyen bir takımla karşı karşıyayız...İlk yarı Rıza Hoca nın kurduğu kadroyla kendi sistemini uygulayan bir takım,2. yarı ise gücü zayıflatılmış ve gidenlerin yerine iyi oyuncuların transfer edilemediği ;talandan mal kaçırılır gibi kadrodaki kaliteli oyuncuların satıldığı bir takım...2. yarı istenen transferler yapılmayıp takım maalesef zayıflatıldı;gelenler gidenleri aratmaya başladı...İlk yarı sonunda Avrupa Kupalarına oynamaya aday bir takımdan bahsedilirken 2. yarı maalesef şu anki futboluyla küme düşmeye en aday bir takım durumuna gelen bir sivasspor...Son maçlarda oynanan futbolla sivasspor artık şu takımı da rahat yener ya da bu maçtan rahatlıkla 3 puan alır diyen bir babayiğit var mı acaba?Takımda o kadar çok sorun var ki....R.Carlos un acemilik sorunu mu;takımın disiplinsizlik sorunu mu; yoksa oyuncuların kapasitelerinin yetersizliği sorunu mu?Dikkat ederseniz hakemi hiç konuşmuyorum; o benim sorum değil...Ben önce kendi takımıma bakarım..Takım önce sahaya çıkıp çatır çatır futbol oynayacak,rakibe pozisyon vermeyecek;futbolcular tekmeye kafa sokacak;antrenör yedek kulübesinde değil ,sahanın kenarında takımını bir orkestra şefi gibi yönetecek....İşte o zaman bende derim ki oynadılar ama toıp sevmedi ya da şansımız yoktu veya hakem çok formsuzdu....Ama son maçların hepsine bakın yukarda saydıklarımın hangisini görebilirsiniz?Bu takımın eski haline dönebilmesi için bir kere hocanın kendini ve oynattığı futbolu sorgulaması lazım..Bu iş devre arasında diğer takımlar takımlarına 2-3 gün en fazla izin verirken sen takımına9 -10 gün izin vermeye benzemiyor...Başkan son konuşmasında Oldini nin form tutmasını bekliyoruz demişti;Oldini bu haliyle sivasspor A-2 takımında bile oynayamaz...Başka söze gerek var mı?Haftaya bu kadar eksikle, bu kadroyla ,bu futbolla Trabzonsporu nasıl yeneceğiz acaba?Takımda revizyon düşünmeyen,hep aynı oyunculara şans veren bir hoca bu hafta uzun zamandır oynamayan Abdurrahman, Oldini gibi oyuncuları nasıl forma sokacak,nasıl motive edip Trabzonspora karşı oynatacak?Sivasspor takımı haftaya en azından 1 puan için oynamalı;kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin...Bu haftadan sonra alınacak her puan bir ALTIN PUAN dır.....Not:Ahmet Aras bugün 11. golünü de atarak takımın 3 puan almasında katkı yaptı..Onu gönderenler umarım şu anda rahat uyuyorlardır...

tavatir 09.03.2014 22:10

[QUOTE=Salim58;902078][B]Gereksiz kartlar, sorumsuz futbolcular, disiplinsiz yönetim, bu maçın kaybedilmesinin asıl aktörleridir.

Hakemin berbat yönetimine sende ayak uydurur haklı olsan bile gereksiz itirazlarda bulunur takımı dokuz kişi bırakırsanız ben bu sonuç normal derim.

Korcan'ın güzel kurtarışları olmasa ikinci ağır Kasımpaşa yenilgisi tekrarlanacaktı ama sağolsun Korcan bizi farktan kurtardı.

Bu maçın en güzel yanı kendisine ayrılan bölümün tamamını dolduran, takımı sürekli destekleyen maçı kaybetmemize rağmen takımı (Kadir ve Ciciho) dahil alkışlayarak soyunma odasına yollayan fedakar taraftarlar ve kalede devleşen Korcan'dı.

Maç bitimi sadece Aatıf ve Mehdi'nin formalarını taraftarlara atması ayrı bir güzellikti.[/B][/QUOTE]

Taraftarımızın durumu nasıldı. Rakibe sataşma, kavga durumu falan oldu mu acaba?

hiko58 09.03.2014 22:32

gittikçe kötüye gidiyoruz. futbolculara iyi bir ders verilmeli. çok kolay ve isteyerek kart gören futbolculara ağır cezalar verilmeli ve burunları sürtmelidir. hakemin tavrı belliyken sen neden itiraz ederek ikinciyi görüyorsun neden kırmızı kart görüyorsun. federasyonun anadolu külüplerini piyon olarak gördüğünü bilmiyormusun. sana bir hakem veriyorlar maçı katlet diyorlar. istanbul kulüplerine yaklaşanı engelle diyorlar. oysa süper lig i,kiye ayrılmalı bence anadolu süper ligi ve istanbul süper ligi d,iye. bırakın istanbul kulüpleri birbiriyle oynasın.

kolukisa 09.03.2014 23:07

Macin görüntülerini suanda Stadyumda seyretim resmen rezalet,bukadar kolay kart gören bir takim,disiplin sifir,bu kart gören oyuncularin amaci ne kendilerini SIVASSPORdan daha önenmli görüyorlar,al bakalalim bir kac mac kadro disi burunlari sürtsün,gol yemektede üstüne yok,cok kolay gol yiyen,zor gol atan bir takim olusturuldu.

cılgınsivas58 09.03.2014 23:48

haftalardır gelen maglubiyetler formsuz oyuncular yenılgılere ragmen degişmeyen oyun taktıgı maç içinde yapılan gereksız ıtırazlar ARTIK YETER
O KUTSAL FORMANIN HAKKINI VERİN...

cılgınsivas58 09.03.2014 23:49

takımda disiplin yok ruh yok bız neyazarsak yazalım carlos yıne bıldıgını yapar futbolcular yıne bildiğini yapar yazmaya gerek bıle yok

cılgınsivas58 09.03.2014 23:49

carlos hoca bu boyle giderse yakında taraftar kazan kaldırır haberınız olsun

cılgınsivas58 09.03.2014 23:51

olsun bızım borcumuz yok ya o tüm yöneticilerimize yeter

cılgınsivas58 09.03.2014 23:52

bekle erciyes puan vermeye geliyoruz....

cılgınsivas58 09.03.2014 23:55

yemısım avrupayı geçen senenın ordusu olacagız haberımız yok
ALTTAKILER GELIYOR HOCA....

A.Turan Korkmaz 10.03.2014 00:06

Şu anda yönetime ve teknik heyete saydırmanın Sivassporumuza zerre kadar faydası olmaz. Sezon sonuna kadar sabretmek, takımı her koşulda desteklemek durumundayız.
Başkan geçen hafta TVlerde her soruya cevap verdi. Kaldı ki isteyen başkanla ve yönetimdekilerle isterse kendisi konuşabilir, ulaşılmaz değiller ki. Futbolcular istediğiniz gibi oynamıyorlar mı gidin antrenmana desteğinizi verin, beklentinizi anlatın. Zor değil.
Yarın büyük ihtimalle Burhan Eşer Nail Abi'ye konuk olur, ona da sorarız . Elimizdeki malzeme belli, sezon sonuna kadar da değişemez. Vay bu niye eksik diye hayıflanmak yerine varolanı en iyi nasıl değerlendiririz ona kafa yoralım.

dogan15 10.03.2014 00:11

bu takımda kadır adem .aydın. bunların hıç işi yok oynat cıhanı adam aslan gıbı koşar .he bı de .transfer yapmıycan .borja nı kamılı nıye gonderdın be yonetım

Salim58 10.03.2014 08:30

[QUOTE=tavatir;902156]Taraftarımızın durumu nasıldı. Rakibe sataşma, kavga durumu falan oldu mu acaba?[/QUOTE]

[B]Taraftar muhteşemdi ne rakibe sataşma oldu nede kavga gürültü.
Maça gelen taraftarların tek amacı takıma destekti.
Takım kaybetti alkışlarla uğurlandı.
Kırmızı kart görenler alkışlarla uğurlandı.

Hatalarla dolu bir maç yöneten hakem son düdüğü çaldığında hocanın ortasahaya kadar koşarak gidip hakemi tebrik etmesi oldu.[/B]

58_Buğra_98 10.03.2014 08:36

Değerlendirme = Ruhsuz, bencil, vurdum duymaz bir takım.

Kokomo 10.03.2014 09:04

Yazıklar olsun size ;

-Kadir

-Cicinho

-R.Carlos

hasanpolat44 10.03.2014 09:15

[QUOTE=atabey58;902103]asıl suçluluradan birisini unutuyoruz arkadaşlar fener maçında şike yapsana diye azize bağıran ruhsuzlar hadi kına yakın bakalım takım her hafta tel tel dökülüyor .... hep sizin yüzünüzden nerde ne yapcağını bilmeyen gruplar yazıklar olsun sizlere....[/QUOTE]

cahil cahil yorum yapıp adamın asabını bozmayın..bırakın artık şu 3 büyütülmüşlerin şikecilerin avukatlığını ilk yarıdaki gs maçında da mı tezahürat yüzünden hakem doğradı ya önceki seneler, onları hiç söylemeyim, bırakın artık şu takımına sahip çıkan taraftar gruplarını ts maçından göreceğiz gruplara atıp tutan kaç kişi stada gelecek asıl taraftar bu maçta belli olacak..

hasanpolat44 10.03.2014 09:22

[QUOTE=Salim58;902217][B]Taraftar muhteşemdi ne rakibe sataşma oldu nede kavga gürültü.
Maça gelen taraftarların tek amacı takıma destekti.
Takım kaybetti alkışlarla uğurlandı.
Kırmızı kart görenler alkışlarla uğurlandı.

Hatalarla dolu bir maç yöneten hakem son düdüğü çaldığında hocanın ortasahaya kadar koşarak gidip hakemi tebrik etmesi oldu.[/B][/QUOTE]

Salim bey ayaklarınıza sağlık gerçekten mükemmel bir kalabalık vardı ama yayıncı kuruluş doğru düzgün göstermedi siz görevinizi yaptınız..

58svs58 10.03.2014 09:24

hakemlerin en yumuşak maçları sivastaki maçlar ama nankör adamlar hep bizimle uğraşıyor. Kendilerine rol biçiyor maçın önüne geçiyorlar. kadire yapılanlardan sonra nasıl ben hakemim dersin. adam sitemle sırtına dokundu kırmızı nasılda erkek gibi verdin. istanbul takımlarının maçını yönetirken bakalım bu kadar kolay kart çıkarabilecekmisin. HAKKIM VARSA HARAM OLSUN. penaltıda iki topçunun elleri diğer topçunun üzerinde biri kendini attı penaltıyı ne kadar kolay çaldın düdüğü. üzerimize oyun oynamayı bırakın. bizdemi soyunma odanızı basalım, bizdemi koridorlarda yüzünüze tükürelim, bizdemi federasyona yürüyelim. nereye kadar sürecek tahrikleriniz. emeğini çaldığın şehrin vebali hep üzerinize olacak. HAKKIM HARAM OLSUN

58svs58 10.03.2014 09:31

atabey58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
asıl suçluluradan birisini unutuyoruz arkadaşlar fener maçında şike yapsana diye azize bağıran ruhsuzlar hadi kına yakın bakalım takım her hafta tel tel dökülüyor .... hep sizin yüzünüzden nerde ne yapcağını bilmeyen gruplar yazıklar olsun sizlere....

HALAMI FENERCİLİK ARKADAŞIM UTAN YA UTAN Bİ TERKETMEDİNİZ ŞURAYI

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:28.