![]() |
Cevap: Aydın Bursa ile anlaştı
Üç Kuruşluk Insana Beş Kuruşluk Değer Verirsen Kalan İki Kuruşla Seni Satar...
|
Bizi isteyenin başımızın üstünde yeri var.İstemeyen ise çok pişman olur.
|
Bu hafta Aydın oynatılmamalıdır.
Kadroya alınmamalıdır. Bizi satanı satmayız ama kadroyada almyız. [B]Aydın Karabulut Bursalı oldu ! :)[/B] |
Kızmak yerine hakkını helal et demek lazım. İyisiyle kötüsüyle bir sezon formamızı terletti ve başarılı oldu Aydın. Sonuçta profesyonel bir futbolcu ve iyide para verdi Bursa kendisine. Demek ki Sivasspor bu oyuncuyu istemedi ve masaya bile oturmadı..
|
Tipe bag, Tipisini S......mm !!
|
Sivasda hep gözün AYDINDı, Bursada KARABULUTLAR üzerine gelirse sakin pişman olma.kardesim,kendi düşen ağlamaz çünkü. ..
Düşününsene bir o mesut mestan denilen başkan adayi secilmiyor ve aydin ortada kaliyor... yinede emeklerin icin cok sagol aydin Avrupaya gitmemizde seninde payin var yigido inkar etmez dogruyu söyler! |
Avrupada oynamak yerine hiç bir hedefi olmayan takıma gitmeyi seçmiş.Aydın`ında sonu erman kılıç ve eneramo gibi olacak.
|
Gümrükten mal kacirircasina alel acele,daha Bursa yönetimi secilmeden karsi tarafla ön protokol imzalamakta neyin nesi?.
Kardesim herseyin bir yolu yordami ve üslubu vardir.Kirmizi kart cezalisi olabilirsin bir hafta dahi sabredemezmi insan?.Bu nasil bir görgü bicimi yaziklar olsun. Türkiye´de insanlar Soma madeninde ölenlere yanarken,bizim Aydin para pesinde kosarak bu ACILI günlerde ön anlasma imzaliyor.Bu hareketin ne Sivas´lilikla nede insanlikla bagdasir.O ön protokolü imzalamani söyleyende ayni karekterde olmasi gerekirki seninle fotografta o kareleri paylasmis.O fotogtaf karesi bir tarafta ölen 282 kisi,diger tarafta Aydin´in transfer hayali ve paraciklari. Umarim o paralar seni mutlu eder,ben hic tahmin etmiyorum ama... |
[QUOTE=furky.b;909293]Kimse kusura bakmasinda bizim yònetimimiz MAL !!
Bu kacinci kez, oyuncular ellerini kollarini salliyarak gidiyorlar.. Sen sözlesmelerini zamaninda yenilemezsen kacar giderler... Hep bedavaya oyuncu gonderiyoruz. Aydin dan rahatcana en az €3 milyon gelir elde edebilirdik...[/QUOTE] [B] aynen öyle gardasim,,,,,,, tam yorum yazacaktim baktim ki siz benden önce yazdin agzina ve ellerine saglik yorumu sonuna kadar katiliyorum!! iste senin dedin gibi YÖNETIM TAM AMA TAM MAL!!! aynesi bizim Kamil Grosicki yaptilar yaaa arkadasim böyle önemli oyuncular Takim da tut Sözlesmesi DAHA ÖNCE UZAT!! NEDEN BUNU YAPAMIYORSUNUZ ACABA?? mesela Kamil aslinda göndermeseydiniz onun Sözlesmesine en az 2 sene uzatacaktiniz Avrupakupa iyi bir sonuc al ve bakin bu Adam en az gercekten en az 5 Miliyon € rahat Satabilirdin ama en önemli bu isleri BILEN KISI LAZIM!!! Biz herzaman hangi is yaparsak GERIDEYIZ MALESEF!! [/B] |
Her ne kadar yapilan ön protokol her iki tarafcada fes edilebilir olsada ,böyle bir anlasmanin maclar bitmeden arkadaslarini yari yolda birakan Aydin´in ic dünyasini yansitmaktadir.
Sivasspor tarihinde bu bir ilk gibi birsey.Sezon bitmeden ön anlasma yapan Aydin´a herhangi bir olumsuzlukta (Bursaspor bu transferden vazgecerse sayet) Sivasspor´un bu kisiye derhal kapiyi göstermesi tek temennimiz. Aydin´i istemiyoruz artik.Ne demis atalarimiz,"Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste"... |
Cok uzuldum yazik oldu
|
[QUOTE=keko 58;909304][B]
aynen öyle gardasim,,,,,,, tam yorum yazacaktim baktim ki siz benden önce yazdin agzina ve ellerine saglik yorumu sonuna kadar katiliyorum!! iste senin dedin gibi YÖNETIM TAM AMA TAM MAL!!! aynesi bizim Kamil Grosicki yaptilar yaaa arkadasim böyle önemli oyuncular Takim da tut Sözlesmesi DAHA ÖNCE UZAT!! NEDEN BUNU YAPAMIYORSUNUZ ACABA?? mesela Kamil aslinda göndermeseydiniz onun Sözlesmesine en az 2 sene uzatacaktiniz Avrupakupa iyi bir sonuc al ve bakin bu Adam en az gercekten en az 5 Miliyon € rahat Satabilirdin ama en önemli bu isleri BILEN KISI LAZIM!!! Biz herzaman hangi is yaparsak GERIDEYIZ MALESEF!! [/B][/QUOTE] Gardaslar sözlerinize katiliyorum. Her Yõneticiyi profesyonel sanmayin bu islerde cok tecrübe gerekir oyle transfer alis verisini her yönetici yapamaz dedigim gibi tecrübe gerek |
Belliydi zaten!
Belliydi zaten!
Aydın Karabulut Bursa ile 4 yıllık ön protokol imzalamış.Son maçta galibiyete sevinmemesinden, gol sevinçlerine dahi katılmamasından, taraftarın alkışına ve tezahüratlarına dönüp bir tepki dahi vermemesinden belliydi. Ayıp ayıp bu taraftar senin kaybettiğin toplarla birsürü gol yedi puan kaybetti. Ama sana sabretti. Tam düzeldi derken nakörlük yaptın. Cefanı biz çektik safanı Bursa sürsün. Gitmene birşey demiyorum da bu nankörlük vefasızlık neden, bir Sivaslı olacaksın Aydın efendi!!!!! Sonun Erman gibi olmasın dikkat et. Haa bide Bursa tarftarı Sivas tarftarına benzemez senin o Quaresma vari hareketlerine katlanmaz, seni ağlatarak çıkartırırlar oyundan. Değerimizi anlayacaksın ama geç olacak. |
[QUOTE=balmandol;909299]Kızmak yerine hakkını helal et demek lazım. İyisiyle kötüsüyle bir sezon formamızı terletti ve başarılı oldu Aydın. Sonuçta profesyonel bir futbolcu ve iyide para verdi Bursa kendisine. Demek ki Sivasspor bu oyuncuyu istemedi ve masaya bile oturmadı..[/QUOTE]
Sayet bir hafta daha bekleseydi ve gelecek hafta ön protokolü imzalamis olsaydi ne kaybederdi. Cezali olmasi sebebiyle arkadaslarina moral amacli Karabük deplasmanina gitseydi ve bu ön protokol bir hafta tehir edilseydi kiyametmi kopardi. Sivasspor´dan bu sekilde ayrilmasi normal degil.Bizde biliyoruz profösyonel bir futbolcunun kulüp degistirmesi kadar normal bir seyin olmadigini, VE BUNUN ONUN EN DOGAL HAKKI OLDUGUNU. Sanki GICIKLIGINA yapar gibi ön sözlesmeye imza atmakda ne demek.Ön sözlesmenin bir futbolcu icin garantisi yokki.Taraflardan biri ön sözlesmeyi heran iptal edebilir. Bu isin sonu trajedi ilede bitebilir,bekleyip görecegiz... |
eğer mestan başkan olmazsa bizim yönetim aydına yol verir inşallah
|
YOLUN AÇIK OLMASIN AYDIN
İNŞALLAH ermanın durumuna düşersin bizi mumla ararsın 3-4 SENE önce bank asyada küme düşmeye oynuyordun bizim sayemizde adam oldun senin futbol başarın hiç bir zaman olmayacak çünkü sende kafa yok AVRUPAYA GİTMİŞ BİR SİVASSPORUMUZU bırakıp İDDAASIZ olan Bursaspora gitmen NASIL BİR SİVASLI olduğunu gösteriyor Artık bol bol sercan yıldırım kardeşinle gece kulüplerinde gezersiniz dikkat ette ikizin olan gökhan töre gibi senide karıştırıp vurmasınlar... |
[B]Erman da gidince bunun yeri nasıl dolacak demiştik.Aydın hasbelkader doldurdu.O Sivasspor'dan değil Sivas'tan ayrıldı.Eğlenceye eğlenmeye gidiyor o yüzden başarısız olacak .Buradaki başarısı gitmek için yaptığı hamle idi .Yolu açık olsun kalanlar memnun gidenler sürünüyor kendisi bilir. [/B]
|
Benim sinir oldugum konu Aydinin bizden gitmesi degil, yönetimin futbolcularin gidislerine göz yummasidir !! Herhangi bir paza kazandirmadan kac futbolcu elini kolunu salliyarak ayrildi bizden? Nezaman iyi bir paraya futbolcu satarak kulup e gelir sagladi ?
Eneramo , Erman , Mehmet Yildiz belkide suanda unuttugum bir kac futbolcu daha. Kumeye dusen Kayserispor bile , M.topuz , Gokhan Unal , Serdar Kesimal, Nordin Amrabat, H.ali kaldirim, Salih Dursun sattilar bunlardan gelir elde ettiler. Yabanci kontejanin sikinti oldugu bir ligde, sen yerli ve gözde olan futbolcunun baska bir takima gitmesini nasil göz yumarsin ? Bizim profesyonel yoneticilere ve baskana ihtiyacimiz var.. Öyle borca sokmadik fln filan demekle olmuyor.. |
[QUOTE=furky.b;909320]Benim sinir oldugum konu Aydinin bizden gitmesi degil, yönetimin futbolcularin gidislerine göz yummasidir !! Herhangi bir paza kazandirmadan kac futbolcu elini kolunu salliyarak ayrildi bizden? Nezaman iyi bir paraya futbolcu satarak kulup e gelir sagladi ?
Eneramo , Erman , Mehmet Yildiz belkide suanda unuttugum bir kac futbolcu daha. Kumeye dusen Kayserispor bile , M.topuz , Gokhan Unal , Serdar Kesimal, Nordin Amrabat, H.ali kaldirim, Salih Dursun sattilar bunlardan gelir elde ettiler. Yabanci kontejanin sikinti oldugu bir ligde, sen yerli ve gözde olan futbolcunun baska bir takima gitmesini nasil göz yumarsin ? Bizim profesyonel yoneticilere ve baskana ihtiyacimiz var.. Öyle borca sokmadik fln filan demekle olmuyor..[/QUOTE] Futbolcu anlasma yoluna gitmezse akli Istanbul´a yakin olan Bursa´da ise yönetim ne yapabilirki?. |
Bursa´da bir futbolcunun bar´a veya gece kulüplerine gitmesi o kadar kolay degil.Bu karekterde olanlar Istanbul gecelerinde yok oluyorlar.Aydin´in yapisi ve mizaci buna uygun oldugundan oda Istanbul gecelerini tercih edecektir.Unuttugu birsey var oda TEXAS gurubu.
Isin bayagi zor be Aydin senin.:) |
[B]eneramo erman bilica sezer mehmet yıldız musa aydın ibrahim dağaşan ve bunlar gibi sivastan önce hiçbir başarısı olmayıp sivasta yıldızını parlatanlar gibi takımını sattı. bu da onlar gibi olur.akhisar maçında adamı bilerek arkasından sarı kartı gördü bile bile karabük maçında cezalı duruma düştü. zaten bir parlayıp bir söndü son haftalara doğru birazcık performansı arttı hemen trabzonla bursa araya girdi.bursa kaptı.bu adam bırak milyon dolarları 5 para etmezmiş.bursasporunda ne yaptığını anlamış değilim nerde boş beleş sorunlu adam var topluyor takıma.volkan sercan aydın vs. batuhan karadeniz engin baytarı alırlarsa tam olur.[/B]
|
[QUOTE=B.DUMANLI;909323]Bursa´da bir futbolcunun bar´a veya gece kulüplerine gitmesi o kadar kolay degil.Bu karekterde olanlar Istanbul gecelerinde yok oluyorlar.Aydin´in yapisi ve mizaci buna uygun oldugundan oda Istanbul gecelerini tercih edecektir.Unuttugu birsey var oda TEXAS gurubu.
Isin bayagi zor be Aydin senin.:)[/QUOTE] hocam sen rahat ol istyen öyle bir gider ki :D barların ve gece kuluplerinin olduğu mekanlar Nilüfer ilçesinde TEXAS grubu ise Yıldırım ve Osmangazi kökenli taraftarlardan oluşuyor.Nerden baksan aralarında 20-25 km var |
[QUOTE=legolass;909324][B]eneramo erman bilica sezer mehmet yıldız musa aydın ibrahim dağaşan ve bunlar gibi sivastan önce hiçbir başarısı olmayıp sivasta yıldızını parlatanlar gibi takımını sattı. bu da onlar gibi olur.akhisar maçında adamı bilerek arkasından sarı kartı gördü bile bile karabük maçında cezalı duruma düştü. zaten bir parlayıp bir söndü son haftalara doğru birazcık performansı arttı hemen trabzonla bursa araya girdi.bursa kaptı.bu adam bırak milyon dolarları 5 para etmezmiş.bursasporunda ne yaptığını anlamış değilim nerde boş beleş sorunlu adam var topluyor takıma.volkan sercan aydın vs. batuhan karadeniz engin baytarı alırlarsa tam olur.[/B][/QUOTE]
Yuh kardeşim sallarsında bu kadar sallarsın MEHMET YILDIZ VE BLİCA takımını neden satsın blica SİVASSPORA para kazandıran ilk yabancı futbolcu hatta gitmek istemiyordu bülo reis sattı fenere MEHMET YILDIZ rıza hoca takımda görmek istemediğini belirtti ve oda SİVASSPORDAN alacaklarından vazgeçerek ayrıldı eğer satsaydı bu isimler MEHMET YILDIZDA BLİCADA 58 giyemezlerdi insan ya takip ederek yorum yazar yada araştırırak yorum yazar... |
[B]bu sene daha iyi oyuncular alacağız inşallah. kadroya giremezdi zaten.[/B]
|
Aydın Karabulut, özellikle son dönem maçlarımızda sorumluluk alarak takımımıza çok faydalı işler yapmış bir oyuncumuzdu. Kafasında Sivassporu bitirdiği halde başka bazı futbolcular gibi kavga falan çıkararak ya da sakatlığını bahane ederek oynamamazlık yapmamış, terinin son damlasına kadar emeğini vermiştir. Akhisarspor maçından nasıl yorgun ve bitik halde çıktığını stadda seyredenler gördüler. Aydın, bence Sivasspor'dan aldığı parayı sonuna kadar haketmiştir. Bu bir.
İkincisi, Bursaspor'la görüşmesi , büyük ihtimalle yönetimin de onayıyla olmuştur. Zaten, yeni usule göre futbolcular sözleşmelerinin son aylarında öteki takımlarla görüşebilmekteler. Karabükspor maçında cezalı olan Aydın'ın Bursaspor'la görüşme yapmasında bence bir anormallik yoktur. Gelecek sezon bizimle olmaması da kendi bileceği iştir. Allah yolunu açık etsin. |
[QUOTE=A.Turan Korkmaz;909329]Aydın Karabulut, özellikle son dönem maçlarımızda sorumluluk alarak takımımıza çok faydalı işler yapmış bir oyuncumuzdu. Kafasında Sivassporu bitirdiği halde başka bazı futbolcular gibi kavga falan çıkararak ya da sakatlığını bahane ederek oynamamazlık yapmamış, terinin son damlasına kadar emeğini vermiştir. Akhisarspor maçından nasıl yorgun ve bitik halde çıktığını stadda seyredenler gördüler. Aydın, bence Sivasspor'dan aldığı parayı sonuna kadar haketmiştir. Bu bir.
İkincisi, Bursaspor'la görüşmesi , büyük ihtimalle yönetimin de onayıyla olmuştur. Zaten, yeni usule göre futbolcular sözleşmelerinin son aylarında öteki takımlarla görüşebilmekteler. Karabükspor maçında cezalı olan Aydın'ın Bursaspor'la görüşme yapmasında bence bir anormallik yoktur. Gelecek sezon bizimle olmaması da kendi bileceği iştir. Allah yolunu açık etsin.[/QUOTE] Abim ya da kardeşim (yaşınızı bilmediğim için böyle yazıyorum), bu konudaki en rasyonel yorumu yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. Bence de olaya bu gözle bakmak lazım. |
Kalsaydı iyi olurdu ama istemiyorsa kimseyi zorla tutamazsınız. O yüzden kendisine güle güle
|
[QUOTE=legolass;909324][B]eneramo erman bilica sezer mehmet yıldız musa aydın ibrahim dağaşan ve bunlar gibi sivastan önce hiçbir başarısı olmayıp sivasta yıldızını parlatanlar gibi takımını sattı. bu da onlar gibi olur.akhisar maçında adamı bilerek arkasından sarı kartı gördü bile bile karabük maçında cezalı duruma düştü. zaten bir parlayıp bir söndü son haftalara doğru birazcık performansı arttı hemen trabzonla bursa araya girdi.bursa kaptı.bu adam bırak milyon dolarları 5 para etmezmiş.bursasporunda ne yaptığını anlamış değilim nerde boş beleş sorunlu adam var topluyor takıma.volkan sercan aydın vs. batuhan karadeniz engin baytarı alırlarsa tam olur.[/B][/QUOTE]
takımı sattı kelimesine katılmıyorum. ne olursa olsun oynadığı zaman içinde takıma verdikleri katkı yeter. aydında özellikle son 7-8 haftada formunu epey yükseltip takımın avrupaya katılmasında büyük katkısı oldu. ama bu takım havasını ve oynama fırsatlarını gittiği yerde bulur mu orası meçhul. gerçekten sivassporumuzun ayrı bir havası var ve oyuncular buradan gittikten sonra bunun değerini daha iyi anlıyorlar. |
giden ağam gelen paşam...
|
Serdar Özkan ve Serdar Gürler alınırsa yerine hiç bir şey kaybetmeyiz
|
[QUOTE=bahbaba58;909326]Yuh kardeşim sallarsında bu kadar sallarsın MEHMET YILDIZ VE BLİCA takımını neden satsın blica SİVASSPORA para kazandıran ilk yabancı futbolcu hatta gitmek istemiyordu bülo reis sattı fenere
MEHMET YILDIZ rıza hoca takımda görmek istemediğini belirtti ve oda SİVASSPORDAN alacaklarından vazgeçerek ayrıldı eğer satsaydı bu isimler MEHMET YILDIZDA BLİCADA 58 giyemezlerdi insan ya takip ederek yorum yazar yada araştırırak yorum yazar...[/QUOTE] yanlış anladınız.tabiki bilica ve mehmet yıldız satmadı.diğerlerinin arasına onlarıda yazmışım kusura bakma.yani kariyerleri çöküşe geçti anlamında demek istedim |
arkadaş iyi hoş gitte uefa ya gitmek varken daha iyi vitrin var iken 2 -3 kuruş fazla veren bursaya gitme bari. hemde sivaslısın. yarı yolda bırakıyorsun. para için yapılmaması gereken bir hareketti. sonradan çok üzüleceksin. para için sivastan gidenkeri gördük hep rezil oldular. erman + eneramo + bilica bunları örnek gösterebiliriz.
|
çok ıyı olmuş gıden gıder .efsane kadro dagildı zamanın da aydın gıtse ne olur
|
bırılerını adam yapıyoruz sonra kaçıp gıdıyorlar..ama carlos onlemını almış ..6 veya 7 tane ust duzey futbolcu gelıcek dedı bu .yeterlı gıden gıtsın
|
Ermani erman yapan Sivasti gitti bitti.
Aydini aydin yapan Sivasspordu. Gidin para icin sadece aldiginiz parayla kalirsiniz. Yaziklar olsun emeklerinizi para ici satiyorsunuz. |
Sivasspor süperlige ciktigindan bugüne kadar gecen süre zarfinda, cesitli takimlar araciligiyla gücsüz birakilmaya calisilmis.
Biraz hafizalarimizi yoklayacak olursak kimki Sivasspor´da biraz kipirdasa göze batsa hemen oyuncularimiza kanca atilmis . Fenerbahce gecmiste Servet Cetin ise yaramaz diye birakmis, Sivas sahip cikmis ve Servet adeta eski günlerinden daha üstün bir futbol sergileyerek defansin adeta ilk aranilir ismi olmustur.Bunun sonucunda Galatasaray transfer listesine almis ve bilindigi gibi orada tutunamamis ve su anda futbol hayatini düse kalka Eskisehirde geciriyor.Erman´da ayni Servet´in gittigi yollardan gitmis ve oda Eskisehir´de eski parlak günlerini yasiyamiyor. Keza Fenerbahce Bilika´yi,Besiktas Eneramo´yi ve Trabzon Sezgin Badur´u bünyelerine katmis ama hic biride gittikleri kulüplerde basarili olamamislardir. O vakit insanin aklina bu kulüplerin bu oyuncularin oynamasa bile transfer ettikleri takimlari zayiflatmak icin yapilan transferler olarak görüyorlar.Gaye transfer etmek degil rakibi gücsüz kilmak gibi birsey. Yönetim Carlos´tan yesil isik alsaydi Aydin transferini bitirirdi bence.Demekki gerek duymadilar.Aydin´in transferine verilecek paranin yarisina belkide Carlos o bölgeye yabanci düsünüyordur. Bazi arkadaslar yönetime sitem ediyorlarda aslinda Aydin´in gitmesini bir nevi yönetim istedi,teklifi az tutdu Aydin´da kabul etmeyince sunulan teklifi cogaltmadilar.Aydin´da bunun üzerine yangindan kacarcasina ön protokola imzayi atti.Isin asli bence üc assagi, bes yukari böyle olmus olmasi lazim. Yarin sezon basladiginda kimse Aydin´in adini telaffuz bile edip onu aramayacak,isin gercegi bu.... |
cok ararsın sivası aydın cok
|
Eğer doğru ise; BECERİKSİZ YÖNETİM derim ben buna!
Bundan tam dört ay önce Aydın'ın sözleşmesinin uzatılması gerektiğini bu sütunlarda yazmıştım. Tekrar ediyorum; eğer doğru ise YAZIKLAR OLSUN! |
Genel görüş Aydın Karabuluta tepki yönünde.. Arkadaşlar çok doğru söylüyor. Aydın kardeşimizin ligin özellikle son haftalarında pozitif futbolunu takdir etmiştim. Ondan önce bencil savruk bir futbol mantalitesine sahipdi. Aklıma bir kaç yıl önce Beşiktaş ile Bursa arasında geçen şahsına ait polemikler geldi de ona çok güldüm. Yanlış anımsamıyorsam hayatta oraya gitmem, özellikle takasla gitmem demişti. Hayat çok garip şimdi tükürüğünü yalamış gibi oldu.
Şimdi Aydın Karabulut kendini nimetden sayabilir. Çünkü çok normal. Ama nimetten sayılmasına sebep olan etkenlerden bi haber maalesef. Onu adam edenlerin listesi çok kabarık. İsterseniz bu kişi ve camiayı bir listeleyelim. [B]R. Carlos:[/B] Her fırsatta ona güvendi, Elazığda yaşadığı futbol travmasını atlatmasına sebep oldu ve ona özgüven aşıladı. Futbolculuk tecrübelerinin vermiş olduğu olgunlukla onun tarzında bir oyuncunun hemen demoralize olacağını bilerek önüne set çekti ve her defasında onu korudu. Şimdi Bursada onu bulamayacak. [B]Domingos hoca[/B]: Yılların vermiş olduğu bir alt yapı ve malzemeye sahip olduğu için ve çok büyük yıldızlarla çalışmasından dolayı onun ciğerini öğrendi. Sonra ona göre yüklemeler yaptı. Parlattı ve servis etti. Şimdi Bursada onu bulamayacak. [B]Mecnun Otyakmaz[/B]: Efsane başkan ona güvendi ve o keşmekeşlikden çekti çıkardı. Parasını ödedi kafasını rahat ettirdi. Şimdi Bursada onu bulamayacak. [B]Büyük Sivasspor taraftarı[/B]: Taraftarımız her ne kadar bir İstanbul bir Bursa bir Trabzon gibi olmasada onu sevdi, sevmeye çalıştı. Tepki vermedi yada başını ağrıtmadı. Şimdi Bursada onu bulamayacak... Gördüğümüz gibi herşey ortada. Kendisinin Sivaslı olduğunu söyleyen ama benim kadar Sivaslı olamayan bir kişi, para uğruna sözde gelecek uğruna daha lig bitmeden ve en önemlisi Avrupa virajında keskin bir dönüş aşamasında olan takımımızı yarıda bırakıp arayışlar içerisine geçmesi doğru olmadı. Özellikle belkide 2 maç oynayıp eleneceğimiz bir Avrupa arenasında kendini gösterip Avrupanın yolunu tutacakken bu tarz bir işlemlere girişmesi ufkunun ve menajerinin çizgisinin ne kadar dar ve ne kadar ufkunun kısa olduğunu gösteriyor. Bizler nice Sivaslı olmayan aslanları gördük. Biz Muhammet Ali Kurtuluşları, Mehmet Yıldızları, Musa Aydınları, Uğur Kavukları gördük. Gün geldi eleştirdik ama dışarıya ezdirmedik. Biz Ziyaları Hayrettinleri yetiştirdik. Onlar bu kapıya hala hürmet etmekde hizmet etmekteler. Bakınız Hayrettin başka bir takıma dahi gitmedi. İsterse 3-5 yıl oynayabilirdi ama o bunu yapmadı. Hiçbir oyuncu hiçbir camiadan üstün değildir. Tabiki başka takımlara transfer olacak tabiki geleceğini düşünecek. ama bu ''bu şekilde'' olmamalı... Bize verdiğin emeklere teşekkür ederiz Aydın Karabulut. Sen bizi çok özleyeceksin ama biz seni özlemeyeceğiz. Çünkü senin yerin mutlaka dolacak. Hiç şüphem yok hemide... |
[b]Aydının gitmesine bu kadar üzülmedim,oynadığı müddetçe takıma özellikle son haftalarda çok katkı verdi ,hakkını inkar etmiyorum,bursanın verdiği para sivasın 2 katı,bu yüzdende çok suçlamamak lazım,başarılı olurmu olmazmı artık bizi ilgilendirmemeli,takriben 35 yıldır sivassporu sever takip ederim,sivasdan gidipde başka takımlarda yıldızı parlayan hiçbir futbolcu görmedim,arkadaşlar saymışlar zaten ,ancak futbolu bitme noktasına gelmiş ,kovulmuş,vsss oyuncuların sivasda parladığını çok gördüm,kayseriden parası verilmeyip kovulan balili,ankaradan kovulan sedat ,abdurahman,gsden kovulan servet,eskişehirden yollandığı için dua edilen burhan,trabzondan kovulan petkoviç,bursadan kovulan tum vs vs kariyerlerinin en iyi dönemlerini sivasda oynayarak geçirdiler .aydın kardeşimizinde sivasda bulduğu ortamı ,bursada bulacağına zerre kadar inanmıyorum, böyle 1 2 maçta hatalı oynasın ,7 ceddine kadar küfür yer,nediyimki güle güle emeklerin için tesekkür ederim yeri doldurulamayacak oyuncu değil,yasin öztekini şartları zorlayıp alırsak 2 tane aydın almış oluruz[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:25. |