![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
konya macinda umudum artti.bu sene iyi yerlere gelecegiz.
|
konya maçında takımın bütün yükünü sırtlayan şeşu .cicinho adem 76da giren da costa vardı sahada ben başkasını göremedim yaşı genç olmasına rağmen 70de biten ziya çakılı bir toraman hiç bir şey yapmayan batuhan .kadir. mehdi kendi ekseninde dönen burhan hata yaparım sendorumuyla oynayan kaleci taraftar gibi maçı izleyen carlos bunlara rağmen bir puan iyidir heralde
|
takımın 70.dk dan itibaren pilinin tamamen bittiğini gördük ileri dahi gitmeye gücü kalmamıştı futbolcuların adem cicinho ümit kadir dünün iyi isimleriydi atıf ziya burhanın çok kötü olması ilerde etkinliliğimizi azalttı pozisyon üretmekte zorlandığımız bir maçtı konyada üstümüze gelmeyi pek tercih etmedi sabaha kadar berabere giderdi zaten bu maç mehdi yerinede hakanı sokmalıydı erkenden carlos oyuncu değiştirmekte neden bu kadar yavaş anlamak mümkün değil
|
Ne dene bilirki ilk iki maça bundan iyiydi, gol atıp galip geleceğiz diye son nefesine kadar efor sarfeden bir oyuncu göremedim sahada, sahanın en iyiside ademdi. ne hikmetse atıfla burhanda geçen yılın eseri yok gibi kondisyon eksikliğimi mücadeleden hep rakip galip çıkıyor bunuda anlayamadım. atıf topla oynamayı seviyonda bazende basit oyun seni dahada öne çıkaracak kalabalığa dalıp kaptırmaktansa verip alman daha iyi. 90 dakkada bir tane şut yok böyle bir maç direkten dönende ahım şahım bi şut değildi neyse İlerki haftalarda üç puanların alınması dileği ile.
|
Toraman hatasız oynadı tecrübesi ile savunmayı rahatlattı maç ortadaydı bizim pozisyonlarımız daha çoktu biraz şanssızdık
|
Tribünler:Maçların başlamasına sadece 10 gün varken kombine çıkaran yönetim suçlu değil tff suçlu!!!!!!!
Sadece ve sadece 50 tl vererek bir sezon maç izlemeye üşenen ama ahkam kesmeye gelince önde koşanlar suçlu değil tff suçlu!!!! Alışalım artık buna fotoğraf gerçek taraftar sayımızı gösteriyor.Onun hısmı bunun akrabası, sponsorların eşantiyon biletleri ile gelenler suçlu değil tff suçlu!!!!!!!! Hiç para vermeden stada girip zorbalıkla kombine alan vatandaşın yerine oturan ve hatta onu dövmeye kalkanları engellediği için mi suçlu?????? Tff suçlu; kartı tek bir banka ile anlaştığı için suçlu,karttan ücret kestiği için suçlu. Yönetim:Her sezon sonu tekrarlamaktan bıktığım kombineleri erken çıkarın, eğer transfer yapacaksanız erken yapın ve adam akıllı yapın sözümüzü yerine getirmediği için suçlu.Üç maç sonunda kaybettiğimiz puanlar ve gelecek paralar ile gerçek bir golcü alınamazmıydı????Hedefi olan takımın seyircisi olur.Süper lige çıktığımızdan bu yana aynı bütçe çerçevesinde gitmeniz her sene orta sıraların değişmez takımı olmamız ve 3. sınıf transferlerin yutturulmaya çalışılması seyircide bezginlik yaratıyor. Carlos Hoca:Senin getirebildiğin tek oyuncu Cicinho'mu olacak.Müzmin sakat Utaka,ne olduğu belirsiz Cristantus ve yağlı güreşlere hazırladığın Batuhan'dan başka kimse bulamadın mı yönetime önerecek.Yoksa geçen yılki kadroyu bozmadan sadece kaliteli 3 adet oyuncuyu aldıramayacak kadar etkisizmisin.Ben burda staj görüyorum hedefim başka büyük kulüpler bakın ben bu kısıtlı kadro ile bunları yapabiliyorum fazlası olursa neler yaparım neler diye düşünüyor isen eyvallah.Haklısın belki de ne verirsen elinle o gider seninle. Çok suçlusun tff çokkkk!!!!!!!!!! |
Arkadaslar idare ediyoruz iste. Defansimiz super degil, orta saha zar zor ayakta durmaya calisiyor. Utaka ve Chrisantus duzelse super forvetimiz olacak gibi ama simdilik bu durumda Batuhan ilk yari oynasin yeter.
ikinci yari kesin Ahmet Aras ile basmasi lazim. Ben Sivas'da yasasaydim antremanlara gidip Carlos'a soylerdim ki Ahmet'e daha erken sans verilsin diye. Carlos bunu yapar yapmaz bilemem ama ben gine de soylerdim cunku Ahmet su an icin daha hazir bir forvet. |
1 puanin yaninda gol yemedigimiz mac gormek guzeldi.
|
[B]Dün Calistim icin Maci Müsteri nin Evi bakabildim ( sagolsun Müsteriye :D )
keske bakamasaydim cünkü hala Takim da cok Sorun var ama cözen yok nedense...... :mad: her hafta ayne aciklama ( Takim dan memlunum valan filan ) ama deysik bisy yok malesef ben acikcasi MEMLUN DEYILIM!!! Kac hafta böyle devam edecek bilmiyorum ama bu gidisle ilk 3 yada ilk 5 zor cünkü gecensene ki HATALARI HALA DEVAM EDIYO!!! Sayin Hocam Da Costa nin deysikleri ne anlam verdi acaba???? cok sacma bir deysikleri yaptin gercekten cok sasirdim bunu görünce..... son deysik hakkine niye kulanmiyorsun??? Kac sene beri diyorum bu Kadir ilk 11 oyuncu deyil hala BOMBA Perfomansi devam ediyo ama sen niye görmiyorsun :confused: Atif hala BENCILIK BRAKMIYO buna biri el atamasi lazim cükü son Positionumus Mehdi daha uygun Positionu yakaladi Topu vermedi ama herzamaki gibi ilaki kendisi atmasi lazim bu büyük bir yalnislik Atif!!! neyse fazla uzamalim bu Haftaki Maci bakalim Insaallah ilk 3 Puan GS de aliriz :rolleyes: [/B] |
***1- defans da büyük bir düzelme var
2- biz bu batuhanla 3 puanı zor buluruz ,utaka gelinceye kadar oyuna ahmet veya cihanla başlamamız gerekir. 3-takımın sol kanadı calışmıyor bi tek ziya ile olmaz 4-burhanı her takım ezberledi rakiplerimiz o kanada başına 2 adam koyuyor takım resmen duruyor. 5-gs macın 11 miz korcan cicinho , costa, ümit , ziya ibrahim toraman burhan , hakan ,adem ,şeşo ahmet yedekler-kadir,batuhan,cihan |
Ben bu 3 Haftadir alinan sonuclari, Carlosun oyuncu degistirmekteki acemligine bagliyorum.
|
[QUOTE=savaş2;920305]***1- defans da büyük bir düzelme var
2- biz bu batuhanla 3 puanı zor buluruz ,utaka gelinceye kadar oyuna ahmet veya cihanla başlamamız gerekir. 3-takımın sol kanadı calışmıyor bi tek ziya ile olmaz 4-burhanı her takım ezberledi rakiplerimiz o kanada başına 2 adam koyuyor takım resmen duruyor. 5-gs macın 11 miz korcan cicinho , costa, ümit , ziya ibrahim toraman burhan , hakan ,adem ,şeşo ahmet yedekler-kadir,batuhan,cihan[/QUOTE] [B] savas emmi, güzel Kadro kurdun da ama tek 2 yalnislik var bana göre..... Utaka ve Ertugrul ilk 11 daha faydali deyil miydi??? [/B] |
[QUOTE=keko 58;920308][B]
savas emmi, güzel Kadro kurdun da ama tek 2 yalnislik var bana göre..... Utaka ve Ertugrul ilk 11 daha faydali deyil miydi??? [/B][/QUOTE] ***korcan daha tecrübeli bence ,her top sektiren kaleciyi değiştirsek o zaman bu hafta kadir kaleye gecmesi gerekir. |
Kalede Ertuğrul Korcan'dan daha fazla güven verdi.
Defansta Ümit ve Toraman uyumluydu. Ziya ve Cicinho hücuma gereken desteği verdiler. Bence sorun orta sahamızdaydı. Adem,Kadir ve Mehdi düz oyuncular. Adam geçme özellikleri ve oyun bilgileri sınırlı. Üçünün aynı anda sahada olması doğru değildi. Mesut Bakkal Batuhan'ı stoperlerin kıskacına, Atıf ve Burhan'ı da kenar beklerine iyi yapıştırıp kilitleyince fark oluşturabilecek ve dengeyi bozabilecek yalnızca Adem,Kadir ve Mehdi'nin üçü de dikine değil yana oynayınca gol atamadık. Güçlü takımlara karşı bu onbir doğru olurdu ama bize kapalı savunma yapan takımlara karşı daha dikine oynayabilen orta sahalar oyuna sokmalıyız. Hakan Arslan, Cihan ve Musa şimdiden bu yönde çalıştırılmalıdır. |
yazık su yıgıdolara akhısar kadar olamıyoruz bızımkıler bır borc tuturmus gıdıyor borc olmadan bır sey olmuyor ılk uc te olacagız dıyorlar sondan ılk uc herhalde
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:33. |