SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SİVASSPOR nasıl düzelir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38392)

şehrisivas 09.11.2014 20:27

Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?

[QUOTE=ready;923232][B]neden yıllardır yönetimde aynı insanlar var bu yöneticilerin ne iş yaptıgını takıma ne gibi katkıları oluyorkoskaca bir şehirde yokmu takımına sahip çıkacak vizyon sahibi yönetici adayları bazı yöneticileri kimse tanımazken sivasspor sayesinde köşeyi dönen yöneticiler takıma sahip çıkıyormu yoksa takım üzerinden cebini doldurmaklamı meşkul[/B][/QUOTE]

Hiç şüpen olmasın aynen dediğin kafada yöneticiler var

İsim bile verebilirim [B][U]adam yönetici maaşla çalışıyor[/U][/B],

34MUAMMER58 12.12.2014 21:59

[b]Herşeyden önce devre arasına kadar ,hiçdeğilse enaz 5-7 puan almamız gerekiyor,oynadığımız [futboldan başka herşeye benziyor]oyun, sivassporu galip getirecek oyun değil,yarım yamalak takımla ancak bukadar oluyor,devre arasında eğer r.carlos kalacaksa yanına domingos lopez getirilmeli, utaka,cruntus,mehdi,batuhan,ibrahim toraman hakan ,cihan abdurahman ,kadir,berk [ertuğrul yada korcandan biriyle ]yolların ayrılması gerekiyor,adam gibi isimli ,ülkesinin milli takımında oynayan yabancı kaliteli kaleci,gerek kendi sahamızda ,gerek deplasmanda defansın arkasına sarkacak hızlı ,bitirici,fizikli, ayaında top tutabilen şut çekebilen golcü,ortasahada topla oynayabilen uzaktan şut çekebilen ,serbest vuruşlarda filan etkili ortasaha oyuncusu,bunlar direk takıma girecek oyuncular olmalı,eğer bunları yapmayacaksa yönetim,r.carlosuda ,sivasspor taraftarınıda üzmeyin,sivasdan sivassporu tanıyan herhangi bir teknik direktörle yola devam edin,adam kariyer yapmıya dünyanın parasından vazgeçip sivasa geliyor,adamın eline ne kaleci veriyorsunuz,ne golcü,ne ortasaha ,nesol açık,nede önlibero ,sonra suçlu r.carlos oluyor :mad:asıl suçlu yönetimin ta kendisidir :mad:[/b]

beko35 12.12.2014 22:04

Sivasspor nasıl mı düzelir ? Bak şimdi kadroyu yapılandıracaksın gereksiz oyuncuları oynatmayacaksın veya göndereceksin. trabzonspor gibi yapılandıracaksın. cicinho ve costa hariç hepsini yollucaksın trabzonspor gibi gireceksin borca (tabi girebiliyosan) sonra bak gör takımı şampiyonluğa oynar. sonra da maç kazana kazana ödersin.

migroArmis 12.12.2014 22:26

Her yıl başlarken söylediğimiz gibi borçtan harçtan korkmayıp '' alınamaz''denilen futbolcuları alarak kendini kanıtlamış bir teknik ekiple birlikte Büyük Sivas kenti el ele vererek Anadolu devriminin yapıldığı yıl gibi kenetlenerek....Arkadaşlar diyecekki şimdiden sonra ne yapmalı..Bakınız bir yola yarım işlerle başlanıldığı zaman işin ortalarında ya ilk 10 olur yada düşmemek için hesaplar yapılır..Sivassporun başarılı olması süregelen ziyniyetin gerek kulup gerek kent insanı gerekse taraftar anlamında acilen yenilenmesi başlıklarının gerçekleşmesiyle olacaktır...

samet35 12.12.2014 22:26

takıma 2. lig kalitesinde oyuncular almaktan vazgeçip süperlig kalitesinde futbolcular transfer ederek belki düzeltebilirler. Ligde kalalım yeter.

adamınhası 12.12.2014 22:34

Direk ilk onbir oynayabilecek. 4-5 oyuncu lazım. ve kaliteli olmalı yani paraya biraz kıyılmalı

58megayigido 12.12.2014 22:43

Tek sorumlu sezon basinda adam akilli 2 topcu almayan yonetimin okadar..

34MUAMMER58 12.12.2014 22:46

[b]sivasspor için önce pansuman tedavi gerekli, önce kanayan yarayı durdurmak gerekiyor,uzun soluklu yapılandırma ancak sezon bitince yapılmalı,şuanda takımın bir istatistik bilgileri var buna bakıp teşhisi koyup tedaviyede baslanmalı ,forvetimiz ayağında top tutabiliyormu?rakip defansı yerinde çakılı tutacak korkuyu verebiliyormu?hayır,attığımız hertop geri bizim kalemize geliyorsa ayağında top tutan forvet lazım,bu takım geçen sezon çok gol yiyormuydu,evet,busezonda aynı şekilde çok gol yiyormu? evet ,ozaman iyibir kaliteli kaleci lazım,bu takımda sol açık namına kimse varmı ?hayır, ozaman bu takımın adam gibi sol açığa ihtiyacı var,rakip sivasspor kalesine 3 4 pasla gelebiliyorsa,ortasahada basacak engel olacak kimse yoksa,yada yetersiz kalıyorsa ,göbekten hiç top taşıyamıyorsak ,adam gibi önlibero ortasaha oyuncusu lazım,bu takım şut özürlüyse,atılan şutlar cılız ve isabetsizse ,forvetlere akıllı paslarıyla servis yapacak ortasaha lazım,defans evlere şenlik ,görüldüğü üzere takımda okadar eksik mevkii varki,böyle derme çatma kadroyla başlanması hem yönetimi,hem futbolcuları,hem r.carlosu ,hemde sivasspor taraftarını sıkıntıya soktu,[devre arasında ille takıma takviye yapılırda ]işki ozamana kadar 2 3 galibiyet alalım buda çok zor ALLAH yardımcımız olsun,yöneticilikten bihaber ,cimri ,beceriksiz işe yaramaz heriflerin yüzünden ne hallere düştük:mad: [/b]

mehmetyildiz58 12.12.2014 22:47

ben başkanımıza sonuna kadar güveniyorum. Başkanımız diğer başkanlar gibş boş bir başkan değil. Devre arasında gerekli adımları atıp takımı düzlüğe çıkaracaktır. Sivasspor düşmanları boşa heveslenmesin ;

-Hükümet düşer Sivasspor düşmez. Sıradan bie bir takım değiliz biz. Her takım zamanında dualarla besmelerle korkudan tir tir titreyerek geliyorlardı Sivasa. O günlerimizi tekrardan yakalayacağız arkadaşlar. Yeterki biz desteğimizi esirgemeyelim, Düşmanlarımıza fırsat vermeyelim.. Allah birliğimizi bozmasın.

kolukisa 12.12.2014 23:01

[B][U]Bir kere onun bunun artığıyla takim kurulmaz.

Yani BJK, FB, GS'de vs vs. işi bitenleri takıma toplamanın hic gereği yoktur.[/U][/B]

*Takimda kademe anlayisi diye bir sey yok FB'nin atkigi gollerde devans oyunculari cok yanis yerlerde hoca bunlari görmüyormu ,takimda her oyuncu
her mevkide oyniyabilmeli kardesim ,futbol öncelikle ortada sicindandir yani rakibe top kaptirma ,adam gibi paslas,illade forvet gol atacak diye birkural yok firsatini buldunmu topu filer ile bulustur.
*Defans yapmaya gelirsen rakip hücuma gectimi forvet oyuncularindan baslar devans bas önde ,orta sahada rakibi kitle ,bu arad acik alanlari defans oyunculari ile kapat topu rakipten al.
*Siki kondüsyon calismalari plani yap ,oyuncularin fiziki kuvvetini artiracak kisiye özel antiramlar yaptir.
*Kisa ve uzun pas calismalari yaptir ,topa vurus teknigini gelistirici calismalar yaptir ,futbol topunuda bilardo topu gibi düsenerek ayaklarini kullan ,
Sivasin dag köylerinde kamp kur ,nefes acma calismalri yaptir,tüm oyuncularinhizlarini artiracak kosu calismalri ,maratona dayanacak cigerleri olusmasi icin Atletizim hocalarindan desdekt al ,
*bunlari yapamyiyorsan istfa et sayin Carlos.Senin yerini dolduracak cok kisi var.
*Her sey SIVAS ve SIVASSPORUN basarisi icin

etlidöktürek 12.12.2014 23:12

En büyük sıkıntı orta saha miz ne yazikki..maestromu ne derler ya oyle bir adam lazim bize ofansif orta saha..kadiri en cok elestirenlerden biri benim Mesela, bu adamin tek bir iyi yönü var o da top rakipteyken iyi pres yapar hepsi bu , bu adam şut atamaz , derinlemesine atak yaptiramaz,adam eksiltemez, anca yan pas yapar yaptigi yan paslarin yarisini kaybeder kaybedilen toplarin cogu da ne yazikki bize gol olarak doner, bu gun spiker bunu 90 dakikada gördü; kaybedilenn toplar sivasa sıkıntı oluyor diye 40 kere soyledi,biz 3-4 senedir goremedik bu yarayı..orta saha kötü olunca kanatlar da bir yere kadar, gecen sene fener de bizim gibiydi bu sene onlarin da kanatlar coktu ama onlarin orta saha da emresi mehmeti begenmesemde meirelesi var ama var iste.. bunlardan biri olmasin fener de cokuyor bunu goruyoz bir sekilde. Atif orta sahadan aliyor donuyor veriyor kaciyor ucuyor bilmem ne ..ceza sahasinda topa vuramiyor vuramaz tabi 80 metre kosuyor top getiriyor, inanin iyi bir orta saha forvetimiz olmasa bile bize cok puan getirir..kaleci ve santrafor transferleri, hakem hatalari, sanssiliklar ve bize yapilan i.nelikler ayri bir konu...kisisel analizim budur..inş dusmeyecez...

dibba58 12.12.2014 23:50

ilk yarıyı puan olarak iyi bir yerde bitiremezsek.2.yarıda işler çok zora girer.yapılacak transferler Chrisantus gibi olursa ozaman söylenecek hiç bir şey kalmaz.Yapılan transferlerin tutacağını garantiside yok.Bu sebeple tanıdık bildik Türkiyeden oyuncuların transfer edilmesi daha doğru olacaktır.

fedayi 13.12.2014 00:04

sivasspor adam akıllı 8 transfer yaparsa düzelir bide en başta kadir bekmezci batuhan atıf ümit berk abdurrahman dereli chrisantus utaka burhan bunları takımdan gönderirseniz düzelir yoksa düzelmez yani yeni bir takım oluşturmak gerekir. bugun fener maçında gördük kadirden dönen bütün toplar ceza sahamıza geldi ve gol oldu. bu kadir bekmezciyi kadro dışı bırakmak çok mu zor bi kadro dışı kalacak ki aklı başına gelsin. ümitin defansta yaptığı boşlukların haddi hesabı yok sonrada fatih terime kızmasınlar milli takıma kadar ümiti çağırdı ama oynatmadı diye oraya çağrılması bile çok ümit için.şimdi şu bizim sözde futbol yazarlarımıza özellikle sivaslı olanlara sesleniyorum bunları dile getirmekten niye korkuyorlar.hakem hatalarına gelince tamam gidipte hakem odasını basın demiyoruzda sayın başkanımız hakem hatalarıyla ilgili niye bir ulusal kanala çıkıp fedarosyona veryansın etmiyor hakemlerin bu kadar hata yapmaları tesadüf olamaz heralde .yazıktır biz taraftarlara yazıktır sivas halkına yazıktır sahada gerçekten emek vererek oynayanlara ...

eyuphulagu 13.12.2014 00:07

11 Kasımda bende bu başlığa yorum yazmışım..Aradan 1 aylık bir zaman geçmiş ...Herkes kendince bir şeyler yazmış..Bir çoğu da %100 doğru...Bugünkü f.b maçından sonra sivassporun yeniden yapılanmya ihtiyacı olduğunu %100 düşünüyorum..Bu aşamada bunun nasıl yaparız ?Gerçekten çok zor..Bu maçta Kadir,Adem'in,Mehdi nin artık sivasspora ne kadar yetersiz olduğunu daha iyi görme fırsatım oldu....Sivassporun en iyisi gösterilen ,hekesin öve öve bitiremediği Cicinnho bile ilk yarı Emenike ve Caner in kanadından ileri çıkıp doğru düzgün orta bile yapamadı...Bu maç ta göstedi ki bu takımın acilen gençleşmeye ihtiyacı var;bu işe orta sahadan başlamak gerekiyor...Kadir,Mehdi,Adem 3 lüsünün bence miadı doldu..Artık bu bölgede koşan ,mücadele eden tekmeye kafa sokan,oyunun 2 yönünü de oynayan orta saha oyuncularına ihtiyacımız var..Bu gün olmazas yarın bu oyuncular sivassporu daha da zor durumda bırakacak..Onun için devre arasında orta sahaya direkt oynayacak 2 tane nokta atışı yapılmalı...Alınacak oyuncular sadece ön libero değil;kaleye direkt gidebilecek,şut atma ve gol atma özelliği olan oyuncular olmalı..Herkes Cicinho yu övüyorda bu bölgeye de bence onun olmadı maçlarda oynayacak bir oyuncu lazım..Fatih Kıran bu yılı Göztepe de kiralık geçiriyor;ben bu çocuktan umutluyum ;seneye sivassporda Cicinho nun iyi bir yedeği olabilir diyorum...Defansa ise ben Berk in sürekli oynatılrsa ilerde Ziya ya iyi bir rakip olacağını düşünüyorum..Berk ten iyi bir oyuncu bulmak için sivassporun 1-2 milyon euroyu gözden çıkarmalı;onu da yapamayacağımız için Berk e daha fazla şans verilip daha fazla oynatılmalı diye düşünüyorum..Çünkü süper ligde bu ilk yılı...Sol kanada Aydın düşünülüyor ama kiralık olacağı için eğer alınabilirse Bursasporlu Ferhat ın
bonservisi alınarak bu mevkiye de iyi bir transfer yapılmış olur....Forvet için keşke iyi bir oyuncu alabilsek;sivasspor hem de ara transfer de Enaramo tipinde (bir kaç yaş daha gencini)bir oyuncuyla anlaşırsa herkesten çok ben sevineceğim...Trabzonsporda kadroya giremeyen gurbetçi Deniz Yılmaz da bu mevki için düşünülmeli...Eğer R.Carlos kalacaksa artık Brezilya dan iyi bir oyun kurucu veya iyi bir ön libero transferi bekliyoruz..Brezilya 1. ligi olmazsa bile 2. liginde de çok iyi genç yetenekler var;biz niye düşünmüyoruz...Zamanında Trbzonspor Mehmet Aurelio ve Da Silva gibi 2 genç oyuncuyu Brezilya 2. liginden getirmişti.. G.Birliği,G.Antep,Ankarasporda Brezilya 2.liginden çok ucuza Java,Vederson,Tita gibi pek çok yetenekli oyuncu getirmemiş miydi;biz de Dos Santos,Bastos gibi oyuncuları 2. ligden almadık mı?Niye şimdi yeniden yapılanmaya giderken bu tür oyuncuları almayalım...Son olarak ben bir daha söylüyorum..Sivassporun transferde yardımcı hocamız Orhan Kaynak tan yararlanması gerektiğini düşünüyorum..Çünkü Orhan hoca 7 yıl Rıza Hoca nın ekibinde görev almış;çok sayıda başarılı transferleri izleyip alınmasını sağlamıştır..Sivasspor yönetimine duyrulur...Son olarak 4 Eylül Belediye de oynayan Mustafa Cevret de benim beğendiğim bir oyuncu;bu oyuncu bana eski bjk lı Tümer Metin in gençliğini hatırlatıyor;yönetime duyrulur...U-21 takımında oynayan Aykut Emre Yakut gibi genç oyuncularda bu takımın oyuncusu ;bunlara da şans verilmeli diye düşünüyorum..

YigidoMehmet 13.12.2014 00:12

Bu saat'den sonra kurtarsa kurtarsa yerli hoca kurtarabilir. Ligi iyi bilen türk futbolunu bilen teknik direktör gelmesi gerekiyor yoksa bunun altından ne Carlos ne Yönetim kalkamaz. Örnekleri var, bakın Galatasaraya Prandelliyi gönderdi yerine yerli hocayı türk futbolunu bilen süper ligi çok iyi tanıyan Hamza hocayı getirdi ve çıkışa geçtiler. Aynısını Trabzonspor için de geçerli, Yönetim yanlışından döndü ve Vahid Halihodzic gönderip yerine Ersun hocayı getırdi ve onlarda çıkışa geçti. Sivassporumuza yerli hoca gelmesinden yanayım, adaylar gelince, Hikmet hoca gelmez çünkü onun adı Galatasarayla anılmıştı ve az kalsın imzayi atacaktı. Böyle bir dönüşten sonra şuanda küme de olan Sivasspora gelmez. Sergen Yalcın takıma faydalı olacağını sanmıyorum. Fuat Çapa hoca bence en ideal hocadır, kendisi Süper Ligde devalarca takım çalıştırdı. Tecrübesinden dolayı en faydalı olanıdır diye düşünüyorum.

dk58 13.12.2014 00:16

Artik olan oldu geriyi unutalim onumuzdeki basaksehir maciyla insaAllah tekrardan silkinip kendimize gelelim, artik sivaslilarda uyansin kendi sahamizda stadi dolduralim gercekten ayip sivasimizi tanitan en büyük markamiz sivasspor, yani sivaslilar olarak deplasmanda bile taraftarimizin belirginliginin olmasi gerek.
Gercekten milyonlarca sivas disinda yasayan sivaslilariz ama sayi ile coklugumuzu bi türlü kendi lehimize ceviremedik yillarca. Sivasliyim diyen herkesin elinden geleni yapmasi gerekir....

Ahmet Ateş 13.12.2014 08:21

Değerli Arkadaşlar

Ortada büyük bir başarısızlık var. Doğru. Ama ortada geçen sene başarıyı yakalamaş bir teknik adam ve bir kadro da var. O halde ne değişti de başarılardan başarısızlığa doğru yelken açtık.? Niye zirveden dibe vurduk?

Değerli Arkadaşlar

Başarısızlığımızın dışımızdaki nedenleri kadar, içimizde olan, yani bizden kaynaklanan nedenleri de var. Nedir bunlar derseniz, ben bunların başında inanmamışlık vardır derim. Evet, ne Carlos inanıyor, ne de oyuncular. İnanmayanın ya da inancını kaybedenlerin birşey yapması mümkün değil arkadaşlar.

Geçen sene Carlos da inanıyordu, futbolcular da. Çalışmalar da bu inancı destekler seviyedeydi. Ve sonunda başarı da geldi. Ama bu sene, her maçtan sonra sadece kendimizi kandırarak, başımızı kuma gömerek eksikliklerimiz görmek istemedik. Sadece maçları, sadece puanlrı kybettiğimizi düşündük ama asıl neyi kaybettiğimizi hiç düşünmedik.

Değerli Arkadaşlar

Başarı her zaman programlı ve ciddi çalışmanın ürünüdür. Yatarak, tembellik ederek başarıyı yakalayamazsınız. Hep söylüyorum, takım olarak biz hiç mi hiç çalışmıyoruz, once birkaç gün tatil ysapıyor, sonra da tesislerde vakit geçiriyoruz.

Değerli Arkadaşlar

Kulübün resmi sitesine girin lütfen. Göreceğiniz en fazla bugünün antrenman program. Yarını ve öbür günleri göremezsin. Günde bir antrenman olduğunu görür, ikincisini istediğin kadar ara bulamazsın. Ama maşaallah devre arasında Side de yapılacak hazırlık kampının program şimdiden hazır.

İnanın ve de çalışan, bakın eski günler çok kısa zamanda geri gelecek gelecek!

Abdullah DuMaN 13.12.2014 08:36

eldeki malzeme belli ara sezona kadar dayanmalı bu takım başakşehir, kasımpaşa ve karabük maçından mutlak galibiyet trabzon maçından en az beraberlik almalıyız

AYDIN1985 13.12.2014 12:08

önce savunmayi güclendirmemiz lazim. kac kisinin icinden gol yiyoruz.
egoistligi birakip daha müsait olana top atmamiz lazim

jonny 13.12.2014 12:33

Aydin karabulut gitti sivas bitti gecen sene söyledim Aydin giderse sivas oynayamaz

B.DUMANLI 14.12.2014 09:27

Sivasspor´un düzelebilmesi icin yönetimin degil ,Carlos´un kadrosuna uyan futbolculari almasi halinde düzelecegine inananlardanim.Elimizdeki mevcut kadronun bir kaci disinda bu ligi kaldiracak kapasitede degiller.

Mesela Cihan, bu futbolcu genc olmasina ragmen Sivasspor´a verecegi birsey yok.Bu ligi kaldiramiyor.Kapasitesi yeterli degil.Yillarca kulübede süs büblosu gibi oturtuyorlar.Kendisinide gelistirip göze giremedi birakin gitsin tutmayin.Daha Cihan´a gelene kadar kac kisi var bu takimdan gönderilecek.Sivasspor adeta bir bakim evi gibi.
Carlos´un elinde kabiliyetli futbolcular olsa cogu forma sansida bulamiyacak.Kadir gecen yildan kötüydü zaten neden takimda tutuldu?.Kadir torpillimi ve bu torpil kimden geliyor?.

Bunlari üst üste eklediginde basarisizlik ortaya cikiyor zaten.Ondan sonra Senol Günes´in takimda düsünmedigi Aydin´i kiralamaya calisiyorlar.Aydin kötü oynadigi icin gecen sezon seyirci tarafindan ISLIKLANMAMISMIYDI?.

Basarisizliklari sadece futbolculara yüklememek lazim.Onlari takimin bünyesinde barindiran ve onlari futbolcu olarak gören YÖNETIMDE, en az topa vurmasini bilmeyen, iki pasi bir arada yapamayan ve süperligde asla forma sansi bulamiyacak futbolcular kadar sucludur.

Biz yönetime bizi ilk bese sokun demiyoruz,SIVASSPOR´u bu ligde tutun biz onbesincilige bile raziyiz diyoruz.Zaten sizden baska birseyde istenmez.Seneye Da Costa ve Cicinho gidince bakalim ne yapacaklar.Bu eksiklikleri nasil ve hangi oyuncuyla kapatacaklar.

Takimi genclestirmeyen bu yönetim gelecege yönelik oyuncular almadigi icin yerinde zaten egrelti gibi duruyor.Sanki her an gidecekmis gibi...

stain 14.12.2014 18:24

eskişehir-karabük
karabük-balıkesir
sivas-karabük
erciyes-karabük

karabüksporun son 4 maçı bana sorarsanız karabükspor bu haftalardan en az 7 puan alır ve 14 olan puanını 21 e tamamlar ligi rahat bir yerlerde bitirir bursa maçı karabüğün kader maçıydı hepimize geçmiş olsun

erciyesspor ise puanını 14 yaptı

erciyes-fener
başakşehir-erciyes
erciyes-kasımpaşa
erciyes-karabük maçları var bunların işleride zor ama bi 4 puan çıkarmalrı halinde rahatlayacakları ortada

sivassporumuzun ise

başakşehir-sivas
kasımpaşa-sivas
sivas-karabük
trabzon-sivas maçları varki burdan en az 9 puan çıkarmamız lazım daha azını çıkarırsak bu ligde tutunamayız istatistikler ortada

hadi ben daha iyimser olayım karabüğü yendik sayalım paşa ve başakşehirden 4 puan toplamda 7 puan aldıkmı ikinci yarıya biraz daha umutlu başlarız kısaca carlos başgan madem gitmiyor takımla birlikte bu 4 hafta yatıp kalksın futbolcuları evlerine yollamasın 7/24 çalışsınlar yoksa 10 yıllık süper lig yolculuğumuzun son durağına gelmiş bulunmaktayız .

ddolphiner 14.12.2014 20:26

Bize Mehmet Yıldız tarzı bi forvet lazımki atıf olsun burhan olsun rahat gol atabilelim...Dün Osmanlıspor maçını izledim adam gibi forvetleri olsa Mehmet Yıldıza yardımcı olacak en az 5 atarlardı. Mehmet tüm topları ceza sahasında tutuyor ve dağıtıyor. Bize öyle forvet lazım... Ortasahaya Dinamo lazım ama zor bulacaklarını sanmam.Sol açığımız zaten bomboş..Umarım Aydınla çözeriz

balmandol 15.12.2014 12:12

Sivasspor'un artık bundan sonra düzelebilmesi için mutlaka ve mutlaka içerde oynayacağı 2 maçı alıp 16 puana ulaşması gerekiyor. Gerekirse rakiple beraber hakemide yenecek..Yani tabiri caizse teşbihte hata olmaz İT GİBİ OYNAYIP,KOŞUP 16 PUANA ULAŞACAKLAR.
İkinci olarak Yönetimin ara transferi beklemeden Carlos'un istediği oyuncuları alacak. Artık parayı pulu gözleri görmeyecek - kaldıki o transferler etkili olursa zaten transfer paralarını her galibiyet sonrası aldıkları para ile kendilerini beleşe getirmiş olacaklar. Yani arkadaşlar bu takımın düşmesi ve düşmemesi YÖNETİMİN ELİNDE BUNDAN SONRA.
Üçüncü olarak Berk,Cihan,Kadir,Batuhan,Chrisantus,Mehdi kesinlikle gönderilmeli. Bal yapmayan arı gibi 2-3 sezondur oraya buraya koşup duran Ahmet Aras ve Hakan'ın dikkati çekilmeli..
Yine değim gibi Carlos ile oturulup bu transferlerin acilen yapılması gerekmektedir. Yoksa vay halimizeeeeeee...!!!!!

rezi 15.12.2014 15:25

Anlamaya davul zurna hesabı geçen sezonun sonunda gerekli takviyeler söylendi,yazıldı,konuşuldu.Sonuç üste para vererek oynayacak oyuncular ve hüsran.Şimdi nasıl düzelir diye başlık açılıyor onu alalım, bunu satalım düzen kuralım.Boşuna kendimizi yoruyoruz bizimkisi Reşit sen söyle sen işit.Sezonun ikinci yarısı başlayınca göreceğiz durumu.Bize sadece beklemek düşüyor.Bakalım yönetimin yeni sürprizleri neler.

furky.b 15.12.2014 15:52

Transfer döneminde carlos ve teknik ekibin istedigi oyuncular mutlaka alinmali.
Kanimca sol acik, sag acik, Kadir ve Adem yerine 2 tane ön-libero.
ve kaliteli bir stoper alinirsa takimin duzelecegine inaniyorum.

Aatif forvet arkasi oynatilmali, Burhan cok kotu onun yerine sag acik transfer yapilmali. Kadir ve Adem ikiside cok defansif oynuyor ve topu cikarmakta zorlaniyoruz. Özellikle Kadir orta sahada cok basit top kaybediyor.

kaplanlı 15.12.2014 21:05

beğenmediğimiz bu takım bile oynaması gerektiği gibi oynasa daha iyi sonuçlar alırız.takviyeler mutlaka yapılmalı fakat carlos un her maça göre bir oyun planı olmazsa seneye maçlarımızı trt den izleyebiliriz.

dibba58 15.12.2014 21:27

Transfer sezonuna kadar takıma takviye yapılamayacağına göre eldeki oyuncularla ne yapılabilir buna bakmak lazım.Savaşan futbolcularla oynamak gerekir.Defansa yardım etmeyen,kaybettigi topu kapmak için uğraşmayan,kondisyon olarak 60. dakikkada biten oyunculardan vaz geçilmeli.Ne kadar puan toplayabilirsek ilk yarı toplamalıyız.Aksi takdirde ikinci yarı en iyi futbolcularıda transfer etsek Sivasa alışyım,arkadaşlarımla uyum problemimi aşayım diyene kadar Allah korusun küme düşeriz.

Ferhat06 15.12.2014 21:32

Da Costa ve Atıf dışında yabancıların hepsi gitmesi lazım.Defansa Ümiti yedek bırakacak yabancı veya yerli hızlı bir stoper.İyi bir ortasaha ve Fernandao ayarında iyi bir forvet lazım.

beko35 15.12.2014 21:46

[QUOTE=Ferhat06;927829]Da Costa ve Atıf dışında yabancıların hepsi gitmesi lazım.Defansa Ümiti yedek bırakacak yabancı veya yerli hızlı bir stoper.İyi bir ortasaha ve Fernandao ayarında iyi bir forvet lazım.[/QUOTE]

Hocam cicinho ?

Ferhat06 15.12.2014 21:52

[QUOTE=beko35;927830]Hocam cicinho ?[/QUOTE]

Cicinho yabancı sayılmaz,o bizden.:D

halilxx58 19.12.2014 11:05

[B]Sivasspor Nasil Düzelir?[/B]

Yönetim sezon sonuna kadar Roberto Carlos'a devam etme karari aldi. Riskli bir karar fakat yönetimde eline bi zahmet tasin altina koyarsa ve Carlos'a gercek sahip cikarsa sorunlari cözebiliriz diye düsünüyorum.

Artik Roberto Carlos istifa et, defol git gibi yikici yorumlar yerine bu takim Roberto Carlos'la nasil tekrar yükselise gecer onu tartismak daha dogru.

Benim önerim takima Carlos'a destek cikacak, oyuncularla, alt yapiyla ve transferle ilgilenecek bir sportif direktör getirmek.

Ayrica yönetim sezon basinda transfere ayiramadigi bütceyi devre arasinda kullanmasi gerek.

ec58 19.12.2014 12:56

Samsunu ve kayseriyi düşüren kaleci Ertuğruldan kurtulmak lazım. Uğursuz mu ne...

halilxx58 19.12.2014 14:04

[QUOTE=ec58;928404]Samsunu ve kayseriyi düşüren kaleci Ertuğruldan kurtulmak lazım. Uğursuz mu ne...[/QUOTE]

Basarisizligi Ertugrul'a baglamak cok yanlis. Daha önce 2 takimla küme düsmüs olabilir, fakat sahada 10 oyuncu hic birsey yapmazsa bir tek kaleci pek fazla birsey degistiremez. Korcan'inda kadro disi kaldigini düsünürsek Ertugrul sezon sonuna kadar mutlaka takimda kalmasi lazim. Yedek kaleci olarak birtek Deniz var, devre arasinda mutlaka yeni bir kaleci lazim.

Ertugrulu takimdan göndermek pek birsey degistirmez. Ziyanin, Burhanin, Aatifin, Ümit formsuzlugunun Ertugrulla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. O yüzden böyle haksiz yere kisilere yüklenmek hic bir fayda vermeksizin daha cok zarar verir. Cünki ben bir cok futbolcunun bu forumda yazilanlari okudugunu düsünüyorum.

58YIGIDO58 19.12.2014 14:31

Sivasspor söyle düzelir :

Hoca kalacak
Yönetim adam gibi 3 4 kaliteli oyuncu transfer edecek.

Iste Sivasspor böyle düzelir.

Ne basit, öyle degilmi ????

34MUAMMER58 19.12.2014 15:54

[b]düzelmiyecek bişey yok,sezon başındaki gibi oyun oynansa enazından ileri umutla bakardık,bursa,mersin,tuzla maçlarına bakınca herkes gibi ümitsizliğe kapıldık,bide puan olarak çok kritik noktadayız,artık sadece puanı değil,özellikle alttaki takımlarla olan maçlarda 2 li averajlarıda düşünmek zorundayız,ilk yarı biterken enazından 6 7 puanımız daha olmalıki 2.yarıya daha umutlu olalım,ben herşeye rağmen başakşehirin yeneceğimize inanıyorum,istanbulda kasımpaşayıda yeneriz öyle eski güçlerinde değiller,6 lık olduğumuz maçtada aslında kötü oynamadık çok basit hatalardan fark oldu,elyasa ve yalçında yok ,kendi sahamızda karabüke karşı hep üstünüz onlarıda yeneceğiz göreceksiniz,deplasmanda trabzon maçı zor geçecek,onların rize ve akhisar maçlarını seyrettim bize karşıda böyle oynasınlar onlarıda yeneriz yeterki inanalım futbolcularda yeterki inansın bu 4 maçtan alacağımız 2 3 galibiyet bizi düzlüğe çıkartır,2.yarıya mutlaka iyi kaleci,ümiti yedek tutacak stoper,kaliteli önlibero,kaliteli ortasaha,kaliteli forvet almak lazım,oynamıyacak ,yedek kulubesinden girip oyunu değiştiremiyecek oyunculardanda kurtulup genç dinamik oyuncular almak lazım böyle kurtuluruz ancak,yanlız ne pahasına olursa olsun enaz 6 puan almamız şart ,bundan daha kötü ilkyarı olamazdı zaten ,2.yarı 7 galibiyet 4 5 beraberlik alacağımıza inanıyorum [/b]

cengo64 19.12.2014 19:07

Roberto Carlos un çakma teknik direktör olduğu gerçeğini gördüğümüzde düzelir.Merak eden gecen sene lig 3.sü olduğumuzdaki yorumlarıma baksın.Değişen birşey yok.Yazık futbolculara da acıyorum.Antreman yapmadıkça nerdeyse hepsinin futbol hayatı bitiyor.Futboldan anlayan bir yönetim olmalı.Gerci anlamadıklarını anlasalar belki sezon başında düzelebilirdi

Rallim58 19.12.2014 23:21

[B][I][FONT="Comic Sans MS"]Sivassporum ;

* Teknik kadro; Hak edene forma verip, oyuncu değişikliğini ihtiyaç duyulduğu ilk anda derhal değişimin yapılmasına daha dikkat etmesi halinde (Kupa maçında 35. dakikada Crisantus değişikliği gibi)...

* Futbolcular; özgüvenlerine kavuşur, dayanışmayı sağlarlarsa...

* Yönetim; İhtiyaç duyulan mevkiilere, futbolu bırakma noktasına gelen, emekli futbolcular yerine, ilk 11'de oynayacak kaliteli futbolcu transferi gerçekleştirirse...

* Yiğidolar; Takımına sahip çıkıp, stadyumu tıklım tıklım doldurarak, müsabaka sonuna kadar tezahüratları ile destek vermeleri halinde...

Aslaaaaaaa ligden düşmez...

Aksi durumda ise Allah Korusun diyelim....
[/FONT][/I][/B]

ankastre 20.12.2014 15:04

bu şartınan düzelece müzelece kalmamış.yazık oluyor sivasımıza.

stain 20.12.2014 15:14

[QUOTE=halilxx58;928408]Basarisizligi Ertugrul'a baglamak cok yanlis. Daha önce 2 takimla küme düsmüs olabilir, fakat sahada 10 oyuncu hic birsey yapmazsa bir tek kaleci pek fazla birsey degistiremez. Korcan'inda kadro disi kaldigini düsünürsek Ertugrul sezon sonuna kadar mutlaka takimda kalmasi lazim. Yedek kaleci olarak birtek Deniz var, devre arasinda mutlaka yeni bir kaleci lazim.

Ertugrulu takimdan göndermek pek birsey degistirmez. Ziyanin, Burhanin, Aatifin, Ümit formsuzlugunun Ertugrulla bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. O yüzden böyle haksiz yere kisilere yüklenmek hic bir fayda vermeksizin daha cok zarar verir. Cünki ben bir cok futbolcunun bu forumda yazilanlari okudugunu düsünüyorum.[/QUOTE]

bugün hala bu fikirde misin düşünsene ertuğrula yapılana haksızlık diyosun ama sen hiç korcanı düşünmüyosun

ertuğrulun yaptığı hata bugün takımı yaktı yada şöyle diyim forvetlerin beceriksizliğini örttü bide korcan en azından bonservisli kalecimiz hata yapıyosada korcan yapsın bu ertuğrulun kaçıncı hatası erciyes maçında ümite dalanda ertuğruldu bu hafta boşa çıkanda oydu geldiği ilk hafta gekasa golü hediye edende oydu bak benim hatırladığım 7 puanımızı herif tek başına cep ettmiş milletin kalecileri maç kurtarır bizimkiler puan dağıtır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:19.