SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38468)

ygtberk58 30.11.2014 17:09

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B] Hep :"İyi futbol oynayıp yeniliyoruz.Şansızız" diyorsunuz.Bir iki maç hariç iyi futbol görmedik.Ligden düşmeyinde başka birşey istemez. [/B]

34MUAMMER58 30.11.2014 17:09

[b]ilk yarıyı izleyemedim ,2.yarıda mersin kalesine isabetli tek şut atamadık,maçın son anlarında mersin biraz akıllı olsa sağlam 5 lik yapardı,rıza hocaya ,pedriele kuru sıkı sallıyan futbol ulemaları artık seslerini kessinler komik oluyorlar,rıza hoca cebinden 4 tane carlos çıkarır,58 nolu formayı giyen pedrielde,batuhan+cruntus+kadir+ziya +musa +ibrahim toraman =pedriel etmez :mad:jakulmaya bakın cruntusa bakın farkı görün ,tmm bursa maçı haricinde diğer maçlarda enazından top oynuyorduk,bursa maçında bile bukadar rezil kepaze top oynamadık,sancaktepe,üsküdar,4.eylül oynasa mersine enaz 1 gol atardı ,sezon başından beri oynadığımız en kötü maçoldu,yediğimiz gol ibrahim toramanın değil fb çöplüğünden alınan ertuğrulun hatası ,oralarda geri pas olurmu be ?o gol olmasaydı farklı olurmuydu bilemeyiz,golden sonra adamlar cesaretlendi rahat oynadılar,son 20 dakikada zaten disiplin kalmadı,koskoca 45 dakikada kaleyi bulmasından vazgeçtim,rakip kale tarafına doğru çektiğimiz şut hatırlamıyorum,r.carlos domingo lopezsiz bir hiç ,son sözümde yönetime,sol açık almayıp cicinyoya soldan orta yaptırtmak çokmu hoşunuza gitti?ligin enaz gol yiyen takımı başakşehirin defansındaki yalçını sivasa kadar getirip 3 5 kuruş fazla vermemek için yollamak hoşunuza çokmu gitti?insanda takım sevgisi,memleket sevgisi bırakmadınız ya helalolsun :mad:,futbolculara gelince ziya ,atıf,burhan,cruntus,utaka toraman ,batuhan bu takımı sabote ediyorsunuz aklınızı başınıza alın ,o sarı uğursuz formayıda bidaha giymeyin :mad:haftayı zehir ettiniz millete oynadığınız takım barcelona değil mersindi bee hepinize yazıklar olsun diyorum:mad::mad::mad: [/b],

Soyözen 30.11.2014 17:09

Şu ligde rahat yenebileceğimiz hiçbir takım yok. Her maçımız meydan savaşı gibi, 11 hafta oldu daha rahat yüzü görmedik. Geçen haftaya da aldanmayın bu arada, Ahmet son golü atmasa yine acaba son dakikada yer miyiz kabusuyla geçecekti o maç da.

Kesin düşeriz demiyorum, [B]ama düşebiliriz[/B].

İlk defa bunu bu kadar net hissediyorum.

tavatir 30.11.2014 17:09

Toraman ve Batuhan transfer edildiğinde yararlı olmalarının zor olduğunu yazmıştık. Transferler hiç sahada yer almasalar daha iyi olurduk gibime geliyor.

Bu arada şu sarı forma neyin nesi halen anlamadım? Yenilgide formanın payı yok ama takımı karıştırıyoruz neredeyse.

İkinci olarak Rıza hocanın bir takımı ilk kez bizi yendi. Bu ilk başka bir şeyn habercisi değildir umarım.

Toraman'ın oynadığı maçlardan sadece Gençlerbirliği maçında 3 pun aldık. Nasıl aldık bilmiyorum. Rize ve Mersin maçında ise bizzat Toraman'n hataları yediğimiz gollerde etkili oldu.

Mehdi yokken Chrisantus oynayınca daha ofansif bir kadro oldu. İşe yaramadı. Ama Ahmet Aras ve Utaka , Chrisantus ve Batuhan'ın yerine ikinci yarının başında girse işe yarayabilirdi.

hiko58 30.11.2014 17:10

BU futboldan utanç duyuyorum. böyle olmamalıydı. acaba teknik heyet yönetim ve futbolcularda utanç duyuyormu

58megayigido 30.11.2014 17:12

Cris ve Ahmet aras. Rize eskisehir k.pasa veya super lig takimlarindan baska bir kulupte iynasa cok gol atar satsak patlama yapar
Orn: nihat bile bunu yaptiysa artik

Bizim sistemde bir bozukluk var bunu cozecek baskan dir. R.carlos iyi isler yapti sivassporda suana kadar hic gitsn diye dusunmedim bile ama suanda olabilecek iyi bir kan degisikligi takima fayda saglayacagini dusunuyorum

Gidipte yilmaz vurali getirmesinler ama
Daum skibbe gibi veya Turkiyede gorev yapmis yabnci td
Yerlilerin basarili olabilecegini dusunmuyorum
Son Olarak turkiye kupasi bizim en buyuk hedefimiz olmali avrupaya gitmemizin tek yolu bu cunku

58megayigido 30.11.2014 17:14

Ibrahim toraman bal yapmayan ari ve ugursuz geldi takima keainlikle bi kac hafta oynatilmasin

karamik 30.11.2014 17:15

Maçtan önce ben 2-0 yazmıştım skor belliydi zaten takım 60 Dakka nefesi var Abicim kondisyon Sıfır

stain 30.11.2014 17:27

[QUOTE=karamik;925688]Maçtan önce ben 2-0 yazmıştım skor belliydi zaten takım 60 Dakka nefesi var Abicim kondisyon Sıfır[/QUOTE]

mersinin bu kadar puan toplamasının mucize olduğunuda yazmıştın ama adamlar daha şimdiden 20 puanı cebe koydular :):confused:

batur0658 30.11.2014 17:30

maçın değerlendirmesini felan artık bırakalım bi kenarada takımı geçen seneden bu seneki duruma getirenler bir çıksın konuşsun bakalım ne söylüyolar !!!!temmuzun 10 unda 10 gün içinde transferler tamam diyenler çıksın bir ortaya bu yıl şampiyonluk hedefimiz deyip sonra geri çekilip avrupaya gitsek yeter deyip bikaç hafta sonrada ligde kalalım yeter diyecek yöneticiler çıksın bir ortaya bi açıklasınlar görüşlerini bizde dinleyelim bakalım içler acısı durumu

ayhandemir58 30.11.2014 17:35

[B][COLOR="Red"]Editörün Notudur :

Lütfen küçük harfler kullanınız. Büyük harflerle yapılan yorumlar silinmektedir.[/COLOR][/B]

adalı harun 30.11.2014 17:37

bukadro bu ligin kadrosu degil
batuhan kaç yıldır nerelerde oynuyorda bizde ilk onbir oynatılıyor
15 dkda verseyanındakine pası gol ama adam kafasına göre vuruyor batuhan bizi sampiyon yapacaksada istemem kalektersiz topçu
hep ibrahim toramana yüklenioruztabi yıllarca hayrettine yüklendiğimiz gibi
ertugrul efendi sana hocaların söylemiyormu topu kanatlardan başlat diye markajdaki adama top atıyon serefsiz kalektersiz kaleciöbür takımlar boşuna düşmemiş belli oluyor
ahmet arasın batuhanın yedeği oldu takım düşmeye mahkumdur

ready 30.11.2014 17:38

[B]maçı degerlendirmeye gerek yok tek kelimeyle rezillik diz boyu sivasspor yönetim kurulu çıksın ekrana başına borcumuz yok diye böbürlensinler bu düşüşde kimin payı varsa ALLAH belasını versin[/B]

reform 30.11.2014 17:40

futbolcu zeki olmalı takım en az 8-10 defa kaleciye geri pas yaptı.Her seferinde ben bir hata çıkaracaklar diye düşündüm ama elimden bir şey gelmedi.Bir tane zeki insan geri pas yapmayalım diye uyarmadı.Malesef takımımız beyinsiz oynuyor.

adalı harun 30.11.2014 17:40

[QUOTE=karamik;925688]Maçtan önce ben 2-0 yazmıştım skor belliydi zaten takım 60 Dakka nefesi var Abicim kondisyon Sıfır[/QUOTE]

ne alakası varmersin goln haricinde pozisyonumu varsenin kalecin malsa yapılacak ne vartopu biz oynadık ****nin biri hata yapıyor takım bocalıyor ondan sonra

halilxx58 30.11.2014 17:42

Yeter be yeter. Bitirdiniz bizi. Futbol'dan soguttunuz. Yeterrrrr!!!!

Korkarim fatura haksiz yere Roberto Carlos'a kesilecek. Halbuki bu duruma gelmemizde bazi saksakcilarin sonuna kadar savundugu yönetimin daha cok sucu var!! Yeter artik kisisel menfaatlariniz icin takimi sömürdügünüz, birak gidin yeterr!

Gecmiste yaptiklariniz icin tesekkür ederiz. Yaptiniz ettiniz fakat hakkini misliyle aldiniz. Ama artik hic bir katkiniz yok, katkiyi gectik zarariniz var.

Adam cikiyor, 7-8 transfer yaptik, suclu biz miyiz daha ne yapalim diyor. Ulan karsinda ahmak mi var, biz sezon baslamadan gördükte Batuhanla Musa Sinanla Berk le olmayacagini siz nasil göremiyonuz?? Beles olsun diye aldiginiz oyunculara bak!!

Bu yönetim son bir yilda ne yapti??
- Transfer yok!
- TFF nin yönetmeliklerinden kimsenin haberi yok, saha sulamadan abuk supuk cezalar yiyoruz
- Magza berbat
- Online Store acildigindan beri hic bir yenilik yok

Tüm zamanlarini oturup gecen sezon kasaya giren paralari saymakla geciriyorlar gibime geliyor. Icraat yok, parada yok. Nereye gidiyor aceba?? Aciklayinda bizde bilelim. Aciklamiyorsaniz veya aciklayamiyorsanizda cekip gidin yeter artik

B.DUMANLI 30.11.2014 17:48

Cerrahi yardim...!

Takimimiz kan kaybediyor,bu kanin durdurulabilmesi icin acilen bir oparatör´e ihtiyac var gibime geliyor.
11 haftadan bugüne kadar kanin akisina seyirci kaldik her maci bir kurtulus gibi gördük,ama ortadaki tablo kanin duracagi yerde kan kaybinin dahada cogalarak artmasi; bizleri gelecek icin resmen kuskularimizin artmasina sebep oluyor.

11 haftadan beri mutsuzlari oynuyoruz.Gülmeyi unutduk.Zannettikki Balikesir´i yenince kan akisi durdu,megerse kendimizi kandirmisiz.Yanlis tedavi sonucu takimin vücudunu virüs kaplamis.Bugün bunada sahit olduk Mersin macinda.

Bu saatden sonra gec kalmadan,hastanin hayatini riske atmayacak tecrübeli bir CERRAH´i müdahale lazim gibime geliyor.Cünki takim bir nevi bitkisel hayata girmis durumda.

Saygilarimla

kadirakin58 30.11.2014 17:49

Mecnun başkan, işte şimdi top sende !

cengo64 30.11.2014 17:50

Her mactan sonra şanssızlıkla yenildik diyorlardı.Hiç şut çekemediğimiz maçtan sonra umarım bu kez dogru yorum yaparlar ve şapşallıktan yenildiğimizi görürler.Rıza nın Burkino Fasolu zencisini sivassporlu futbolcularla hep beraber seyrettik.Bilmem futbolculardan kendilerine futbolcu denmesinden utanç duyan varmıdır bu maçta.Topu alıp gidiyor.Bizimkiler en az 3 kere etraflarında dönmeden adım atmıyorlar.Yalnız size birşey söylüyüm yönetimin hafta içi operasyonu ve izinleri azaltıp hafta içi futbolcuları çalıştırması etkisini göstermiş.En azında 70 dakika falan ayakta kalabildiler.Önceki maçlarda 60- 65 de dagılıyorlardı.Ligde bütün maçlarda oynayan tek futbolcu var biliyor musunuz.Adem.Futboldan biraz anlayan birine makul bir açıklama yapamayacağımız için ancak bokunda boncuk bulduk diyebiliriz.Atıf a her topu ver o kaybetsin taktiğinden ne zaman vazgececeğini artık bilemiyoruz teknik direktörün.Batuhanın da futbolcu olmayacağını dünya alem anladı bi bizim başkan ona övgüler düzüp duruyor.Gercekten neresiyle seyrediyor bizim yönetim bu macşları artık emin değilim.İbrahim beyde hala Besiktasa gitmek niyetindeymiş.Bundan sonra ancak İstanbulun girişindeki Pendik e gidebilir ancak tabi bizim vefalı başkan onu korumaya almazsa.RobertoCarlosa sorsalar bari;Kardaş bak bu fakir memlekette sana milyonlarca dolar para veriyoruz bi anlat bakalım bugünki taktiğin neydi.2 senedir burdasın topu 2 adım süren bir orta saha bulamadın mı.Bize ara dönemde de futbolcu bozuntularını bi sürü para verdirip kakalayacan mı yoksa yakamızdan düsecen mi diye.Sorguya çekerdim.Yok ama bizim başkan arkasında.Yakında bütün Sivas arkasına gecerse o kötü olacak.Uyarsın birileri bence.Bu takım pansuman tedbirlerle düzelmez.12.macta 9 puan aldık.Ligde kalma puanı nerdeyse 50 ler gibi.18 maçta en az 40 puan almak lazım.Ortalama 2 den fazla yani.Güvenlik parasının hesabını tutacağına artık yönetimin bu hesabı yapması lazım.İyi fiat verirlerse Ciciyi bile verip yeni bir takım kurmak lazım.Da Costa,Ziya,H.Arslan,Ümit,Atıf,Mehdi,Ahmet,Burhan,Kadir,Korcanı tutarım gerisini yeniden kurarım takımın.Günde çift dman yaptırırım.Takımı bir müddet kampa alırım.Hasan Şaş ı veya iddialı teknik direktör getiririm takımın başına ve lige yeniden başlarım.Yoka her macta ya sanssızlıktan ya şapşallıktan yenilmeye devam ederiz çünkü futbol oynayamıyoruz.

kngal yiğido 30.11.2014 17:51

Sizin g ürünü varsa maaş talep etmezseniz adamınız deriz

izmirliyigido 30.11.2014 17:56

[QUOTE=hiko58;925655]demekki neymiş geçen yılki başarının adı carlos değilmiş cesar domingoymuş. eyy başkan eyy yönetim hangi akla hizmet ettinizde adamı gönderdiniz. yardımcı antrenör olarak helük hülük adamları toıpladınız buraya. ne akla hizmet ediyorsunuz. sivassporu küme düşürüyorsunuz. haberiniz varmı. adam gibi transfer yapmadığınız gibi çok iyi bir yardımcı antrenörü gönderdiniz hangi akla hizmet ettiyseniz. trabzonlu abur cubur adamları takıma doldurdunuz. yeter be. yönetim olarak biraz aklınızı başınıza alın. kime neye hizmet ediyorsunuz bilelim.[/QUOTE]

Geçen sene ki başarının adı ve [B]gizli kahramanı[/B] CESAR DOMİNGO'ymuş !.. Adam takımın kondüsyonundan, taktiğine kadar [B]herşeyiyle[/B] ilgileniyordu. Şimdi kim ilgileniyor ?? Hiç kimse !..

Öyle haftanın[B] 4 günü İstanbul'da[/B] olmakla takım maçlara hazır edilemiyormuş Carlos efendi. Bunu bu sene çok net gördük. Geçen sene senin bu açığını[B] DOMİNGOS[/B] kapatıyordu ama bu sene kabak soğukta kaldı.

[B]Aatıf[/B], inanılmaz derecede [B]kötü.[/B] Bu sene ilk defa takımda oynuyor olsa, [B]bunu futbolcu diye kim getirdi[/B]" diyecek kadar kötü..

[B]İ.Toraman[/B], takıma hiç birşey veremedi. Hatta bu hafta da resmen [B]yaktı[/B]. Bundan sonra da takıma birşey verebileceğini hiç tahmin etmiyorum.

[B]Burhan Eşer[/B] neden geçen sene ki [B]performansına[/B] ulaşamıyor. Domingos'tan başka kimse onunla ilgilenmiyor demek ki?

[B]Ziya Erdal[/B] elinde dünyanın en iyi [B]sol bekinin[/B] taktikleri varken, Türkiye'de 1 numara olacakken işi iyice ARTİSTLİĞE döktü. [B]Yerden[/B] bir türlü kalkmadığı gibi, bin türlü artistlikle, hokkabazlıkla hem [B]rakip[/B] takım taraftarlarının hemde [B]hakemlerin[/B] dikkatini çekiyor.

[B]Kadir[/B] aynı terane hiç yazmayacağım onu. Artık bıktım onun bal yapmaz arılığından, [B]pas hatalarından[/B].. Yeter artık !..

Bu iş [B]birtek[/B] CİCİNHO ve ADEM KOÇAK ile [B]yürümez[/B]. Onlarda makina değil. Yarın birgün onlarda yorulacak ve bu performansları kalmayacak. O zaman ne olacak?

Yok artık arkadaş bu takım [B]bu gidişle[/B] bir alt ligin en kuvvetli adayı. Koca bir şehrin [B]kaderiyle[/B] oynuyorsunuz. Bunun [B]sebebi kimse[/B] çıkıp, GEREKENİ yapsın.. Yazık oluyor takıma, [B]yazık oluyor[/B] SİVAS'a !..

.

ready 30.11.2014 17:59

[B]hatayı hep başka yerlerde aradınız suçu başkalarına attınız yok hakemler yok tff dediniz hakemler sivassporun hakkını yiyor dediniz kulubün borcu yok dediniz.. yönetimi eleştiren insanlara yok komplo satıcı dediniz sıfıra sıfır elde sıfır vel hasıl kelam bu saatten sonra ne bu teknik direktörden ne yönetim kurulundan bir cacık olmaz [/B]

punisher58 30.11.2014 18:00

sivas dışında yaşayanlara bir müjde : ptt 1.lig maçları trt de üstelik şifresiz :mad:

poolat58 30.11.2014 18:08

Devre arası ÇOK önemli! Vakit çoook geç olmadan birşeyler
yapılmalı. Devre arası transfer dönemi çok
önemli hale geldi. O zaman da fiyasko
seçimler yapılırsa geri dönülmesi zor bir
yola gireriz. Kabul etmeliyiz ki Carlos
oyuncu transferinden anlamıyor. Kendisinin getirip de tutan bir tek Cicinho
var. Costa, Burhan, Aydın onun transfer
ettiği futbolcular değil. Ya bu takıma çok
iyi bir transfer ekibi getirimeli ya da
Carlos'a buraya kadar deyip Hikmet
Karaman getirimeli. Çünkü belirtiğim gibi devre arası transfer dönemi çok çok
önemli tek kurtuluşumuz o dönem. Bunu
da gerçekten transferden anlayan, bir
takımı küme düşmekten kurtarmayı iyi
bilen birisinin yapması lazım. Siz de takdir
edersinizki Carlos hayatı boyunca başarılı olmuş, böyle bir durumu daha önce hiç
tecrübe etmemiş bir isim. İyi niyetine
birşey diyemeyiz ama böyle olmayacak.
Takımı toparlayacak bu durumdan
kurtarabilecek deneyimli birisinin
yardımına ihtiyacı var. Son olarak Carlos'un Domingo Lopez'i göndererek
hayatının hatasını yaptığını iyice anlamış
olduk.

alboran 30.11.2014 18:14

[QUOTE=stain;925671]yönetime komplo var bu komplonun içinde rıza hocada varmış hatta tüm süper lig yönetime karşı komplo içinde yerel medyamızın duayen isimlerinide hem bu konuyu aydınlatmaya hemde bu maçı değerlendirmeye davet ediyorum[/QUOTE]

he gardaşım he sanki 10 numara kadro kurdu yönetim, takım sahada 10 numara top oynuyor da millet onlara komplo kuruyor.ben sahaya çıkan kadroya ve sahadaki oyuna bakarım.ikisi de boş.bugün hakeme kim ne diyebilir mesela.illa ki hatası vardır ama adama ilk yediğin golü halısahada yiyor musun diye sorarlar.komployu momployu geçeceksin sen ligdeki 10dan fazla takımdan daha iyi ekonomin var o klüplerin parası olmadığı gibi dünya kadar borcu da var.onlar bal gibi transfer yapıyor sen yapmıyorsun sonra da fakir edebiyatı yapıyorsun.sonra birileri seni eleştirince komplo kuruluyor lafları çıkarıyorsun.kusura bakamasın kimse.YEMEZLER !!!

SenSetik 30.11.2014 18:15

Takım çok iyi sonuçlar alırken bile şunu söyledim; ortasahamız yokkk...resmen defans ve forvetlerle oynuyoruz..oyunkurucu cicincho ise varın siz düşünün...çare en az 3 ortasaha transferi...güçlü koşan ve pres yapan 2 kişi ve 1 oyun kurucu..Atıfla matıfla olmaz bu iş

DoomsDay58 30.11.2014 18:18

[QUOTE=Besyo_cu;925641][B]3 kuruş fazla vermediğiniz Sivas'a kadar gelmiş olan şimdi İstanbul Başakşehir'de harikalar yaratan Yalçın Ayhan'ı almayanlar mutlumusunuz şimdi !!![/B][/QUOTE]

Bonservissiz oyuncuyu bile transfer edemeyip 2 yıldır top oynamayan kocamış Toraman'ı KİRALAYAN adamlar 10 yıldır süper lig kulübü yönetiyor. Buna güler misin ağlar mısın?

Kokomo 30.11.2014 18:50

Kaç aydır burada şunları yazdım :

"İ.Toraman kesinlikle oynatılmamalıdır. Çünkü ona yer açmak için takım kurgusu ile oynanıyor, taşlar yerinden oynuyor ! Ya defans hattı çöküyor ya da orta ikilimiz bozuluyor ! "

Onun olmadığı Balıkesir maçını nasıl aldık, herkes gördü.

Bugün yaptığı hata TARİHİ BİR HATADIR !

O da onu ısrarla oynatanda ACİLEN GÖNDERİLMELİDİR !

DEvre arası beklenmemelidir ...

58Yiğidoo58 30.11.2014 19:10

Futbolu zirvede yaşayan insanların hatalı yönleri olabilir. Ama sürekli hata yapabileceklerini sanmıyorum. Carlos herkesin örnek gösterdiği bir futbolcudur. Teknik adamlığı da bence cok iyi. Sıkıntı oyuncunun zamanla kendi dünyası içinde kapanıp kalması.. Şu duruma oyuncular getirdi, onlar kurtaracak. Carlosun maç sonrası açıklamalarını dinleyin. KAzanirken de kaybederkende. Adam kesin oyuncularına bir gönderme yapıyor. Sürekli uyaran yapıyor. Ama futbolcular rehavet ve karmaşık bir dünyanın içinde olabilirler. Şu an oyunculara profesyönel futbolcu oldukları rehabilitasyon ile birlikte düzeltilmeli. Ne derseniz deyin bizim oyuncuların kafası hem teknik ekibe hem futbola kapanmış. Uyuyorlar. Hemde hiç haketmedileri bir rüyanın içindeler. ONlara futbolcu olduklarını adam akıllı kenara cekip söylemek gerek.

Murad_Kelleci58 30.11.2014 19:24

Mecnun Bey, bugün komplo yapanlar takımın mağlup olması için elinden geleni yaptılar (!) Suçu ve suçluyu kendi içinizde aramaya başlarsanız, hem siz ve hemde yönetimdeki korkuluk arkadaşlarınız koltukları sağlamlaşır..

Bir çift sözde yerel medyaya.. Yalakalık yapmaya devam edin.. Gerçekleri ne zaman yazıp dillendireceksiniz çok merak ediyorum.. Ya hala haftanın yedi günü en az 4-5 günü köşesinde taraftarı eleştiren, bir medya ve gazeteciler topluluğu komplo teorilerinilerinin en baba örneklerini teşkil etmiyor (!) zannımca..

savaş2 30.11.2014 19:26

***yorumlarda ziya cok kötü yazılıyor ben buna katılmıyorum,sol kanat tüm yük ondandır.hem mevkisinde hemde sol acığı kapatmasında elinden geleni yaptığını tahmin ediyorum.peki sahada 10 macdır başıboş dolaşan şeşoyu fark etmeyen teknik adama ne demeli,

dibba58 30.11.2014 19:29

Takım mücadele etmiyor edemiyor. Geriye düştüğümüz maçları çeviremiyoruz.
Böyle oynamaya devam edersek. Söylemek değil düşüncesi bile beni üzüyor.DÜŞERİZ. Takım koşmuyor adeta yürüyor. Ya kendin koşarsın ya da topu koşturursun. Biz ikisini de beceremiyoruz. Beceriksizliklerimize kılıf aramayalım. Bir takım yenilebilir, hatta kümede düşebilir. Ama aslanlar gibi mücadele eder.Yırtar,yırtınır,koparıtır.Biz hangisini yapıyoruz ki.Kafayı ayağa koymazsan,rakibi zorlamazsan Düşersin düşersin.Takım ruhen havlu atmış durumda. Malubiyete üzülen takımda bir ALLAH'ın kulu yok.İbraham'a tepki gösteren yok.Küme düşersek bu futbolcuların hiç biri Sivasta kalmaz onlar
1.ligde bir takımda oynamaya devam ederler. Düşen onlar değil Sivas olur.Bizede çok ama çok yazık olur.

eyuphulagu 30.11.2014 19:53

Geçen hafta yorum yapmayı tercih etmedim;çünkü biliyordum ki oynadığımız takımın ligin en kötü takımı ve herkesin düşmeye aday olarak gösterdiği ilk takım..Bu maçın sonucunun bizim için sadece tek önemi vardı o da uzun zamandır gelmeyen galibiyetin gelmesiydi...Sivasspor yine aynı takım ; bir takım 1 haftada 90. derece değişmeyeceğini bildiğim için geçen haftaki maçın sadece sivassporun biraz nefes aldığı;R.Carlos a vakit kazandırdığı bir maç olarak düşündüm...Herkes sitede bu haftaki maçı kazanacağımız yönünde oy kullanmış ....Sadece kendi kendimizi mi kandırdık acaba?Bu maçta ilk yarı kötü oynamadımızı düşünüyorum...Rakip ile başabaş oynadık..ilk yarı 2 takımın da girdiği net pozisyon sayısının 1-2 olduğu düşünüldüğünde ilk yarının 2 takım için de çok kontrollü geçtiğini düşünüyorum..İ.Toraman ilk yarı iyi de oynadı;bir kaç pozisyonda kademeye girdi..Atıf ın adını ilk yarı boyunca fazla da duymadım...Rakibin en iyi oyuncusu Burkine Fasolu siyahi oyuncuydu..Bu oyuncu maçın 2. yarısında rakibin ilk golünü de atan oyuncuydu...Herkes Batuhan ı eleştiriyorda Batuhan maç boyunca çok kötü oynamadı ki;elinden geleni yaptı;maç boyunca Servet'le boğuşup durdu....Sorun keşke Batuhan da olsa....oynatmayız olur biter ..Ama sorun Batuhan da değil ki....sorun o kadar büyük ki;takımda oldukça sorun var;teknik hocan oyuncu iyi okuyamıyor;takım geçen seneye göre iyi çalışmıyor..Yönetim istenen transferleri yapmamış;alınan oyuncular ya hazır değil ya da istenen seviye de değil...Bazı oyuncular hocadan torpilli;nasılsa yerim garanti deyip kendilerini sıkmıyorlar..Bazıları geçen yılki performanlarıyla hala oynuyorlar...Bazıları maç içinde sadece kendisine oynayıp kendilerini Maradona zannediyorlar...Ben Toraman ın alınmasının doğru olmadığını düşünenlerdenim..Çünkü Toraman taraftarla geçmişte problem yaşamış birisi;ayrıca 1 yıldır da doğru düzgün maç oynamamış hazır olmayan bir oyuncu...Sadece tecrübeyle bu işin olmadığını herkeste biliyor..Toraman'ın Rize maçında da son dak. larda kaptırdığı top Sivassporun 3 puanına maç olmuştu...Sivasspor lig başından beri bireysel hatalardan çok gol yedi hala yemeye de devam ediyor...Geçen yılda aynı hataları yapıyordu ama attığı fazla olduğu için sorun olmadı bu yıl fazla gol atılamadığı için sorun kabak gibi ortaya çıktı...R.Carlos'un kredisi gitgide tükeniyor..Haftaya maçı alsak bile sonrasında f.b,Kasıımpaşa,Başakşehir gibi zor maçlar var..Bu maçlarda 0 bile çekebiliriz...Umarım devre arasına kadar istenen punları toplarız..15 -20 arasında puan alamazsak işimiz çok zor..

kkemal58 30.11.2014 20:00

Bizim oyuncularımız bu rol yeteneğiyle hollywood filmlerinde oynarlar bence. İşleri güçleri düşerek faul beklemek penaltı beklemek. futbol oynamayı beceremeyince senaryosu düşerek penaltı kazanma rolü oynamaya çalışıyorlar. Ki onu bile beceremiyorlar. Yazıklar olsun.

tavatir 30.11.2014 20:02

Toraman ve Batuhan transfer edildiğinde yararlı olmalarının zor olduğunu yazmıştık. Transferler hiç sahada yer almasalar daha iyi olurduk gibime geliyor.

Bu arada şu sarı forma neyin nesi halen anlamadım? Yenilgide formanın payı yok ama takımı karıştırıyoruz neredeyse.

İkinci olarak Rıza hocanın bir takımı ilk kez bizi yendi. Bu ilk başka bir şeyn habercisi değildir umarım.

Toraman'ın oynadığı maçlardan sadece Gençlerbirliği maçında 3 pun aldık. Nasıl aldık bilmiyorum. Rize ve Mersin maçında ise bizzat Toraman'n hataları yediğimiz gollerde etkili oldu.

Mehdi yokken Chrisantus oynayınca daha ofansif bir kadro oldu. İşe yaramadı. Ama Ahmet Aras ve Utaka , Chrisantus ve Batuhan'ın yerine ikinci yarının başında girse işe yarayabilirdi.

pover58 30.11.2014 20:50

adem buırhan ve ziya hariç hepsinin kulagı çekilmeli takım ruhsuz oynuyor santus gezip durdu hoca degişimi çok geç yaptı atıf birkaç hafta dinlendirilmeli ahmet oyuna erken girmeli batuhanla yarımşar devre oynamalı.kadir toraman berbat hele şu kısa paslar yokmu öldürüyor beni kısaca cicinho da kosta burhan ziya hariç hepisinin canı cehenneme .

Külhan 30.11.2014 20:52

Degerli sivasspor severler artik bu is cacik tadi vermeye basladi öyle sikiyorki bizi artik bu kötü gidisat karsisinda hic macin saatinin gelmesini istemiyoruz eskiden hafta sonunu iple c ekiyorduk iste durum bu bugünki M I Y macida bundan biri oldu heleki emsehrimiz denen toraman bey sen milli ve büyük takimlarda oynamis bir futbolcusun bu ne alem bu ne vurdum duymazlik sanki keyfim bozulmasin dercesine bir futbol oynayorsun eger keyfine dokunuyorsa cekil oradan bizi maglup durumlara düsürmene herhalde hicbir sivasspor sever katlanamaz bu kadarida yetti artik cekil bu oyun bozanliktan bizde bir oh cekelim sehrinin takiminda degil bir yabanci dahi su senin yaptigini herhalde yapmaz inzivaya cekil yeter

B.DUMANLI 30.11.2014 21:04

Bizim bir haftada bir lig macina kondisyonumuz yetmezse ,hafta arasi oynayacagimiz Antep kupa maci ve hafta sonunda Erciyes maci su düstügümüz hallere bakin.
Bu takima gercekten baskan tarafindan müdahale edilmeyip hic bir sey olmamis gibi her iki maca cikip oynarsak bizi bu sartlarda Antep´de yener Erciyes´de.

Mersin yenilgisini asla beklemiyordum.Mersin´de coktan ayakkabilarini civiye asmasi gerekli bir Servet ve bizim yedegin yedegi Nihat.Biz bu takima yenileceksek ve bu takimi tabelanin zirvesine tasiyacaksak bizim futbolumuz gercekten ölmüs demektir.

Baskana hala saygimiz var fakat bizim 11 haftadan beri yüzümüz gülmez oldu.Bunuda onuda bilmesini isterim.Saygida bir noktaya kadar.Benim sehrimin takimi oynadigi futbolla gelecek icin ümit vermiyorsa belli bir süre sonra saygida biter.
Bizmi dedik bu yasli takimla yola devam edin diye.Agzimizda tüy bitti kaliteli gencleri takima katin diye.Cartlos istese kendi ülkesinden yetenekleri bulup getirebilirdi,hemde ucuza.Ama o Peru´dan adi sani belli olmayan kisileri getirdi.

Carlos suanda futbolculuk yillarinin sermayesiyle hala geciniyor.Antrenörlügünü gördük 11 haftada 2 galibiyet.Bu iki galibiyet düsmek icin yeterde artar bile.

Bizim yüzümüzü güldürmeyenin yüzüde gülmez insallah...

aozdemir 30.11.2014 21:08

biz daha iyi oynadık. ama ibrahimin iki golde de hatası, iyi bir golcümüzün olmaması sonucu belirledi.

Külhan 30.11.2014 21:09

Süper lig de degismeyen cok az hoca kaldi biriside bizim hoca ama bizim yöneticiler carlosa öyle siki tutunmuslarki sanki dünya ondan ibaret o giderse hersey biter ama sunu unutuyorlar carlos sivasa tercübesiz olarak geldi vede halada öyle futbolculuk hayatina birsey diyemeyiz ama hocalikda hicde öyle algüm vergülüm hocasi degil biz zannediyoruzki carlos acemiligini sivassporda cikaracak bu cok bariz ortada ne zamaninda oyuncu degisimini yapabiliyor nede saha kenarinda oyuna etki edecek bir konumda velhasil artik bizim hocaya destegimiz sonuna geldi bizim sevdamiz sivasspor lütfen bunu anlayin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:41.