![]() |
Cevap: Sivasspor - İ.Başakşehir
[b]sivassporun düşmesini bukadar çok isteyen taraftar heralde türkiyede sadece sivastadır,daha oynanmamış 21 hafta var ve enaz sivasspor kadar sorunlu 4 5 takım var ,aramızda enfazla 2 3 puan fark var,millet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum ,sivasspor düşünce elinize ne geçecek ?eminimki çoğunun 2.takımlarıda vardır niye otakımların sitesine gitmiyorsunuzki?neye dayanarak sivassporu düşürüyorsunuz,düşmüşgibi millete negatif enerji veriyor moral bozuyorsunuzki?şurda 2 3 maçkötü oynadıdiye takımı ptt ligine yollamaktan elinize geçen nedir?bu takım bjk ye hakemle yenildi,gs gibi takıma karşı farkı kaçırdı,erciyes,antep,akhisar,rize ,eskişehir konya maçlarını elinden kaçırdı,iyibir solaçık ve golcü olsaydı bunların topunuda yenerdik ,bukadar umutsuz olmanın mantığını anlamıyorum:mad: çok idda eden varsa benle iddaya girsin 250 $ rına bu takım düşmez yeterki 2 maç kazansın ,başakşehir filan değil bu düpedüz ibb spor,bu kulübün siyasi bağlantıları nasılbir hortum düzeni kurulduğu deşifre olmasın diye adını başakşehir koydular,laz takımlarına karşı oynamıyan ,istanbul takımlarına aslan kesilen,sivasa oldu bitti en iyioyunlarını oynıyıp çelme takan bu lanet takımı düzgün hakemle yeneriz,balıkesiri zor yendiler ,böyle gidecek değil ,bu maça takımın çok hırslı çıkacağını ,ve mutlakada kazanacağına inanıyorum[/b]
|
bravo kardeş sana guzel yazmışsın
|
Bu maci kazanmamiz tamamiyle Sivasspor´lu oyuncularin insifiyatine kalmis birsey.Cünki kazanmak icin oynarlarsa,yüreklerini koyarlarsa maci kazaniriz.Aatif gene gol atmada takimin kazanmasini ön plana cikarmayip kendi sahsi menfaatleri dogrultusunda hareket ederse o vakitde rakip bir gelir maci alir gider.
Futbolda deli danalar gibi kosanlar basarili olamiyor,aklini ayagiyla birlestiren futbolcular ve rakibi iyi analiz eden teknik kadrolar mac kazanabiliyor.Yoksa bizim gibi anlamsiz kosular ve 70.dakikadan sonra azalan kondisyonla her takim bizi yener. Süperlige ciktigimiz günden beri Sivasspor bu kadar kötü durumlara düsmemisti. |
hiç umudum kalmadı 1 puan alırsak iyi olur
|
[QUOTE=sivas4eylul;928112]Ankette sivas kazanır diyenler neyin kafasını yaşıyor. bu takım küme düşecek.[/QUOTE]
siz de kına yakarsınız o zaman. bu takım isterse barcelona ile maç yapsın anket açılsın benim elim yine sivassporun galibiyetinden başka bir seçeneğe gitmez. buna isterseniz hayalperestlik deyin ama sizin gibi inançsız olmaktan çok daha evladır. |
Ümit Kurt ve Berk oynamasın kazanırız...
|
Gençlerbirliği yeniyorsa bizde yeneriz...Fazlada gözünüzde büyütmeyin...Tek ihtiyaçları moral ve destek...
|
Kazanmaktan başka çaremiz yok. Başakşehir 9 maçta kalesini gole kapatmış. Tam bir deplasman takımı.
Bizim defansı çok öne çıkarmamak lazım çünkü, çok ara pası atıp kaleciyle karşı karşıya kalıyorlar. Kontrollü bir maç çıkarmalıyız. Hadi hayırlısı. |
iddaa oynayacaklara banko gerekli konusma futbolculara yapılmıstır evınde sıvasspor basaksehırı handıkaplı yenecegıne yurekten ınanıyorum suana kadarki kotu gidişin cıkıs macı olmaya en ıyı adaydır basaksehır ve kasımpasa galıbıyetı sasırtmasın bızlerı hava sartları mac saatının de dıkkate aldıgımızda ev sahıbı olarak tek dezavantajımız hata yapmak inş bu macta basıt hatalar olmayacak..
|
başakşehir maçında 3 puan alsınlar, bir sonraki hafta kasımpaşa maçında tribündeyim, söz! geçen sene 6 tane gol yedikten sonra lanet etmiştim ama yine son bir şans veriyorum. hadi bakalım...
|
[QUOTE=sebasteia;928198]başakşehir maçında 3 puan alsınlar, bir sonraki hafta kasımpaşa maçında tribündeyim, söz! geçen sene 6 tane gol yedikten sonra lanet etmiştim ama yine son bir şans veriyorum. hadi bakalım...[/QUOTE]
Sen Kasımpaşa maçına yerini ayırt,Başakşehir sıkıntı olmaz.Patlama bekliyorum. |
[QUOTE=Ferhat06;928200]Sen Kasımpaşa maçına yerini ayırt,Başakşehir sıkıntı olmaz.Patlama bekliyorum.[/QUOTE]
haydi inşallah... son bir umut diyelim. |
yemin ederim tek bir umudum yok bundan 2 sene önce içerdeki tüm maçlardan umudum vardı ama bu carlos varken hiç umudum yok çünkü futbolcular oynamak istemiyor carlostan kurtulmak için ama erdal sarılarlı yönetim bunu göremiyor yada çocukları carlosu sevdiği icin belki gönderemiyorlar oolan yine TEMİZ SİVASSPORLULARA olacak
|
zamanında carlos için eleştiri yaparken yerden yere vurulmuştuk..
carlos çok iyi bir futbolcuydu ama o kadar.. şimdi bizi eleştirenler çıksın piyasaya bakalım. fare gibi saklanmasın. savunsun yine carlosu. |
şu adamlardaki inanç olursa bütün sorunlar çözülür:
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=44882&token=97390][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44882&token=97390[/img][/url] |
İçim yanıyor
Lig başladı başlayalı maça gidemiyorum. Bizim maçlarımız neden pazar günü oynanmıyor. Bi tatil günü maç oldu oda kurbana denk geldi. Büyüklerden utandım maça gidemedim. Passoligide aldıma ama bi b. ka yaramıyor. Yalvarıyorum yonetime icraat yapsın . Bari 2. yarı maçlarımız pazar oynansın. Anlamıyormusunuz kardeşim pazar maç olmadığından dolayı en az 3-4 bin taraftarımız maça gelemiyor. Dosta düşmana inat maça gelip bayrağımızı açıp Sivassssssssss diye bağıramıyorum. Bu takım bizim ister düşsün ister şampiyon olsun. Ben sivaslı ve Sivassporluyum. 3. ligten beri takımımın yanındayım. sel gider kum kalır. İster yonetim gitsin ister karlos yada bi futbolcu umrumda değil. Bana 3 yıldız sivasspor bayrağı yerter. |
şuna bak arkadaş. yapılan oylamadan başabaş çıkıyor yazık çok yazık kendilerinede güveni kalmamış takıma olan güvende yiğidoda kalmamış
|
İki senaryo gözüküyor.
Kötü olandan başlayayım. Başakşehir ilk golü bulur, bizim takım bocalar, seyirci aleyhe döner, homurdanmalar, yuhlamalar, 2, 3 olur ip kopar. Protestolarla ve hüzünle maç biter. İyi senaryo ise şu. Sivasssporumuz maçı bırakmaz. İlk devre galip veya berabere biter ise taraftar da desteğini çekmez, maçı ya berabere ya da galibiyetle bitiririz. Maçın hakemi Ali Palabıyık. Sivassporumuzun geçen mart ayında G.Antepspor'u 3-2 yendiği maçı yönetmiş. En son bu hafta Karabük'ün Bursa'yı 3-2 yendiği maçın hakemiydi. 3 kırmızı kart çıkardı , maçı az hatayla yönetti, beğendim. Gördüğünü çalıyor. Zaten bu sezon Fifa listesine de girdi. Akıllı oynar,hakeme de gereksiz itiraz etmezsek ibre bizden yanadır. Ziya oynamazsa Berk'e destek olmalıyız. Maraton tribünü rakibin sağ açığına basmalıdır bu manada. Burhan'ın yerini de Musa doldurur. Her ne kadar ben maça Ahmet Aras'la başlamasını istesem de Carlos, santrfora Atıf'ı koyar. Ortaya Kadir,Adem ve Hakan'dan ikisini, sola Mehdi'yi koyar. Ben böyle maçları taraftarın aldığına veya verdiğine inanırım. Tam öyle bir maç. Tribünler isterse bu maçı vermeyiz. |
Biz taraftarların hoşnutsuzluğu rakiple boğuşmayan ruhsuz ruhsuz dolaşan futbolcularımızdan dolayıdır. Bu ligdeki takımların kalitesini savunmak tartışmak bence saçmalıktır.Hiç bir takım açık ara diğerinden iyi durumda değil ki.Zira sahada savaşmayan takım her zaman yenilmeye mahkumdur.her zamanki gibi yapılamayan ya da yapılmış saçma transferlerin sancısını çekiyoruz.Bu güne kadar transferleri yapanlar gelen ve giden futbolcuların takımımıza yarar ve zarar yönünden değerlendirmesini yapıp, şapkayı önlerine koyma zamanlarının geldiği düşüncesindeyim.Adam gibi sorunlu bir kaç mevkileye yapılacak transferlerle ligin tozunu atacakken Batuhan gibi chrisantus gibi hata bir var bir yok olan costa gibi yıllardır takımımızda var olan ne oynadığı belli olmayan cihan gibi futbolcularla bir yere varamayacağımız ortadadır.
|
Ilk yarı bitene kadar puan almak zor. ..
|
[B]"Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır." Albert Einstein[/B]
|
[QUOTE=onur0634;928174]Ümit Kurt ve Berk oynamasın kazanırız...[/QUOTE]
bence Adem.Utaka ve Berk oynamsın yeter. |
[FONT="Comic Sans MS"][B]kesinlikle kazanmamız gereken bir maç çünkü düşme hattındaki rakiplerimizde birbiriyle oynuyor rize - antep ........ gençlerbirliği -konya ........ eskişehir - karabük......... bu maçları göz önüne aldığımızda 9 puanlık bir maç diyebilirim inşallah yeneriz aksini düşünmek bile istemiyorum ...[/B][/FONT]
|
Kesinlikle kaybedeceğimiz bir Maç bu maçta bizim yerimize san Marino çıksa daha çok Şahsı olabilirdi.
|
Ertuğrul
Abdurrahman-Da Costa-Ümit-Cicinho Kadir-Adem Atıf-Mehdi-Utaka Chrisantus(Ahmet) Şu Chrisantus'u bir kere forvet oynatmadık,görmedik,izlemedik. Bi görelim neymiş ne değilmiş ! |
Artık kader maçımiz bu demek istemiyorum diriliş macimiz bu olur inşallah
|
[QUOTE=shang;927938]13 maçta 5 gol yemiş bir takımla oynayacağız 15 dkda 5lik oluruz[/QUOTE]
15 dakıda 2 yı atarsak fark atarız gardaş ölümüne sivasspor |
[QUOTE=karakaplan58;928448]15 dakıda 2 yı atarsak fark atarız gardaş ölümüne sivasspor[/QUOTE]
helal sana gardaş başakşehırde kımmışş herşeye rağmen sıvasspor |
[FONT="Comic Sans MS"].......ahmet-chrisantus.........
aaatıf......hakan......burhan ...........kadir-adem........... ziya...ümit....costa.....cicinho .............ertuğrul............... çift forvet oynamalıyız artık...tek forvet olmuyor[/FONT] |
nasıl alacaksak almamız gereken bi maç.
rakiplerimiz kendi aralarında oynadığı için bizim alacamız puanlar bize ilaç olacak.işallah 3 puan bizim. |
[QUOTE=svsli585858;928450][FONT="Comic Sans MS"].......ahmet-chrisantus.........
aaatıf......hakan......burhan ...........kadir-adem........... ziya...ümit....costa.....cicinho .............ertuğrul............... çift forvet oynamalıyız artık...tek forvet olmuyor[/FONT][/QUOTE] Ziya ve burhan yuksek ihtimal oynamiyorlar sakatliktan dolayi. |
[QUOTE=YigidooSivas58;928463]Ziya ve burhan yuksek ihtimal oynamiyorlar sakatliktan dolayi.[/QUOTE]
berk ve utaka monte edilebilir o durumda...... ne olursa olsun çift forvet oynamalıyız tek forvet etkisi kalıyoruz böyle belki biraz baskılı oynayabiliriz |
içimden geldi yazim dedim 3.1 yener sivas 2 aatıf bı costa
|
Öncelikle bu macin 13:30´da olmasi hicde iyi olmamis.Gelmek isteyen taraftar sayisini bile düsürür bu saat´de oynanmasi.
Suana kadar olan yazilanlari okudum gercekten üzülüyor insan.Takim suanda istikrarli olmasa bile insan Basaksehir´i genede favori göstermemeli.En kötü günde bile dahi biz o renklerin ve armanin arkasinda olmamiz gerektigine inaniyorum. Elimizdeki mevcut kadrodaki tüm oyuncularimizin hepsi ayri bir deger.Bizi diger takimlardan ayiran tek özellik takimin yeterli kondisyonu yok.Utaka gitsin diyoruz, peki Utaka gercekten bumu ben hayir diyorum.Takimda bir isteksizlik var futbolcular kazanma azmini sahaya sergileyemiyorlar. Sivasspor uzun süreden sonra bugün özledigi 3 puani alacaktir.Bügün Konya, Akhisar,Rize,Balikesir,Karabük,Eskisehir,Mersin;G.Antep ve Genclerbirligi´nin elindeki kadro Sivasspor´dan cokmu güzel?. Biz takimimiza aslinda haksizlik yapiyoruz.Takim kurarken antremanlarda basarili oyunculara forma sansi verilse isimler ön plana cikmamis olsa belkide basari kendiliginden gelecek.Hakan Sivas´a geldigi vakit cok daha basariliydi ,cocuk iyiye gidecegine dahada kötülesti.Su anda formanin tek sahibi Hakan olmaliydi.Fakat bunu bir türlü basaramadi,bunun cesitli etkenleri olabilir teknik kadronunda onu hazirlayamamasi etkenlerden biri olabilir. Sayet bugün kazanamazsak cok sey kaybedecegimizi yönetiminde bilmesini isterim. |
Burhan oynuyor, inşallah iyi olur. Ziya'nın yokluğunda Berk yerine Fatih konulmuş. Umarım o da iyi olur.
Yavan yavan yorum yapıyorum, ziya zerre ümidim yok açıkçası. İnşallah puan alırız öyle ya da böyle. |
Cevap: Sivasspor 0-1 İ.Başakşehir
Bu ertuğrulu cok aramış bizimkiler belli. Domine ettiğimiz anda yine hatasıyla golü hediye etti. Yazıklar olsun
|
carlos ne yapsın ya topçu yok oynatıcak yazık adama yazık
|
[QUOTE=5sekız;928486]carlos ne yapsın ya topçu yok oynatıcak yazık adama yazık[/QUOTE]
carlos'un tercumanı mısın nesin? adam takımı kondüsyon olarak hazırlamamış. mücadele yok. futbolcuları motive edememiş. geçen yıl da aynı kadro vardı, kadroda sorun yok. |
Yönetimin samimiyetini devre arasında görürürüz. Düşerse düşsün mantığı varsa eğer alsınlar berk ahmet şahbaz gibilerini rahat edelim
Her maç hakem faciası iki kelam edemeyip taraftara topu atmak en kolayı takım yönetmek için. İki kaliteli takviye şu takımı kendine getirir ama KALİTELİ. Ya da boşverelim borcumuz yok borçsuz düşen ilk kulüp oluruz ne olacak ki |
mac oncesindede buraya yazmistim ancak futbol sansi yanimizda olursa puan cikaririz diye o da tam tersine futbol sansinin yanina hakem faktorude eklenince isimiz zor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:16. |