SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS’TAN İKİ ‘YILIN SPORCUSU’ ADAYI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3880)

ElbeyLi58 09.12.2005 14:00

.....................................................

[QUOTE=SivasSpor.Com]Zaman Gazetesi’nin gelenek haline getirdiği `Yılın Sporcusu Anketi`nin 16.sı dün başladı

Yarışmada bir Sivaslı yer alırken, birde Sivas’ı temsilen sporcu katıldı. Güreş dalında ilimizi Asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya temsil ederken, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Petkoviç ise futbolcu dalında ilimizi temsil edecek.Yarışmaya [url]www.zaman.com.tr[/url] adresinden de oy kullanılabilecek. Anketimiz için ilk oy bugün başlayacak. Bu yarışmada iki sporcumuz ilimizi temsil edecek.

Yılın sporcularının ilimizden çıkması için tüm Sivaslıların oylarıyla desteklemesini bekliyoruz. İşte ilimizi temsil edecek sporcu adaylarımız

YILIN SPORCUSU

Hamza Yerlikaya (Güreş): Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası`nda altın madalya kazandı.

YILIN FUTBOLCUSU

Michael Petkoviç (Sivasspor): Geçen sezon Trabzonspor`dan sonra yeni takımı Sivasspor`da da iyi işler yaptı, Şeklinde adaylar arasında yer aldı.[/QUOTE]

^ramazan^ 09.12.2005 14:05

şampiyon sivas

abircan 09.12.2005 15:53

CUMHURİYET ŞEHRİ SİVASIMIN TAKIMI YİĞİDOLAR ÖNE GELENİ EZİP GEÇECEK GÜÇTEDİR İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞI GÜNLERİ ŞAMPANYAYLA KUTLAYACAĞIZ

abircan 09.12.2005 16:23

SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR

GuNaY 09.12.2005 16:26

[QUOTE=abircan]SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR[/QUOTE]
BENDE KARISIK MEYVE SUYU DİYECEKTİM :D

twity_58 09.12.2005 16:29

[B][COLOR="DarkRed"]basarılarımıza basarı katmaya ve sivas ı duyurmaya klararlıyız anlasılan ..BASARILAR DILIYORUM YOLLARI ACIK OLSUN..[/COLOR][/B]

MERİÇ 09.12.2005 16:38

[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Tabiki Petkoviçi seviyoruz bizim kırmızı kart eleştrimizde bu sevgimizden ve ona duyduğumuz güvenden ileri geliyor.Biz hiçbir futbolcumuzu bir hatasından dolayı dışlamadık dışlamayızda.[/B][/COLOR][/QUOTE]
sana katılıyorum abi...herkes eleştrisinde haklı da bence topu aldıktan sonra yapılmıyacak bi hareket yaptı petkoviç....

^ramazan^ 11.12.2005 09:11

[QUOTE=abircan]SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR[/QUOTE]

rakıda uymaz meyve suyu iiiiiiiii

Etem-Murat 11.12.2005 09:51

[QUOTE=^ramazan^]rakıda uymaz meyve suyu iiiiiiiii[/QUOTE]

bize onlar uymaz canım cay daha iyi

^ramazan^ 11.12.2005 09:56

[QUOTE=Etemtemizkan]bize onlar uymaz canım cay daha iyi[/QUOTE]

valla ben içkiye karşıyım onun haricinde meyve suyuda içerim çayda saygılar sunarım

Etem-Murat 11.12.2005 10:23

[QUOTE=^ramazan^]valla ben içkiye karşıyım onun haricinde meyve suyuda içerim çayda saygılar sunarım[/QUOTE]

teşekkür ederim izmirden sevgi ve saygılar benden

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:05.