![]() |
.....................................................
[QUOTE=SivasSpor.Com]Zaman Gazetesi’nin gelenek haline getirdiği `Yılın Sporcusu Anketi`nin 16.sı dün başladı Yarışmada bir Sivaslı yer alırken, birde Sivas’ı temsilen sporcu katıldı. Güreş dalında ilimizi Asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya temsil ederken, Sivasspor’un yıldız futbolcusu Petkoviç ise futbolcu dalında ilimizi temsil edecek.Yarışmaya [url]www.zaman.com.tr[/url] adresinden de oy kullanılabilecek. Anketimiz için ilk oy bugün başlayacak. Bu yarışmada iki sporcumuz ilimizi temsil edecek. Yılın sporcularının ilimizden çıkması için tüm Sivaslıların oylarıyla desteklemesini bekliyoruz. İşte ilimizi temsil edecek sporcu adaylarımız YILIN SPORCUSU Hamza Yerlikaya (Güreş): Dünya Grekoromen Güreş Şampiyonası`nda altın madalya kazandı. YILIN FUTBOLCUSU Michael Petkoviç (Sivasspor): Geçen sezon Trabzonspor`dan sonra yeni takımı Sivasspor`da da iyi işler yaptı, Şeklinde adaylar arasında yer aldı.[/QUOTE] |
şampiyon sivas
|
CUMHURİYET ŞEHRİ SİVASIMIN TAKIMI YİĞİDOLAR ÖNE GELENİ EZİP GEÇECEK GÜÇTEDİR İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞI GÜNLERİ ŞAMPANYAYLA KUTLAYACAĞIZ
|
SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR
|
[QUOTE=abircan]SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR[/QUOTE]
BENDE KARISIK MEYVE SUYU DİYECEKTİM :D |
[B][COLOR="DarkRed"]basarılarımıza basarı katmaya ve sivas ı duyurmaya klararlıyız anlasılan ..BASARILAR DILIYORUM YOLLARI ACIK OLSUN..[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Tabiki Petkoviçi seviyoruz bizim kırmızı kart eleştrimizde bu sevgimizden ve ona duyduğumuz güvenden ileri geliyor.Biz hiçbir futbolcumuzu bir hatasından dolayı dışlamadık dışlamayızda.[/B][/COLOR][/QUOTE]
sana katılıyorum abi...herkes eleştrisinde haklı da bence topu aldıktan sonra yapılmıyacak bi hareket yaptı petkoviç.... |
[QUOTE=abircan]SİVASLIYIZ ŞAMPANYA PEK UYMAZ RAKI İYİDİR[/QUOTE]
rakıda uymaz meyve suyu iiiiiiiii |
[QUOTE=^ramazan^]rakıda uymaz meyve suyu iiiiiiiii[/QUOTE]
bize onlar uymaz canım cay daha iyi |
[QUOTE=Etemtemizkan]bize onlar uymaz canım cay daha iyi[/QUOTE]
valla ben içkiye karşıyım onun haricinde meyve suyuda içerim çayda saygılar sunarım |
[QUOTE=^ramazan^]valla ben içkiye karşıyım onun haricinde meyve suyuda içerim çayda saygılar sunarım[/QUOTE]
teşekkür ederim izmirden sevgi ve saygılar benden |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:05. |