![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
hiç umudum yok, kazanmak veya puan almak umrumda değil tek umrumda olan kupada bir üst tura çıkmak. Ligde durumumuz kritik gibi görünüyor ama ben Sivassporu hiç bir zaman küme düşme adayı olarak görmedim görmüyorum
|
muhtemel 11 (kesin değil maçtan 1.5 saat önce kesin 11 i belirteceğim)
korcan-ziya-ümit-da costa-cicinho-adem-mehdi-burhan-aatıf-hakan-batuhan not:belluschı ve bakambu sakat |
Hem oyun hem de oyuncu kalitesi açısından Bursaspor ile baş etmemiz mümkün görünmüyor. Maceraya gerek yok 1 puan bizim için yeterli. Erciyesin de yenildiğini varsayarsak dipte 3 takım kalacak. Balıkesir, Karabük, Erciyes. Bu saatten sonra rakiplerimiz bu 3 takımdır. Üçü ile de maçımız var yenersek iş biter zaten. Bu maçtan puan veya puanlar almanın [B]tek yolu gol yememek.[/B] Oda mümkün görünmüyor bu kaleci ve defans anlayışıyla.. Ertuğrulun korcandan ne eksiği var onu da anlayabilmiş değilim. Elimde olsa korcanı 3. kaleci bile yapmam.
|
İlk 11
1. KORCAN ÇELİKAY 3. İBRAHİM ÖZTÜRK 7. CHUKWUDI JOHN UTAKA 12. CICERO JOAO DE CESARE 21. BURHAN EŞER 35. BATUHAN KARADENİZ 37. HAKAN ARSLAN 58. ZİYA ERDAL 66. ADEM KOÇAK 80. ÜMİT KURT 92. AATIF CHAHECHOUHE |
Yedekler
16. MAHMUT ERTUĞRUL TAŞKIRAN 2. ABDURRAHMAN DERELİ 11. MUSA SİNAN YILMAZER 23. AYDIN KARABULUT 25. FATİH ÇİPLAK 55. İBRAHİM AKIN 91. MEHDİ TEWFİK TAOUIL |
BURSA
İlk 11 12. HARUN TEKİN 4. SERDAR AZİZ 2. RENATO CIVELLI 22. ŞENER ÖZBAYRAKLI 23. AZİZ ERALTAY 7. OZAN TUFAN 20. SAMUEL TOBIAS HOLMEN 6. ŞAMİL ÇİNAZ 16. VOLKAN ŞEN 30. JOSUE FILIPE SOARES PESQUEIRA 9. JOSE FERNANDO VIANA DE SANTANA |
Yedekler
25. OKAN KOCUK 33. OZAN İPEK 18. SÜHEYL ÇETİN 8. BAKAYE TRAORE 19. EMRE TAŞDEMİR 24. ERTUĞRUL ERSOY 10. ENES ÜNAL |
Yemyesil bursanin bembeyaz cocuklarini dondurun saskina hadi yigido bu mac diriliş maci olsun
|
Cevap: Sivasspor 0-0 Bursaspor...ilk devre
Da Costa nerede sevgili yönetimimiz.. Değerli başkanımız, kıymetli yöneticilerimiz.. Mourinho Sergen Hocamız..
Da Costa'nın olmayışı ile bir açıklama yaptınız da biz mi atladı.. Orta Çağ'dan kalma zihniyeti ile nasıl bir profesyonel takım yönetilir.. Neden insanların, kamuoyunun haber alma özgürlüğümüzü neden kısıtlıyorsunuz.. Da Costa cehennemin dibine mi gitti, yoksa fizan'a mı birşeyler söylesenizde bilelim ve ona göre yorum yapalım, konuşalım, muhabbet edelim. |
Cevap: Sivasspor 1-0 Bursaspor...ilk devre
Macin baslama düdügüyle Sivasspor Utaka araciligiyla gol kacirdi,ardindan Batuhan´in golü geldi.Bu gol bizi ligde tutar.Maca ilgi bir hayli fazla ben iddaa ediyorum,yeni stadyum acildiginda disarida seyirci kalacak ve bu seyirci sayisini kabul edenler bundan utanacaklar.
Su anda macin 13. dakikasi bir kac dakika önce Aatif büyük bir gol sansini kacirdi.Bu mac 1-0 olsun ama bizim olsun,baskada hic birsey istemiyorum... |
Cevap: Sivasspor 4-0 Bursaspor...ilk devre
[B]40 dakikada 4 gol Bursa kalesine yollayın gitsin :)[/B]
|
neler oluyor abiiii 4-0 saka gibi?! :D :D
|
Cevap: Sivasspor 4-0 Bursaspor...ikinci devre
Ruya mi bu biri beni uyartsin
|
Dün ve bugün yapilan maclara göre,Sivasspor suan itibariyle Erciyes ve Karabük´ün yenilmesi ile büyük bir avantaj elde edrken dün Balikesir´in Eskisehir´i yenmesinin ise hic bir önemi kalmamistir.
Kaldiki Balikesir bize gelecektir,Sivasspor o macda gerekeni yapacaktir.Hem süperligde kalma avantajini birkez daha eline geciren Sivasspor,kupadada güldür güldür gitmektedir.Eneramo´nun olmayisi takimi hic bir sekilde etkilememistir.Sivasspor iki kulvardada yoluna devam ediyor.Bu hafta sonu bizim icin cok güzel bir hafta sonu olacak,ilk yarida atilan 4 gol Bursa´yi moralmen cökertmistir.Ikinci yarida Sivasspor´dan gollerin gelmesi stadyuma gelen taraftarlara güzel dakikalar yasatacaktir. Iyiki varsin Sivasspor,iyiki süper ligdesin.Sivasli olmak bir ayricaliktir,diger takimlar bizi seyretmeye devam etsinler.... |
Cevap: Sivasspor 4-1 Bursaspor...ikinci devre
tek kelime ile SİVAS BURSAYI DAĞITTI:D
tüüm oyuncularımız süper oynadı batuhan cicinho ziya ibrahim öztürk utaka helal olsun |
[QUOTE=karamik;940331]Eğer bir şerefsizliğe maruz kalmazsak bu maçı mutlaka kazanacağız evi arabayı satıp Sivasspor'a banko parayı basın Bursa bizim kendi sahamızda hep ekmeğimiz olmuştur çıtır çıtır Dökme Dökme yiyecez onları[/QUOTE]
Bakın ne demiştim ama aşk olsun sivasspor 5 istedik sizden atmadınız :mad: |
helal olsun yiğidolara bugün bizi mutlu ettiler
|
[U][I][B]Şükürler Şükürler Şükürler Olsun[/B][/I][/U]
|
[QUOTE=Ferhat06;940372]Yapılan yorumlara bakıyorum mübarek sanki bursa değil sanırsın Club Bruge şöyle uçuyor şöyle kaçıyor.Beşiktaşınızı gördük Sivasta tek kale oynadık şansa tesadüf bir golle yenildik.Bursanın heç şansı yok![/QUOTE]
Maçdan önce böyle yazdım.Skor tahmin yarışmasında 3-0 yazdım ama 6 -1 bitebilirdi çok kaçırdık.Neyse bu da yeter.:D |
hele sukur rahat bi mac izledik bu sezon. darisi kalan maclara.
|
Erenamo gercekte sezonu bitirdimi sakatliginin tekrar nüksettigini duyduk ama ne derece kac hafta oynamayacak bilgisi olan varsa aciklasin bu günde batuhan korkuttu oda sakata geldimmi kala kala utakaya kaldik ayikla pirincin tasini bize nazarmi degiyor bizde anlamadik
|
Sezonu kapattığı söyleniyor.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:55. |