SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor - Galatasaray (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39327)

B.DUMANLI 08.08.2015 20:20

Cevap: Sivasspor - Galatasaray

Bu takim küme düser demek icin,diger rakiplerin transferlerde milyarlari dökmüs olmasi gerekirdi.Anadolu kulüplerinin imkanlari maalesef KISITLI.

Artik herkes bazi gercekleri görmek zorunda.Bir tarafta Istanbul takimlari her istedigi oyuncuyu aliyor ,diger tarafta bir oyuncu alirken hesap icinde olan Anadolu takimlari.Bu takimlar Anadolu takimlariyla mac yaparken hic bir zaman icin ayni düzeyde degiller.Bu yüzden 10 mac sonra aradaki puan farki korkunc bir sekilde aciliyor.Böylelikle ligin ZEVKIDE kalmiyor.Acikcasi Anadolu kulüpleri kendi caplarinda bu lige tutunmaya calisiyorlar.Araya birde hakem hatalari eklenince kabak gene Anadolu kulüplerinin basinda patliyor.

Sivasspor önce lige bir baslasin bir oyunlarini ve mücadelelerini görelim.Birsey görmeden küme düser demek,pesin kararli olmak mantikla bagdasmaz.Ligin havasi ve atmosferi baskadir.

Bizim üzüldügümüz tek nokta transferlerin kampa yetisememesiydi.Ben gene vurguluyorum,biz bu transfer isinde bir yerlerde hata yapiyoruz ama nerede.Bu isler sürümcemede kaldigi sürece oyuncu kaliteside o derece düsüyor.Her sene ayni olaylari yasiyoruz.

Sivasspor küme düsmez cünki Sivaslinin ona ihtiyaci var...

dibba58 08.08.2015 20:26

GS maçını kazanacağımız hayalden öte bir şey değil. Transferde her zamanki gibi değişen yok.Sol açık muamma santrafor batuhanın insfında,Bir sakatlık durumunda her halde sergen çıkıp oynar

58Sivaslilar 08.08.2015 22:44

Insallah gülen taraf biz oluruz fakat söylemeden edemiyecegim yapilan transferler pek ic acici olmasada ginede iyimser olmak gerek:confused:

58Sivaslilar 08.08.2015 22:52

Baskanimiz elinden gelenin en iyisini yapmaga calistigindan eminiz fakat teknik heyet transfer konusunda peekte basarili görünmüyor baskani basarili sekilde ika eden yönetim taraftar yigidolari pekte tatmin etmis görünmüyor hadi hayirlisi???????????????

sefacoban58 09.08.2015 01:42

Ben gurbette kaliyorum, her sene sivassporu yanliz birakmamaya calisiyorum. 2 sene art arda sivas kampina gittim hollandada, sivasspor facebook sayfasina gordugunuz cogu fotolar/videolar bana ait. Biz 200-300km uzakliktan gidip sivassporu izlemeye gidiyoz ve fazla elestirmiyoz cunku bu takimi seviyoz.

Simdi gercek soruma, bu sene turkiyeye geldigim icin kampa gidemedim, nasip olursa sivasin 2 macina gitmek istiyom. Biri sivasta biri eskisehirde. Passoligimi aldim. Gs biletleri nezaman cikar bu 1, 2 eskisehir maci icin organizasyon olurmu istanbuldan(istanbulda olacam 18 augustostan sonra), eger yoksa hizli trenle veya arabla kiralayip gitmek istiyom, sizce hangisi daha uygun/iyi olur?

Not trenle gidersek 2 kisi gideriz, arabayla gidersek 3-4 kisi gideriz

eyuphulagu 09.08.2015 02:13

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin..Sergen in büyük takım maçlarında karnesi malesef hiç iyi değil...Sivasspor bu maça transferler tamamlanmadığı için hangi kadroyla çıkacak hala bilmiyoruz..Futbol bu;3 sonuçlu bir oyun...Sivassporun hazırlık maçları karnesi zayıf olabilir ama B.Uygun un şampiyonluğa oynattığı dönemlerde de zayıf takımlarla oynanan bir çok haz. maçı istenen sonuçla bitmemişti..Sivasspor futbolcusu çıksın terinin son damlasına kadar savaşsın ,taraftar ondan bunu bekliyor...Bu maçtan alınacak bir beraberlik bile bizleri mutlu eder ama takımın nasıl bir futbol oynayacağı da çok önemli...Ben bu maça beraberlik verdim ama 3 sonuçlu bir maç...Sivasspor sürprizlere açık sonuçlar alan bir takım..Sonuç ne olursa olsun ben sivassporun bu yıl geçen yıldan daha iyi futbol oynamasını ve istenen,özlenen sonuçları almasını bekliyor ve istiyorum...Sivasspor taraftarı herşeye layık bir taraftar...Umarım sonuç hepimizi mutlu eder..Yenemiyorsan yenilmeyeceksin;büyük takımlardan alınan her puan sivassporu istediği hedeflere daha fazla yaklaştırır..

Mehmet ATEŞ 09.08.2015 11:31

bursaspor maçında izlediğimiz galatasaray defansta inanılmaz boşluklar veriyor oyunu kendi yarı alanımızda kabullenirsek bulacağımız kontra ataklarla kesin gol buluruz ama geçen seneki gibi kolay gol yeme alışkanlığımız devam ettirirsek işimiz zor ben bu maçtan puan alacağımızı düşünüyorum

KIZILCAN 09.08.2015 12:14

Son yıllarda maalesef üç büyüklere karşı sürekli yeniliyoruz. Lige galibiyetle başlamak güzel olurdu ama Değişen birşey olacağını düşünmüyorum.

musa harun 09.08.2015 12:22

Galatasaray ı dün ki oyunuyla bence adam gibi oynarsak yeneriz ama hakem de karışmamalı oyuna

dibba58 09.08.2015 13:25

Transferi sezona başlamadan yapmak gerekir.
Takımın gidişatına bakıpta ara transfer döneminde vay yandıma düşmek futbolcu aramak,şu dönemdeki vereceğin paranın iki hatta üç katı daha para harcamak demektir.

flarcone 09.08.2015 13:43

[B]Bu maç o kadar önemli ki Alınacak bir galibiyet Takım'ı havaya sokar ve gelecek transferlerle birlikte ilk 5 için en kuvvetli aday olabiliriz. Dün ki maçta tekrar tekrar gördüm ki gs bomboş bir takım. Futbol oynamaktan uzaklar sadece bireysel Oyuncuları Yasin muslera ce Sneijder sayesinde maç kazanıyorlar. Analiz yapmak gerekirse Costa ve İbrahim ikilisi tecrübesiyle Burak ve podolski ye oyun oynatmaz. Bu maçta beklere çok iş Düşüyor hem gs nin beklerinin zayıflığından yararlanıp pozisyon yaratmak için hem de Sneijder ve Yasin'i tutmak için. 11 de muhtemelen Hakan özmert ve Adem başlayacak bu oyuncular beklerle stoperler arasına girip kanat oyuncularının adam eksiltip içeriye kat etmelerini engellemeli hemde uzaktan şutu iyi olan Sneijder ve bilal e rahat şut çektirecek Fırsatı vermemeliler. Hücumda abalo Atıf Batuhan burhanla başlayacağını düşünürsek hızlı şekilde adam eksiltip hava toplarında Zayıf olan gs yi anlayabiliriz. Maç skorunu ise 2-1 olarak tahmin ediyorum bu skor %60 bizim lehimize %40 gs lehine. Çıkın ve yüreğinizle oynayıp bu maçı ALIN Yiğidolar. [/B]

Casanova Rasit 09.08.2015 15:20

Bu maci ve malesef diger tüm büyük maclari kayberiz bu sezon...

Takim Sergen disinda hic ümit vermiyor

Sivasspor ben hic bukadar kötü görmedim.

Benim Tahminim ne yaziki:
Sivas 0-3 Galatasaray

Kokomo 10.08.2015 07:54

Fark yemeyelim yeter ...

Geçen sene en formda olduğumuz dönem bile evimizde 2-3 yenilmiştik.

Sivas camiası büyük takımlara karşı maalesef başarılı olamıyor, bu net ...

onur0634 10.08.2015 09:22

[QUOTE=umitfidan;952406]Arkadaşım kimse seni zorlamıyor Sivasspor'u tut diye kendi şehirinin takımını tutmayan kansız çok buyur sende katıl o kervana. İstanbul kulüplerinin vizyonları çok iyi bak onları bir dene !
Bak takıma cicinho, dacosta var onları başka yönetim mi getirdi ? Transfer için hoca liste verir yönetime oyuncuları ikna etmek şehire getirmek yönetimin işidir. Yani Aatıfı veya kamil'i rıza getirmedi yönetim getirdi, tabi at gözlüğü bu sezonun modası olduğu için çok görmüyorum bunları.
Futbol'u hatta sporcu kavramını unut, eminim çevrende 20li yaşlarda genç kardeşlerimiz vardır. Rica ediyorum onlara nerede yaşamak istersin sorusunu sorar mısın ? 10 kişiye sorsan ancak 1i sivasta büyüdüm burada olmalıyım diyecektir. Futbolcularda aynı şekilde 20 yaşında genç, cahil deniz olsun, bar olsun istiyor haksızda sayılmaz... Bu sezon batuhan'a taraftarların yaptıklarını hatırla birde içki içiyor diye üstüne yürüdüler ve tüm gazetelerde boy boy gösterildi. Şimdi sen olsan özel hayatına bile müdahale edilmesine göz yumar gelir misin ???[/QUOTE]Sen kimsinde benim taraftar kimliğimi sorguluyorsun...Yinede senin gibi hadsizlere cvp vermek gerekir ki meydan boş kalmasın...Bir takım küme düşer demek o takımın küme düşmesini istemek anlamına gelmez.Olumsuz giden bişeyler varsa bende taraftarsam her türlü eleştiriyi yaparım...Sen haddini bil önce bi daha da benim mesajımdan alıntı fln yapma...

onur0634 10.08.2015 09:27

Sözde form yöneticisi olan biriside sen kısa donla gezerken ben burda görev yapıyordum diye yazmış...Tokatlıdan site form yöneticisi Rizeliden yönetici olursa bu takım sahipsiz kalmaya mahkum olmuş demektir zaten...

Ferhat06 10.08.2015 09:42

GS bu sefer ummadığı bir sonuçla evine dönecek.Banko Sivasspor.

B.Demirci 10.08.2015 10:15

Temennim sahasında hiç puan kaybetmeyen bir Sivasspor. Rakiplerin Sivas deplasmanına geldiğinde maç başlarken 1-0 yenik başlaması..

34MUAMMER58 10.08.2015 11:01

[B]GS ile süper lige çıktığımızdan beri oynadığımız 1 2 maç hariç hiçbirmaçta oyun olarak ezildiğimiz maçı hatırlamıyorum ,evet farklı skorlarlada yenildik ,ancak bunların çoğunda hakem kayırmaları ve sahtekar gs oyuncularının kurbanı olduk,bazende ciddiye almadığımız odun tabir ettiğimiz oyuncularının bizim maçlarda yıldızlaşmasıyla yenildik,gs ile güzel ,zevkli bir maç yapacağımız ortada,sivas gurbetçi dolu,onlarında destek olacaklarını umuyor ve trübünlerin ful dolacağını sanıyorum,hatayı az yapan maçı kazanır,bence sivassporlu futbolcuların kafasında yenmekten çok ilk maçta yenilmemek olacak bunedenle beraberliği ön planda tutuyorum ,eğer atıfın kafasının karışıklığı giderse tek başına bu maçı alır .[/b]

umitfidan 10.08.2015 12:19

[QUOTE=onur0634;952445]Sözde form yöneticisi olan biriside sen kısa donla gezerken ben burda görev yapıyordum diye yazmış...Tokatlıdan site form yöneticisi Rizeliden yönetici olursa bu takım sahipsiz kalmaya mahkum olmuş demektir zaten...[/QUOTE]

Ciddi ciddi canım sıkıldıkça senin yorumlarını okur güler hale geldim :D taraftarı eleştirdin olmadı yönetimi eleştirdin olmadı yönetimi eleştirdin yine olmadı şimdi site adminlerinde mi ? Rizeli arkadaş bu sitede yönetici ise ona da helal olsun Rize'nin sayfasını da açabilirdi. Bizim ne kadar büyük camia olduğumuzun kanıtıdır o arkadaş (arkadaş kim bilmiyorum hatta öyle birisi var mı onu bile bilmiyorum).
Kaç yaşındasın ne iş yaparsın bilmiyorum ama akıl yaşta değil baştadır sözü sanki senin için söylenmiş. Devamlı birileriyle polemiğe girme çabası, bir hep ben haklıyım havası. İstersen 50 yaşında ol çocuk kalmışsın sen büyü biraz millete saldırarak bir yere varamazsın.
Psikolojide bunun karşılığı dışlanmışlık sendromu gerçek hayatta beklediği ilgiyi göremeyen burada millete saldırıp dikkat çekmeye çalışıyor. Bunu sadece senin için söylemiyorum site senin gibileri ile dolu.

ihtiyar yiğido 10.08.2015 13:17

[B][I]Sevgili yiğidolar, hiç bir maç oynamadan ne kazanıiıyor ne de kaybediliyor, şayet rakibin adına ve yaptığı flaş transferlere bakarak rakibi gözünde büyütürsen maçı % 50 kaybetmiz demektir. biz ne rakibi gözümüzde fazla büyütüp korkak futbol oynayacağız nede kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyoruz diye şuursuzca saldıracağız.
Öz güvenimizi kaybetmeden, sakin, ne yaptığını bilen, arzulu ve istekli bir takım oyunu ile kazanabiliriz, hiç bir takım yenilmez değildir, yeter ki kazanacağımıza inanalim, yeter ki bariz hakem hataları olmasın, ALLAH Yar ve yardımcımız olsun. /I][/B]

pover58 10.08.2015 14:50

sivasspor 2 cincon 1 olur diyorum.tabiki her sonuca açık bi maç ama ben bu maçı öyle kolay kolay vermiyecegimizi düşünüyorum hazırlık maçlarındaki performansı kale almıyorum takım her şeyini ortaya kor ve bu maçı alır.

onur0634 10.08.2015 15:00

[QUOTE=umitfidan;952464]Ciddi ciddi canım sıkıldıkça senin yorumlarını okur güler hale geldim :D taraftarı eleştirdin olmadı yönetimi eleştirdin olmadı yönetimi eleştirdin yine olmadı şimdi site adminlerinde mi ? Rizeli arkadaş bu sitede yönetici ise ona da helal olsun Rize'nin sayfasını da açabilirdi. Bizim ne kadar büyük camia olduğumuzun kanıtıdır o arkadaş (arkadaş kim bilmiyorum hatta öyle birisi var mı onu bile bilmiyorum).
Kaç yaşındasın ne iş yaparsın bilmiyorum ama akıl yaşta değil baştadır sözü sanki senin için söylenmiş. Devamlı birileriyle polemiğe girme çabası, bir hep ben haklıyım havası. İstersen 50 yaşında ol çocuk kalmışsın sen büyü biraz millete saldırarak bir yere varamazsın.
Psikolojide bunun karşılığı dışlanmışlık sendromu gerçek hayatta beklediği ilgiyi göremeyen burada millete saldırıp dikkat çekmeye çalışıyor. Bunu sadece senin için söylemiyorum site senin gibileri ile dolu.[/QUOTE]Bizim sivasspordan öte yapacak onlarca işimiz var ama görüyorum ki sen tüm gün burdasın ve başka uğraşın yok...Bişeyleri çağrıştırıyorsan mutlaka o duyguyu o dışlanmışlığı yaşıyorsun demektir...

harbiyiğido 10.08.2015 15:18

Aklimdaki maç kadrosunu yazmak istiyorum

--------------------Korcan-------------------

--Cici---Costa-----Ibrahim---Erkan--

--------------Adem------Hakan-----------

-----Burhan----Aatıf------Abalo-------

-------------------Batuhan------------------

Benim aklımdaki kadro bu inşallah 2.hafta eskişehir karşısına yeni transferlerimizle daha hazır ve iyi bir halde çıkarız...

PETKOVİC 10.08.2015 15:24

Kazanmak zor ama en azından yenilmeyeceğimizi düşünüyorum.. Allah yardımcımız olsun!

karasarlıyiğido 10.08.2015 15:46

zaten iyi oynasak üstün olsakta bu ülkede büyük takımları yendirtmezler boşunna sivas yönetimine sallamayın onlara da sorsan bir sürü mazeret söylerler o yüzden gönül veren ve karşılıksız seven taraftar olarak inşallah yeneriz tabiki arada büyük ölçüde kalite ve futbolcu farkı var adamlar hic oyanamasa dünya sıralamasında ilk beşte gösterilen kalecileri var ama maç oynanmadan kazanılmaz yensekte yenilsekte ölümüne sivasspor

Rallim58 10.08.2015 15:52

[QUOTE=sefacoban58;952415]..............

Simdi gercek soruma, bu sene turkiyeye geldigim icin kampa gidemedim, nasip olursa sivasin 2 macina gitmek istiyom. Biri sivasta biri eskisehirde. Passoligimi aldim. Gs biletleri nezaman cikar bu 1, 2 eskisehir maci icin organizasyon olurmu istanbuldan(istanbulda olacam 18 augustostan sonra), eger yoksa hizli trenle veya arabla kiralayip gitmek istiyom, sizce hangisi daha uygun/iyi olur?

Not trenle gidersek 2 kisi gideriz, arabayla gidersek 3-4 kisi gideriz[/QUOTE]

[B]Sevgili yiğido öncelikle kamplardan fotoğrafları sosyal ileti aracılığıyla paylaşımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz...

Sorunuzun havada kalmaması içinde; "sizce hangisi daha uygun/iyi olur dediğinizden yola çıkarak;

Kesinlikle araç kiralayıp yola çıkmanızın çok sağlıklı bir seçim olduğunu düşünmüyorum. İstanbul Eskişehir arası hızlı tren saati müsabaka saatine uygun ise onun tercih edilmesinin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Organizasyon yapılacak olursa zaten bir şekilde duyurudan haberdar olursunuz...

Sorunuz havada kalmasın diye cevapladım, umarım memnun olmuşunuzdur.:)[/B]

umitfidan 10.08.2015 15:53

[QUOTE=onur0634;952472]Bizim sivasspordan öte yapacak onlarca işimiz var ama görüyorum ki sen tüm gün burdasın ve başka uğraşın yok...Bişeyleri çağrıştırıyorsan mutlaka o duyguyu o dışlanmışlığı yaşıyorsun demektir...[/QUOTE]

Hala bir saldırma psikolojisi :) ilginç bir karakter çıktın sen :D bir şeyi çağrıştırmak yaşamaktan kaynaklanmaz kitap okumayı ilk okulda bıraktığın kafa yapından anlaşılıyor ;) Foruma girip iki konuyu okumak kaç dakikalık işte işimden alı koysun beni :)

samettt 10.08.2015 22:05

Sivasspor - Galatasaray maçını İlker Meral yönetecek...

Sivasspor-gs kupa maçını yöneten hakem.!

MHK-TFF yine iş başında..!!!

ZARALI_ENGIN 11.08.2015 02:15

Simdi bana cok kizan olacak biliyorum...
Insallah gene ben yanilirim ama bu sene sivas düsebilir gibi geliyor bana...

musa harun 11.08.2015 10:05

[QUOTE=samettt;952501]Sivasspor - Galatasaray maçını İlker Meral yönetecek...

MHK-TFF yine iş başında..!!![/QUOTE]

Böyle hakemler neden hala iş başında s...tirsin gitsin başka iş yapsın eczacıydı mıydı neydi :mad::mad::mad:

Salim58 11.08.2015 14:08

[QUOTE=samettt;952501]Sivasspor - Galatasaray maçını İlker Meral yönetecek...

MHK-TFF yine iş başında..!!![/QUOTE]

[B]İlker Meral'i bizim maça kim atamış ?
TFF şu ana kadar hakem atamalarını henüz yapmamış.[/B]

[url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=600&ftxtID=2966[/url]

muspol58 12.08.2015 07:32

yensek çok iyi olur lige iyi bir başlangıç yapmış oluruz,yenemesekte yenilmeyecegiz beraberlik beklediğim bir maç

bulutbey27 12.08.2015 18:27

Ligin ilk maçı inşallah galibiyet olur.
Ama ben bu hafta bizim maçda dahil 5 tane maçın berabere biteceğini düşünüyorum

musa harun 13.08.2015 12:15

[url]http://spor.haber7.com/super-lig/haber/1504710-ilk-hafta-hakemleri-aciklandi[/url]
barış şimşek çıktı

migroArmis 14.08.2015 00:55

Sonuç her ne olursa olsun yeni sezonun Sivasspor Camiasına hayırlı olmasını diliyor akabinde Sivassporun ligde avrupa yolunda yarış içerisinde olmasını arzuluyorum

svsli 14.08.2015 08:38

Transfer dönemi bitti nerdeyse sivassporumuz hala forvet alicak :):):)

calipso 14.08.2015 08:47

Emek hırsızı yasin denen mahlukatı bol bol yuhalayın

Ferhat06 14.08.2015 08:59

[QUOTE=calipso;952835]Emek hırsızı yasin denen mahlukatı bol bol yuhalayın[/QUOTE]

Yasin de topçu oldu ya yıkıl dünya.

yerliturkuaz 14.08.2015 09:32

[B]İki takımın da orta alanlarında büyük eksiklik var biz hala bir ön libero alamadık Galatasaray'da ise Melo'nun eksikliği takım için büyük dezavantaj. Karamsar olmak istemiyorum ama takımımızda oynarsa o bölgede muhtemelen Hakan oynayacak. Ofansif özellikleri fazla olan bir oyuncunun o bölgede neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Şayet o bölgeden topları iyi çıkarır isek gol yada goller bulabiliriz. Takımımızı evinde oynadığından bir adım önde görüyorum. Şansımızda yanımızda giderse kazanarız.

Bu maçda alınacak bir galibiyet yapılması beklediğimiz (!) transferlerin gerçekleşmemesini sağlamaz umarım...[/B]

musa harun 14.08.2015 10:15

[QUOTE=yerliturkuaz;952845][B]İki takımın da orta alanlarında büyük eksiklik var biz hala bir ön libero alamadık Galatasaray'da ise Melo'nun eksikliği takım için büyük dezavantaj. Karamsar olmak istemiyorum ama takımımızda oynarsa o bölgede muhtemelen Hakan oynayacak. Ofansif özellikleri fazla olan bir oyuncunun o bölgede neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Şayet o bölgeden topları iyi çıkarır isek gol yada goller bulabiliriz. Takımımızı evinde oynadığından bir adım önde görüyorum. Şansımızda yanımızda giderse kazanarız.

Bu maçda alınacak bir galibiyet yapılması beklediğimiz (!) transferlerin gerçekleşmemesini sağlamaz umarım...[/B][/QUOTE]

Melo iti gs ile sözleşme imzalamış haberleri çıktı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:18.