SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 1-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39479)

Ferhat06 28.10.2015 09:01

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

Sivasın kazanması mucize gibi bir şeymiş sanırsın rakip Barselona altı üstü bizim kötü Bursa.İki hafta önce hocası ağlayan Bursa.Bu anlayışla hiçbir maça çıkmayalım.

Soyözen 28.10.2015 09:22

O kadar da kötümser olmamak lazım, fakat kötümser değil de gerçekçi olunca da pek hoş tahminlerde bulunamıyor insan...

Bursaspor maçı için çıkış maçımız olması temennisi biraz hayalperestçe geliyor bana. 1 puanı cebimize koyup şehrimize dönersek ben memnun kalırım şahsen.

A.Turan Korkmaz 28.10.2015 13:34

Trabzon maçından önce Sivasporun temel sıkıntısının 'kadro seçimindeki adaletsizlik olduğunu ' söylemiş, Sergen ya formsuz ama torpillileri oynatmayı bırakır ya da gider demiştim. Aynı kafayla çıktığı TS maçı son maçı oldu. Gitti. Bakalım Okan ne yapacak? Hakedene formayı verecek mi, yoksa isme, şöhrete mi bakacak?
Takımda iyi niyetle çabalayan ve takımda mutlak olması gereken oyuncular var. Setkus, Cicinho,İbrahim,Boye,Ziya,Kone,Beykan,Mehdi gibi. Sezon başından beri formda olmayan ve neden formsuz oldukları açıklanamayan oyuncular var. Atıf ve Burhan gibi. Ama her maç ne hikmetse oynuyor bunlar. Bursaspor maçının Atıf, Burhan, Eneramo ve Adem gibileri için özellikle son şans olmasını, aynı şekilde kötü oynamaları halinde sonraki G.Antepspor maçında ilk 11e alınmamalarını bekliyorum. Burası AliBaba'nın çiftliği değil. Ya adam gibi oynarsın ya da yedek kalırsın.

Dark Force 28.10.2015 15:27

Kadromuz yetersiz 3 puan çok zor 1 puan belki inşallah yanılır.

çorluluyiğido 28.10.2015 15:58

ilk 11(beykan 11de:)
[URL=http://www.kadronukur.com/squads/view/c2dc22fb89-89728.html][IMG]http://www.kadronukur.com/uploads/squads/c2dc22fb89-89728.png[/IMG][/URL]
[COLOR="Red"]YEDEKLER:KORCAN-ORHAN-DANİ-İBRAHİM A.-ERKAN KAŞ-HAKAN ÖZMERT-MEHDİ TEWFİK TAOUİL[/COLOR]

umitfidan 28.10.2015 15:58

Ne zaman teknik direktör değişse takımlar bir şaha kalkıyor, dilerim bizim içinde kötü günlerin sonu bursa maçı olur. Stoper konusu ne olacak en büyük kaygım o benim, boye cezalı, ümit kadro dışı, yiğit yetersiz. Topu ilerde tutacak bir oyuna ihtiyacımız var.

baliliiiiii 28.10.2015 17:09

Cevap: Bursaspor 0-0 Sivasspor

Haydi Sivasımm yapıştır...

baliliiiiii 28.10.2015 17:11

Eldekilerle Ideal bir 11 olmuş sonuçta inşallah güzel olur hadi bakalım

SenSetik 28.10.2015 17:15

Şu futbola gol gelmesi lazım artık...

otceken58 28.10.2015 17:40

Bir de vurduğun gol olsun SİVASSPORUM sahaya gömdüğün Bursa'yı birde golle taçlandır inşallah ikinci yarı ilk yarı gibi baskın ve gollü olur

çorluluyiğido 28.10.2015 17:41

bugün burhan bile iyi oynuyor.sadece yiğit canlı bomba.ama şu bir gerçek ki beykanın farkını ilk yarı herkes gördü.atıfla çok iyi anlaşıyor şut çekiyor dribling yapıyor.eneramo biraz ağır kalıyor.ziya da fena değil.kone hatasıza yakın oynadı. adem çok riskli top oynuyor ama kone onun açığını kapatıyor.çok zeki ve akıllı oynayan bir sivasspor vardı.2.yarı bursa daha değişik bir yadpıda pynayabilir.önlemimizi almalıyız.eğer şans yanımızda olsa şuan maç 2-0 dı.

savaş2 28.10.2015 18:24

Cevap: Bursaspor 1-0 Sivasspor

*** sergenle beraber seso da gonderilseydi cok ıyı olurdu.takıma cok zarar veriypr.kesınlikle kadro dişı bırakılmalı.kenarda ibrahim AKIN dururken

34MUAMMER58 28.10.2015 18:33

[b]Bu takım daha çok hoca değiştirir,isterse morinho gelsin faydası yok,yıllardır biyerimizi yırtıyoruz,şu takıma adam gibi forvet alın diye,şu takıma adam gibi sol kanat alın diye ,renfigoyla,oldoniyle,aydınla ,erkanla ,batuhanla bitmiş ibrahim akınla millet avutuluyor,farklı kazanacağımız maçları maalesef kaybediyoruz,hocaların şuçu yok,asıl suçlu taraftarı ..klemeyen ,kendi bildiğini okuyan yönetim suçludur ,yazık oluyor sivasspora. [/b]

shang 28.10.2015 18:38

Atamayana atarlar bu kadar bencil oynarsan bu kadar son paslarda hata yaparsan şu süper oyundan bile puan alamazsın tek pozisyonu var bursa nin oda gol olur istediğin kadar iyi oyna bu bencillikle yenilmeye mahkumsun yazık oluyor bu takıma

savaş2 28.10.2015 18:46

***YÖNETİM İSTİFA,atıf burhan kado dışı bunlar gercekleşirse ancak kumede kalırız derimm

kkemal58 28.10.2015 18:52

Eneramoyla Burhanla ziyayla ademle koneyle yiğitle bu kadar. Saysam hepsini sayarım. Bu takıma yorum bile yapılmaz. Daha da birsey yazmam vesselam !

dedebali58 28.10.2015 19:03

Yine biz üzülelim,çare olacaklarda kıpırdanma varmı acaba?

58fast58 29.10.2015 09:49

okan buruk benim gibi maçı seyretdi adamda oyuncu değiştirme diye bir adet yok son 13 dakikada oyuncu değiştiryor mağlup olunca ibrahim akını neden ikinci yarı almıyorsun hemen oyuna ademin yerine mehdi onkat daha iyi nedne oynatmazssınız sergeni neden gönderdikki bu durmua göre hiç anlamış depilim bu maçın baş sorumlusu okan hoca 2 . atıf 3 eneramo boş pozisyonda golü atsa oyun farka giderdi güle oynaya alacağımız maçı hiç pozisyon vermeden verdikde ona yanarım

by_hunter 29.10.2015 13:00

İyi oyun kötü sonuç

pover58 29.10.2015 13:08

bu sezonun en güzel futbolunu oynadık maçın en kötüsü cicinho ve adem digerleri canla başla oynadı iyide oynadık ama forvet yok.bu futbolla devam edersek iyi yerlerde oluruz takım kendine gelmiş okan beklentimin çok üzerinde başarılı buldum.yanlız adem ısrarını çözemedim tauli ile degiştirmesi lazımdı
şans yanımızda degişldi bursa şansla gol attı sivas oynadı bursa kazandı futbolun azizligi.

dülger58 29.10.2015 14:58

Bu takıma adam gibi bir forvet ve bir orta saha lazım.Takım kötü oynamıyor ama gol atamıyor.Takım üzerinde stres haddinden fazla.Bu maçı rahatlıkla alabilirlerdi maalesef yenildiler...

Yönetim artık bazı durumlardan ders almalı.Her sene aynı durumu söylüyoruz.Transfer geç yapılıyor.Dogru oyuncu seçilmiyor....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:25.