![]() |
Cevap: 1 Puan Moral Oldu
Hoca dalga geçiyor sanırım.1 puan moral olmuş.Yada farklı maçlarımı seyrediyoruz.biz küme düşüyoruz var gücümüzle oynamamız gerekirken son dakikalarda 1 puan için zaman geçiriyoruz.benim artık zerre desen ümidim kalmadı.Bu saatten sonrada üstteki takımlarda bırakmaz herhalde......
|
[IMG]http://akakce.cubecdn.net/sony/sony-hxr-mc2000e-profesyonel-kamera-z.jpg[/IMG]
Arkadaşlar kamera şakası.. El sallayın.. |
Mesut Bakkal benim gözümde bu aciklamadan sonra tüm sayginligini tamamen yitirmistir. Rakibin senden önce üc puan aldigi bir haftada senin iki puan birakman ne gibi bir moral anlayamadim. Ptt'ye aglayarak degilde güle oynayami düsünyoruz nedir yani?
Bu arada yönetim nerede, Mecnun bey nerede? ses soluk cikmiyor... |
[IMG]http://i.hizliresim.com/A7jg9Q.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=Mehmet ATEŞ;973784]haklısın da sana katılmamak elde değil maç sonunda tribünde futbolcuları sivas buraya diye çağırıp küfür eden taraftarımızda bize hiç yakışmıyor fıtbolcular elinden geleni yaptı bu hocayla bu kadroyla bu kadar maç 2-2 ademi alıyor şaka gibi[/QUOTE]
Futbolculara yapılan o tepkiye katılmıyorum. Ben küfür edenler arasında da değildim. Futbolcular görevlerini yerine getirdiler. İlla küfür edilecekse (yanlış bir şey ama) Mesut Bakkal'a edilmesi gerekirdi. Futbolculara değil. En azından bu maçın sonucunda |
Bu moralle Bakkal amca futbolculara yine antrenmanda halay cektiriyor mudur acaba?
|
dalga mı geçiyor Mesut Bakkal bizimle?
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;973682][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46809&token=71365[/IMG]
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal zorlu Başakşehir deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için moral olduğunu söyledi. Maça iyi başladıklarını, 2-0’ı bulduklarını belirten Mesut Bakkal, “Enteresan bir maç. Özetle çok iyi başladık oyuna ve 2-0’yı yakaladık. Sonra penaltı. Sonrasında da direnç gösterdik. İyi oynadığımızı söyleyebilirim.” diyerek, şöyle konuştu: “Çok fazla anlatacak bir şey yok. Sivasspor olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Gökhan Süzen ve Çağatay çok iyi oynadı. Etkili bir takıma karşı oynadık. 1 puan bizim için moral. İçeride oynayacağımız 2 tane maçı 6 puanla kapatmamız gerekiyor. Galibiyet hedefiyle çıkmıştık ama olmadı, üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bizim bundan sonraki 2 haftaya moralli bakmaya neden olacak.”[/QUOTE] O içtiğin neyse bize de söyle |
[B]2-0 dan maçı 2-2 berabere bitiriyorsan ve sen halen buna moral buldun diyorsan senin futbol bilgini ve teknik direktörlük anlayışını sorgulamak lazım[/B]
|
la bi git moralimiz bozuldu diyenece moral oldu diyor. manyakmısın sen yoğsam manyak gibimi görünüyon.
|
Geçmiş olsun seneye 1. Ligte Yeni Stadyumunda inşallah tekrar Süper Lige döneriz. Çoook üzgünüm..
|
Hoca sen geldiğinde en doğru tercih yapıldı demiştim ya halt etmişim. Aslında takımın içinde bulunduğu durumdan çok ta bir sorumluluğun yok ama 2-0 öne geçtiğin maçta 1 puana seviniyorsan yazıklar olsun sana
|
Giderayak bari ust uste birkac mac kazanin be bizide biraz heyecanlandırın
|
[b]Senin sivasspora geldiğin güne lanet olsun mesut hoca,seni sivasspora layık gören tüm yöneticiler ve taraftarada lanet olsun,1 puan moral olmuşmuş,takım küme düştü kümeee ,başakşehiri mutlak yenmeliydin,takımı 70 dak geriye yaslamak için takımın başında hoca olmaSINA gerek yok,bugün 27 puanın olsa akhisarı yendiğinde 30 olacaktı,kayseri bjk ve akhisara yenilse sen gençleri yensen 33 olacaksın,kayseri belki 32 de kalacaktı,kayseride berabere kalsan ,son hafta 2 takımda yenilse yine ligde kalacaktın,şimdi önündeki 3 maçıda kazanmak zorundasın,başkada çıkış yolu görünmüyor,sözümdeyim,eğer bu takım düşerse ,suç senin olmayacak ama ,eğer devre arasında sivasdaki herhangi 1 teknik direktör diploması olan biri yönetse ,yada futbolcular kafasına göre oynasa ,enaz 12 puanımız daha olurdu,resmen sivassporu ateşin içine attın be hoca,bence bu işi bırakda milletin canını yakma :mad:[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:44. |