SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4182)

GeCeVeMaVi58pRf 08.11.2005 10:10

[b]bencede sitemizin renkli simaları bayanlar özelliklede kübra swetgirl fatıma ve merve arkadaslar sitemiz 7den 77ye herkese hitap edecek bir site[/b]

fatih_5834 11.11.2005 00:27

[QUOTE=sasha]hayır ben arkadaşlarıma katılmıyorum..siteden gayet memnunum ...ama bazı memnuniyetsizliklerim var
*mesela fotoğraflar bolumunde yeteri kadar foto yok..maçlarda daha fazla fotoğraf çekilmeli diye dusunuyorum
*futbolcularla röportaj yapılıp konulabilir
*chat odalarına girdiimde gorduum muhabbetten hiç hoşnut deilim...yok bıçaklarım seni gebertirim seni nerdesin lan adresini ver gibi dalaşmalardan oteye gitmiyo genelde...ve bu bi bayan olarka beni rahatsız ediyo...
*maçlara gidemiyorum..bazı tararftarlar asılma politikalarını aç bakışlarını maç dışına taşısınalr lutfen..dışarıda yeteri kadar tacize maruz kalıyoruz...maçlara sivasspor adına kaldırılan otobusle gelmek isterim..şen şakrak ortam olsun isterim ama imkansız[/QUOTE]
hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!!

1967_CLUB_ÖZGÜR 11.11.2005 01:07

[QUOTE=fatih_5834]hayır ben sızekatılmıyorum!sonucta maca gelenler kız tavlamaya veyada ne bılıyım
oraya farklıseyler yapmak ıcın gelmıyorlar.enazından ben kendı adıma konusuyum...ama sızde hak verebılırım tabı heryerden cıkar bırkac kısı.ama elele verırsek onlar arada kaybolururlar.bıde chat davasında.herkes sonucta bır nıck alıp gırıyor ve o kısıyı kımse tanımıyor.bu kısı dost ta olabılıyor farklı amaclada gırebılıyor.ama sonucta onlarda bızım gıbı nıck alıp gırıyor ve hıc ıstemedıgımız seylerde olabılıyor arasıra.bunun onune gecılmesı cok zor.hep bırlıkte elele vererek bu sorunların asılacagına ınanıyorum.maclara gelen sıteden kız kardeslerımız var.onlara bı sorun ıstersenız hıc boyle bır sorun yasamıslarmı.ayrıca bu formu yenı gordum...!![/QUOTE]

gardas bıde benım ele el atta su calıstıgım yerden besıktas macı ıcın ızın alıyım:D valla el ele vererek halletmedıgın sorun kalmadı...bunuda aradan cıkarırsın..:)

ofgurleyuk78 11.11.2005 17:50

Bayan kardeşlerimizin sitemiz hakkındaki görüş ve fikirlerini merak ettiğimde ne göreyim: Site erkek kardeşlerimizin istilasına uğramış. Hadi kolay gelsin.

GuNaY 11.11.2005 17:55

[QUOTE=ofgurleyuk78]Bayan kardeşlerimizin sitemiz hakkındaki görüş ve fikirlerini merak ettiğimde ne göreyim: Site erkek kardeşlerimizin istilasına uğramış. Hadi kolay gelsin.[/QUOTE]
[B]sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI) :D [/B]

serhankaburcuk 12.11.2005 15:42

[QUOTE=Gunay][B]sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI) :D [/B][/QUOTE]

[b]Osman sende yazmışsın ama....:) :):)[/b]

1967_DERNEK_10UR 13.11.2005 18:07

[COLOR=BLUE]BİZ YAZMAZSAK BU TOPİÇ TOZLU RAFLARA KALKAR:)[/COLOR]

serhankaburcuk 14.11.2005 14:49

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BİZ YAZMAZSAK BU TOPİÇ TOZLU RAFLARA KALKAR:)[/COLOR][/QUOTE]

[b]Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005 15:01

[QUOTE=Gunay][B]sana katılıyorum!!! erkek üyeler buraya yazmayınız... en azından başlıgından çekinin (BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI) :D [/B][/QUOTE]

[b]sen niye yazdın gunay kardesim yoksa.... :D[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005 15:02

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)[/b][/QUOTE]

[b]bundan sonra yazanlardan süphe duyacagım artık sendende abi :D[/b]

CÜSSKB-Aynur 14.11.2005 15:02

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet ya dikkat ettim bayanlar hiç yazmıyorlar bu topiğe ya Osman Ya sen Yada ben yazıyoruz...:):):)[/b][/QUOTE]

forum a katılan bayan sayısıda çok az Serhan.

YUZUK58 14.11.2005 15:09

bencede bayanlarımız rahat ama bazı kendilerini bilmezler özel mesaj atıyorlar buda canımı sıkıyo eğer kendilerine sevgili arıyorlarsa başka sitelere gitsinler inşallah bu yazdığımı okurlar

GeCeVeMaVi58pRf 14.11.2005 15:11

[QUOTE=YUZUK58]bencede bayanlarımız rahat ama bazı kendilerini bilmezler özel mesaj atıyorlar buda canımı sıkıyo eğer kendilerine sevgili arıyorlarsa başka sitelere gitsinler inşallah bu yazdığımı okurlar[/QUOTE]

[b]kardes bu sitedeki hiçbir bayan arkadasımız böle bişey yapmaz şimdi sen bu mesajınla bütün bayanlarımızı baskı altına sokuyorsun [/b]

CÜSSKB-Aynur 14.11.2005 15:30

[QUOTE=YUZUK58]bencede bayanlarımız rahat ama bazı kendilerini bilmezler özel mesaj atıyorlar buda canımı sıkıyo eğer kendilerine sevgili arıyorlarsa başka sitelere gitsinler inşallah bu yazdığımı okurlar[/QUOTE]

Bayan arkadaşlarımız bu konuda ve her konuda rahatsızlıklarını bana yada diğer mod. arkadaşlarımıza bildirebilirler.

1967_DERNEK_10UR 14.11.2005 18:11

[COLOR=BLUE]FORUMLARIN BEKÇİSİ BİZİZ ZATEN TOZLU SAYFALARI BİZDEN BAŞKA ARAYAN YOK:)[/COLOR]

twity_58 14.11.2005 18:17

[B][COLOR="Red"]hepınızı KOVİREM bu topıcten..onur abı ve serhan abı görmeyım bi daha :D bu topıcın pek aktıf olmayısına gelınce isteklerımızın ve fıkırlerımızın olmaması suanlık olursa ben söleyecem zaten catlarım dayanamam :D[/COLOR][/B]

FATIMA 14.11.2005 18:21

[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]hepınızı KOVİREM bu topıcten..onur abı ve serhan abı görmeyım bi daha :D bu topıcın pek aktıf olmayısına gelınce isteklerımızın ve fıkırlerımızın olmaması suanlık olursa ben söleyecem zaten catlarım dayanamam :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]aynen bacım...kov getsinler:D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 14.11.2005 18:25

[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]hepınızı KOVİREM bu topıcten..onur abı ve serhan abı görmeyım bi daha :D bu topıcın pek aktıf olmayısına gelınce isteklerımızın ve fıkırlerımızın olmaması suanlık olursa ben söleyecem zaten catlarım dayanamam :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]PEKİ AHA DA GİDİYOM..:([/COLOR]

twity_58 14.11.2005 18:32

[B][COLOR="Red"]OY OY OY KIYAMAM BEN ABIMEEEE...SAKA YAPTIM ONUR ABICIM KENDI TOPIGINMIS GIBI KULLAN :D[/COLOR][/B]

1967_DERNEK_10UR 14.11.2005 18:36

[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]OY OY OY KIYAMAM BEN ABIMEEEE...SAKA YAPTIM ONUR ABICIM KENDI TOPIGINMIS GIBI KULLAN :D[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]NO COMMENT[/COLOR]

twity_58 14.11.2005 18:39

[B][COLOR="Red"]NEDEN NO COMMENT ABICIM :D YORUMLARINA ACIK BU TOPIC SENIN SEN OLMASANN AR YAAAAAAAAA:D[/COLOR][/B]

1967_DERNEK_10UR 14.11.2005 18:46

[QUOTE=twity_58][B][COLOR="Red"]NEDEN NO COMMENT ABICIM :D YORUMLARINA ACIK BU TOPIC SENIN SEN OLMASANN AR YAAAAAAAAA:D[/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]İZİN VERİYON YANİ GİRMEME..[/COLOR]

twity_58 14.11.2005 18:58

[B][COLOR="Red"]iZin vermemek ne haddime :D her zaman beklerız[/COLOR][/B]

vedoli_11 19.11.2005 18:14

sasırdım degısık bır dusunce tarzı

FATIMA 19.11.2005 18:19

[QUOTE=vedoli_11]sasırdım degısık bır dusunce tarzı[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]HANGİ DÜŞÜNCE DEĞİŞİK!!!KONUYU AÇARMISINIZ BİRAZ...RİCA ETSEM[/FONT][/I][/B][/COLOR]

serhankaburcuk 19.11.2005 18:29

[b]Nasıl bir düşünce anlayamadım????[/b]

erhanerdag 21.11.2005 22:47

çok iyi olur

1967_DERNEK_10UR 21.11.2005 23:27

[color=blue]BİZ NEYİZ Kİ BÖYLE BİR DÜŞÜNCE TARZI OLMASIN..[/COLOR]

puar 22.11.2005 06:28

bayanlara ait bir topicin olmasımı acaba değişik bir düşünce tarzı.....

sedakomsoken 25.11.2005 19:36

benim bu siteyi secme sebebim sivaslı olmam ve sivassporu desteklemem dir<bu sene süper lige cıkmamıza ragmen iiiiiii oynuyoruz<burda ki kardeslik sevgide cok önemli tabi...abilerime ablalarıma selamlar<<<

MERİÇ 25.11.2005 19:39

bayan deiliz ama yine de cewap weriyim bence bu site süper.....

SivasLady 26.11.2005 02:16

:rolleyes: hmm yani istek ve fikirlerimiz

ne istesem aceba :D

zaten bir kac tane bayan arkadaslar var onlarda foruma yazmiyorlar
burayada bayanlardan cok beylerin ilgisi var galiba :D

neyse biraz düsüneyim yazarim sonra yine :)

burcum 26.11.2005 15:44

ben buraya yeni üyeyim...sitede bir eksiklik göremedim yani tam anlamıyla süperrrrrr...

Disi Kartal_58 28.11.2005 13:54

site s&#252;per bayan yada erkek herkesin g&#246;r&#252;ş&#252; &#246;nemli burda

sasha 28.11.2005 15:21

son bir ayda geliştiğini görüyorum.chat odalarında sohbetler seviye kazandı...teşekkürler özen gösteren herkese..maçlara gidemeyenler için daha çok maç fotosu yayınlansın bence...

GuNaY 29.11.2005 04:39

[QUOTE=sasha]son bir ayda geliştiğini görüyorum.chat odalarında sohbetler seviye kazandı...teşekkürler özen gösteren herkese..maçlara gidemeyenler için daha çok maç fotosu yayınlansın bence...[/QUOTE]
[B]sadece bir ayda değil artık her geçen gün müthiş gelişmelerle yoluna ilerliyor sitemiz... bunda siz bayan taraftarlarında katkısı büyük tabiki...[/B]

puar 29.11.2005 04:47

bu akşam itibari ile yanılmıyorsam saat 22:30 civarıydı chatte bayan erkekten daha &#231;ooktu...buda sitemizin herkeze a&#231;ık vede seviyesinin ne kadar y&#252;ksek olduğunu g&#246;steriyor.

GuNaY 29.11.2005 04:49

[QUOTE=puar]bu akşam itibari ile yanılmıyorsam saat 22:30 civarıydı chatte bayan erkekten daha çooktu...buda sitemizin herkeze açık vede seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor.[/QUOTE]
[B]kişi sayısınında 20'lerde olduğunu belirtmekte fayda var :)[/B]

Etem-Murat 29.11.2005 09:27

bence bu sitede bircok bayan var biri haric hepsini desdekliyom yorumlarını onlar olmasa belki konuşma adabı bile değişecek onların azda olsa onlardan dolayı konuşma adabı chette ki konuşmalar hepsi adabını koruyor m&#252;stasna lar hari&#231;.

emrullah_58_ 30.11.2005 00:21

valla o kadar önemlimi bayan dı bay dı mühim olan kişi sayısının fazla olması deilmi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53.