![]() |
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun!
IYI SENELER |
selam
YENI YILIN DOSTLUKLARIN ÇOĞALDIĞI BAŞARININ SÜREKLI OLDUĞU SEVGININ HIÇ EKSILMEDIĞI YAŞAMI DOLU DOLU YAŞADIĞIN BIR YIL OLSUN
BELKI YORGUN, BELKI DURGUN YINE MUTLU, YINE UMUTLU NICE SEVGI DOLU YILLARA... |
Konuyu dagitmayin be kardesim. Kim nasil istiyorsa öyle kutlasin. Kimsenin bir baskasinin aklina ihtiyaci yok. isteyen içki içer, isteyen namaz kilar. Su an sitemizde bizi birlestirici temenni ve dilekler daha iyi olur saniyorum. Herkese kucak dolusu MUTLULUKLAR......
|
[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.milliyet.com.tr/ozel/yeniyil2005/ekart/8.gif[/img]
[b]Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! [/b][/QUOTE] güzel dileklerine aynen katılıyorum inşallah 2006 vatanımıza milletimize ve sivasspora başarılar getirir. tüm sivaslıların ve [url]www.sivasspor.com[/url] aile fertlerinin yeni yılı kutlu olsun |
2006 YILI ÜLKEMİZE BARIŞ MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN BÜTÜN KÖTÜ OLAYLAR 2005 LE BERABER GİTSİN ...
SİVASSPORUMUZADA HAYIRLI UGURLU OLSUN YENİ YIL..... __________________ |
TÜM YIGIDOLARIN VE TÜRKIYEMIN INSANLARININ YENI YILLARINI KUTLUYORUM
INSALLAH YENIYILIMIZ HAYIRLARA VESILE OLUR. |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yeni Yıl hepimize saglık mutluluk ve huzur getirsin....Ülkemizde terör ve anarşizm olmasın....Amerika Ortadoğudan çekilsin, Müslümanların kanı akmasın[/COLOR][/FONT][/I][/B]...
|
Öyle bir gelecek diliyorumki; savaşsız,kavgasız bir dünya,mutlu toplumlar,mutlu insanlar,açlıklar olmasın, kısacası gelecek bize"MUTLU BİR DÜNYA" getirsin Herkese bol şans,kazançlı bir yıl diliyorum. Ayrıca Sivassporu kısa zamanda süperligte şampiyon görmek dileğiyle.Herkse mutlu yıllar.:)
|
yeni yılımız kutlu mutlu we başarılı olsun
|
[QUOTE=cemal58yiğido]YIL BAŞINI COŞKULU KUTLAMAYALIM ÇÜNKÜ BU HIRİSTİYANLIĞA DAYALI BİR BAYRAM GİBİDİR BİZDE ONLAR GİBİ OLMAYALIM BUNU EVİMİZDE MISIR PATLATALIM OYUN OYNAYALIM VE LÜTFEN BİRBİRİNİZE HEDİYE ALMAYIN
BİZ BİZİM ŞENLİKLERİMİZ VAR BİZİM NASI KURABAN BAYRAMIMIZ VARSA HRİSTİYANLARINDA KURBAN BAYRAMI VAR PAKİSTANDAKİ KARDEŞLERİMİZ ŞUAN DÜŞÜNSENİZE O SOĞUKTA NE YAPIYOLARDIR BİZDE BİZİM DİNİMİZE YAKIŞANI YAPALIM VE YIL BAŞINI EVİMİZDE SAKİNCE KUTLAYALIM BU BİZE YAKIŞMAZ[/QUOTE] aslinda cok dogru konustun fakat kendi bayramlarimiz coskuyla kutlanmadigi icin insanlar coskuyla kutlanan bu gunde kurtlarini dokuyor |
2006 YILININ HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM
|
HEMSERILERIMIN YENI YILINI KUTLUYORUM
|
mutlu seneler
2006 yılının tüm hemşerilerimin ALLAH,tan evine sağlık huzur mutluluk bereket getirmesi diliyorum gerisi boş
|
[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.milliyet.com.tr/ozel/yeniyil2005/ekart/8.gif[/img]
[b]Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler! [/b][/QUOTE] 2006 YILI HERKESE HAYIRLI VE UGURLU OLSUN NICE MUTLU YILLARA |
[COLOR="Black"][B]2005 yılı özellikle biz SİVASlılar için iyi geçti çünkü: takımımız,yüreğimiz,hepimizin ortak noktası olan SİVASSPORumuz şampiyonlukla ve süperligle tanıştı.
Öncelikle tüm hemşehrilerimin ve tüm insanlığın yeni yılını kutluyor,Yüce Allahtan;bereketli,huzurlu ve barış dolu bir yıl geçirmemizi diliyorum.[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Blue"]"Eyvah Aldanmışım"[/COLOR][/B] [I]demek; sonra da aldanmışların gönderildiği yere gitmek ister mi insan?
Hayır, hayır... O halde aldanmamak için gayret sarfetmeli ve ona göre yaşamalı...[/I] [B]Yeni yılın bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam alemine, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını tememni ediyorum...[/B] |
[B]2006 YILI INSALLAH TÜRKIYEME VE DÜNYA ALEMINE HAYIRLI VE UĞURLU OLUR.[/B]
|
[COLOR="Blue"]ALLAH 2006yılını türk milletine müslüman alemine iyi geçirmesini nasip etsin VE SİVASSPORUMUZU daha güzel konumlara getirmesini nasip etsin.[/COLOR]
|
[B]YENİ YILIN; TÜM İNSANLIK ALEMİNE BARIŞ VE MUTLULUK,SİVASSPORUMUZADA BAŞARI GETİRMESİNİ YÜCE ALLAH TAN DİLERİM...TÜM YİĞİDO GARDAŞLARIMIN YENİ YILI KUTLU VE MUTLU OLSUN...[COLOR="DarkOrange"]HAYAT FANİ OLAN HİÇ BİR ŞEY İÇİN KALP KIRMAYA DEĞMEYECEK KADAR KISADIR...[COLOR="Black"]SAYGILAR...[/COLOR][/COLOR][/B]
|
Güzel bir link, paylaşmak istedim... :)
[url]http://web.icq.com/friendship/swf/0,,16961_rs,00.swf[/url] |
herkese mutlu yıllar
|
Yeni yılın tüm insanlara, sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik
getirmesi dileklerimle, herkesin yeni yılını kutluyorum. |
Yeni yılda...
''Gülmek her zaman umudunuz ve tutkunuz olsun olur da bir gün ağlarsanız o da mutluluktan olsun. En güzel yıllar..aylar..günler.. sizin ve sevdiklerinizin olsun ..
Tüm Hemşehrilerimin ve Sivasspor'umun yeni yılını kutlar Sağlık esenlik ve başarılar dilerim., |
HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM
|
[B]2006 YILININ HERKESE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLERİM[/B]
|
[COLOR="Blue"]TÜM KARDEŞLERİMİN YENİ YILINI KUTLAR SAĞLIK VE MUTLULUK DİLERİM.[/COLOR]
|
[B]2006 YILI HERKESE HAYIRLI OLSUN ...UMARIM 2005 Şİ ARARTMAZ.HER ŞEY GÖNLUNUZCE OLSUN[/B]
|
TÜM SİVASLILARIN VE SİVASSPOR SEVDALILARININ DA YENİ YILI KUTLU OLSUN
|
ha yınemi bir yıl gecti olmuyor böyle ben gitgide ihtiyarlıyom bu yılbaşı gelince
o yüzden herkez bir yaş alıyor ona göre ayağınızı denk atın nice yıllara |
tum turkiyenin tum dunyanin sevgi baris dostluk arkadaslik kimseyi kimsesiz baslatmasin 2006 yilli kimse evladini kim olursa olsun sevdigin kaybetmesin kimse aglamasin aglamanin yerine gulusle baslasin selamlar taner cakmakliogludan
|
isterim bu yıl sivassporum avrupa kupalarına katılır...bu mutluluk bize bu sene yeter...2007 e kadar..
|
[QUOTE=puar]isterim bu yıl sivassporum avrupa kupalarına katılır...bu mutluluk bize bu sene yeter...2007 e kadar..[/QUOTE]
ABİ BENİM DE İSTEGIM BUNDAN YANA |
adama sormuşlar kaç yasındasın diye ...adam demişki ''bilmem ki her yıl değişiyor '':)))) bir yıl daha ihtiyarladık hepimize mutlu olsun..:(((hristiyanların MARRY CRİSMAS ları kutlu oluyor da bize ne oluyor ???? ANLAMIŞ DEĞİLİM.bizim asıl yıl başımız muharrem ayında umarım daha duyarlı oluruz SAYGILAR ..
|
oy verin
herkese hayırlı seneler
asagıdaki linke girip oy verin sivassporumuz çok gerilerde kalmış [url]http://ankette.sitemynet.com/taraftaranketi.htm[/url] yeni yılın butun muslumanlara acılardan kurtulup mutlu refah içinde ve barış getirmesi temnnisi ile hayırla kalın hayırda kalın selamun aleykum.. |
YENI YIL MESAJLARI
BASTA BÜTÜN ISLAM ALEMININ VE BÜTÜN DÜNYANIN YENI YILI KUTLU OLSUN.
YENI YILIMIZIN KARDESCE, SAVASSIZ, MUTLU, BIRLIK VE BERABERLIK ILE GECMESINI YÜCE ALLAH´DAN DILERIM. (LÜTFEN KISA DA OLSA, MESAJ YAZALIM) |
memleketimin güzel insanlarının ve tüm SİVASSPORLU kardeşlerimin yeni yılını kutlar hem SİVASIMIZA hem de SİVASSPORUMUZA hayırlı güzel bir yıl dilerim.
|
Yeni yil önce Sivasimiza,Sitemiz sakinlerine,Türkiyemize,Islam Alemine,ve tüm Dünya Insanligina baris huzur ve mutluluk getirsin.Cenabi Allah o kadar büyük ve bol nimetli bir dünya yaratmiski biz inasnalr icin,eger herkes biribirine karsi biraz daha hosgörülü olursa herkesin isi dahada kolaylasir ayriyten Dünya ve nimetleri herkese yetecek kadar sonsuzdur.Yeterki paylasamsi adil olsun.
|
yeni yil ve tum gelecek yillar....
Aslinda dilemekle olsaydi dunya cennet olurdu. Ben inaniyorumki insanlarin iyligini isteyen insan sayisi cok fazla. Ama gonul isterki hic bir cocuk boynu bukuk kalmasin.Gozlerinde korku ve umutsuzluk olmasin.
Dusunmek bana cok aci veriyor. Oyle sevgiye,sicak bir yuvaya, insan sevgisine muhtac milyonlarca cocuk, tek dilegim bu yil tum dunyadaki cocuklar mutlu olsun. Dunya nimetleri herkese yeter, yeterki kanaatkar olunsun. Din ayrimi yapmiyorum tum dunyadaki cocuklari kucaklamak istiyorum.VE TUM INSANLAR ADINA BEN COCUKLARDAN OZUR DILIYORUM. Yeni yili hediyeler,pastalar binbir cesit nimetler arasinda yasayan cocuklarda var. Diger taraftan yarini umutsuz cocuklar. Annesini babasini ruyalarinda goren cocuklar. Yeni yil insanca yasanacak bir dunya baslamasi dilegiyle. Her canli kendi gercegini yasarmis. |
[COLOR="Blue"][CENTER][I][FONT="Comic Sans MS"]ARTIK 2006 YA BİR GÜN KALDI..2006 YILI NE GÖSTERECEK BİLİNMEZ AMA ÜLKEMİZE VE TÜRK MİLLETİNE ŞİMDİDEN MUTLU YILLAR..[/FONT][/I][/CENTER][/COLOR]
|
YENİ YILA SAATLER KALDI
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |