![]() |
[b]BU SEZONU KAPATTIK O SAMAN İÇ SAHA DA KAÇ MAÇIMIZ VAR Kİ? OYNAYACAĞIMIZ MAÇ SAYISI ŞURDA BİR ELİN PARMAK SAYILARINI GEÇMES..İNŞAATI YAPAN ŞİRKET BİR ACELE ETSE İYİ OLUR..STADYUMDA BİR KERE 100 KİŞİ ÇALIŞMIYOR BİZ GÜNLÜK ZİYARER EDİYOZ..[/b]
|
Eğer Olimpiyattaki maçlara ilgi gösterilmezse,büyük bir ihtimalle yönetim işi alan şirkete stadın bitirilmesi için baskı yapacaktır.Bana öyle geliyor ki stadın bitirilmesi biraz da İstanbul'daki maçlara gösterilecek ilgiye bağlı.
|
[b]EĞER Kİ BİR AKSİLİK OLURDA SEYİRCİ SAYISI İSTENİLEN DÜZEYDE OLMAZSA O STADYUM HAFTAYA BİTER AHA DA GÖRECEKSİNİZ..[/b]
|
verilen tarih ne stadın bitirebilirmesi icin firma tarafından???
|
Yeni Stad Sivasimiza Hayirli Ugurlu Olsun
|
Yeni Stadyum
[COLOR=DarkSlateBlue][SIZE=4][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Mevcut Stadyum'un revize edilmesi çok iyi oldu. Ancak Sivasspor'a ikinci bir stadyum şart. Uygun mimari'de projelendirilip Sivas'a ve Sivasspor'a yakışan UEFA standartlarında 25-30 000 koltuk kapasiteli bir stadyum yapılması daha iyi olacaktır. Uzun vadeli planlama yapmakta fayda vardır. [/FONT] [/SIZE] [/SIZE] [/COLOR]
|
abi bu stadı bile A.ŞENER YAPTIRDI bizde para yokki sen tutup 2.stad diyosun A.ŞENER OLMASAYDI BuNU BİLE BULAMAZDIK
|
bu işin sonu iyi bitmeyecek bu stada para harcanması çok gereksiz oldu.
yeni bir stad daha ekonomik ve çok daha güzel olurdu üstelik tadilat yetişmeyecek ilk yarı burda maç yapamaz takım. ve sonu hüsranla bitecek.hiç bir yetkili yokmu bu işleri takip edecek sanıyorum birileri ceblerini doldurmakla meşgul. bu sivas için tarihi fırsat,bu fırsatı eften püften sebeplerle,birilerinin keyfi için tepemeyiz. yetkililer görev başına. araştırma yapılmışmı,ihale yapılmışmı,bir kaç yerden proje alınmışmı,uygun proje bir uzmana gösterip fikri alınmışmı. hiç sanmıyorum bu işin başındaki insanın iş bittikten sonra banka hesaplarını ve mal varlığını araştırmak lazım. her işimiz allaha emanet. |
[QUOTE=drummer]bu işin sonu iyi bitmeyecek bu stada para harcanması çok gereksiz oldu.
yeni bir stad daha ekonomik ve çok daha güzel olurdu üstelik tadilat yetişmeyecek ilk yarı burda maç yapamaz takım. ve sonu hüsranla bitecek.hiç bir yetkili yokmu bu işleri takip edecek sanıyorum birileri ceblerini doldurmakla meşgul. bu sivas için tarihi fırsat,bu fırsatı eften püften sebeplerle,birilerinin keyfi için tepemeyiz. yetkililer görev başına. araştırma yapılmışmı,ihale yapılmışmı,bir kaç yerden proje alınmışmı,uygun proje bir uzmana gösterip fikri alınmışmı. hiç sanmıyorum bu işin başındaki insanın iş bittikten sonra banka hesaplarını ve mal varlığını araştırmak lazım. her işimiz allaha emanet.[/QUOTE] YA ARKADAŞLAR ORTALIKTA YETKİLİ YOK MU DİYE SORUYOSUNUZDa?!!yani inşaat gayet güzel bi şekilde ilerliyo en geç 6 haftada hazır yani...sadece marotonun büyütmesi kaldı,yarısı tamam yarısı kaldı..onunda kalıpları yapıldı betonu dökülecek 3 haftaya koltukların tamamıda döşenmiş olur!!!sadece ışıklandırma ve skorboard kalıyo geriye kalan 3 haftada bunlar yapılacak..önümüzdeki hafta ışıklandırma ve skorboard'un ihaleside tamalanmış olucak..2 haftaya montaj falan başlar!!!birtaz sabretmeyi ögrenmeliyiz..(ben ögrendim:)!!)ASIL ÖNEMLİ OLAN SAHANIN ZEMİNİNİN KAYNAMIŞ OLMASI(SAMSUNSPORUN BAŞINA GELENLERİ HATIRLAYIN MAÇ TATİL EDİLMİŞTİ)KİMSENİN KESESİNİ DOLDURGUNU ZANNETMİYORUM(MECNUN BAŞKAN VE ABDÜLLATİF ŞENER VAR YAN...SIKAR!!!)AYRICA SİVAS BELEDİYE BAŞKANIDA HERHAFTA TEFTİŞ EDİYO İNŞAATI!!!STAD KONUSUNDA BÖYLE ÜMİTSİZLĞE KAPILMAYA HİÇ GEREK YOK.. |
[QUOTE=RüStüElmaS][img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad3.jpg[/img]
[img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad2.jpg[/img] [img]http://www.sivasspor.com//images/fotolar/stad1.jpg[/img][/QUOTE] rüstü abi resimler neden acilmiyor error cikiyor neden acaba |
Trabzon maçıyla 4 Eylüle...
[b]4 Eylül stadında çok hızlı ve hummalı bir çalışma var...En kısa sürede yetişeceğini söylüyorlar...İnşallah bir aksilik olmaz ise Trabzon maçında 4 Eylülde buluşalım...[/b]
|
şu an için stat çok güzel olmus fakat eksikleri fazla kale arkalarının biran önce büyütülmesi gerekiyor zaten Abdullatıf senerde bunu beyaan etti inşallah bir sene içinde stadımız 25bin kişilik olacak ve türkiyenin en iyi ststlarından birisi halıne gelecek emegı gecen herkesten ALLAH razı olsun...
|
inşallah trabzon macında stadı doldurarak ve takımımıza destek olarak yeni sahamızda çıktıgımız ilk macımızda zaferle ayrılacagımıza inanıyorum...
|
Bir an önce evimize dönelim let's go
Arkadaşlar,
İster inanın ister inanmayın ama bizim bir an evvel evimize dönmemiz lazım o maçta bu maçta diyip kendimizi kandırmayalım.Olimpiyatta gördük kardeşim hiç o statta kanım ısınmadı ne bilim çok tuhaflaştım herşeyiyle bir dert yaa adı üstünde olimpiyat stadı ya olimpiyat.... bizi gurbete mahkum etmeyin allah göstermesin ama bunların acısı ileride çok çıkar. Seyircide gelmedi yalanmı avutmayalım şimdi kendimizi nerdeydi,doğruya doğru show amaçlı görsel içeriği olan maçlarda yapmıyoruz.Neden olimpiyatta inönü veya ali samiyen değil...illada olimpiyat... Sayın Mecnun başkan sayın belediye başkanı bizi bir an evvel yuvamıza kavuşturun.. |
[QUOTE=kadirkapucu5834]Arkadaşlar,
İster inanın ister inanmayın ama bizim bir an evvel evimize dönmemiz lazım o maçta bu maçta diyip kendimizi kandırmayalım.Olimpiyatta gördük kardeşim hiç o statta kanım ısınmadı ne bilim çok tuhaflaştım herşeyiyle bir dert yaa adı üstünde olimpiyat stadı ya olimpiyat.... bizi gurbete mahkum etmeyin allah göstermesin ama bunların acısı ileride çok çıkar. Seyircide gelmedi yalanmı avutmayalım şimdi kendimizi nerdeydi,doğruya doğru show amaçlı görsel içeriği olan maçlarda yapmıyoruz.Neden olimpiyatta inönü veya ali samiyen değil...illada olimpiyat... Sayın Mecnun başkan sayın belediye başkanı bizi bir an evvel yuvamıza kavuşturun..[/QUOTE] [b]Kardeş stadımız tadilatta olduğu için şuanda 4 Eylülden uzağız...İstanbulda oynama sebebimiz ise biraz maddi biraz hissi...İnşallah stadımızın insaatı biter bitmez 4 Eylüle döneceğiz...Sezon boyunca Olimpiyatta oynayacak değiliz...[/b] |
[b]STADYUM ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH TÜRKİYE 'NİN SAYILI STADYUMLARINDAN BİRİ OLACAK..[/b]
|
[b] Stadımız tadilatta olduğu için şuanda 4 Eylülden uzağız...İstanbulda oynama sebebimiz ise biraz maddi biraz hissi...İnşallah stadımızın insaatı biter bitmez 4 Eylüle döneceğiz...Sezon boyunca Olimpiyatta oynayacak değiliz...
4 Eylül bekle az kaldı....[/b] |
[b]WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ 4 EYLÜL STAYUMUNUN SKORBORDU BU GÜN TAKILDI...3X10 METRE BOYUNDA ..HAYIRLI UĞURLU OLSUN..20 GÜN SONRA STADYUM TAMAMEN HAZIR HALE GELİYOR AMA MAÇ OYNANIR MI? OYNAN MAZMI? BİLEMEYİZ...[/b]
|
Işte 4 Eylül’ün Son Hali
UEFAstandartlarına uygun bir hale getirilmeye çalışılan 4 EylülStadyumunda yapım çalışmaları son aşamaya geldi. Stadyum’un son hali ise netlik kazandı.
Tribün inşaatındakapalı tribün ve kale arkası tribün inşaatlarınıntamamı biterken, koltuklandırma çalışmaları datamamlandı. Bunun yanı sıra maraton tribünün mevcutyerlerindeki tadilat biterken bu tribünlerde ise sadece ek tribün inşaatıkaldı. Bu inşaat yapımının ise gelecek hafta içerisindetamamen bitmesi bekleniyor. Bunun yanısıra Kapalı tribünde boyuma işlemleri dün start alırken, tribünlerin çatılarının iç kısmı ve Şampiyon Sivasspor yazısı da tamamen yenilenecek. -SKOR BORD’TA TAMAM- Boyama işlemlerinin yanı sıra Elektronik skor bord yapımı da dün başladı. Skor Bord’un mont edileceği, iskelet dün yerleştirilirken, bugün ise skor bord’un ışık sistemi yerleştirilecek ve hazır hale gelecek. Bütün bu işlemler tamamlanırken yeşil zemin tamamen tabana uyum sağladı. Maraton tribün inşaatının gelecek hafta içerisinde tamamlanması ve Vestel maçına kadar hazır hale getirilmesi bekleniyor. Hakikat |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]WWW.SİVASSPOR.COM'UN DEĞERLİ ÜYELERİ 4 EYLÜL STAYUMUNUN SKORBORDU BU GÜN TAKILDI...3X10 METRE BOYUNDA ..HAYIRLI UĞURLU OLSUN..20 GÜN SONRA STADYUM TAMAMEN HAZIR HALE GELİYOR AMA MAÇ OYNANIR MI? OYNAN MAZMI? BİLEMEYİZ...[/b][/QUOTE]
[b]Stad Trabzon maçına her haliyle hazır olacak inşallah...[/b] |
Bugün Bende Stada Gittim Inceledim.
Kale Arkalari Genişleyecek Diyorlardi Hiç Bir çalişma Yok. Sadece Scorboard Takiliyor. Koltuklarin Yarisi Takilmiş., Büyük Bir Ihtimalle Yetişmeyecek. Kale Arkalarini Bakan Söz Verdi Verdi Diye Söylememişlermiydi,peki Neden Yapilmiyor. |
[QUOTE=drummer]Bugün Bende Stada Gittim Inceledim.
Kale Arkalari Genişleyecek Diyorlardi Hiç Bir çalişma Yok. Sadece Scorboard Takiliyor. Koltuklarin Yarisi Takilmiş., Büyük Bir Ihtimalle Yetişmeyecek. Kale Arkalarini Bakan Söz Verdi Verdi Diye Söylememişlermiydi,peki Neden Yapilmiyor.[/QUOTE] [b]Kale arkalarının genişlemesi şuanda yapılmayacak daha sonra; ilk önce maraton tribün inşaatı ve ışıklandırma işlemlerinin bitirilmesi için uğraşılıyor...[/b] |
bekle 4 eylül şampiyon geliyor...
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]bekle 4 eylül şampiyon geliyor...[/QUOTE]
[b]İnşallah yaw valla 4 Eylülü çok özledik...[/b] |
stadımızın son halını bugun gördüm koltuklar takılmaya baslamıstı maraton türübünü çok begendim inşallah diger maraton türübünüde en kısa zamanda yapılır...
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]stadımızın son halını bugun gördüm koltuklar takılmaya baslamıstı maraton türübünü çok begendim inşallah diger maraton türübünüde en kısa zamanda yapılır...[/QUOTE]
[b]4 eylül stadı inşallah 6.haftada hazır olacak... 4 EYLÜLÜ ÇOK ÖZLEDİK...[/b] |
super oluyoruz ..son yapilan tadilatlar ile daha da guclenioruz .
|
Stadyum Trabzonspor maçına hazır.
[B]Stadyum Trabzonspor maçına hazır. [/B]
Vali Dr. Hasan Canpolat 4 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Stadyumun Trabzonspor karşılaşmasına yetişip yetişmeyeceği konusundaki karmaşıklığa açıklık getiren Vali Dr. Hasan Canpolat, “Stadyum, teknik olarak Trabzonspor maçına hazır olacak” dedi. Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas Milletvekilleri Selami Uzun ve Osman Kılıç ile birlikte 4 Eylül Stadı'nda incelemelerde bulunan Vali Dr. Hasan Canpolat, modernizasyon çalışmaları hakkında Gençlik ve Spor Sivas İl Müdürü Salim Kılıç'tan bilgi aldı. Burada çalışmalarla ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Canpolat, stadın modernizasyonu çalışmalarının belirlenen ölçütlere uygun bir biçimde yapıldığını belirterek, “Bu kadar kısa bir sürede buranın bu hale getirilmesi kolay iş değil” dedi. Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında yapılacak Trabzonspor maçı öncesinde stadın teknik olarak hazır olacağını kaydeden Vali Dr. Canpolat, maç saatinin daha önceden belirlendiğini hatırlatarak, [COLOR=Red][B]“Futbol Federasyonu ve Sivasspor Kulübü, bu maçın gündüz yapılması için görüşmelerde bulunur ve bu uygun görülürse statta maç oynanır”[/B] [/COLOR] diye konuştu. 4 Eylül Stadı'nın ışıklandırılması, tribünlerinin tamamıyla kapatılması ve çevre düzenlemesi için de ihale çalışmalarının yapıldığını kaydeden Vali Dr. Hasan Canpolat, kentin 15 bin seyirci kapasiteli modern bir stada kavuşacağını, stadın Türkiye'nin en güzel spor komplekslerinden biri durumuna geleceğini söyledi. Vali Dr. Canpolat, ilimizde ikinci bir stadın yapılmasının da yatırım programında olduğunu bildirdi. [B]SİVASSPOR SON DERECE BAŞARILI[/B]Sivasspor'un ilk 4 haftadaki performansını da değerlendiren Vali Dr. Hasan Canpolat, “Sivasspor son derece başarılı. Yönetim, Werner Lorant gibi çok değerli bir teknik direktörü göreve getirdi. 4 maçta hiç yenilgi almadılar. Süper Lig'e yeni çıkan bir takım için çok iyi bir başarı. İlk yarının sonuna kadar bu trend devam ederse, takım daha da başarılı olur” dedi. [B]TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYAÇ VAR[/B]Takımın seyirci desteğine de ihtiyacı olduğunu ifade eden Vali Dr. Canpolat, “Tüm taraftarlardan bu hafta kombine biletleri bitirmesini bekliyoruz. Trabzonspor maçında tribünleri doldursunlar ve takımlarını yalnız bırakmasınlar. Türkiye genelinde Sivasspor'a destek kampanyası başlatmayı planlıyoruz” dedi. [B]GALİBİYET SÜRPRİZ OLMAMALI[/B]Ligin 5. haftasındaki Galatasaray maçında Sivasspor'un favori olduğunu belirten Vali Dr. Canpolat, “Ligde küçük büyük takım ayrımı yapılmamalı. Sivasspor'un, Galatasaray maçında galip gelmesi sürpriz olmamalı” dedi. |
Heyecanla Bekliyoruz....
Içim Kipir Kipir Düşünsenize Sivas Birinci Ligde Ve Yeni Bir Sahamiz Oluyo Ve Büyük Takimlar Bizimle Oynamaya Cekine Cekine Geliyo Yaşasin Yaşasin çok Heyecanliyim Yaaaa.....!!!!!!!
|
Stat
[b][size=2][color=red]STADIN GÜZELLİĞİ GİBİ[/color]
[color=blue]CENTİLMENLİĞİMİZDE GÜZEL OLACAK[/color][/size] [size=2]EN BÜYÜK SİVASSPOR[/size][/b] |
stadin tadilati iyi oldu ama kapasiteyi yükseltseydik daha iyi olurdu simdi bakarsiniz takim tutulur uefa ya felan gitme durumu olur sonra genisletmek icin bir kez daha masraf bence yazik
|
helal olsun mecnun baskanimiza
|
[b]stadımız taraftarımız ile birlikte olunca en korkulan stadlardan biri haline gelecektir :D :D[/b]
|
[QUOTE=gunay][b]stadımız taraftarımız ile birlikte olunca en korkulan stadlardan biri haline gelecektir :D :D[/b][/QUOTE]
[B]Türkcell süper liginde 4 Eylül sendromu bekleniyor . . .[/B] |
4 eylül dedinmi diger takimlarin dizinin bagi cözülcek ne yapsakta orada oynamasak diye ama nafile
|
[b]4 Eylül cehennemine hoşgeldiniz diyeceğiz inşallah yakında...[/b]
|
Işiklandirma Ihalesi Yarin...
[b]vali Hasan Canpolat Işiklandirma Ihalesinin 2 Eylül 'de Yapilacağini Hatirlatarak.2 Eylül De Işiklandirma Ihalesi Ve Bir Hafta ,on Gün Içersinde De Stadin üstünün Kapatilmasi Ve Kale Arkalarinin Büyütülmesi Ihalesini Yapacaz.dedi.[/b]
|
Surekli Calismalar Son Asamaya Geldi Deniliyor Ama Vestel Maci Gecti. Trabzon Macida Mumkun Gibi Gozukmuyor. Sanirim Ilk Yari Mac Izleyemeyeceğiz.
|
SKORBOARD koltuklar falan cok guzel olmus burda mac izleyemeden iznim bitiyor ona yanıyorum... :(
|
02.09.2005 Tarihi Saat:14:50 Itibariyle Stadyumu Gördük Gezdik Serhan Reisle %80 Lik Iş Bitmiş Maraton Tribünün Yarisi Bitmiş Koltular Döşenmiş Diğer Yarisi Ise Haftaya Biter Heralde Yalniz Bi Sorun Var Koca Stadda Yalnizca 20 Tane Işçi Var Bence Yetkililer Biraz Daha Duyarli Olmali Böyle Giderse Trabzon Macina Biraz Zor Yetişecek Gibi Görünüyor Ama Inşaat Bittikten Sonra Tam Bir Avrupa Stadi Gibi Olacak Bizede Bu Yakisir Zatenn ...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:06. |