SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TUT SÖZÜNÜ MUSTAFA SARIGÜL (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6272)

Arif Coşkun 18.02.2006 17:41

-->: TUT SÖZÜNÜ MUSTAFA SARIGÜL

Gerçi siyasetçiler verdikleri sözü tutsalardı, memlekette hiç bir sorun kalmazdı ama,ne yapalım kendileri utansın.

1967_DERNEK_10UR 18.02.2006 18:34

[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]ÇOK GÖRMEM SONUÇTA BİR SİYASETÇİ..[/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]OTOBÜSÜMÜZÜ GÖNDER SARIGÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[/CENTER][/FONT][/I][/B]
[CENTER][img]http://www.sivasspor.com/chat/include/templates/openchat/images/icons/smileys/SM117.gif[/img]
[img]http://www.sivasspor.com/chat/include/templates/openchat/images/icons/smileys/SM117.gif[/img][/CENTER]

cindysivasli 18.02.2006 18:40

[QUOTE=sinan58_34][B][I][COLOR="Blue"]EVET HAKLISIN ZEHRA ABLA HATIRLATILMASSA O SOZ YERDE KALIR AMA BUNUDA SARIGUL E YAKIN OLAN AYNI ORTAMI PAYLASAN BUYUKLERIMIZIN HATIRLATMASI LAZIM BENCE SİZ HATIRLATIRSANIZ SONUCA ULASIRIZ [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
sinanım ben elimden geleni yaptım ama benle bitmiyor gardaşımherkese görev düşüyor sarıgülün kalem müdürü hulkişavkının eloktronik posta adresi veriyorum chate yapmayı bırakmayı bıraksın herkes mail atsin .

enes1512 18.02.2006 18:43

bende sislide oturuyorum ama mustafa sarıgül verdiği sözleri tutuyor ama otobüsü alması gerekirdi :)

1967_DERNEK_10UR 18.02.2006 18:46

[QUOTE=cindysivasli]selamünaleyküm sivas mitingini düzenleyen mitinğ organizetörüydüm evet böyle bir söz verdi ama orda kaldı başkanla çalıştığım için ve buzamana kadar hiç bir sözünde durmadı ki o söz o gün geçerliydi ve unutuldu siyaset yalandır orda verilir orda biter. birdaha hatırlanmaz hiç beklemeyin gardaşlar asla vaadi yerine getirmez.saygılarımla şişli çevre gönülleri başkanı zehra özbek[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]DEMEK Kİ PALAVRAY DI HERŞEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

cindysivasli 18.02.2006 18:48

[QUOTE=sinan58_34][B][I][COLOR="Blue"]EVET HAKLISIN ZEHRA ABLA HATIRLATILMASSA O SOZ YERDE KALIR AMA BUNUDA SARIGUL E YAKIN OLAN AYNI ORTAMI PAYLASAN BUYUKLERIMIZIN HATIRLATMASI LAZIM BENCE SİZ HATIRLATIRSANIZ SONUCA ULASIRIZ [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
sinanım ben elimden geleni yaptım ama benle bitmiyor gardaşımherkese görev düşüyor sarıgülün kalem müdürü hulkişavkının eloktronik posta adresi veriyorum chate yapmayı bırakmayı bıraksın herkes mail atsin .

şişli belediyesinin telefon numarası 0212 288 75 76(20 hat)
hulki şavkın kalem müdürü telofonlara sarılsın herkes duyarsız kalmasın.
kalem müdürü hulki şakının eloktronik posta adresi [email]özelkalem@sislibelediyesi.com[/email]
basın büro eloktronik posta adresi [email]basinburo@sislibelediyesi.com[/email]

herkes mail atarsa başarılı oluruz gardaşım, birlikten kuvvet doğar

1967_DERNEK_10UR 18.02.2006 18:51

[QUOTE=cindysivasli]sinanım ben elimden geleni yaptım ama benle bitmiyor gardaşımherkese görev düşüyor sarıgülün kalem müdürü hulkişavkının eloktronik posta adresi veriyorum chate yapmayı bırakmayı bıraksın herkes mail atsin .şişli belediyesinin telofon numarası 0212 288 75 76(20 hat)hulki şavkın kalem müdürü telofonlara sarılsın herkes duyarsız kalmasın.kalem müdürü hulki şakının eloktronik posta adresi özelkalem@sislibelediyesi.com basın büro eloktronik posta adresi [email]basinburo@sislibelediyesi.com[/email] herkes mail atarsa başarılı oluruz gardaşım birlikten kuvvet doğar[/QUOTE]
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]TUT SÖZÜNÜ SARIGÜL...[/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YİĞİDO İHMALE GELMEZ !...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HEMEN YAZIYOM...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

cindysivasli 18.02.2006 18:51

[QUOTE=erdalguler]MUSTAFA SARIGÜL E-MAİL ADRESİ...

[email]baskan@sislibelediyesi.com[/email][/QUOTE]
bu maille ulaşamazsınız gardaşboşşşşşş

cindysivasli 18.02.2006 18:59

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]TUT SÖZÜNÜ SARIGÜL...[/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]YİĞİDO İHMALE GELMEZ !...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]HEMEN YAZIYOM...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
gardaşım herkese duyurun isterseniz amacımız için ğörevimi hiçe sayar herşeyi göze alır başkan yardımcılarının cep telofonlarını veririm ceplere mesaj atalım sivaslıyız hakımızı ararsak amacımıza ulaşırız ölümüne sivas sivaslı olmak ayrıcalıktır sarı gülün mail adresine asla ulaşamazsınız

cindysivasli 18.02.2006 19:08

[QUOTE=BOUN]Sevgili yiğidolar bence Mustafa Sarıgül'ün mail adresine beyefendice, nezaketi elden bırakmadan sözünü yerine getirmesini istediğimizi blirten e-postalar atalım. Kimseye kızmadan, sövüp, küfretmeden yapacağımız çağrılar emin olun meyvesini tez zamanda verecektir. Şimdi sizleri e-posta yağmuruna davet ediyorum....

Unutmayalım bir otobüs bir otobüstür... Herşey SİVASSPOR için...[/QUOTE]
gardaşlar saıglün mail adresi yanlış ulaşamazsınız özel kalemmüdürü hulkişavkının eloktronik posta adresi özelkalem@sislibelediyesi.com .basın burosu [email]basinburo@hotmail.com[/email] şişli belediyesi telofonları 0212 2887576(20)hat haydi gardaşlar telofonlara sarılın inanki meyvesini alacağız saygılarımla zehra özbek şişli belediyesi çevre gönülleri başkanı sivaslım hemde ölümüne sivaslı olmak ayrıcalıktır

5841 18.02.2006 19:43

[B]sıyasetcı kişilerın sözune inanmıyorum.bol keseden atmak kolay sonuç sıfır.[/B]

koz58 18.02.2006 19:44

Benim fikrim,bu haberin sürekli anasayfada kalmasi.Takii Mustafa Sarigül sözünü yerine getirene kadar.

1967_Dernek_Ayhan 18.02.2006 20:30

[B][COLOR="Blue"]arkadaşlar lütfen bu linki koplyalayıp[/COLOR][/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6272[/url]

[B][COLOR="Blue"]bu adrese gönderelim..... [/COLOR][/B] [email]sarigul@mustafasarigul.com[/email]

1967_DERNEK_MUSTAFA 18.02.2006 21:41

[COLOR="Blue"UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZ[/COLOR] BU BÖYLE BİLİNE SAYGILARIMLA

1967 dernek serkan20 18.02.2006 21:45

politikacı işte boşverelim bence

selcuk349 18.02.2006 21:55

Bu siyasetçiler böyle işte.Kesin sivas halkını kandırmak içi yapmıştır.Bunlara kanmayalım.Bu türdeki insanlardan sivasa destek olmaz.Şunu unutmayalım:Sivaslının dostu Sivaslıdır.....

erhan5834 18.02.2006 22:12

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]başkan dediyse yapar inşallah yani tutar sözünü....[/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 18.02.2006 22:58

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZ[/COLOR] BU BÖYLE BİLİNE SAYGILARIMLA[/QUOTE]

[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"]ABİ ÇOK GÜZEL YAZMISSIN.......[/FONT][/B]
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]UNUTMA UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZ!...[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]

MOS-BY-58 18.02.2006 23:07

delikanli adam tutmayacagi sözü vermez, söz verirse de ipe gidecegini bilse tutar sözünü...anlayana...

1967_CLUB_ÖZGÜR 18.02.2006 23:08

[QUOTE=MOS-BY-58]delikanli adam tutmayacagi sözü vermez, söz verirse de ipe gidecegini bilse tutar sözünü...anlayana...[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]SÖZÜNÜ TUTAR TUTMASINADA NE ZAMAN O MEÇHUL[/FONT][/B]

twity_58 19.02.2006 17:06

[QUOTE=SONMEZ][B]UNUTULMAMALI Kİ;

UNUTMAYANLAR, TUTULUR;

UNUTANLAR UNUTULUR...!!![/B][/QUOTE]
[B]cok baska da söylenecek bişey yok mu lafım üstüne..[/B]

koz58 20.02.2006 11:37

Bu konuyu bizzat Mustafa Sarigüle ileten varmi acaba?
Kim bizi bu konu hakkinda bilgilendirebilir.Istanbul`da yasayan hemserilerimiz bu konuda bize yardim edemezlermi?

BOUN 20.02.2006 12:59

[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan][B][COLOR="Blue"]arkadaşlar lütfen bu linki koplyalayıp[/COLOR][/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6272[/url]

[B][COLOR="Blue"]bu adrese gönderelim..... [/COLOR][/B] [email]sarigul@mustafasarigul.com[/email][/QUOTE]

Kardeş dediğin gibi yaptık. Bakalım sonuç alabilecek miyiz?....

SEMİH-58 20.02.2006 13:02

keşke elimizden gelsede biz alsak benim elimde para olsa hepsi sivasa feda olsun

BOUN 20.02.2006 13:05

Arkadaşlar buradan boş sözlerle kızmak fayda getirmez. Şu an yapabileceğimiz en faydalı iş Mustafa Sarıgül'ün e-posta adresine en azından 250-300 civarında tepki ve istek postaları göndermektir. Bu foruma girip yazıları okuyan herkesi tepki ve istek postası atmaya davet ediyorum.

Başkaları atar bize ne gerek var demeyin. Lütfen duyarlı olun.....

koyu58 20.02.2006 13:56

delikanlı adam sözünü tutsun sivasa karşı kimse yapamayacağı işin altına girmesin bize yamuk yapılmaz

By Anonim 20.02.2006 15:50

GARDAS, NERDEN CIKTI BU OTOBÜS SÖZÜ, BAYRAM DEGIL, DÜGÜN DEGIL (SECIM) DEGIL.
BENCE BU SÖZ SECIMDEN EVVEL VERILEN BIR SÖZDÜR.
POLITIKACILARIN YAPTIGI BIR POLITIKADIR.DAHA ÖGRENEMEDINIZMI?

BOUN 22.02.2006 09:21

Arkadaşlar e-posta göndermeye devam ediyor muyuz?....

Haydi.... Durmayalım. Bu foruma giren herkesin en az bir e-posta göndermesini istiyorum. Herşey Sivasspor için......

yerliturkuaz 22.02.2006 10:41

MUSTAFA SARIGULUN SOZUNDE DURACAGINI SANMIYORUM CUNKU ODA BIR POLITIKACI

serhankaburcuk 22.02.2006 18:26

Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar!!!!!

[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Mustafa Sarıgül bence sözünü tutacak ve gereken hediyeyi Sivasa yollayacaktır...[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]

yerliturkuaz 24.02.2006 08:44

insallah sozunde durur diyelim ama ben sozunde duracagini sanmiyom sozunde dursaydi bu zamana kadar verirdi o hedyeyi

PATRON 24.02.2006 09:21

YA ARKADASLAR NE YAPMAYA CALISIYORSUNUZ.EGER ADAM ALMIYORSA ALMIYORDUR.ZORLA ALDIRACAK DEĞİLİZ.YOK TEPKİ MESAJI FALAN. BEN KARŞIYIM YANİ.HEM BU SÖZÜNÜ YERİNE GİTİRMEZSE BİZİM BİR KAYBIMIZ OLMAZ.BAŞKA BİR YOLLA Bİ OTOBUS ALINIR.FAKAT SARIGUL BİZİM İÇİN BİTMİŞ SAYILIR...!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:28.