![]() |
-->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.
[QUOTE=fatih_98]erdal kardeşim...tabii ki diyarbakir daki gibi sahaya inmek olmaz....yinede güvene ihtiyac var..ben oyuncu olsam bunu okusam biraz şüphe ederim kendi yeteneğimden yada şöyle desem daha doğru olacak yani kndimi baski aaltinda hissederim...ayrica gidişatta bi kötülük yok gidişat normal..taaaaaa baştan beri bu beklenmesi gerekiyordu...burada suçlu da yok üstelik...şartlarimiz bu..biz yerimizde ekonomik olaylardan dolayi yerimizde saydik..tüm takimlar güçlendi..eee tabii şimdi fark da ortaya çikmiş oldu bukadar basit olay...gidersin dört de yersin..başka yerde 5 de yersin...bu şartlarda bu dur olay....sadece kötü mücadeleye laf söyleme hakkimiz var bence neticlere değil..çünkü neticel zaman ve şartalara göre doğal..istisnasiz hepsi![/QUOTE]
[B] bende taraftardan işte bunun yanıtını almaya çalışıyorum... Bu kötü gidişin veya öyle olmasının sebebi nedir. isteyenler Bu oylamada olmayan görüşlerini de yazsınlar. ve bu yazıları okuyan futbolcusu yönetimi ve teknik direktörü bilsin ki taraftar böyle düşünüyor... Saygılar..[/B] |
[B]bence Lorant tan kaynaklanıyor.. neticede yanlıs transfer polıtıkası Lorantın isteklerı dogultusunda yapılıyooo:confused: :rolleyes: [/B]
|
biz her zaman takımızın yanındayız böyle şeyler düşünmemeliyiz.suçu kendimizde arıyalım
|
BIR COK NEDEN VAR
TEK BIR KISIYE BIR TANE SEBEB ARANMAMALI TABIKI BIR YANDAN YANLIS TRANSFERLER BIR YANDANDA TRANSFER EDILENLER - YA NERDE BU KISILER DAHA GÖREMEDIM MACLARDA :rolleyes: OYNAYIS TARZIMIZ BIRAZ FAZLA DEFANSIF DIGER YANDAN OLANLAR GITTI GIDECEK MORALLAR BOZULDU TARAFTARA GELISIN ELLERINDEN GELDIGINI YAPIYORLAR GITTIKLERI YERDEDE BASARILAR HEPSINE COK TSKLER ÖZELLIKLEDE 1967 DERNEK ARKADASLAR [COLOR="Olive"]ARTIK BIR DAHAKI SEZON HERSEY DAHA IYI OLUR INSALLAH[/COLOR] |
ARKADASLAR bir teknik direktor mac bitmeden soyunma odasinin yolunu tutuyorsa bu sivas sporda )t.d.)degismesinin zamani gelmistir is isten gecmeden )lorantin biletinin kesilmesi gerekir diye dusunuyorum oyle tahmin ediyorumki butun sivaslida benimgibi dusunuyordur biz sivasli olarak sivasin ve sivassporun en iyi yerlerde olmasini istiyoruz insallah en kisa zaman da tum sivaslilarin istedigi olur da bizim takimda iyi oynamaga baslar giden futbolculardan iyi futbolcu alinmadigi inancindayim insallah sivasin buyuk yonetimi bu yanlisi cabuk gorurler de kotu yerlere gelmeyiz insallah. HEPINIZE SAYGILAR lorantin bazilarininda gitmesi gerekir duzelmesi icin .
|
[QUOTE=erdalguler][B]ARKADAŞLAR BELKİ SİZLER VE BİRÇOK ARKADAŞIMIZ SİVASSPOR İÇİN VEFALIDIR ONU KİMSE İNKAR EDEMEZ AMA BEN SADECE GENEL BAZDA YAZDIM.. AMA YİNEDE AĞIR BİR İTHAM OLDUĞU İÇİN BUNU DEĞİŞTİRDİM VE TARAFTARIN MAÇLARA OLAN İLGİSİZLİĞİ OLARAK DÜZELTTİM. [/B][/QUOTE]
kardeş değiştirsende değiştirmesende 1.suçlu taraftar ? 2.suçlu MR. LORANT tabiki benim yorumum |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]
VALLA OVDUGUNUZ TARAFTARINIZ BEJEKE YI KURTARANMIYOR DURUM ORTADA.... BİZE GELİNCEE TARAFTAR UZUN SURE GALIBIYET SEVINCI YASAMADIGI HALDE TRIBUNLERI TIKLIM TIKLIM DOLDURDU ERSIYES MACINDADA MUHTESEMDİK....DENIZLI MACINA DAYANARAK BOLE YAZIYORSAN............... hakkaten senın yorumundur bvişey demıyorum dıyorum !....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE] evet bişEV diyemezsin zaten benim yorumum.. ÇARŞI SİVAS DÜŞMANLARINA DA ! KARŞI |
[QUOTE=shadow3458]vefasızlık ağır oolmuş olabilir ama bir gercek varki ne biz istanbuldaki sivaslılar nede sivasta yaşan sivaslı taraftarlar sence yeteri kadar takımımıza destek verebişliyormuyuz 4 eylül k.erciyes maçı haricinde tıka basa doldumu istanbulda yaptığı maçlarda biz istdaki sivaslılar stadı doldurabildiklmi vefasızlık yok ama ilgisizlik var bunu kabul edelim ve artık bu yanlışlarımızdan dönelim.
ben 1967 taraftar derneğine canı gönülden kutluyorum deplasmanlar yalnız bırakılmıyor takımımız ama sivasta 4 eylülde rakiplerimizi taraftarımızın çoşkusuyla boğmamaız gerek tek eksik 4 eylülde evde maç seyreder gibi seyrediliyor. umarım szölerim yanlış algılanmıyordur çünklü biz hep beraberiz. bu yola baş koyduk aramızda uzak mesafeler yok türkiyenin dört bir taraafında biz varız[/QUOTE] SONUNA KADAR KATILIYORUM KARDEŞ STADIN DOLMASI ÖNEMLİ DEĞİL ÇOŞMASI ÖNEMLİ |
[QUOTE=SEMİH-58]biz her zaman takımızın yanındayız böyle şeyler düşünmemeliyiz.suçu kendimizde arıyalım[/QUOTE]
[B]GARDAŞ SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIMDA TAKIMIN KÖTÜ OYNAMSIYLA BİZİM NE ALAKAMIZ VAR ONUNLA İLGİLİ BİR BAĞLANTI PEK KURAMADIM... TARAFTARIN EN BÜYÜK SUÇU OLSA OLSA MAÇLARA GELMEYİP DESTEK VERMEMESİ OLUR. YETERİ KADAR TARAFTARLIK GÖREVİNİ ŞİMDİLİK LAYIKIYLA SİVASSPOR TARAFTARI YAPIYOR ZATEN. AYRICA BİZDE TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ VE BU ELEŞTİRİLERİMİZDE TAKIMIMIZIN DAHA İYİYE GİDEBİLMESİ İÇİN GÖRÜŞLERİMİZİ BİRLEŞTİRMEK AMACIMIZ... AMA NEDENSE BAZI ARKADAŞLARIMIZ TARAFTARIN GÖREVİNİN SADECE MAÇLARDA TAKIMI DESTEKLEMEK OLDUĞUNU ZANNEDİYOR. OYSA Kİ TARAFTARIN EN BÜYÜK GÖREVLERİNDEN BİRİSİ TARAFTAR GÖZÜYLE TAKIMDA YAŞANANALARI BELİRLEYİP VE GEREKİRSE ÇÖZÜM ÜRETEREK BUNU YÖNETİME GÖSTERMESİDİR.[/B] |
[QUOTE=UMTçarşı]kardeş değiştirsende değiştirmesende
1.suçlu taraftar ? 2.suçlu MR. LORANT tabiki benim yorumum[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTAR'A LAF EDENLER ACABA SİZİN TARAFTARLIĞINIZ NASIL...SAHADA RUH GİBİ GEZİNEN TOPÇUYA NASIL BİR DESTEK VERİLEBİLİR Kİ...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=UMTçarşı]kardeş değiştirsende değiştirmesende
1.suçlu taraftar ? 2.suçlu MR. LORANT tabiki benim yorumum[/QUOTE] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN... GETTİİN ANTEP YEDİĞİN COR COR BEKMEZİ[/FONT][/CENTER][/B] , |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...
GETTİİN ANTEP YEDİĞİN COR COR BEKMEZİ[/FONT][/CENTER][/B] ALLAH ALLAH ARKADAŞIM YA BU ANKET DEĞİLMİ ARKADAŞIMIZ SORMUŞ ANKETE BU ŞIKKIDA KOYMUŞ BENDE O ŞIKKI SEÇİYORUM MADEM İSTEMİYORSUN BU ŞIKKI KALDIRT BANA LAF ATACAĞINA |
[B]burda tek suçlu varsa oda lorant ve yanlış trasferlerdır. taraftar gelınce hiçmi hiç yalnız bırakmayan bir taraftara sahıp[COLOR="Red"](1967)[/COLOR] yagmur ,kar ,camur demeden yanında olan bir taraftara sahıp[/B]
|
[QUOTE=UMTçarşı][QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...
GETTİİN ANTEP YEDİĞİN COR COR BEKMEZİ[/FONT][/CENTER][/B] ALLAH ALLAH ARKADAŞIM YA BU ANKET DEĞİLMİ ARKADAŞIMIZ SORMUŞ ANKETE BU ŞIKKIDA KOYMUŞ BENDE O ŞIKKI SEÇİYORUM MADEM İSTEMİYORSUN BU ŞIKKI KALDIRT BANA LAF ATACAĞINA[/QUOTE] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]SENIN DESTEKLEDIGIN OYUNU VERDIGIN TUM ANKETLER TÜM SECENEKLER YANLIŞ !!... [/FONT][/CENTER][/B] |
bir çok sebebi var tabiki.
ilki loranrt ikinci yanlış transfer üçüncü sorumsuz yönetim |
[QUOTE=UMTçarşı][QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]TARAFTARLARIMIZIIII NERDEN TANIYORSUNDA YORUM YAPIYORSUN...
GETTİİN ANTEP YEDİĞİN COR COR BEKMEZİ[/FONT][/CENTER][/B] ALLAH ALLAH ARKADAŞIM YA BU ANKET DEĞİLMİ ARKADAŞIMIZ SORMUŞ ANKETE BU ŞIKKIDA KOYMUŞ BENDE O ŞIKKI SEÇİYORUM MADEM İSTEMİYORSUN BU ŞIKKI KALDIRT BANA LAF ATACAĞINA[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]KONMUŞ BİR ŞIKA MÜDAHALE ETMEK BİR LÜKSÜMÜZ YOK.OLMAZDA..ANCAK SENİN GİBİLERE MÜDAHALE EDERİZ...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=halilozturk]ARKADASLAR bir teknik direktor mac bitmeden soyunma odasinin yolunu tutuyorsa bu sivas sporda )t.d.)degismesinin zamani gelmistir is isten gecmeden )lorantin biletinin kesilmesi gerekir diye dusunuyorum oyle tahmin ediyorumki butun sivaslida benimgibi dusunuyordur biz sivasli olarak sivasin ve sivassporun en iyi yerlerde olmasini istiyoruz insallah en kisa zaman da tum sivaslilarin istedigi olur da bizim takimda iyi oynamaga baslar giden futbolculardan iyi futbolcu alinmadigi inancindayim insallah sivasin buyuk yonetimi bu yanlisi cabuk gorurler de kotu yerlere gelmeyiz insallah. HEPINIZE SAYGILAR lorantin bazilarininda gitmesi gerekir duzelmesi icin .[/QUOTE]
İstikrar için öncelikle hocaya sahip çıkmalıyız. Malatyaspor (yanlış hatırlamıyorsam) 4. hocayı aldı. Durumu ortada... Fener de (hiç beğenilmeyen) Daum la 3.şampiyonluğa gidiyor. Lorant sezon başında başarılıydı şimdi neden başarısız?...Hoca ne zaman başarılı olur derseniz gönderilme korkusu olmadığı zaman derim. |
bence lorantin sucu ve takimin bulundugu konum herkesi rahatlatmis gorunuyor sezon basinda boylemiydi bu takim?
|
Kadro yetersizliği bence,
Alternatif seçeneğimiz kısıtlı. |
ARKADASLAR-
1-WERNER LORANT-TAKI MI KESINLIKLE MOTIVE EDEMIYOR 2-YANLIS TRANSFER 3-TAKIM OTOMATIK OLARAK LIGDE KALMASI KESINLESTIKDEN SONRA HEMEN YENI HOCANIN GELMESI VE TAKIMI TANIMASI LAZIM-SEZON SONUNU BEKLEMEDEN: |
[QUOTE=Nilay]Kadro yetersizliği bence,
Alternatif seçeneğimiz kısıtlı.[/QUOTE] [B]Aklınıza gelen başka sebepler varsa bizimle buradan paylaşabilirsiniz....[/B] |
Bence rakibe göre oyun sistemi ve kadro kurulması gerkir.Birde yenildigimiz maçlarda rakipler hafife alınmıi gibi.
|
[I][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"]Ben iki tane sebeb görüyorum...1.si yetersiz kadro 2.cisi ise şıklarda yoktu Oyun sistemimiz....Ama şunuda ilave edeyim taraftarımız vefasız değil....[/COLOR][/B][/FONT][/I]
|
düzeltilecek cok sey var sirayla artik
önce bir kadromuz yerlessin |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"]Ben iki tane sebeb görüyorum...1.si yetersiz kadro 2.cisi ise şıklarda yoktu Oyun sistemimiz....Ama şunuda ilave edeyim taraftarımız vefasız değil....[/COLOR][/B][/FONT][/I][/QUOTE]
[B]Aslında abi oyun sistemimizde yetersiz kadrodan olusuyor... En önemlisi bence kadromuzun yetersiz olması...[/B] |
Taraftarların maça ilgisizliği
Yetersiz Kadro Yanlış Transferler Buüçü yüzünden istikrar sağlayamadık. |
YANLIS TRANSFER
YETERSIZ KADRO |
Arkadaşlar,
Bu ankette hocayı, takımı ve hatta yönetimi eleştirmek yetersiz görmek bize yakışmaz, neden derseniz biz taraftarız ve Allaha şükür bu takımı toprak sahada sabrili tamerli kadroyu gördüğümüz günlerden 1. ligde oynar hale geldik. Bu vakitten sonra bize düşen sadece ve sadece takımımızı SİVASSPORUMUZU her zaman ama her zaman desteklemek. yenilgilerde olacak beraberliklerde ama biz onları başkandan en genç oyuncusuna, yönetimde en az iş yapan yöneticisinden malzemeciye kadar desteklemeli, motive etmeli ve moral vermeliyiz. Tabii onları şımartmamalıyız aynı zamanda, aşırı güvene kapılıp kaybettiğimiz maçlardan bunu çok iyi biliyoruz. Ama asla destekten vazgeçmeden, kafalarda soru işaretleri bırakacak eleştirilerden uzak kalarak bunu yapalım. BU siteye sadece biz değil yani taraftar değil başkan da giriyor, bülent uygun da giriyor futbolcularda giriyor. Onları bu yorumlarla karşılamak bütünlüğümüze zarar verir düşüncesindeyim. Yiğidolar olarak hep birlikte mücadele etmelerini isteyelim, mücadelelerini alkışlayalım, etmedikleri maçlar olunca da sadece mücadele etmelerini öerelim diyorum acizane bir kardeşiniz olarak... İstikrar birinci yıl lige çıkan takım için ligde kalmaktır bence, şükür o da oldu olacak... gerisi gelecek yıl daha nasıl iyi oluruzun yapılması üzerinde olmalı... |
[QUOTE=Thai]Arkadaşlar,
Bu ankette hocayı, takımı ve hatta yönetimi eleştirmek yetersiz görmek bize yakışmaz, neden derseniz biz taraftarız ve Allaha şükür bu takımı toprak sahada sabrili tamerli kadroyu gördüğümüz günlerden 1. ligde oynar hale geldik. Bu vakitten sonra bize düşen sadece ve sadece takımımızı SİVASSPORUMUZU her zaman ama her zaman desteklemek. yenilgilerde olacak beraberliklerde ama biz onları başkandan en genç oyuncusuna, yönetimde en az iş yapan yöneticisinden malzemeciye kadar desteklemeli, motive etmeli ve moral vermeliyiz. Tabii onları şımartmamalıyız aynı zamanda, aşırı güvene kapılıp kaybettiğimiz maçlardan bunu çok iyi biliyoruz. Ama asla destekten vazgeçmeden, kafalarda soru işaretleri bırakacak eleştirilerden uzak kalarak bunu yapalım. BU siteye sadece biz değil yani taraftar değil başkan da giriyor, bülent uygun da giriyor futbolcularda giriyor. Onları bu yorumlarla karşılamak bütünlüğümüze zarar verir düşüncesindeyim. Yiğidolar olarak hep birlikte mücadele etmelerini isteyelim, mücadelelerini alkışlayalım, etmedikleri maçlar olunca da sadece mücadele etmelerini öerelim diyorum acizane bir kardeşiniz olarak... İstikrar birinci yıl lige çıkan takım için ligde kalmaktır bence, şükür o da oldu olacak... gerisi gelecek yıl daha nasıl iyi oluruzun yapılması üzerinde olmalı...[/QUOTE] [B]Lütfen biraz geniş düşünelim. Biz şimdi takımımızı desteklemiyormuyuz. Takımı desteklemek konusunda tabiki iyi günde kötü günde desteği biz taraftar eksiltmeden vereceğiz. Ama takımdaki sorunlarıda taraftar gözüyle belirtip yeri geldiğinde çözüm üreteceğiz. Eleştiri yapmaktan kaçınmayalım ki ileride daha büyük sorunlarla karşılaşmayalım.Takıma zara veren şeyler bunlar değil ne biliyormusun gardaş... herhangi bir kulübün taraftarını veya futbolcusunu taşlamak saldırıda bulunmak ve yüz kızartıcı pislikler yapmaktır. Bizim burada yapacağımız eleştiriler zarar verici değil aksine takımın eksiklerinin ve alınması gereken tedbirlerin taraftar gözüyle tesbiti niteliğinde...[/B] |
[COLOR="Purple"][B]YETERSİZ KADRO VE LORANTIN HER ZAMAN DEFANS OYNATMASI[/B][/COLOR]
|
İSTİKRARSIZLIK YOK BENCE BİRİNCİ YILIMIZ OLMASINA RAMEN BAŞARILIYIZ.İKİCİ YARI OYNADIGIMIZ SAMSUN VE DENİZLİ MAÇLARI HARİÇ BU KADARDA OLUR. ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA İYİ OLACAGIZ İNŞALLAH.
|
BU siteye sadece biz değil yani taraftar değil başkan da giriyor, bülent uygun da giriyor futbolcularda giriyor. Onları bu yorumlarla karşılamak bütünlüğümüze zarar verir düşüncesindeyim.
Yiğidolar olarak hep birlikte mücadele etmelerini isteyelim, mücadelelerini alkışlayalım, etmedikleri maçlar olunca da sadece mücadele etmelerini öerelim diyorum acizane bir kardeşiniz olarak... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |