SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8296)

teknik 18.09.2006 08:39

-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

ben maçı canlı izledim.konsantorasyon üst düzeydeydi.teknik ekip takımı çok güzel hazırlamış ve oyun şaplonu oluşturmuştu.herkesin banko oyuncusu hakan bayraktar kesik yemişti.ama hiç aramadık.onun yerine oynayan sergio okadar faydalı ve akıllıydı ki fb nin beyni alex hiç oyun kuramadı.defans özelliğimizi unutmamışız.rakip 10 kişi kalınca belki hollandalıyı deneyebilirdi.ama hakanı aldı.sanırım top bizde kalsın istedik.bu mantelite doğru.dün sadece andersonu aradığımız düşünüyorum.çünkü 5-6 tane çok iyi orta yapıldı ve maalesef kafa vuracak kimse yoktu.andi olsaydı maçın sonucu ve şekli değişirdi bence.tüm takımı(tenik heyet,futbolcular,yönetim ve taraftarı) kutluyorum.şu düşme muhabbetini bırakalım.bence hedef geçen seneki gibi ilk 8 olmalıdır.

koyu58 18.09.2006 09:26

--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

AZİZ:serveti aldık diye bağırıyorsunuz ortalıkta daha bimarifetinizi göremedik
MECNUN ODYAKMAZ:allah allah
AZİZ:hakını verin stadın hakkını baırın bağırın
BÜLENT UYGUN:al abi su şişesi
MECNUN ODYAKMAZ:şunlarla bir olma boşver
BÜLENT UYGUN:ezik galiba
AZİZ:hayal mahsulusünüz alırım havanızı
MECNUN ODYAKMAZ:sizin gibi gençleri 4 EYLÜLde görmek isteriz
AZİZ:ya bırak kardeşim fair play meajları vermeyi alırım havanızı diyorum
MECNUN ODYAKMAZ:takip et o zaman bizi takip et
STAD ANONSU:maç birazdan başlayacak lütfen sahaya yabancı madde atmayalım
MECNUN ODYAKMAZ:güzelce koyun çocuklar
AZİZ:illa gökhanı vurguluyacak
MECNUN ODYAKMAZ:bak sizede serveti gürhanı nordini transfer edelim ağlamayın sonra
AZİZ: bunlar ucuz transferler bize işe yaramaz pahalı topçu lazım
AZİZ:mecnunnn hahahahahaha
ilhanlı servetli musalı GÖKHANLI
MENUN ODYAKMAZ:sen şimdi futbol göreceksin
HAKEM:düüüüüt
AZİZ:çimler ağladı beee
MECNUN ODYAKMAZ:dır dır yok,dır dır yok deli kanlı oyna
MECNUN ODYAKMAZ:hooppp gökhan koydu
TRİBÜNLER: paraların hakkını verin hakkınııııı
MECNUN ODYAKMAZ:sana diyorlar hıhııııııı
AZİZ:ühü ühüüüü ühüüüüü

CAGLAYAN 18.09.2006 10:09

GURUR DUYDUM

[img]http://www.maraton.com.tr/images/SB.jpg[/img]

[B][I] [QUOTE]SANSAL BÜYÜKA[/QUOTE]
Sivasspor'da omurga yok. Kaleci Petkoviç, stoper Hakkı, hava toplarının etkili adamı santrfor Anderson cezalı. Bunlar yetmiyormuş gibi ikinci kalecin sakatlanıyor, kaleye üçüncü kaleci geçiyor. Golü atan Gökhan sakatlanıyor, yerini bir başka arkadaşına bırakıyor. Yani Sivasspor takımının yarısı yok. Ama o Sivas yüreğiyle oynuyor, pahalı pabuçlara pabucu kaptırmıyor[/I][/B]

Abdullah DuMaN 18.09.2006 10:19

GİTTİK GÖRDÜK OYNADIK BAĞARDIK ÇILDIRDIK YEDİK ATTIK AMA YİNEDE PUANI KAPTIK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

yıldızdağlı 18.09.2006 10:20

fenerbahçeden puan almak kolay değil ama sivasspor bunu başardı üstellik 3 as futbolcumuzun oynamadığı halde sivassporu kutluyorum. inşallah bu başarımızın devamı gelir....

BOUN 18.09.2006 10:49

Dünkü maçta maraton tribününde yaklasık 30 kişilik bir bayan grubu vardı. onlara ben buradan teşekkür ediyorum.

Takımımızın ateşlenmesinde ve maraton tribününün hareketlenmesinde büyük emekleri oldu.

Benim kalearkası tribününden gözlemleyebildiğim bu kadar....

Bayan taraftar gurubuna buradan teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu maçta benim Sivasta izlediğim ilk Sivasspor maçıydı. Normalde 5-6 gün öncesinden İstanbul'a dönmem gerekiyordu ancak bu maç için Sivasta kaldım ve gerçekten de 5-6 gün daha Sivasta kaldığıma değdi doğrusu...

Ayrıca yaklaşık 11-12 bin civarındaki Sivasspor taraftarının son 7-8 dakikadaki ateşli tezahüratları görülmeye ve yaşanmaya değerdi. İnşallah taraftarımız yaklaşık son 10 dakikadaki müthiş temposunu ve tezahüratlarını maç boyunca yapmasını bilir ve öğrenir.

Son sözümde kale arkasındaki üç taraftar gurubuna: En kalabalık ve coşkulu gurup olarak ***********i gördüm. Daha sonra 1967 derneğimiz maç boyunca susmadı. Ayrıca hemen benim bulunduğum tribünün ön tarafında bir gurup daha vardı ama isimleri ne idi onu bilmiyorum. Ben üçünede ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keşke bir olup fener seyircisinden ders alabilsek.... O da olur inşallah diye temenni ediyorum.

Benden bu kadar.....

FurkaN 18.09.2006 10:55

-->: GURUR DUYDUM

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=CAGLAYAN;153030][img]http://www.maraton.com.tr/images/SB.jpg[/img]

[B][I]
Sivasspor'da omurga yok. Kaleci Petkoviç, stoper Hakkı, hava toplarının etkili adamı santrfor Anderson cezalı. Bunlar yetmiyormuş gibi ikinci kalecin sakatlanıyor, kaleye üçüncü kaleci geçiyor. Golü atan Gökhan sakatlanıyor, yerini bir başka arkadaşına bırakıyor. Yani Sivasspor takımının yarısı yok. Ama o Sivas yüreğiyle oynuyor, pahalı pabuçlara pabucu kaptırmıyor[/I][/B][/QUOTE]

Abi onlar milyon dolarlık e...k yürek yok adamlarda inşaallah UEFA da bizi rezil etmezler...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

serhankaburcuk 18.09.2006 11:00

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Dünkü maçta takımımızda motivasyon üst düzeyde idi....İnşallah Sivasımız böyle oynamaya devam ederse hiçbir zaman küme düşmez...Dünkü maçta tribünde takımına destek olan tüm yiğidolara teşekkürü bir borç biliriz...Ama dün Sivas tribününde olupta fenere destek veren Ve Fener tribününe gidip Fener formasını sırtına geçirip Sivas aleyhinde bağıran Sivaslılarıda kınıyorum...Bu arada bir çift sözümde Fenerin kaptanı olacak kişiye yani Ümit Özat'a...Sivaslı olmasına rağmen bizim futbolcularımıza ve özelliklede oynadığı kanatta bulunan Gökhan BOZKAYA'ya çok sert müdahalelerde bulundu...Bir Sivaslı olarak değil bir Futbolcu olarak bile bu şekilde girmemesi gerekir diye düşünüyorum...Bir çift sözümde Maraton Tribününde bulunan taraftara...Sivassporun Futbolcusu olan ve Dünde Fenere tek golümüzü atan Gökhan Bozkayayı tribüne yumruk showa çağırdığımız esnada Onu yuhalayan Zihniyeti zayıf insanlara...Onların hepsini kınıyorum...Gökhanın attığı bu golü özellikle sizlere armağan ediyorum inşallah ders alırsınız...Gökhan Bozkayayı yuhlayan bu kişiler Fenerbahçeden birkaç futbolcuyuda tribüne çağırıp moral verdiler...Maç bitimindede Yenilmişcesinede üzülüp statdan ayrıldılar...Bu kişilere yazıklar olsun...

Takımımızı kutluyorum...Zor bir gecede sahadan puanla ayrılmayı başardılar...Helal olsun hepsine...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

abircan 18.09.2006 11:47

SEVGİLİ SERHAN VE DİĞER YİĞİDOLAR
PAZAR SAAT 18 DE SORSALAR BİZE KAÇ YERİZ DİYE HERKESİN KAFASINDA EN AZ 2- 3 VARDI AMA BU FUTBOL, OYNAMADAN KAZANILMIYOR, GEÇEN HAFTAKİ MAĞLUBİYET VE 3 KIRMIZI KARTTAN SONRA HERKES HAVLU ATMAYA BAŞLADI, LİGDE KALSAK İYİ OLURLARI DİLE GETİRMEYE BAŞLAMIŞTIK AMA BUGÜN 5 EKSİKLE TÜRKİYE LİGİNİN EN BÜYÜĞÜ DİYE TABİR EDİLEN FB Yİ BOŞ GÖNDERDİK, ÖNCELİKLE BURADAN BÜYÜK DERS ALMAMIZ LAZIM, YILMAK YOK MÜCADELE ETMEK VAR, BU TAKIM BU LİGDE RAHAT RAHAT KALACAK SİZ GÖNÜLDEN DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN YETER , İNANIN BU ÇOCUKLARA İNANIN ÇOCUKLAR, SENEYE UEFAYA GİDECEĞİZ, İLK ALTIYA MUTLAK GİRECEĞİZ,

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 11:55

[b]gercekten sivasspor dun 50 mılyon euro luk transfer yapan turkıyenın en pahalı fakat en ruhsuz takımına sahayı dar etti takım olarak hatasız oynadık ama balilitye musa kusa gokhan bozkayaya ve servet cetine hayran kaldım hatasız oynadılar insallah bundan sonrakı haftalarda sivassporumuz cok daha iyi yerlere cıkacaktır... gelelim su içimizdeki fenerlilere aslında onlara tek bir sözum bıle yok köpekler bile yemek yediği tabaga işemezler sözum anlayana ve fener 2 puan kaybettı dıye uzulen sivaslılara... gel gelelim sitede ümit özat için topık acıp o topıge ümit için övgu dolu sözler yazan arkadaslara dun sivasspora en fazla zararı veren kişi umıt özattı bır daha lutfen onun sivaslı oldugunu söylemeyelım onun gıbı sıvaslı olmaz olsun mac boyunca hayrettını biçti nerdeyse hele bır pozısyonda öyle gırdıkı futbolcumuza bızler o ana futbolcumuzun sakatlandıgını dusunduk fazla lafa gerek yok dun herseyı gorduk ... SİVASSPORUMUZU KUTLUYORUM ...HEP DESTEK TAM DESTEK...
KIRMIZI BEYAZZZ SAMPION SIVASSSSSS.....[/b]

Bilmiyorum5 18.09.2006 12:03

[QUOTE=serhankaburcuk;153056][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Dünkü maçta takımımızda motivasyon üst düzeyde idi....İnşallah Sivasımız böyle oynamaya devam ederse hiçbir zaman küme düşmez...Dünkü maçta tribünde takımına destek olan tüm yiğidolara teşekkürü bir borç biliriz...Ama dün Sivas tribününde olupta fenere destek veren Ve Fener tribününe gidip Fener formasını sırtına geçirip Sivas aleyhinde bağıran Sivaslılarıda kınıyorum...Bu arada bir çift sözümde Fenerin kaptanı olacak kişiye yani Ümit Özat'a...Sivaslı olmasına rağmen bizim futbolcularımıza ve özelliklede oynadığı kanatta bulunan Gökhan BOZKAYA'ya çok sert müdahalelerde bulundu...Bir Sivaslı olarak değil bir Futbolcu olarak bile bu şekilde girmemesi gerekir diye düşünüyorum...Bir çift sözümde Maraton Tribününde bulunan taraftara...Sivassporun Futbolcusu olan ve Dünde Fenere tek golümüzü atan Gökhan Bozkayayı tribüne yumruk showa çağırdığımız esnada Onu yuhalayan Zihniyeti zayıf insanlara...Onların hepsini kınıyorum...Gökhanın attığı bu golü özellikle sizlere armağan ediyorum inşallah ders alırsınız...Gökhan Bozkayayı yuhlayan bu kişiler Fenerbahçeden birkaç futbolcuyuda tribüne çağırıp moral verdiler...Maç bitimindede Yenilmişcesinede üzülüp statdan ayrıldılar...Bu kişilere yazıklar olsun...

Takımımızı kutluyorum...Zor bir gecede sahadan puanla ayrılmayı başardılar...Helal olsun hepsine...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

gecenın ÖZETİ BUDUR ISTE AYRICA ŞUNUDA EKLEMEK ISTERIM PETKOVIC HAKKI ANDERSON ISMINIZE GUVENMEYIN BU KULUBE ZARAR VEREN HAREKETLERINIZ DEVAM EDERSE SIZIN YERINIZI DOLDURUCAK ADAMLAR BULUNUR AYNI DUNKU MACTAKI GIBI KIMSE ADINA GUVENMESIN MUHTESEM BIR GECEYDI AMA FENERIN SUTU BILE YOK GOL DISINDA KESKE BU MACI ALSAYDIK

koyu58 18.09.2006 12:04

fenere topmu oynattıkki şutu olsun bira takımın başında lorant var sandım güzel defans yaptık

Etem-Murat 18.09.2006 12:10

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Hayırlı olsun puan ne diyelim daha mactan önce dedik biz alırız merak etmeyin diye biz eğerki böyle yürekten oynarsak liğde kalma şansımız cok olur bu arda feneri elimizden kacırdık desek yerirdi yinede emeği gecen sporcu kardeşlerime teşekkürler [/COLOR][/I][/B]

yiğido 07 18.09.2006 12:24

DEMEKKİ 5 EKSİK OLMASA VAY FENERİN HALİNE BU TAKIMA DÜŞER GÖZÜYLE BAKANLARA SÖYLÜYORUM BU TAKIM HER ZAMAN YÜREĞİYLE OYNASIN İLK 5 E BİLE GİRER HAYDİ SIRA ŞİMDİ BURSA DA

RüStü ElmaS 18.09.2006 12:26

İnançla azimle, bazılarının aklından dahi geçiremediği bir başarıyla puan almasını bildik.

Futbol olarak Sivasspor üstündü. Bunu herkes gördü.
Türkiye' nin en pahalı ve büyük takımı diye tanıtılan takımı, ve maalesef Televizyon ve gazetelerin sadece İstanbul takımları var gibi gösterilen bir takımın birinden, as futbolularımızdan eksik bir kadroyla azimle inançla puan almasını bildik.

Skor berabelerlikte olsa, bu bizim bu kötü günlerizdeki gidişatın başarılı bir çıkışıdır.
Buradan bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.

Özellikle futbolculara bu pisikolojik güveni veren teknik heyeti ve buna inanan ve oynayan futbulcularımızı kutluyorum.

Umarım Sivasspor' un Fenerbahçe' ye maçı vereciğini düşünen kişiler içinde büyük bir ders olmuştur.

Başkanımız herzaman söylemiştir. ''Maçı satan karısını satar'' diye.

yigido Atilla 18.09.2006 12:29

[I][B]Macdan önceki benim tahminim sivasspor 2-1 kazanir ve sebeblerini de yazmistim Fenerbahcenin hala takim olamayisi ve izledigim FB, gecen seneyi aratiyor ve daumun 3 senede kurdugu takimi 2 ayda bir antröner ne hale getirebilecegini gösterdi ben tahmini yaparken belki cog site arkadisim gülmüstür herkes Fenerbahce bize 5,6 atar yaziyordu Antröner faktörü takimda cok önemlidir ve yapilan en iyi transfer Antröner olmalidir oyunu okuyamayan zamanninda degisiklikler yapamayan ve takimi fizik ve kondisyon acisindan iyi hazirlayamayan hoca örnegini Fb cok iyi gösterdi Sivasspor gercekten dün yarim takim olarak sahada mücadele yapti tam takimla sahaya cikmis olsa idik benim tahminin dogrulugunu kanitlanacakti ben Fenerbahcenin bu eksiklerini gördügüm icin biz kazaniriz yazmistim son dakikada Lugano balliliyi düsürmese idi benim tahminim tutacak ve en önemliside sivasspor sahadan 3 puani ayrilacakti keske tahminim tutsa idi [/B][/I] ....

hakandemirezen 18.09.2006 12:32

Konya maçında kart gören futbolcularımızın Fenerbahçe maçında arkadaşlarını yalnız bırakmaları profosyonel futbolculara yakışmadı.Evet güçlü bir takımla oynayacağız bu gercek ama sahaya çıkan her futbolcu yüreğini sahaya koysa ben inanıyorumki en az bir beraberlik alırız.BU HAFTA ANTALYA spor kök söktürdü ist da fenerbahçeye ve biz bu antalyayı yendik antalyada.Sadece yürek işi elinden geleni yapacak formasını terletecek tekmeye kafa sokacak ama mücadeleden hiç kaçmıyacak.İşte o zaman bir ihtimal 1 puan olabilir.

YUKARIDA BELİRTTİĞİM YORUMU HAFTA İÇİ YAPMIŞTIM.GERÇEK ŞUDURKİ SAHADA YILDIZ STAR DEĞİL YÜREKLİ FUTBOLCU GEREKLİ YÜREĞİNİ ORTAYA KOYARAK OYNAYAN TÜM FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ KUTLUYORUM.

bickin99 18.09.2006 12:38

Galibiyet sayılabilecek bu skor sivasımıza hayırlı olsun.Allah başarılarımızı daim etsin...(AMİN)

argani_58 18.09.2006 12:46

Petkovic , Hakkı ve Andersonda olsaydı Sivasspor bu maçı kazanırdı. Ama sansız görülen kırmızı kartlar mu macı berabere bitirdi .

Serd@r 18.09.2006 13:07

[B][I]Maç öncesinde yazdığım gibi bu iş futbol işi ama aynı zamanda İnanç meselesi Sivassporun o değerli futbolcuları ve yönetim buna inandı ve galibiyeti kaçıran,taktire şayan bir oyunla 2 puanı kaybeden biz olduk,şimdi özellikle Yiğidolardan "bu Fenerbahçeden fark yeriz" diyenlerin yüzü biraz olsun kızarmıştır heralde...:rolleyes:
[/I][/B]

CÜSSKB-Aynur 18.09.2006 13:49

Can BARTU (Hürriyet)

Böyle kazanamaz

FENERBAHÇE özürlü takım gibi oynuyor. Bu kadar yavaş, bu kadar top çevrilip futbol oynanır mı, oynanılır da kazanılır mı? Hayır...

Çünkü Fenerbahçe rakibini hiç rahatsız da etmiyor. Bu takımın kenardan gelen ortalarda kafaya çıkacak oyuncusu bile yok. Defans kurgusu yok. Bir takımın defans kurgusu önemlidir. Kimin ne zaman kafaya çıkıp top alacağı önemlidir. Lugano dışında Fenerbahçe savunmasında zıplayabilen adam yok mu? 40-45 pas hatası, yavaş oynanan futbol. Aklınca Fenerbahçe yavaş oynayınca iyi oynadığını mı düşünüyor...

Mücadele etmiyorlar

Bir takım düşünün ki futbolcuları rakibiyle ikili mücadele bile girmek istemiyor. Yani unu eleyip eleği asmışlar mangası. Böyle oynarlarsa nasıl kazanacaklar? Orta sahada Aurelio topu alacak Appiah’a verecek. O alacak Aurelio’ya verecek. Sonra yan paslar yapacaklar. Top orada dönecek, duracak.

Rakibe bakıyorsun, Sivasspor sahada koşuyor, mücadele ediyor, her topun peşinde ve onu kazanıp iyi değerlendirme sevdasında. Kanatlara bakıyorsun, rakip senin işletemediğin bu kulvarları çalıştırıyor. Sen rakip kaleye akın düzenleyemiyorsun, onlar arka arkaya senin kalene yükleniyor.

Edu seyrediyor

Bir Servet geldi, savunmayı darmadağın etti. Edu daha zıplayamadan Servet yükseldi, ikisinin arasına çarpan top Gökhan’ın önüne düştü, o da golü yaptı. Bir başka pozisyonda bakıyorsun, Balili gole gidiyor. Lugano yakalamaya çalışıyor, yetişemeyince önce çekiyor, durduramıyor. Sonra çelmeyi takıyor ve Balili’yi indiriyor. Hakem de doğru bir kararla Lugano’yu kırmızı kartla atıyor. Bu pozisyon yaşanırken, kenarda Edu her şeyi seyrediyor. Koşayım, kademeye gireyim, rakibi durdurayım anlayışı yok. Sonra da F.Bahçeli futbolcu kırmızı kart için itiraz ediyor. İtiraz niye? Karar doğru.

F.Bahçe kötü oynuyor. Hem mücadele etmiyor, hem topu kullanamıyor, hem de çok yavaş oynuyor. Türkiye’de bu futbolla şöyle böyle iş yaparsın. Alex çıkar gol atar. Bir orta olur gol atarsın, ama orta sahası mücadeleye girmeyen, futbolun gereklerini yerine getiremeyen bu takım bu futbolla Avrupa’da final değil, su içemez. Sivas’ta kazanamayan bu takım Avrupa’da nasıl maç kazanacak? Allah’tan bir de yenilmedi, 1-1’lik skorla beraberliği kurtardı. Galibiyeti kaçıran Sivasspor’du.

Ertugrul 18.09.2006 14:32

Bu kadar eksiğe rağmen canı dişine takıp yüreklice oynayan takımızı ve zor zamanında Sivassporumuzu yanlız bırakmayan taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum.
Dün akşam üç puanı elimizden kaçırdık bir puanla yetindik ama önemli olan Sivassporumuzun bu zor zamanlarda dahi takım ruhunu kaybetmemesi.

1967 dernek serkan20 18.09.2006 14:32

[B]gerçekten dün gece sivassporum benide yanılttı
hiç beklemediğim futbolla feneri kendine hayran bıraktı
ayrıca 6 eksikle oynadı acaba eksikler olmasaydı ne olurdu fb nin hali??
bide şunu merak ediyorum bu yeni alınan hollandalı nerde aranızda gören varmı ben göremedimde??
herşeye rağmen takımımı tebrik ediyorum inşallah bu oyunun sürekli olmasını diliyorum
almanyada doğdu
sivassporlu oldu
fenere ......
helal olsun sana
[COLOR="Red"]GÖKHAN BOZKAYA[/COLOR][/B]

UA_TAYFA 18.09.2006 15:10

YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[B][I][CENTER][COLOR="Blue"]Randers karşısında kazanmasına rağmen ortaya koyduğu futbol beğenilmeyen Fenerbahçe, Sivas deplasmanında 2 puan bıraktı.. Eksik rakibi karşısında yine etkisiz bir futbol ortaya koyan sarı lacivertliler, Kezman'la öne geçmesine rağmen, Gökhan'ın golüne engel olamayınca 1 puana razı oldu..

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında, sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Sivasspor 42 gün sonra taraftarıyla buluştu.

Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği ile sahasında yaptığı karşılaşmadan sonra deplasman maçları ve cezası nedeniyle, üst üste 4 hafta taraftarlarından uzak kalan kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe maçında taraftarıyla buluştu. Maçtan yaklaşık 3 saat önce stadın kapıları açılırken, taraftarlar, stat önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği maçta, havuz tarafı kale arkasındaki tribünde yerini alan yaklaşık 800 Fenerbahçeli taraftar da takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a sevgi gösterisinde bulundu.

Maç öncesinde her iki takımın taraftarları da oyuncularına tezahüratlarla destek verdi. Bir dönem Sivasspor'da forma giyen Fenerbahçeli Can Arat, eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Sivasspor'un resmi internet sitesinde düzenlenen ankette yılın sporcusu seçilen Hayrettin Yerlikaya'ya ödülünü, maç öncesinde AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun ve kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz verdi.

Karşılaşmaya Sivas ve İstanbul'dan toplam 112 basın mensubu akredite oldu. Bu arada karşılaşmayı Vali Hasan Canpolat, Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Erenel, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz protokol tribününde birlikte izledi.[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

harun afacan 18.09.2006 15:21

arkadaşlar şimdiye kadar sivassporu ruhsuz ve mücadelesiz oyunundan dolayı çok eleştirdik.
bu maçta takım kendini buldu umarım bundan sonrada bu mücadele devam eder

SONMEZ 18.09.2006 15:32

[B][COLOR="Blue"]Takımımızın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı
tüm oyuncularımızı tebrik ediyor; daha da başarılı olacağımıza
yürekten inanıyorum...

Sanırım, bu maç ile ilgili spekülatif ifadeler sarfedenlere,
futbolcularımız sahada gereken cevabı da vermiş oldular...!

[COLOR="Red"]HEP DESTEK... TAM DESTEK...[/COLOR]
.
.
.[/COLOR][/B]

karacaören34-58 18.09.2006 15:36

-->: --->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

[QUOTE=koyu58;153024]AZİZ:serveti aldık diye bağırıyorsunuz ortalıkta daha bimarifetinizi göremedik
MECNUN ODYAKMAZ:allah allah
AZİZ:hakını verin stadın hakkını baırın bağırın
BÜLENT UYGUN:al abi su şişesi
MECNUN ODYAKMAZ:şunlarla bir olma boşver
BÜLENT UYGUN:ezik galiba
AZİZ:hayal mahsulusünüz alırım havanızı
MECNUN ODYAKMAZ:sizin gibi gençleri 4 EYLÜLde görmek isteriz
AZİZ:ya bırak kardeşim fair play meajları vermeyi alırım havanızı diyorum
MECNUN ODYAKMAZ:takip et o zaman bizi takip et
STAD ANONSU:maç birazdan başlayacak lütfen sahaya yabancı madde atmayalım
MECNUN ODYAKMAZ:güzelce koyun çocuklar
AZİZ:illa gökhanı vurguluyacak
MECNUN ODYAKMAZ:bak sizede serveti gürhanı nordini transfer edelim ağlamayın sonra
AZİZ: bunlar ucuz transferler bize işe yaramaz pahalı topçu lazım
AZİZ:mecnunnn hahahahahaha
ilhanlı servetli musalı GÖKHANLI
MENUN ODYAKMAZ:sen şimdi futbol göreceksin
HAKEM:düüüüüt
AZİZ:çimler ağladı beee
MECNUN ODYAKMAZ:dır dır yok,dır dır yok deli kanlı oyna
MECNUN ODYAKMAZ:hooppp gökhan koydu
TRİBÜNLER: paraların hakkını verin hakkınııııı
MECNUN ODYAKMAZ:sana diyorlar hıhııııııı
AZİZ:ühü ühüüüü ühüüüüü[/QUOTE]

:D:D:D SİVASIN HAVASI SERT GELDİ AZİZ TEMİZ HAVAYI GÖRÜNCE ALDI PUANI DA UNUTU GİTTİ...

erhan5834 18.09.2006 15:38

[B][I][CENTER]çok güzel bi futbol ortaya koyan sivassporumuzu cani gönülden kutluyorum ve bu başarısını diğer maçlardada sürdürmesini diliyorum balili ilk yarıda karşı karşıya kaldığı pozisyonu atsa yenmiştik feneri ama sağlık olsun buda güzel ...[/CENTER][/I][/B]

karacaören34-58 18.09.2006 15:39

-->: --->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

[QUOTE=serhankaburcuk;153056][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Dünkü maçta takımımızda motivasyon üst düzeyde idi....İnşallah Sivasımız böyle oynamaya devam ederse hiçbir zaman küme düşmez...Dünkü maçta tribünde takımına destek olan tüm yiğidolara teşekkürü bir borç biliriz...Ama dün Sivas tribününde olupta fenere destek veren Ve Fener tribününe gidip Fener formasını sırtına geçirip Sivas aleyhinde bağıran Sivaslılarıda kınıyorum...Bu arada bir çift sözümde Fenerin kaptanı olacak kişiye yani Ümit Özat'a...Sivaslı olmasına rağmen bizim futbolcularımıza ve özelliklede oynadığı kanatta bulunan Gökhan BOZKAYA'ya çok sert müdahalelerde bulundu...Bir Sivaslı olarak değil bir Futbolcu olarak bile bu şekilde girmemesi gerekir diye düşünüyorum...Bir çift sözümde Maraton Tribününde bulunan taraftara...Sivassporun Futbolcusu olan ve Dünde Fenere tek golümüzü atan Gökhan Bozkayayı tribüne yumruk showa çağırdığımız esnada Onu yuhalayan Zihniyeti zayıf insanlara...Onların hepsini kınıyorum...Gökhanın attığı bu golü özellikle sizlere armağan ediyorum inşallah ders alırsınız...Gökhan Bozkayayı yuhlayan bu kişiler Fenerbahçeden birkaç futbolcuyuda tribüne çağırıp moral verdiler...Maç bitimindede Yenilmişcesinede üzülüp statdan ayrıldılar...Bu kişilere yazıklar olsun...

Takımımızı kutluyorum...Zor bir gecede sahadan puanla ayrılmayı başardılar...Helal olsun hepsine...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B]SEHAN ABİ ÇOK HAKLISIN AMA MALESEF İÇİMİZDE BÖYLE KALEKTERSİZ İNSANLAR DA VAR BEN ONLARI KINIYORUM BUNU YAPANLAR İNSAN DEĞİL.[/B]

tur_58 18.09.2006 16:03

bende maçı stadyumda bir sivassporlu olarak izledim.fenerbahçe golü attıktan sonra sivas golü attı defansa döndü.aslında dakika 80'den sonra sivas baskı yapsa feneri yenerdi.

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:15

[b] dakika 80 e gerek yok macın tamamında bence sivasspor üstündü balili ilk dakıkalarda karsı karsıya olan pozısyonu atsaydı sımdı daha guzel olacaktı ama bunada sukurler olsun iyi yoldayız [/b]

ofgurleyuk78 18.09.2006 16:22

Bir puan aldik diye sevindik ama asil sevinmesi gereken fb. liler olmali. Elimizden kaçirdik fb. yi. Biz onlardan daha iyiydik. Helal olsun benim koç' larima. Sivasli olarak gurur dolu bir hafta geçirecegiz. Sahanin içindekilere ve disindaki binlerce tesekkür. Sizlerle gurbetteki bir taraftar olarak gurur duyduk.

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:24

--->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[b]dünki sivasspor karsısında inanın fenerbahce formdada olsaydı yınede puan alabılırdık aslında fenerın ıyı oynamamaısının sebeplerınden bırısıde sıvassporun cok ıyı bır futbol sergılemesıydı dun kalbıyle oynayan futbolcular parayla oynayanlara cok iyi bır ders verdı... helal olsun böyle oynadıkları sürece tebrık edıyorum ve gurur duyuyorum takımımla[/b]

serrrkan 18.09.2006 16:30

-->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

ua_tayfa gardaş öncelikle özür diliyorum senden yazdığım mesajlar için..tamammı
ya bence o maçta fener yerine r.madridle bile karşılaşsak yine ii bi sonuç alırdıkk bundan kimsenin şüphesi olmasın...
fazla değil bundan 4 gün önce
-sivasspor fb den en az 5 yer diyenler neredeler acaba... bence onlar gerçek sivaslı değiller....

---------------------REPUBLİC OF SİVASSPOR------------------------

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:42

--->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[b]bu macta sivaslı olupta hala fenerı destekleyenlerın hepsını gorduk dıyecek bıseyım yok takdır herkesın[/b]

serrrkan 18.09.2006 16:49

ne demiştim beyler...

cumartesi günü tüm sivaslıların düşüncesi tabiki olumsuzdu... ama sivassporumuzun en azından 1 puan alacağına inanlarda çoğunluktaydı....
bende tabiiki onlar arasındaydım şükürler olsunki sivassporum beni yanıltmadı ve fenerle berabere kalma başarısı gösterdi
hakkımız galibiyetti ama bunada şükür... fenerbahçeden alınmış 1 puan altın değerindedir....

Dark Force 18.09.2006 17:16

geçen haftaki kırmızı karrt gören futbolculara atıp tutanlar nerede fener maçı varmışta kart görmüşler konuşsunlar şimdi çamur atmak kolay

Dark Force 18.09.2006 17:21

-->: --->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf;153179][b]bu macta sivaslı olupta hala fenerı destekleyenlerın hepsını gorduk dıyecek bıseyım yok takdır herkesın[/b][/QUOTE]

haklısın kardeş ama bu anadolu kulüplerinin hepsinde yaşanan bir olay bunu önüne geçilemez gereken cevabı aldılar

EeSsRrAaRr 18.09.2006 18:22

Golu Atan gokhan kardesımın gecmısını bı arastırın ;) iki sene once hangı takımdaydı ..

bir ÜSKÜDARLI O ...

Hersey karsılıklı kardesler

nazimgulturk 18.09.2006 18:36

GERÇEKTEN GÜZEL OYNADIK...HER MAÇTA BÖYLE OYNASAK PUANSIZ AYRILMAYIZ AMA ŞANSSIZLIKLAR OLUYOR BU OYUN KURGUSUNU BİRAZ DAHA GOLE YÖNELTİRSEK GOL YOLLARINDA DA SIKINTI ÇEKMEYİZ DAHA İYİ OLACAĞIZ.........

***REİS 58***

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53.