![]() |
[color=red][/color] ARKADASLAR SAHSİ FİKRİM LORANTİN TAKİMA UYUM SAGLAYAMAYACAGİDİR.İNSALLAH İYİSİ OLUR AMA LORANTLA SANMİYORUM.FENERBAHCEDEYKEN YUSUF SİMSEK İ SAG BEK OYNATAN ADAMA GÜVENEMİYORUM ACİKCASİ
|
[img]http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg[/img]
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi |
[quote=CAGLAYAN][img]http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg[/img]
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote] Hayirli Olsun |
Nijeryali VIKTOR AGALI Werner Loranta Evet dedi
Kaynak: Süddeutsche Zeitung |
[b][i][u]Bence yönetimin ucuz ama kaliteli oyuncu alması lazım.Forvet olarak vestel manisaspor'dan Mehmet Akdemir'i öneriyorum.Kaleye ise kasımpaşa'dan Candan'ı öneriyorum.Candan'ı ben Cizrespor'da oynadığı sezondan tanıyorum.Kendisi Elazığspor'un eski kaptanı.Kaleciliği mükemmel.Yine de yönetim forvete Galatasaray'dan Ümit Karan'ı kiralayabilirse [/u][/i][/b]
|
[quote=CAGLAYAN][img]http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg[/img]
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote] |
[quote=Serkan-58][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg[/img]
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote][/quote] O KADAR AVRUPA TAKIMI DURURKEN SİVASA GELMEZ KESİNLİKLE YALAN HABER |
Marcelo gallardo tam bize göre bi on numara tribunler cosar ogelirse suan river plate'de oynuyor ..
|
slm arkadaslar ben sivassporumuza besiktasli ahmet yildirimin gelmesini isterim
|
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote] Viktor Agali NIZZA ile yollarini ayirmis Kesinlikle Gelir. |
sayin arkadaslar sivasspor'a belcika'nin antwerp takimindi oyniyan
22 yasindaki Mohammed Cissé adli genc stoperi oneririm. cok kaliteli oldugu gibi, genc olmasi ve gelecek donuk iyi bir yatirim olur. Futbolcu'nun fiyatida fazla pahali olmiyacaktir, cunku oynadigi takim 2 ligde top kosturuyor. saygilar |
[quote=rapimist]Marcelo gallardo tam bize göre bi on numara tribunler cosar ogelirse suan river plate'de oynuyor ..[/quote]
galatasarayın alamadıgı adamı biz nasıl alalım dalga geçmeyin |
[quote=zaraliilhan]slm arkadaslar ben sivassporumuza besiktasli ahmet yildirimin gelmesini isterim[/quote]
ahmet yıldırım ankarasporla 2 yıllık sözleşme imzaladı nasıl alalım ? |
[quote=58yigido][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg[/img]
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote] Viktor Agali NIZZA ile yollarini ayirmis Kesinlikle Gelir.[/quote] yollarını ayırabilr bizden başka ilgilenen bir sürü avrupa takımı var peşinde |
bence bize gelebilecek ve uygun futbolcular
sakaryalı marcel mboyo malatyalı serkan özsoy beşiktaşlı ronaldo (beşiktaş bu pyuncuyu gözden çıkardı |
sebatlı yusuf simşek
beşiktaşlı berkan göktan beşiktaşlı fatih sonkaya |
[quote=bilmiyorum]bu köşede sivas spora gereken isimleri yazalım ben başlıyorum
kalede - trabzonsporlu -petkoviç satılık listesinde defans- beşiktaşlı -fatih sonkaya ronaldo bu oyuncular gönderilecek ortasaha- galatasaraylı - saido bu oyuncu kiralık listesinde ortasaha-sakaryalı -marcel mbyo sakarya küme düştügü için bu oyuncunun bonservis bedeli epey bir düştü forvet -beşiktaşlı -berkant genç yedek fenerli -gürhan ve olcan toplam 8 oyuncu yazdım bu oyuncuları alırsak ilk 10 a oynarız hepside bize gelebilecek oyuncular şimdi sizce kimi alalım yazın[/quote] |
kalede - trabzonsporlu -petkoviç satılık listesinde süperr keske yaw:)))
defans- beşiktaşlı -fatih sonkaya ronaldo bu oyuncular gönderilecek ortasaha- fenerbahce-olcan ve gürhan acayip olur ortasaha-yusuf simsek :D forvet -beşiktaşlı -berkant- bos olan viktor agali acayip olur sivassporu kmise durduramaz :D |
[img]http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/alper1506.jpg[/img]
Alper de Yiğido oluyor! Lorant’ın sunduğu rapor ile transfer harekatına geçen Sivasspor Yönetimi, Konyasporlu Alper ile anlaşmaya vardı. İmzanın hafta sonuna kadar atılması bekleniyor İsmail Kartal’dan boşalan teknik direktörlük görevine Werner Lorant’ı getirdikten sonra transfere hız veren Sivasspor, Konyasporlu Alper Akıcı ile prensip anlaşmasına vardı. Kırmızı - Beyazlı ekibin transfer komitesi üyesi Ahmet Çelebi, tecrübeli stoperle ve Konya Yönetimi ile görüştüklerini ve aradaki pürüzlerin giderildiğini söyleyip, birkaç gün içerisinde resmi sözleşmenin imzalanabileceğini ifade etti. Gelişmeleri değerlendiren genel menacer Bülent Uygun ise şunları söyledi: “Gece gündüz çalışıp, Süper Lig’de de adından sıkça söz ettirecek bir takım kurmaya çalışıyoruz. Teknik direktörümüz Lorant’ın Almanya’daki temasları da aralıksız devam ediyor. Türkiye’ye kapsamlı bir raporla dönecek ve biz uygun olan isimleri transfer edeceğiz” Kaynak: FANATIK |
Şu ana kadar ya küme düşen takımlardan yada başarılı olamayan takımlardan oyuncu transfer ettik. Esas hedef oyuncuları birer birer elimizden kaçırıyoruz.
[b]Gelenler: [/b]Hakan Bayraktar (A.Sebat), Musa Kuş (İstanbulspor), Murat Karakoç (Altay), Alper Akıcı (Konyaspor) [b]Kaçanlar:[/b] Murat Hacıoğlu (Konyaspor'a), Yusuf Şimşek (F.Bahçe'de kaldı), Serkan Özsoy (Erciyes'e) gittiler. Elimizi çabuk tutmamız lazııımm!.... |
Beşiktaşlı Tayfun KORKUT ve FB'li Gürhan'ın alınması çok iyi olur.Yalnız Gürhan için elimizi çabuk tutmalıyız.Çünkü şu an 20 yaş Dünya kupasında forma giyiyor ve bir süre sonra piyasası çok artacaktır.
|
[quote=58SERDAR58]yönetim transfer calismalarinda fenerbahcede yer bulamiyan oyunculara agirlik veriyo bence daha cok arastira bilirler mesela denizlispor dan ömer riza sivasspor icin cok faydali ola bilir
nasil dogduysak öyle ölecegiz biz sivasliyiz fenerli deyiliz[/quote] |
[quote=HAYALKAFE]arkadaşlar sivasspor için bildiğiiniz ucuz ve kaliteli oyuncuları yazın lütfen ben bi kaç tane yazıyorum:
1- sibosisi zouma (danimarka liginde oynuyor-forvet çok güçlü ve tekniği de süper) 2-kenedy bakıcıoğlu(isveçte hammarby takımında idi en son hücuma dönük orta saha playmaker oynayabilir yani ayrıca türk pasaportu da var yabncı statüsünde olmaz) 3-aghahowa(bu oyuncu dehşet bi nijeryalı shaktarda oynuyor ama lucescu satmaz onu-orta saha yaş21)[/quote] |
psv takımında ve hollanda 20 yaş altında oynuyo ya kiralık yada tümden alınabilir hem turk statüsünde oynar orta sahada ertugrul abi ile çok iş yaparlar
|
[quote=tolga583434]Yiğido avda!
Sivas, Lorant’ın eski talebeleri Yusuf Şimşek ve Ceyhun Eriş’i listesine aldı. Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçeli Mahmut Hanefi ve Konyalı Murat Duman ile de ilgileniyor[/quote] |
[size=7][b][i]Evet Werner LORANT Yusuf Şimşek ile Ceyhun'u tekrar istemiş...
Kaynak:Hürriyet gazetesi...[/i][/b][/size] |
Arkadas, bu yaziyi yanlis topicte yazmisti, buraya tasiyorum.
[quote=ekonku]bence sıvas kaleye volkan unlu frvete muhammetın yannına semıh senturk ortasahaya yusuf sımsek defansa ıbrahım toraman sola umıt ozat[/i][/quote] |
[quote=BROTHERS58]SAMPİYONLUKTAN SONRA BURADA YAZAN VE HEPSİDE EMİN :!: :!: KAYNAKLARDAN DİYE DUYRULAN TRANSFER HABERLERİNE İMZA ATMADAN İNANMAMISTIM,AMA İÇİMDEN OLAMSI İÇİNDE DUA ETMİŞTİM.
VE MAALASEF KİMİ YAZILDIYSA BİRER BİRER İMZA ATTILAR BASKA TAKIMLARA. NE OLUR ARTIK SU GELİYOR BU GELİYOR DİYE YAZMAYIN.BENİM GİBİ İNSAN LARI UMUTLANDIRIP UMUDUNU BOSA CIKARMAYIN. BEN YÖNETİME VE BASKANA SONUNA DEK İNANIYOR VE GÜVENİYORUM.HEP DESTEK TAM DESTEK.BIRAKALIM BU TRANSFER SÖYLENTİLERİNİ OLUNCA HERKESİN HABERİ OLUR.YÖNETİMLE COK DAHA İÇ İÇE OLAN SİVASTA YASAYAN KARDESLERİM BU TÜR HABERLERİ KESİNLESMEDEN YAZMAZ İKEN LÜTFEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERİ BURAYA YAZMAYIN. HERR LORANT VE BASKANIMIZA DESTEK VERELİM,DİLERİZ HERSEY SİVASSPORUMUZ İÇİN HAYIRLI OLUR. YİĞİDO GARDASLARIM UMUTLARIMIZ DEVAM EDİYOR FUTBOL BU TRANSFERDE SAMPİYON OLANLARIN SONU HÜSRAN OLURKEN YERİNDE OYUNCU ALAN KAZANDI HEP.[/quote] |
[b]
^^^^^^AGALİ^^^^^^[/b] |
EN SON DUYDUGUM ALPER'IN DE SİVASLA SADECE GÖRÜSTÜK DİYE GAZETELER VERDİGİ BEYANAT.KALECİ OLARAK RAMAZAN(BESİKTAS)KİRALANACAKMIS,BENCE İYİ KALECİ.SAİDOU DA KULÜP ARIYOR İYİ YABANCI VE KESEMİZE GÖRE OLABİLİR.MURAT DUMAN CALISTIGIM OTELDE TATİL YAPTI ODA KULÜP ARIYOR BOSTA DUYRULUR.
|
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote] LORANT INSALLAH GETIRIR |
lorant almanyadan güzel topçular getireceğine eminim agali olursa çok iyi olur
|
[i][size=6]
Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi. [/size][/i] [img]http://www.ping-pong-veterans.de/datenbank/dbs_can_muesluem01.jpg[/img] MÜSLÜM CAN |
[quote=CAGLAYAN][i][size=6]
Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi. [/size][/i][/quote] [b]hayirli olsun[/b] |
[quote=58yigido][quote=CAGLAYAN][img]http://www.sportfotografie.de/1.bundesliga/0203/s04wol20020810/5219_21a.jpg[/img]
Nijeryali Viktor Agali ile Prensip anlasmasi Saglandi[/quote] LORANT INSALLAH GETIRIR[/quote] Süper bir Forvet Insallah gelir :roll: |
Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi. [/size][/i][/quote] hayirli olsun devamini bekleriz... |
Konyasporlu CEM KARACAve Kayserispordan MÜSLÜM CAN ile prensipte anlaşma yapildi. [/size][/i][/quote] Insallah Hayirli Olurlar |
[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Evet Werner LORANT Yusuf Şimşek ile Ceyhun'u tekrar istemiş...
Kaynak:Hürriyet gazetesi...[/i][/b][/size][/quote] |
SİVAS’TA SAMBA RÜZGARI
Sivasspor Yönetimi, Alman Teknik adam Werner Lorant’ın istediği üzerine transfer listesine sambacıları da aldı. Yönetim Brezilya’da transfer arayışına başlarken 4 futbolcu ile ön görüşmelere başladı Sivasspor Yönetimi transfer gündemine Sambacıları da aldı. Yönetimin transfer listesine Sambacıları da alması taraftarlar arasında büyük bir heyecan yarattı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Transfer Komitesi, Teknik direktörleri Werner Lorant’ın isteği üzerine Brezilya’da transfer arayışlarına başladıklarını ve transfer edilecek futbolcuların isimlerini belirlediklerini söyledi. 4 Futbolcu ile ön görüşmelere başladıklarını açıklayan Sivasspor Transfer Komitesi, Romanya’da da yabancı transfer arayışlarını devam ettirdiklerini belirterek, “Hem Brezilya hemde Romanya’da arayışlarımız sürüyor. Her iki ülkede de alınacak futbolcuların isimleri netlik kazandı. Biz Yönetim olarak Romanya’da oynayan futbolcuları kadromuza katacaktık. Ama yeni hocamız Werner Lorant yabancı transferde Brezilya’dan da futbolcu alınmasın istedi. Bu nedenle görüşmelere başladık. Hocamızın istediği mevkide oynayan en iyi 4 futbolcu ile görüşmelere başladık. Hocamız pazartesi günü Türkiye’ye dönecek. İstanbul’da yabancı transferi masaya yatıracağız. Romanya’daki ve Brezilya’daki futbolcular arasında tercih yapacak. Hangi ülkedeki futbolcuların alınmasını isterse o futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. Transferde son söz hocamızın. Biz transfer çalışmalarımızı noktaladık. Hocamızı beklemeye çekildik. Prensipte anlaşılan futbolcuların listesini de verdik. Bu futbolculardan istediği ile masaya oturacağız. İstemediklerinin yerine ise hocamızın belirleyeceğini kadromuza dahil edeceğiz” şeklinde açıklama yapıldı. |
“ASPARAGASLARA İNANMAYIN”
Sivaspor Basın Sözcüsü Ünsal, Petkoviç’le ilgilenmediklerini belirterek, “Yetkililer tarafından açıklama yapılmadığı sürece yazılan haberlere inanmayın ”dedi... Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kaleci Petkoviç’le ilgilenmediklerini belirterek, “Yapılan asparagas haberleri inanmayın”dedi. Kaleci transferinde Cezayirli milli futbolcu ile anlaşma aşamasında olduklarını belirterek, “Zaten yabancı bir kaleci ile anlaşmak üzereyiz. İkinci bir yabancı kaleci transfer ederek yabancı kantejanımızı doldurmak gibi bir niyetimiz yok. Kalemizi koruyacak iki tane gelecek vaat eden futbolcumuz zaten var. Bunun üzerine bir dördüncü kaleci alma gereği almak istemiyoruz. Bizim yerimizde kim olsa almaz. Bu tip haberler kamuoyunun kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramaz.Sadece haber alması içinde haber yapılmaz. Kamuoyunun ve taraftarlarımızın da bu tip yalan haberlere inanmamasını istiyoruz. Bunlar takımımıza zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Herkes Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve yetkili kişiler tarafından yapılan açıklamalara inansın. Bunun dışında yapılan haberlere kimse inanmasın çünkü asparagas haberlerdir. Gerektiği zaman Yönetim Kurulu olarak bizler gerekli açıklamaları yaparız. Şuanda transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Pazartesi günü hocamız tekrar Türkiye’ye gelecek. O zaman transferde imza attırmaya başlayacağız. Şuanda tüm transfer çalışmalarımız hocamızın vereceği raporu bekliyor. Hocamız listedeki futbolcuları isterse alacağız”dedi. Kaynak : Hakikat Gazetesi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:38. |