SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İVAN CVETKOV SİVAS´TA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9877)

ceza_tolga_rep 23.01.2007 16:35

-->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA

arkadaşlar 400. euro ya böle bi oyuncu alailirsiniz ancak?eğer kibazı şeyler ve güsel goller görmek istiyosanız,1.5 mlyon doları gözden çıkarmanız lazım....

Fenerbahce00 23.01.2007 16:40

Bence cok iyi bir oyuncu Turkiye liginde resmen patlar...

Bilmiyorum5 23.01.2007 16:51

--->: -->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA

[QUOTE=ceza_tolga_rep;183513]arkadaşlar 400. euro ya böle bi oyuncu alailirsiniz ancak?eğer kibazı şeyler ve güsel goller görmek istiyosanız,1.5 mlyon doları gözden çıkarmanız lazım....[/QUOTE]

SÜPER BİR ADAM OLSA HEM SİVASSPORA GELMEZ MALUM PARAMIZ YOK AYRICA TRANSFERIN SON GUNLERINDE BÖYLE KALİTELİ OYUNCUYU BIRAKMAZLAR AMA BÜLENT UYGUN BU ADAMI İZLEYİP ALDIYSA IYIDIR AMA CARVALHO DA YAPTIGI GIBI ONUN BUNUN (ESAT KARABERBERLIOGLU)TAVSIYESIYLE ALIRSA YANI IZLEMEDEN ALDIYSA BU ADAMDA 2.CARVALHOL OLUR

ceza_tolga_rep 23.01.2007 17:02

-->: --->: -->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA

[QUOTE=Bilmiyorum5;183516]SÜPER BİR ADAM OLSA HEM SİVASSPORA GELMEZ MALUM PARAMIZ YOK AYRICA TRANSFERIN SON GUNLERINDE BÖYLE KALİTELİ OYUNCUYU BIRAKMAZLAR AMA BÜLENT UYGUN BU ADAMI İZLEYİP ALDIYSA IYIDIR AMA CARVALHO DA YAPTIGI GIBI ONUN BUNUN (ESAT KARABERBERLIOGLU)TAVSIYESIYLE ALIRSA YANI IZLEMEDEN ALDIYSA BU ADAMDA 2.CARVALHOL OLUR[/QUOTE]

KARDEŞ MÜKEMMEL YAZMIŞSIN?ELLERİNE SAĞLIK?CARVALHO YA BİR SÜRÜ PARA VERİLDİ AMA HİÇ BİŞEY YAPAMADI?IVANKOV GELDİ TAMAM AMA KAMPA KATILMADI VE ALIŞMA ZAMANIDA BAYA SÜRECEĞE BENZİYOR?İNŞALLAH GÜSEL ÇIKARDA İYİ İŞLER YAPAR?BÜLENT HOCAYA GÜVENMEK LAZIM?MEHMET VE BALİLİ ZATEN İLK 11DE OYNARLAR AMA BELKİ Bİ SAKATLIK OLURSA İVANKOVYERİNİEDE OYNAYABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Dağcı 23.01.2007 17:05

İVAN CVETKOV SİVAS´TA

Bekleyip göreceğiz. İnşaallah işimize yarar. Çünki ikinci yarı çok zorlu geçecek.

Ara transferde alttaki tüm takımlarda bir hareketlilik sözkonusu...

Ertugrul 23.01.2007 17:19

[B][COLOR="Blue"]Hayırlı uğurlu olsun
Sivasspor'a katkısı olur umarım İvan Chetkov'un
[url]www.sivasspor.com[/url] sitemizide kutluyorum öğlenleyin
tüm kanallardan ve sitelerden önce haberi üyelerimizle paylaşmış.[/COLOR][/B]

yigido_furkan 23.01.2007 17:52

İVAN CVETKOV SİVAS´TA

inş. sivassporumuza yararlı olur bizim bosa atacak paramız yok

1967_CLUB_10UR 23.01.2007 18:43

İVAN CVETKOV SİVAS´TA

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]isminden biraz futbolunu keşfettim..toplara sert ve isabetli vuran forvetletimize iyi top çıkarabilecek bir futbolcu gibi geldi bana hayırlı olsun sivasspor camiasına..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

sivasli_kocak 23.01.2007 19:31

İVAN CVETKOV SİVAS´TA

SİVASSPORA HAYIRLI OLSUN....İŞALLAH BUYUK BASARILAR SAGLAR....

SONMEZ 23.01.2007 20:38

--->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA

[B][COLOR="Blue"]Hayırlı uğurlu olsun,
Daha önce pek ismini duymamıştım,
[COLOR="Red"]Bülent Hocamız ve Kulüp Yönetimimiz [/COLOR]
transferini [COLOR="Red"]uygun[/COLOR] gördülerse
bir bildikleri vardır elbet.

Devre arası hazırlık kampımıza katılamadı ama,
umarım, uyum problemi yaşamaz ve verimli olur.
.
.
.[/COLOR][/B]

sarkislali 23.01.2007 21:06

Hayirli ugurlu olsun. Insallah para sorunu falan cikarip Anderson gibi oynamamazlik yapmaz.

FurkaN 23.01.2007 21:17

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;183527][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]isminden biraz futbolunu keşfettim..toplara sert ve isabetli vuran forvetletimize iyi top çıkarabilecek bir futbolcu gibi geldi bana hayırlı olsun sivasspor camiasına..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Biz bunu forvet diye aldık sen orta sahadan top dağıtan biri yaptın... Korkarım ki ikinci bir Carvalho fiyaskosu olsun malum Bülent hoca'nın devre arasında yaptığı transferlerin hiçbiri bir işimize yaramadı...[/COLOR][/FONT][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 23.01.2007 21:21

[COLOR="Blue"]bekleyelim görelim inşallah sivasspora faydalı olur[/COLOR]

sinan58_34 23.01.2007 21:34

[B][I]hayırlı ugurlu olsun insallah basarılı olur [/I][/B]

burak_bionces 23.01.2007 21:41

İVAN CVETKOV İ:) NŞALLAH SİVASIMIZA HAYIRLI OLUR GARDAŞŞŞ

burak_bionces 23.01.2007 21:42

--->: -->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA

[QUOTE=musab58;183551][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]

Biz bunu forvet diye aldık sen orta sahadan top dağıtan biri yaptın... Korkarım ki ikinci bir Carvalho fiyaskosu olsun malum Bülent hoca'nın devre arasında yaptığı transferlerin hiçbiri bir işimize yaramadı...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

KATILIYORUM GARDAŞŞŞ:) :) :) :)

TracyMcGrady58 23.01.2007 22:52

Hayirli ugurlu olsun Sivassporumuza.Insallah beklenen performansi gösterir ve Sivassporumuza faydali olur

FurkaN 23.01.2007 23:10

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayırlı uğurlu olsun...........[/COLOR][/FONT][/B]

kartal_69 23.01.2007 23:24

hayırlısı olur inşallah takımlada uyum sağlarsa daha faydalı olur haydin hayırlı olsum sivasımıza HEPBİRLİKTE EL ELE SİVASIMIZLA ZİRVEYE

gardaslardagi 24.01.2007 00:32

arkadaslar ben almanyadan gercek bir yigido ben ivan cetkovu taniyorum cok güzel bi oyuncudur özellikle tek vuruslari ve kafa toplari güzeldir sivasimiza hayirli olacaktir biz simdiden bulgaristanda dogdu sivasli oldu helal olsun sana ivan cetkov diyebiliriz hepimize hayirli ugurlu olsun kafayi takmayalim bizim büplent uygunumuz var o bir tanedir
:) :)

Besyo_cu 24.01.2007 00:50

Nasip valla ne cıkasa bahtına bi oyuncu yani :D durum ve yorumlar onu gösteriyor :P

Murad_Kelleci58 24.01.2007 08:09

[COLOR="Black"]Yiğido’ya kral golcü

Sivasspor, iki yıl önce Hollanda’da gol kralı olan Sparta Rotterdam’lı Bulgar oyuncu Ivan Cvetkov’la anlaşmaya vardı. [/COLOR]Bu akşam geliyor
Anderson’un Çaykur Rize’ye transfer olmasının ardından, yurt dışında forvet arayışlarına başlayan Sivasspor, aradığı golcüyü buldu. Teknik direktör Bülent Uygun’un verdiği rapor doğrultusunda Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen Ivan Cvetkov’u mercek altına alan yönetim, bu futbolcuyla anlaşma sağladı. İki sezon önce Hollanda’da gol kralı olan Bulgar futbolcu, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Cvetkov’un, Kırmızı-Beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.

‘Onu Avrupa tanıyor’
Cvetkov’un tam aradıkları tipte bir oyuncu olduğunu ifade eden Başkan Mecnun Odyakmaz, “Teknik heyetimizin isteği üzerine bu transferi gerçekleştirdik. Çok kaliteli bir oyuncu aldığımızı düşünüyorum. Kendisini yalnızca Hollanda değil, tüm Avrupa tanıyor. Başarılı olmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Süper Lig ekiplerinden Denizli, Vestel Manisa ve Kayseri’nin da daha önce gündemine gelen 27 yaşındaki forvet oyuncusunun, Sivasspor’a 500 bin Euro’ya mal olduğu bildirildi.

neyse ne 24.01.2007 08:34

yüzü serdar topreaktepeye benziyor umarım futbolu benzemez.hayırlı olması dileklerimle.NOT:(hollanda birinci liginde oynayan futbolcu iyi olmak zorunda hollanda ligi süratli , genç ve çok koşan prese dayalı futbolculardan oluşuyor.umarım da sende öylesindir.ıvan

FurkaN 24.01.2007 09:36

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]500 bin euroya mal olmuş... Yazılanlara göre kaliteli bir futbolcu inşaallah dedikleri gibi çıkar...[/COLOR][/FONT][/B]

ş.usta 24.01.2007 10:27

[B]hayırlı olsun umarım sivasspormuza,faydalı yararlı olur.[/B]

sinan1988 24.01.2007 11:09

inşallah sivassporumuza hayırlı olur. çok gol atarda yiğidoları coşturur.ne mutlu sivaslıyım diyene.

34istanbul_58 24.01.2007 11:43

Başkanın söylediğine göre hollandaliginde gol kralı olmuş biri şimdilik birşey diyemeyiz inşallah dedikleri gibi biridir sivassporumuza hayırlı olsun başarılı olsunda gerisi önemli değil.

gok58han 24.01.2007 12:02

Sivasta bilende yorum yapıyor bilmeyende....servetin alınmasına karşı cıkan taraftarlar şimdide serveti gönderilmesine karşılar...şimdide taraftar ivana yorum yapıyorlar..sadece bize hayırlı olsun demek düşer...bekleyin görün yorumunuzu sona bırakın...

gok58han 24.01.2007 12:03

birde hilmi mıhcı diye birini aldık diyorlardı..o transfer ne durumda bilen varmı....

1967 dernek serkan20 24.01.2007 13:09

[B]bu adam az gol atıyormuş inşaallah bu geleneğini sivasta bozar[/B]

Yiğiter 24.01.2007 13:42

hayırlısı demekten başka çare yok.geçen senekiler gibi hüsranla sonuçlanmasın da......

ceza_tolga_rep 24.01.2007 14:29

arkadaşlar daha ivanın futbolunu izlemedik?izleyip karar verelim?kötü düşünmeyelim?mehmet ve balli oynaR BRİ KART CEZALISI OLUNCADA BÜLENT HOCA İVANI OYUNA SOKAR?eğer ki performansını beğenirsede bailiyle iyi bi ilişki yakalarsa her zaman oynar?
OLUMLU DÜŞÜNELİM BEYLER OLUMLU...

SubaruGral 24.01.2007 14:31

bu adam gol kralı olmus bi adam hollanda liginde kolay deil bulgarlardan ii golculer cıkıyor hayırlı olsun yararlı olacaktır

corners19 24.01.2007 14:52

sivas tarihinin transferini yaptı bu adam yıl önce hollanda da gol kralı oldu sivas büyük kattkı sağlar bence

mehmeti yedeğe çekecek alınan son bilgilere göre

byCERAN58 24.01.2007 14:55

Öncelikle takımımıza hayırlı uğurlu olsun ..
Yorumların genelinde, transfer konusunda tereddütleri olan arkadaşlar çoğunlukta.. Bu tereddütlerde, daha önce yapılan transferlerden dolayı yapılmış. Şimdiden , transfer edilen futbolcu hakkında [COLOR="red"]kaliteli olsaydı[/COLOR] gelmezdi gibi yorumlar yapmak bana göre yanlış ..[COLOR="Red"] Takımımız kalitesiz bir takım mı ki ; bu tür yorumlar yapılıyor .. Bu tür yorum yapan arkadaşlara hiç yakıştıramadım.[/COLOR]
Bekleyelim vede görelim . bunu zaman gösterecek .. Uyum problemi yaşamaz ve kısa zamanda takıma adapte olabilirse , takımımıza çok yarar sağlayacak gibi. ..

Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun .. İnş. bize layık bir futbolcudur.

yasin__0658 24.01.2007 15:03

ivan cvetkov sivastamı yoksa istanbuldamı?

kral5892 24.01.2007 15:53

[COLOR="Red"]Tüm Sivas halkına hayırlı olsun[/COLOR]

babayavuz 24.01.2007 16:01

valla ne diyelim lig baslayinca gorecez insallah faydali olur savassporumuza hayirli olsun

engin yunus 24.01.2007 16:19

hayirli olsun insallah iyi oyuncudur.

FurkaN 24.01.2007 16:30

-->: --->: İVAN CVETKOV SİVAS´TA

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967 dernek serkan20;183681][B]bu adam az gol atıyormuş inşaallah bu geleneğini sivasta bozar[/B][/QUOTE]

Az gol atıyor diyorlar ama 2 yıl önce Hollanda liginde gol kralı olmuş...[/COLOR][/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22.