SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GENÇLERBİRLİĞİ:0 SİVAS:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9926)

firstlight_58 27.01.2007 18:19

-->: GENÇLER BİRLİĞİ:0 SİVAS:1

en büyük yiğidolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kutluyorum sivasımıı

TracyMcGrady58 27.01.2007 18:20

Mactan önce 1-0 olsun bizim olsun diyen kimdi yaw :D.Galibiyetimiz hayirli ugurlu olsun, insallah devami gelir

Gurbet058 27.01.2007 18:37

[B]takima helal olsun
hep böyle iyi olurlar insallah[/B]

BySivasli 27.01.2007 18:47

NAMIN YÜRÜSÜN YİĞİDİM..

İKİNCİ YARIYA ÇOK İYİ BAŞLADIK..İNŞ DEVAMI GELİR...

NAMIN YÜRÜSÜN SİVASIM.....

ceza_tolga_rep 27.01.2007 19:48

BEN ZATEN YENECEĞİMİZİ SÖLEMİŞTİM?ÇÜNKÜ GENÇLERBİRLİĞİNDE Bİ BOŞALMA OLDU?AYMAN,RİSP GİTTİ VE BU ADAMLAR TAKIMIN BEL KEMİĞİYDİ?
MAÇA GELİNCE EĞER Kİ BÜLENT HOCA WOOTERİ OYNATSAYDI,BU MAÇ DAHA FARKLI BİTEBİLİRDİ?

KAMER-ÜL ZEMAN 27.01.2007 19:59

--->: Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

Tebrikler. ve başarılarınız devamını dilerim. (BU ŞARKI BURDA BİTMEYECEK.)

vehbi 27.01.2007 20:02

--->: GENÇLERBİRLİĞİ:0 SİVAS:1

helal olsun kral sivasspooor her zaman 1 numarasın başarılarının devamını diliyorum

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.01.2007 20:20

[COLOR="Blue"]ikinci yarının ilk karşılaşmasında sivasspor gençler birliğini deplasmanda yenerek hanemize 3 puanı ilave etmiştir inşallah devamı rize karşılaşmasında sürer bütün futbolculara 3 puana aldığı için teşekkürü bir borç bilirim sağolun varolun[/COLOR]

sivasli_kocak 27.01.2007 20:44

SAMPİYON SİVASSPOR BASKA BUYUK YOK----------------

nazimgulturk 27.01.2007 20:53

ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN DEVAMI GELECEK HERKES İZLEYECEK

adem2458 27.01.2007 21:17

deplasmandaki başarımızı evimizdeki maçlardada gösterebilirsek ilk beşte bitirmemiz çok kolay olur.inşallah devamı gelir

1967_Dernek_Murat 27.01.2007 21:32

ölümüne sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sivaslı olunmaz sivaslı dogulur.

[B][COLOR="Blue"]sivasspor forması altında ter akıtan bütün futbolcu gardaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.SİVAS şehrine bu mutlulugu yaşattıkları için saolun var olun.

BAŞKANIMIZA YÖNETİM KURURUNA VE TEKNİK HEYETEDE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.[/COLOR][/B]

Fatih Bayrak 27.01.2007 22:01

Süper
Sivasspor´uma da galibiyet yakisiyor gardas ya

elvan akpunar 27.01.2007 22:24

-->: GENÇLERBİRLİĞİ:0 SİVAS:1

İNANCIN ZAFERİ TEBRİKLER. KAZANMAYA İNANDI KAZANDILAR. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ.

1967_CLUB_10UR 27.01.2007 22:41

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]45. dakikada Serdar'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Gençlerbirliği savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Balili, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1 [/FONT][/CENTER][/I][/B]

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]koçum benim yine ağları havalandırdın..sivasspor'un ve taraftarın gözbebeğisin[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

ahmet1548 27.01.2007 22:57

inşallah bundan sonra daha iyi oluruz ancak forvet hattımız bozuk ya balili olmasaydı ne olacaktı

1967_CLUB_HÜSEYİN 27.01.2007 22:57

[[COLOR="DarkOrchid"][FONT="Comic Sans MS"]I][CENTER]genclerbirlğinden alınan üç puanın sevincini yasıyoruz şuan 2 yarıya çok iyi bi baslangıc oldu bu bize ins böyle devam edeceğiz kahraman askerimiz bülent hocamızın doğrultusunda böyle başarılara imza atacağına güvenimiz sonsuz tek hedifimiz bizi kale almayanların haddini bildirme zamanı gelip geciyo onun için 2 yarıdaki alcağımız puanlar bizim için çok önemli olacak
kendi adıma takımımızın böyle devam etemsini temenni ediyorum basarılarının devamını diliyorum yolun açık olsun sanlı sivasım...!
SİVASSPOR VAR OLDUKCA BİZLER HER ZAMAN DAİMA ARKASINDAYIZ 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK
GÖZÜN AYDIN OLSUN SİVASSSSSS[/CENTER][/I][/FONT][/COLOR]

Flavio 27.01.2007 22:59

[b]Gerçekten çok önemli bir galibiyet.Gençlerbirliği gibi ligin kaliteli bir kulubunu yenmek çok güzel.Deplasman fatihi olduğumuzu birkez daha gösterdik.Umarım bu özelliğimizi iç sahayada yansıtırız.Ki bunu yapacak kapasitedeyiz.Balili'ye ayrıca tebrikler süpersin..!!;)[/b]

SONMEZ 27.01.2007 23:05

[B][COLOR="Blue"]Ligin 2. yarısına [COLOR="Red"]galibiyetle[/COLOR] başlamamız muhteşem oldu.
Bir anlamda, ilk yarıdaki kaldığımız yerden devam ediyoruz.
[COLOR="Red"]Bülent Hocamızla [/COLOR]yakaladığımız yükseliş trendi, evimizde
oynayacağımız, [COLOR="Red"]Ç.Rize [/COLOR]maçında ve sonrasında da devam edeceğini
düşünüyorum.
İlk yarıdaki [COLOR="Red"]Ç.Rize [/COLOR]maçımızda, galip durumdayken son dakikada tediğimiz
bir golle maç [COLOR="Red"]berabere[/COLOR] bitmişti. İnşallah, kaçırdığımız [COLOR="Red"]galibiyeti[/COLOR] evimizde
alırız.
.
.
. [/COLOR][/B]

hakandemirezen 27.01.2007 23:13

Gercekten [COLOR="Red"]altın[/COLOR]değerinde [COLOR="Red"]3 puandı[/COLOR]deplasmandki başarılarımızı iç sahayada yansıtırsak ligi ilk [COLOR="DarkRed"]5 [/COLOR]te bitireceğimize inanıyorum.

erkan5858 28.01.2007 00:05

bu gençlerbirligi galibiyeti bir serinin baslangici olur insaallah
haydi yigidolar hep boyle olun

1967_CLUB_10UR 28.01.2007 02:01

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]bu güzel galibiyete ankarada ki bütün sivaslılar sevindi ama stadyumda taş çatlasa 1500 kişi vardı...nerde geri kalanı sivasspor ankarada yalnız kaldı bu galibiyet sessiz oldu..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

kapukaya 28.01.2007 02:05

walla gençleri her sene Ankara'da yeniyoruz hemde 1-0 tarih tekerrürden ibarettir...Boşa söylenmemmiş.

Güner 28.01.2007 02:14

[B]İkinci yarıya ve 2007 yılının ilk maçına 3 puanla başlamak sevindirici. Büyük moral oldu bizim için. İlk yarıda şanssız bir şekilde yenildiğimiz Geçlerbirliğine hediye ettiğimiz 3 puanı geri almış olduk. Bu başarıda emeği geçenlere teşekkürler. Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz. Sivassporumuz daha üst sıralara layık.[/B]

abdurrahim_58 28.01.2007 10:08

Helal olsun beaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAMPİYON YİGİDOLAR
helal

muhammed_ozen58 28.01.2007 10:16

Sivassporumuzu en içten dileklerimle kutluyorum bu düzenle ilerleme umuduyla diger maçlardada galibiyet bekliyoruz sivas hakıma selamlar
ben istenbuldan Muhammed ÖZEN

muhammed_ozen58 28.01.2007 10:18

[COLOR="darkorchid"][/COLOR]
NE DEMİŞLER;
SİVAS ' IN TOPRAGI SET ERKEGİ MERT OLUR...

tiryakisivaslı 28.01.2007 10:30

SivSSporumuzu en içten dileklerimle kutluyorum sivasspor camiasına teşekkür ederiz.İnşallah bu devam eder bülent hocamızın dediği gibi ilk5i yakalarız

Bilmiyorum5 28.01.2007 10:33

Paşa’ya selam...

Asker Bülo, tribünde Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ı görünce coştu... Türk futbolunda attığı gollerden sonra asker selamıyla özdeşleşen Bülent Uygun, teknik direktörlük kariyerinde sessiz ama derinden geliyor.
28.01.2007

Genel menacerlikten sonra teknik patronluğa soyunduğunda herkesin kafasında soru işaretleri oluşmuştu. Ancak akıl yaşta değil baştadır. Tabi ki, tecrübe çok önemli ama akıllı insanlar bulundukları şartları en iyi değerlendiren ve çabuk uyum sağlayanlardır.
Ankara’da dün maç öncesi savunmaları arızalı gözüken iki takım izleyeceğimizi biliyorduk. Gençlerbirliği malum, Risp ile Ayman’ın gönderilmesi, Eren’in de cezalı olmasıyla savunma kurgusunu sarsacağı belliydi. Bir de buna son dakika Erkan Özbey’in sakatlığı eklenince Başkent ekibi tahmin ettiğimiz gibi sürekli rakibe pozisyon veren bir görüntü çizdi. Aslında benzer şanssızlıkları Sivas da yaşadı. Yiğidolar’da maç öncesi Servet, Hakkı ve Murat Sözgelmez’in önemli denebilecek sakatlıkları vardı. Ancak Kırmızı-Beyazlı ekipte Hakkı ve Murat, Servet’in olmadığı karşılaşmada başarıyla oynadılar.
İlk yarıda üstün olan taraf ev sahibiydi. Ancak Okan ve Mehmet Çakır son vuruşlarda etkisizdi. Özellikle Engin ve Haminu iyi toplar taşıdılar. Orta alanda Mehmet Nas çok istekliydi ama ilk yarı soyunma odasına önde giden Sivas oldu. 45’te Serdar’ın ortasında, Gençler savunmasının hatasını Balili affetmedi.
‹kinci yarı Gençlerbirliği’nin daha baskılı olacağını düşünüyorduk. Ancak Mesut Bakkal ilk yarıda etkili Haminu’yu oyundan alıp bir başka Brezilyalı’yı oyuna soktu. Hücum üstünlüğünü ele alayım derken orta alanı kaptıran ev sahibi, Mehmet Yıldız’ı bir türlü durduramadı. Mücadeleci ve topu ayağında iyi saklayan Mehmet, hem takımını rahatlattı hem de önemli pozisyonlara girdi. Aslında Mehmet’in başarılı performansı bir anlamda Bülent Uygun’u haklı çıkarttı. Çünkü sezon başında Anderson tercihi bence yanlıştı. Balili ile iyi anlaşan Mehmet oynadıkça üstüne koyacaktır.
Özetlersek; Yiğido, Ankara’dan ileride çok lazım olacak bir 3 puanla evine döndü. Gençler ise beraberliğe bile razı değilken kaybetti.
Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu başarılı bir yönetim gösterdi ve skoru etkilecek bir hata yapmadı.

kaynak:fanatik gazatesi Tunç Kayacı

yasin_58 28.01.2007 10:39

--->: Paşa’ya selam...

gerçektende bülent hoca bambaşka... mehmet dün maçta süperdi... bület hoca fulbolcuları iyi çözmüş... bu sene uefa'dayız inş..

yigidolar06 28.01.2007 11:01

-->: Paşa’ya selam...

[QUOTE=Bilmiyorum5;184930]Asker Bülo, tribünde Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ı görünce coştu... Türk futbolunda attığı gollerden sonra asker selamıyla özdeşleşen Bülent Uygun, teknik direktörlük kariyerinde sessiz ama derinden geliyor.
28.01.2007

Genel menacerlikten sonra teknik patronluğa soyunduğunda herkesin kafasında soru işaretleri oluşmuştu. Ancak akıl yaşta değil baştadır. Tabi ki, tecrübe çok önemli ama akıllı insanlar bulundukları şartları en iyi değerlendiren ve çabuk uyum sağlayanlardır.
Ankara’da dün maç öncesi savunmaları arızalı gözüken iki takım izleyeceğimizi biliyorduk. Gençlerbirliği malum, Risp ile Ayman’ın gönderilmesi, Eren’in de cezalı olmasıyla savunma kurgusunu sarsacağı belliydi. Bir de buna son dakika Erkan Özbey’in sakatlığı eklenince Başkent ekibi tahmin ettiğimiz gibi sürekli rakibe pozisyon veren bir görüntü çizdi. Aslında benzer şanssızlıkları Sivas da yaşadı. Yiğidolar’da maç öncesi Servet, Hakkı ve Murat Sözgelmez’in önemli denebilecek sakatlıkları vardı. Ancak Kırmızı-Beyazlı ekipte Hakkı ve Murat, Servet’in olmadığı karşılaşmada başarıyla oynadılar.
İlk yarıda üstün olan taraf ev sahibiydi. Ancak Okan ve Mehmet Çakır son vuruşlarda etkisizdi. Özellikle Engin ve Haminu iyi toplar taşıdılar. Orta alanda Mehmet Nas çok istekliydi ama ilk yarı soyunma odasına önde giden Sivas oldu. 45’te Serdar’ın ortasında, Gençler savunmasının hatasını Balili affetmedi.
‹kinci yarı Gençlerbirliği’nin daha baskılı olacağını düşünüyorduk. Ancak Mesut Bakkal ilk yarıda etkili Haminu’yu oyundan alıp bir başka Brezilyalı’yı oyuna soktu. Hücum üstünlüğünü ele alayım derken orta alanı kaptıran ev sahibi, Mehmet Yıldız’ı bir türlü durduramadı. Mücadeleci ve topu ayağında iyi saklayan Mehmet, hem takımını rahatlattı hem de önemli pozisyonlara girdi. Aslında Mehmet’in başarılı performansı bir anlamda Bülent Uygun’u haklı çıkarttı. Çünkü sezon başında Anderson tercihi bence yanlıştı. Balili ile iyi anlaşan Mehmet oynadıkça üstüne koyacaktır.
Özetlersek; Yiğido, Ankara’dan ileride çok lazım olacak bir 3 puanla evine döndü. Gençler ise beraberliğe bile razı değilken kaybetti.
Maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu başarılı bir yönetim gösterdi ve skoru etkilecek bir hata yapmadı.

kaynak:fanatik gazatesi Tunç Kayacı[/QUOTE]
NİHAYET GERÇEKLERİ YAZMAYA BAŞLADI TEK EKSİK AMİGOYDU BU TARAFTARA AMİGO LAZIM

serrrkan 28.01.2007 11:17

-->: --->: Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

[QUOTE=superglam;184598][B][I][COLOR="Navy"]Çok kritik maçı lehimize döndermeyi başardık. Gerçekten bu harika oldu.. Bülent Hocayıda ayrıca tebrik etmek istiyorum.. ama tek üzüldüğüm nokta çok sarı kart gördük yanlış hatırlamıyorsam hayrettin, yasir, murat, serdar, hasan takımın yarısı sarı kart gördü ya.. ayıptır ya..[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

eğer hayrettin yasir murat serdar hasan gençler birliği ataklarını engellemeseydi çokmu iyi olacaktı.bilindiği gibi takımımız çok agresif bence bu sarı kartlarda normal karşılanmalı artık bazı şeyleri aşsak ii olur.
KAROL PECZE Yİ SAVUNAN BEYLER ARTIK ORTALIKTA GÖRÜNMEZ OLDULAR NEDEN ACABA...VE BU GERİ KALMIŞLAR BÜLEN UYGUNUDA İSTİFAYA DAVET EDİYOLARDI...HELAL OLSUN ASKER BÜLENT BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...

AVRUPAA AVRUPAA DUY SESİMİZİİ BU GELEN SİVASIIN AYAK SESLERİİİ
.......................................................................................................
ELLERİN YURDUNDA ÇİÇEK AÇARKEN BİZİM İLLERE KAR GELİYOR GARDAŞIM BU HUDUDU KİM ÇİZMİŞ GÖNLÜME DAR GELİYOR DAR GELİYOR GARDAŞIM...

---REPUBLİC OF SİVASSPOR---

PRoFeSSioNaL 28.01.2007 11:21

[B][I][COLOR="Navy"]SivasSpor 'un yeneceğini herkeze böylece ispatlamış olduk o beraberlik ya da yenilecek diyenler anladı sonsuz güç olduğunu....[/COLOR][/I][/B]

koyu58 28.01.2007 12:00

çok süper oldu kanımca biz busene uefadayız

AYDIN1985 28.01.2007 18:20

2. Yarinin ilk Galibiyeti hayirli ugurlu olsun. Insallah basarilarin devami gelir.

HaMZa_58 28.01.2007 18:37

Bu takım daha çok can yakar. Gençlerbirliği gibi bir takımı evinde yenmek kolay bir şey değil. Harikasın sivasım. Biz öğrencilere güzel bir karne hediyesi verdiniz.
Teşekkürler Balili.
Teşekkürle Bülen Uygun.
Teşekkürler Mecnun başakn.
Teşekkürler yiğidolar.

BOUN 29.01.2007 19:37

Ben rize maçını üst sıralar için bir dönüm noktası olarak görüyorum. O maçı da alırsak inşallah UEFA için ciddi şans yakalamış olacağız. Haydi hayırlısı bakalım...

Tekrardan yönetimi ve takımı tebrik ediyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:58.