![]() |
--->: SON TRANSFERLER !!!!!
[B]Mevlüt Erdinç Türkiye'yi istemiyor[/B]
[IMG]http://image.haber7.com/haber/20747.jpg[/IMG] Fransa'nın Sochaux takımında forma giyen Türk golcü Mevlüt Erdinç Türkiye'ye gelmek istemiyor. Türkiye'den Trabzonspor ve Beşiktaş gibi kulüplerin transferi için bir süredir nabız yokladığı Mevlüt, Fransa'dan ayrılmak istemediğini söyledi. ERHUN GEYİSİ'nin haberi Fatih Terim tarafından Euro 2008 öncesi A Milli Takım aday kadrosuna da çağrılan golcü futbolcu, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Gelişmeye devam etmem için de en iyisinin Sochaux'da kalmak olacağı kanısındayım. Ancak başka şeyler de keşfetmek istiyorum. Başka bir yerde de belki daha hızlı bir şekilde gelişebilirim. Ancak her halükarda ayrılacaksam bile, Fransa'da kalırım" şeklinde konuştu. Sochaux formasıyla bu sezon 11 gole imza atan Mevlüt Erdinç, Türk kulüplerinin yanısıra Fransa'nın Nice ve Rennes, İngiltere'nin Wigan Athletic ve Newcastle, Almanya'nın Borussia Dortmund takımlarının transfer listesinde bulunuyor |
Mevlüt Mevlüt diye diretenler.Buyurun size kendi ağzından haber.Avrupa'da bizi yukarılara taşıyamayacak bir futbolcuydu.Hiç üzülmedim
|
-->: SON TRANSFERLER !!!!!
Selamun Aleykum Yigido Kardeslerim...Mehmet Yildizi satmayi dusunuyormu Sivasspor
|
Aleyküm selam komşu.Hoşgeldin.O konua bilgimiz yok fakat satılmaması taraftarıyım.
Gökhan Ünal ile Mehmet Yıldız'ı değiştirelimmi gardaşım:) |
-->: SON TRANSFERLER !!!!!
[QUOTE=zaralı19;368406][B][B]1. Mahmut Hanefi....Orduspor ( bedelsiz)
2. Ömer Kaplan......Bursaspor ( ? ) 3. Emre Efe.........Malatyaspor ( ? ) 4. Onur Tuncer......Fenerbahçe ( ? ) ÖMER KAPLAN VE MAHMUT HANEFİ GÜZEL FUTBOLCULAR DİĞERLERİDE AYNI İŞALLAH SİVASSPORUMUZ İÇİN ÇOK KATKIDA BULUNURLAR [/B][/B][/QUOTE] yıgıdolar oyle bılmeden ahkam kesmeyın Hoca lazım dedıyse lazımdır bu futbolcular demekkı hem bu ısın paraya dayandıgını gozardı etmeyelım. paran varsa kezmanıda alırsın semıhıde kac lıra yardım yaptıkta sıvasspora sunu al bunu al dıyoruz lutfen klubun durumunu goz onunde bulundurup oyle degerlendırme yapalım |
[QUOTE=idhem;368573]Mevlüt Mevlüt diye diretenler.Buyurun size kendi ağzından haber.Avrupa'da bizi yukarılara taşıyamayacak bir futbolcuydu.Hiç üzülmedim[/QUOTE]
kardeş hayri abinin dediğine göre mevlüt çok iyi futbolcuymuş, kangal kadar güçlüymüş... |
Ya Hayri abi diyorsa zaten doğrudur,adam Almanya'da yakından takip ediyor Avrupa futbolunu.Ama Mevlüt gelmez bize.Ne yapıcak Allahın Sivasında yaa
|
kardeş büyük takım olacaksak büyük futbolcular almalıyız. olmadı futbolcuyu alıp yetiştirmeliyiz.
mevlüt ve nuri şahin olabilir yani. |
Yokmudur bugün transfer haberi.Bir sabahda işe şöyle güzel bir haberle başlasam gardaşım ya.
|
Hala mevlüt tartışılıyor gelmez diye. Ben size transfer bitti diyorum. Mehmet yıldızın fiyatı düşmesin diye açıklanmıyor diyorum. Resmi imza atıldı diyorum ama sivassporun büyüklüğünü kavrayamadıysak ronaldinho gelse ne yazar.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54. |