![]() |
--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
[QUOTE=puar;307743]bu futbolla bize fazla dayanamazsınız gibime geliyor.[/QUOTE]
nedenmis o anlayamadim?:confused::D |
SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
Bu havamızda ve bu havada bu stadda bu taraftarla bu yiğidolar Bu Feneri YEEEENEERR
|
[QUOTE=GencFenerli1907;307752]nedenmis o anlayamadim?:confused::D[/QUOTE]
sen sizin iyi futbol oynadığınızımı sanıyorsun...sadece alex var takımda başka kimse yok oda bu havada ne yapar rası belli değil... her iki takımda futbolunu oynasın...100 de 50 alırız 100de 50 berabere biter. |
-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları
[url]http://efsanefotospor.com/haber.jsp?cid=23576[/url]
istanbul yalakalrı işe başlamış bile.. |
[QUOTE=puar;307756]sen sizin iyi futbol oynadığınızımı sanıyorsun...sadece alex var takımda başka kimse yok oda bu havada ne yapar rası belli değil...
her iki takımda futbolunu oynasın...100 de 50 alırız 100de 50 berabere biter.[/QUOTE] Bence hicte fena futbol oynamiyoruz, basketbol takimimizdan daha iyi:rolleyes:, alexin onemli oldugu dogrudur... ama takimdaki diger oyuncular da fena degil, kezman gibi, aurelio gibi.. |
[QUOTE=GencFenerli1907;307767]Bence hicte fena futbol oynamiyoruz, basketbol takimimizdan daha iyi:rolleyes:, alexin onemli oldugu dogrudur... ama takimdaki diger oyuncular da fena degil, kezman gibi, aurelio gibi..[/QUOTE]
hava çok soğuk zaten futbolcular zor dayanıyorlar... Alex,Carlos Brezilya'dan geldiler...sıcak ülke... Sivastaki soğuğa dayanamazlar heralde...;) |
FENER BURAYA KADAR BU MAÇI ALMAMIZ LAZIM YARIM SIFIR OLSUN BİZİM OLSUN BAZILARININ SESİ KESİLİR GALİBA HAYDİ
|
SOĞUĞA KARŞI ÖNLEMLER ALINDI
Sivasspor ile pazar günü çok zorlu bir lig maçına çıkacak olan Fenerbahçe,özel uçakla yarın SİVAS'A gidecek.Yönetimin tam kadro izleyeceği karşılaşma öncesinde gerek doktorlar,gerekse malzemeciler aşırı soğuğa karşı her türlü önlemi aldılar.Meteorolojiye göre saat 14:00'da başlayacak maç günü hava hafif sisli ve -6 derece dolayında olacak. Kaynak: Fanatik Gazetesi |
SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
Karton üzerine yazı yazarak (Dövizle) sahaya gelme planı yapan yiğidolara önerimdir:
Dövizin metnini aşağıya yazıyorum 1- MAÇ LİG TV'DEN İZLENİR (Liderin maçı hariç) 2- Liderin maçını Hangi Tv veriyor ? |
allahın izniyle inşallah sivasspor 3 fenerbahçe 1 ben çok ümitliyim inşallah yanılmam haydi yiğidolar bizim için arman için forman için oynayın ve yenin
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33. |