![]() |
--->: BOMBA TRANSFERLER!!!
olurmu yaa mehmet yıldızımızı sattırmayız arkadaş.ne gerekiyosa yapalım gardaşlar yürüyüşse yürüyüş açlık greviyse açlık grevi.artık büyük takımız diyoruz yıldızımızı satmamalıyız.
|
[QUOTE=58hamido58;366996]olurmu yaa mehmet yıldızımızı sattırmayız arkadaş.ne gerekiyosa yapalım gardaşlar yürüyüşse yürüyüş açlık greviyse açlık grevi.artık büyük takımız diyoruz yıldızımızı satmamalıyız.[/QUOTE]
gardas kafa mi buluyorsun ne grevi ne diyorsun sen!gencler kendinize gelin sonucta bu sadece spor degil sadece futbol degil sivassporumuz artik bizim etiketimiz gerekirse grev degil yürüyüs yapalim herkes haddini bilecek buna mecnun baskan da dahil!bazi basliklarda okuyorum genc arkadaslarin serzenisleri var cok haklilarda baskan fenerbahce üyeligini artik birakmasi lazim hem 4.büyük olacaz diyoruz hem halen istanbul eziklerin yaninda olucaz bu ne yaman celiski Allahim.bizi parayla ezecekler benim korkum bu gencler.satmayiz yildizimi.hayrettin bu takimin en önemli futbolcusu ben baskan olsam 10 senelik mukavele yapip kontrata dransfer ücreti olarak 100 milyon avro yazarim sembolik yani. |
-->: BOMBA TRANSFERLER!!!
mehmete 2 milyon cok az para
15 asist 15 gol atmissin sivasi avarejla 3 yapmissin yoksa 2 yiz mehmetin degeri 5-7 milyon bence |
--->: -->: BOMBA TRANSFERLER!!!
[QUOTE=abdullah58;367008]mehmete 2 milyon cok az para
15 asist 15 gol atmissin sivasi avarejla 3 yapmissin yoksa 2 yiz mehmetin degeri 5-7 milyon bence[/QUOTE] 10 milyon verseler satmamalıyız.büyük takımız artık diyoruz 10 milyon sivaslı el ele verelim biz onların yıldızlarını alalım ya! |
Yok mu bir gelişme bu mehmet yıldız olayında
|
Gardaş gazetelerde öyle bir haber yok.Balon haberdi kesin.
|
[QUOTE=yukarıihsangazi;367056]Gardaş gazetelerde öyle bir haber yok.Balon haberdi kesin.[/QUOTE]
Ya tepki gelmesin diye gizleniyorsa bu transfer. |
OLDU BAŞKA VARMI ALACAĞINIZ FB DEN CAN I UNUTMUŞUNUZ ARKADAŞLARR AKLINIZI BAŞINIZA ALINYAA HOCA BİLİR İŞİNİİ DAHA FAZLA KAZIK MI YİYEYLİM YOKSA BİZLERİ ÇATLATMAK İÇİN Mİ YAPIYOSUNUZ YETMEDİMİ YEDİĞİMİZ KAZIK HALA FB DİYOSUNUZ BIRAKIN ONALRDAN TOPÇU ALMAYI ÇÖP BİLE ALMAYALIM YA KİMZSEYE GEBE KALMAYALIM KENDİ MİZE YETERİZ BİZZZZZZZZZ
|
Yaa Mehmet Yıldız neden Trabzon'a gitsin.Futbolu bırakırım gitmem.Gitsin bıyıklarımı keserim yaa.
İnanmayın bu tür dedikodulara yiğidom. [B]YOZGATLI YİĞİDO[/B] |
bende inanmak istemiyorum ama var ya birde giderse yerinide dolduramazsak sene bu ligde kimse tutamaz bizi doğru kümeye sonrasında ne bülent hoca kalır ne mecnun başkan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:35. |