![]() |
--->: Berabere Kalırsak ?
BİZİM 3LÜ AVERAJ GİBİ OLDU.HAYDİ HAYIRLISI.
|
--->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
gardaşlar bence siz şunun ayrımını yapamayıyorsunuz. vatan karnınızın doyduğu yer mi? bence öyle değil. anamın babamın örfümün adetimin olduğu yerdir. türkiyedir. bence hakın yakın gökhan inler ve eren derdiyok gibi vatansızların adının değişmesi lazım. yok öyle 3 köfte 25'e türküm diyeceksin bize kurşun sıkacaksın. kırarlar o ayakları.
|
[QUOTE=bugrakova;378138]eren derdiyok gelmem dedikten sonra ne yapabilirsiniz ki[/QUOTE]
Erenin davet edildiğini kim söledi sana aga :confused: Zaten golden sonra da sevinmedi adamlar daha ne bekliyosunn naapsınlar Podolskiyi izlemedin galiba sen Polonyada doğup büyümüşş adam bi takla atmadı golden sonraa Eren-Hakan-Gökhan senin benim kadar Türkler böyle saçma sapan konular açmayın!!! |
adamlar milli takımdan teklif geldide gelmedikmi diyolar TÜRKİYE den teklif gitmemiş adamlara onlar ne yapsın
|
[QUOTE=sivassporummm58;378154]Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama hakan yakın gol attıktan sonra sevinmedi kendisini kutlamaya gelen arkadaşlarının da kendisini kutlamalarına izin vermedi.[/QUOTE]
efet cok olgun bır davranıstı sımdı isviçrede oynanayn turk oyunculara nıe kızıyoruzki bizdede mehmet aurollo war ? aynısını bizde yapıyoruz :) :D |
SUÇ FATİH TERİMDE AMA ONDAN ÖNCEKİLER ALIYOMUYDU HAKAN YAKINI KADROYA YOK.ADAM SÜREKLİ İSVİÇRE MİLLİ TAKIMINDA OYNUYO.ORDA OYNAYAN FUTBOLCUYU ÇAGIRAMAZSINKİ.!!!
|
[QUOTE=MERİÇ;378219]Erenin davet edildiğini kim söledi sana aga :confused: Zaten golden sonra da sevinmedi adamlar daha ne bekliyosunn naapsınlar Podolskiyi izlemedin galiba sen Polonyada doğup büyümüşş adam bi takla atmadı golden sonraa Eren-Hakan-Gökhan senin benim kadar Türkler böyle saçma sapan konular açmayın!!![/QUOTE]
+ 1453 . |
hala açıkmı bu konu benim konum olsa çoktan silinmişti.nerdesin ertugrul abi :D:D:D:D
|
Eleme maçlarında çaırsaydı terim gelirlerdi...
|
HELAL OLSUN MEHMET YILDIZI.GÖKHAN ÜNALI .FATİH TEKKE Yİ MİLLİ TAKIMA ALMAYANLARA HELAL OLSUN.
HELAL OLSUN CANINI DİŞİNE TAKIP BAYRAĞINI EN YÜKSEKLERDE DALGALANDIRMAK İÇİN CANINI DİŞİNE TAKIP SAKAT SAKAT OYNAYAN (SERVET ÇETİN)E HELAL OLSUN... __ _HELAL OLSUN MEHMEDİM HELAL OLSUN____ şehitler ölmez vatan bölünmez |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:14. |