![]() |
--->: Almanya`daki Yigidolar
ben garip karabulut
17 yasindayim Sivas'in Kangala bagli Alacahan köyü dogumluyum. Almanyanin Duisburg sehrinde oturuyorum. Bütün hemserilerime slmlar!!:):) |
adim bahattin
soy adim koc fransada yasiyorum belki bu niye yazdi diyeceksiniz ama icimden geldi yazdim kusura bakmayim saygilar... |
merhaba Gardaslar:D
ben Fikri Kaya,:) 1973 almanya dogumlu ve *********M( yildizeli, köy: Circir dan ). ailem sivas merkez de kaliyorlar( mevlana cad.)ve burdan sevigi saygi gönderiyorum. bu sitemizi kutluyorum cok ama cok farkli bir platform yapislar, tüm emek gecen ardaslari tebrik ediyorum:)..... ve ayrica ben ve sivasli hemserilierim cok ama cok GURURLUYUZ Sivas'in basarisindan hem spor hem de AK_SU projesinden Belediye Baskanimizi kutluyorum ve saygilarimi iletiyorum.... umarim sahip cikariz arkadaslar, benide faliyetlerden haberdar ederseniz cok sevinirim.:D Ayrica faruk abimi ve Burhan kardesimi selamliyorum herkeze selamlar fikri kaya |
-->: Almanya`daki Yigidolar
sağol arkadaş eline sağlık.süpersin yiğido
|
Ben Berlin`den Polat sampiyon Sivasspor`umuza basarilar... Sarkisla`ya selamlar...
|
ben almanyanin bremen ilinden murat.yildizeli seren köyündenim ama sivasta yetistim,20 yildir almanyadayim,sivassporu cok seviyor ve destekliyorum,herkestende bunu bekliyorum,herkese selamlar sevgiler,bu vatanin kurtaricilari yigidolardir bunu herkes bilsin.her sey vatan icin.
|
Ismim Hulusi Mil
1974 Kangal dogumluyum. Almanya/ Hannover tarafinda yasiyorum ve terziyim. malesef Sivas`a - Kangal`a üc sende bir gelebiliyorum:( Site kuruculari sagolsunlar. hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer |
-->: --->: Almanya`daki Yigidolar
[QUOTE=hulusi mil;314524]Ismim Hulusi Mil
1974 Kangal dogumluyum. Almanya/ Hannover tarafinda yasiyorum ve terziyim. malesef Sivas`a - Kangal`a üc sende bir gelebiliyorum:( Site kuruculari sagolsunlar. hem bizler icin hemde Sivasspor icin cok güzel bir yer[/QUOTE] Hannover tarafi derken tam olarak neresi ? |
Yusuf Caygöz 1972 sivas zara dogumluyum ilk orta lise sivasta okudum tiyatroyla ugrastim sivasta ilk dans gurubunu kurdum gurup avare komedi dans uclusu olarak kalede cikiyorduk evlenip almanyaya geldim munihten 57 km uzaklikta avusturya sinirina yakin bir ilcede kaliyorum 3 cocugum var meslek kaynakciyim bos zamanlarimda türk cocuklarina folklor ögretiyorum bulundugumuz yerin yarisindan cogu sivasli tek zarali benim ee italdamat olunca siteyi kuran rustu beyden Allah razi olsun bizi hemserilerimizle kaynastirdigi icin Allaha emanet olun.
|
ALMANYADA ÇOK AKRABALARIMIZ VAR DEDEM HALAM AMCALARIM VE DAHA BİRÇOK
HERKESE SELAMLAR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:18. |