SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SS.com 4. İftar Buluşması (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20406)

yigidomustafa58 14.09.2008 23:18

--->: SS.com 4. İftar Buluşması

[QUOTE=EyüphanAydın;411582][B]

Biz sizi bekledik,15 dk felan.

Osman abiyle vedalaştık öyle ya,neyse geldik ya çok şükür :D[/B][/QUOTE]

[B]olum bizde vedalaştık herkesle seni bulamadım mustafaya söyledim bende sen heralde wc ye mi gittin ne göremedim seni valla kusura bakma beraber gidicektik ama..:-([/B]

altuntas58 14.09.2008 23:18

-->: SS.com 4. İftar Buluşması

[B]sivasspor.com ve sivaslılar.net ile birlikte istanbul sivasspor taraftar derneğinin organizasyonu olan 4.geleneksel iftar yemeğinden henüz yeni geldim sivasımızın iftahar kaynağı[COLOR="Red"] sayın Yavuz bülent bakilerde[/COLOR] iftar yemeğimize şeref verdiler ayrıca yiğitlerin harmanı ozan diyarından türk halk müziği sanatcısı [COLOR="Red"]OSMAN KURT[/COLOR]un muhteşem müzik ziyafetniden sonra seneye tekrar buluşmak üzere evlerimize dağıldık bu güzel geceyi yaşadığım için kendimi çok şanslı sayıyorum emeği gecen([COLOR="Red"] RECEP YÜKSEL[/COLOR] [COLOR="Red"]OSMAN GÜNAY[/COLOR])herkesi tebrik ederim
__________________[/B]

yigidomustafa58 14.09.2008 23:19

[B]evet [COLOR="Red"]58[/COLOR]. in sözünü unutmayalım lütfen söz veren abimiz...[/B]

mgyildiz 14.09.2008 23:44

[B][COLOR="Blue"]Evet 2 yıl önce aranızdan bilinmeyen bir sebeple ayrılmıştım.Artık burdayım :D:D:D:D.2 yıllık süre zarfında Recep Abi ve Diğer Sivaslı kardeşlerimle bütün Sivas maçlarına özverili bir şekilde katılma nezaketini gösterdim.Bu iftar yemeğinde de sizlerle eğlenceli dakikalar ve Sivasımızın galibiyetiyle güzel bir gece geçirdim.Gelen herkese teşekkür ederim.Saygılarımla [/COLOR][/B]

mgyildiz 14.09.2008 23:46

[QUOTE=casus84;411583][B][COLOR="Red"]Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir:D).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı:D ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]Bu şarkıları nerden biliyon :D bütün şarkılara eşlik ettin beee...tamam biz ne dediğini anlamadık ama yinede bir ahenk içinde söyledin valla tebrik ederim :D[/COLOR][/B]

arif1959 14.09.2008 23:47

evet arkadaşlar süper oldu emeği geçen arkadaşlara teşekkürler tüm gelenlerin ayağına sağlık tekrar görüşmek üzere herkeze iyi geceler

hakandemirezen 15.09.2008 00:35

Geleneksel 4.iftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan abi ve kardeşlerimize teşekkür ederiz.

EyüphanAydın 15.09.2008 02:35

[B][QUOTE=casus84;411583][B][COLOR="Red"]Gerçekten süperdi....Atmosfer harikaydı..Kendimi konserde gibi zannettim...Türkücü süperdi her şarkısına eşlik ettim(Eyüphan daha iyi bilir:D).Eskişehir'e artık darısı...Birazda maçtan söz edeyim...10-5 biter dedim ama hakem sağolsun Bursa fark yemesin diye elinden geleni yaptı:D ...artık bu buluşmaların darısı 58.ye...Unutma heee mustafa 58. hakan demirezen'den :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

Valla şarkıyı bilsende eşlik ediyorsun bilmesende :D Senin işi sevdim yahu ben :)

Her ortama ayak uyduruyorsun.[/B]

fatih_5834 15.09.2008 17:01

[FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]abi valla bır ben eksıkmısım.neyse saglıkolsun.bızde burda ıftar vaktınde surunuyoduk..oyle actırıyolar ıstarı.saglıkolsun:)safak:karanlık:445[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59.