![]() |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Kocaeli Maçı Foto
[QUOTE=FurkaN;406995][B]Gençler bakın SivasLady'de yönetici yağ çekmenizde fayda var :) :)[/B][/QUOTE]
Furkan abi ben bosuna mi o kadar sözler veriyom kendilerine :D Dondurma, Pasta, Iskender, vs. :D Insallah bu sözlerimi en kisa zamanda yerine getirecem :D |
--->: Kocaeli Maçı Fotoğrafları (İSTDER)
Süper bir maçtı.Maçta ordan burdan şurdan gelip destek veren herkeze teşekkürler.Unutamayacağım bir anı varsa trende bilet kontrolü yapan görevli kardeşimizdir.yok bilet diyorum trenden atmaya çalışıyor durakta.
ayrıca orhan abinin misafir perverliğinden dolayı yaklaşımını kutlarım.bizi abiler son trenle götürmeyeceğiz diyor,araca biniyoz para istiyor Osman abi.Vay be.;) neyse verdik:D trencide olan hava yoktu.gitti cepten 20 kağıt. maç güzeldi.inşallah bir sonraki maçta sayıyı takmıyorum daha çok kişilerle omuz omuza verceğiz.osman abi ile arama kara kedi sokmayın HAAA:) |
[QUOTE=mermerbey;407160]
ayrıca orhan abinin misafir perverliğinden dolayı yaklaşımını kutlarım.bizi abiler son trenle götürmeyeceğiz diyor,araca biniyoz para istiyor Osman abi.Vay be.;) neyse verdik:D trencide olan hava yoktu.gitti cepten 20 kağıt. [/QUOTE] [B]Bizimle İstanbul'dan gelen hiçkimsenin hakkını başkasına yedirmem! Baştan Gelenler veriyorsa, sonradan gelenlerde verecek, Taraftar Derneği bu, henüz Hayır Derneği olmadı! Çok içine oturduysa söyleseydin Orhan abin verseydi paranızı![/B] |
[QUOTE=GuNaY;407167][B]Bizimle İstanbul'dan gelen hiçkimsenin hakkını başkasına yedirmem! Baştan Gelenler veriyorsa, sonradan gelenlerde verecek, Taraftar Derneği bu, henüz Hayır Derneği olmadı!
Çok içine oturduysa söyleseydin Orhan abin verseydi paranızı![/B][/QUOTE] abi sitede tutma şunu niye hala burdalar hiçmi yüz yok bunlarda banlıyacaksan benide banla onuda adam beni minisohbette tehdit ediyor banlıyorsan banla ikimizde kurtulalım şundan |
[QUOTE=lise!mustafa;407169]abi sitede tutma şunu niye hala burdalar hiçmi yüz yok bunlarda banlıyacaksan benide banla onuda adam beni minisohbette tehdit ediyor banlıyorsan banla ikimizde kurtulalım şundan[/QUOTE]
ewt yaa. Kimsenin Kimseyi Tehdit etmeye hakkı yok. ßide ßen Sunu söyLim: Ben Tehdit etmem. Direk uyguLarım..:rolleyes: |
[QUOTE=mermerbey;407160]Süper bir maçtı.Maçta ordan burdan şurdan gelip destek veren herkeze teşekkürler.Unutamayacağım bir anı varsa trende bilet kontrolü yapan görevli kardeşimizdir.yok bilet diyorum trenden atmaya çalışıyor durakta.
ayrıca orhan abinin misafir perverliğinden dolayı yaklaşımını kutlarım.bizi abiler son trenle götürmeyeceğiz diyor,araca biniyoz para istiyor Osman abi.Vay be.;) neyse verdik:D trencide olan hava yoktu.gitti cepten 20 kağıt. maç güzeldi.inşallah bir sonraki maçta sayıyı takmıyorum daha çok kişilerle omuz omuza verceğiz.osman abi ile arama kara kedi sokmayın HAAA:)[/QUOTE] ne verdin hemşerim adam 5 milyona kocaelinden istanbula gelmek istiyor sen kimsinde otobüs kaldırcam die havalar atıp milleti kandırıyorsun.hesap ver bana. |
[QUOTE=mermerbey;407160]Süper bir maçtı.Maçta ordan burdan şurdan gelip destek veren herkeze teşekkürler.Unutamayacağım bir anı varsa trende bilet kontrolü yapan görevli kardeşimizdir.yok bilet diyorum trenden atmaya çalışıyor durakta.
ayrıca orhan abinin misafir perverliğinden dolayı yaklaşımını kutlarım.bizi abiler son trenle götürmeyeceğiz diyor,araca biniyoz para istiyor Osman abi.Vay be.;) neyse verdik:D trencide olan hava yoktu.gitti cepten 20 kağıt. maç güzeldi.inşallah bir sonraki maçta sayıyı takmıyorum daha çok kişilerle omuz omuza verceğiz.osman abi ile arama kara kedi sokmayın HAAA:)[/QUOTE] [B]BEN HAYATIMDA SENİN KADAR YÜZSÜZ ADAM TANIMADIM...AMA MAÇ ÇIKIŞI ÇOK ACİZ BİR İNSANDIN CİĞER BEKLİYEN KEDİLER GİBİ BİRİNİN SENİ ARABASINA ALMASINI BEKLİYORDUN... SİTEDEN ATIP TUTTU YOK OTOBÜS KALDIRCAZ YOK ŞU KADAR KİŞİYİZ MAÇTA MAHALLEDEN TOPLAMIŞ 3 KİŞİ GELMİŞ MAÇA... [/B] |
Süper Davulcular...!
[B]Kocaelin'de Sivaslının sembollerinden davulun sesi çok çıktı.Sitemizde ''Davulcu, EyüphanAydın ve Yunuspaşa'' adlı üyelerimiz Tribünde gerçek taraftara davul çalarak destek verdiler.3 Tane davulun bulundugu Tribünde bazı Amcalar yeter artık demelerine[COLOR="Red"]Davulcu üye adı ile Kayıtlı olan Mutlu abimiz;''11 saat davul çaldım yine maç var desinler yine çalarım''diyerek karşılık verdi.[/COLOR] Yüreklerinde Sivas ve Davul sevgisi bulunan Bu YİGİDOLARI saygıyla selamlıyorum.Teşekkürler Davulcular...
[/B] [img]http://img236.imageshack.us/img236/585/mutluak0.jpg[/img] CeFakar Davulcu MUTLU ABİ... |
--->: Süper Davulcular...!
[QUOTE=lise!mustafa;407266][B]Kocaelin'de Sivaslının sembollerinden davulun sesi çok çıktı.Sitemizde ''Davulcu, EyüphanAydın ve Yunuspaşa'' adlı üyelerimiz Tribünde gerçek taraftara davul çalarak destek verdiler.3 Tane davulun bulundugu Tribünde bazı Amcalar yeter artık demelerine[COLOR="Red"]Davulcu üye adı ile Kayıtlı olan Mutlu abimiz;''11 saat davul çaldım yine maç var desinler yine çalarım''diyerek karşılık verdi.[/COLOR] Yüreklerinde Sivas ve Davul sevgisi bulunan Bu YİGİDOLARI saygıyla selamlıyorum.Teşekkürler Davulcular...
[/B] [img]http://img236.imageshack.us/img236/585/mutluak0.jpg[/img] CeFakar Davulcu MUTLU ABİ...[/QUOTE] estağfurullah biz görevimizi yapıyoruz...evet maç günü tam 11 saat davul çaldım. saat 16:00 da elime aldığım davulu gece saat 2:00 da bıraktım gidiş geliş dahil kocaeli sokaklarında heryerde davul çaldım...maça giderken kamyonetlr gittiğimiz için davullar arkadaydı bende kasaya bindim yolda giden kamyoncular minibüsler taksiler herkes bizi alkışladı hatta konvoy yapanlar bile oldu bizde 10 metrelik bayrağımızı açtık halkı selamladık herkese teşekkürler ... davulcu= MUTLU |
memleket hasretiyle yana gönlümüz
sivasporla gurur duyar mutlu deplasmanlarda 90 dakika davul çalar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |