![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
bence Turk Halkının yetiştirdiği ve en önemli siyasetçilerden olan merhum Munsin Yazıcıoğlu nun adı verilsin çok guzel olur
|
Arkadaşlar stad yapıldı hizmete açılacakta bizde isim bulamıyoruz.
Hani ortada ne stad var nede proje oturmuş burda olmayan stada isim arıyoruz. Stad bugün başlansa bile üç seneden önce bitmez. Biz balık hafızalı bir toplumuzu üç seneye kadar muhsin yazıcıoğlunun ismini bile unuturuz. üzücü ama malesef öyle. Şimdi burda oturup olmayan stada isim tartışması yapmak yerine önce stad projesinin başlaması için ne gerekiyor onun tartışmasını yapalım. Eski belediye başkanı bu konuyla ilgiliydi. girişimlerde yapmıştı ama yeni belediye başkanı bu konuda ne yapacak bilmiyoruz. Sivasspor'u destekliyormu, futbolla sporla ne kadar ilgili onuda bilmiyoruz. Merhum muhsin yazıcıoğlunun anısına belediye başkanlığını aldı ama ne yapacak, projeleri neler hiç bilmiyoruz. Önce bi yeni belediye başkanını tanıyalım, sivassporla futbolla ne kadar ilgili onu öğrenelim ve stad projesi konusunda ne tür girişimler yapacak bu konuda bilgi sahibi olalım. ismi sonra tartışırız.isim tartışması yaparak boşuna zaman harcamayalım. |
[QUOTE=tolgahanfb58;498234]bence Turk Halkının yetiştirdiği ve en önemli siyasetçilerden olan merhum Munsin Yazıcıoğlu nun adı verilsin çok guzel olur[/QUOTE]
[B]bir kere fenerbahçeli olarak bizim iç işlerimiz hakkında senin yorum yapmaya hakkın yok......[/B] |
[QUOTE=FatihCan;498238][B]bir kere fenerbahçeli olarak bizim iç işlerimiz hakkında senin yorum yapmaya hakkın yok......[/B][/QUOTE]
Dostum yeni bir tartışma başlatarak konuyu saptırmayalım. asıl konu stad için bi proje varmı, ne zaman başlayacak. yoksa sadece bir seçim vaadimiydi ve unutulacakmı ona bakalım biz. AKP genel olarak güç kaybetti, ve sivas'dada belediye başkanlığını alamadı. Acaba bu karmaşada stad projesi havada kalırmı yoksa verilen sözler yerine getirilirmi ondan emin olmamız lazım öncelikle. |
[QUOTE=FatihCan;498238][B]bir kere fenerbahçeli olarak bizim iç işlerimiz hakkında senin yorum yapmaya hakkın yok......[/B][/QUOTE]
en başta ben sivasspor luyum ve en az senin kadar destekliyorum buna emin olabilirin kadıkoyde oturdugum için fenerbahceyi tutuyorum ama her zaman sivasspor benim için ilk sıradadır bu değişmez istanbuldaki maçta bile sivas tarafındaydım bu kdr açıklama yeterli heralde |
[QUOTE=tolgahanfb58;498244]en başta ben sivasspor luyum ve en az senin kadar destekliyorum buna emin olabilirin kadıkoyde oturdugum için fenerbahceyi tutuyorum ama her zaman sivasspor benim için ilk sıradadır bu değişmez istanbuldaki maçta bile sivas tarafındaydım bu kdr açıklama yeterli heralde[/QUOTE]
bir gönülde 2 aşk olmaz !!!! forumda sadee görüntü kirliliğisin bana göre... |
[QUOTE=Shan58;498242]Dostum yeni bir tartışma başlatarak konuyu saptırmayalım.
asıl konu stad için bi proje varmı, ne zaman başlayacak. yoksa sadece bir seçim vaadimiydi ve unutulacakmı ona bakalım biz. AKP genel olarak güç kaybetti, ve sivas'dada belediye başkanlığını alamadı. Acaba bu karmaşada stad projesi havada kalırmı yoksa verilen sözler yerine getirilirmi ondan emin olmamız lazım öncelikle.[/QUOTE] bence verilen sözler yerine getirilecektir...özellikle stadyum projesi... akp biliyor burada ki duygusal patlamayı ona göre davranır... emanet oyları geri almak için.. |
hep bu ön yargı yuzunden kaybediyoruz ztn ben sivassporluyum diosan sivassporluyumdur benim içimi bilemezsin ayrıca sivasa yakışır bi stad yapılması şartdı ztn şampiyonluğa oynayan bi takıma yakışmıyor bu stad
|
MUHSİN YAZICIOĞLU stadyumu olsa keşke
|
[QUOTE=tonusluyum;498273]MUHSİN YAZICIOĞLU stadyumu olsa keşke[/QUOTE]
He Vallahi... Allahını severn bu yönde çaba göstersin.. Avni akerler Saraçoğulları Ali Sami Yenm ler Muhsin Yazıcıoğlu daha fazla layık ve yakışır.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:16. |