![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Sakın İstifa Etme Bülent Hoca.Aklından Bile Geçirme.Sadece Kendine gel Aklı Selim Düşün ve Hareket et.Bizi Bu rezillikten Kurtar.Sokağa Çıkamayan üzüntüsünden kahrolan yüzlerce insana bi özür borcun var.
|
bülent hocanın açıklamasına tam olarak katılmıyorum futbol takım oyunudur takım oyunu da birbirinin açıını kapatmaktır dün herkeses futbolcularımız teknik kadromuz hep açık verdi kaptılması gereken hatalar dahada açıldı
takım ruhunu yakalamamız da gerekior geçen yıl ki gibi dün inş. dünde kalır ve ileride bir daha tekrarlanmayan kapatılan bir hatamız olur transferlerede büyük öenm vermek artık şarttı saten şimdi daha çok belli oldu taraftar olarak bizde ateşlememiz gerekior artık sivastaki maçta anderlecti korkutan takımımızı ateşleye bi taraftar olalım takımımız sivasa geliş saatinde karşılayalım diyorum geliş saatlerini bilen var mı sivasa büyük bi kalabalıkla karsılayalım takımımıza destek olduumuzu köstek olmadıımızı gösterelim |
[QUOTE=merkez_emre;540008]sacma sapan yazan bırısı varsa sensın gardas...bu takımı bulent hocadan baska 2 kısı daha calısdırdı pecze ve lorant ıkısıde ne yapdı takıma soylesene ? pekı bunlardan sora bulent hoca napdı onada bak ? super lıgde entecrubesız en genc ama en basarılı ıstıkrarlı hoca bulent hoca bunu ben degıl sorsan tum medya onu gecdım sokakdan az bısey futboldan anlayan ınsanda bılıyor sen anlamak ıstemıorsan senın sorunun...[/QUOTE]
iyide ettiğin lafa bak sen çık teknik direktör ol diyorsun varmı böle saçmalık benim daha önceki yorumlarımı okursan bülent hoca getirdi bugünlere dedim diyorum asla kimse inkar edemezki edende yok ortada bir başarısızlık var ve elştirmek hakkım saygı duymayı ögren.sokaktaki senden ve diğer insanlardan emin ol bu takıma daha çok destek veriyorum vereceğimde maddi manevi desteklerim bu takımı 2.-3. liglerde desteklemiş bir insan olarak benim futbol bilgimi bilip bilmeden konuşma |
yiğido kelimesinin açılımı asla pes etmemektir saten yola daha ii şekilde devam etmektir bülent hoca ve futbolcularımızda gerekli ateşlenmei kıvılcımlanmaı alırsa düzeleceklerinden ve eskisinden daha ii olacağına inanıorum biz desteklerimizle onların pes etmemesini sağlayabiliriz bülent hocanın bizi yarı yoldada bırakmayacaın biliorum ve inanıyorum
biz taraftarlaraa burda büyük ama kolay bi iş düşüo arkadaşlar dün dünde kaldı yeterki dün yasananlar yarınımıza yansımasın sadece ders çıkarmamız gereken bir gün olarak kalsın |
[B]Ne diyorsunuz arkadaşlar... Sanki bizler kahrolmadıkmı.. Siz takım içinde neler olup bittiğini biliyormusunuzki.. Asıl kemik transferler nasıl yapılamadı biliyormusunuz. Gerçek transferlerimiz yabancılar olacaktı ama olmadı. Neden olmadı bunu biliyormusunuz. Bilip bilmeden skora göre konuşmak çok kolay. Peki bizim istediğimiz Renato Civelli, Dayro Moreno, Hamed Namoushi ve Şu anda durumu belli olmayan Razak Omotoyossi neden gelmedi bunu sorguladınızmı. Sebebi gayet basit. Sivasımızın onların şartlarına karşılık vermemesiydi. Yani sosyal hayatımızın onlara göre sıfır olması nüfusumuzun yetersizliği, gezecek tozacak yerlerin kısıtlı olması, okul durumu, ev durumu vs vs... Şimdi olan alternatif kadro ile çıktık maça illaki bu skor olacaktı. Şimdi Bülent Uygun ne yapmalıydı. Eldki kadrodan siz nasıl bir 11 çıkarırdınız bana bunu söyleyin. Eldeki 11 den 2 sakatımız var 3 yabancımız yok. Zaten aksayan noktalarımız bu mevkiler değilmiydi. Sadece sorgulamamız gereken kişi şu anda hazır olmayan ve 2 hatalı gol yiyen Petkoviçti.. Oda 2 hafta içinde hazır olacaktır. Şimdi biz hocamızın egoları ile uğraşacağımıza taraftar olarak katkı yapıp (ben şahsen gurbett olduğum halde yapıyorum kimse bana laf atmasın) ve/veya baskı yapıp yabancı transferler için baskı yapalım. Bunlar tatlı baskılar olsun. Yıkıcı ve aşağılayıcı olmasın. Şöyle bir düşünün yeni gelen transferlerimiz olsa dahi biz bu turu geçmemiz çok çok zordu ama kora kor oynardık o ayrı. Bizim asıl hedefimiz bu sene Avrupa ligi olmalı. Bunun için transferler için baskı kurmalıyızki bu rezillikden bir an önce çıkalım. Tabii birde ilk hafta Trabzon maçınıda düşünmemiz gerekiyor. tam 5 eksiğimiz var arkadaşlar 5 tane.. İşte bu da bu maçın skorunu doğurdu. Hatalar yokmu, mutlaka vardır. En başta hazırlık kampında 2. sınıf ekiplerle maç yapmamız gerekiyordu. Buda takıma hem moral hemde maç öncesi öz güven verirdi. Biz gittik elit takımlarla oynadık. Takım yenilmeye alıştı ve yenilgi olağan bir duruma büründü. İşte hata burada başlıyor. Ruh yok diyor bazı arkadaşlar doğrudur ama insanın içine ruh hemen gelmiyor beyler. İyi çalışarak iyi dostluklar kurarak iyi destekleyerek geliyor bu ruh.. Mutlaka zamana ihtiyacımız olacak ama bu şekilde de yerden yere vurarak değil..[/B]
|
ANDERLETE 5 ATACAK TAKIMI PARAYA ÇEVİRDİNİZ,BİZE NE SİVAS'IN BAŞARISINDAN,ALT TARAFI SİVASSPORSUNUZ,KAYBEDECEK KLASINIZ MI VAR,BURALARA GETİRDİK DAHA NE" GİBİ SÜFLİ İFADELERDEN ANLAŞILIYOR Kİ;GALİBA SİVASSPORUN SAHİBİ YOK,BİRİLERİ SİVASSPOR ÜZERİNDEN,KLÜPÇÜLÜK VE TİCARET YAPIYOR.HADİ PARALAR TATLI GELDİ,KIYAMADINIZ HARCAMAYA EĞER SİVASA BİR GAREZİNİZ YOKSA BIRAK KOŞMAYI YÜRÜMEK BİLE İSTEMEYEN ERSEN MARTİNİ DE ALIP NEDEN BU ENGELLİLER TAKIMINI AVRUPAYA SÜRÜP ŞEHRİMİZİN ADINI KEPAZE ETTİNİZ,YARINDAN TEZİ YOK,ŞU ERSEN MARTİNİ KAPININ ÖNÜNE KOYUN,BİZE GOLCÜ GEREKMİYOR,GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ GİBİ ZIRVALARLA,BU ŞEHRE VE BU TAKIMA ELE GEÇİRİLMİŞ BİR RANTİYE OLARAK BAKMAYI BIRAKIN YOKSA SİZİ KADI BURHANETTİN'E ŞİKAYET EDERİM.
|
Arkadaşlar bu kadar üzülmeyin. Ben bir fenerbahçe taraftarıyım. Sivasspor Avrupa'da 5. maçına çıktı yalnızca. Fenerbahçenin ve galatasarayın avrupa arenasına ilk çıktığı zamanlarda 4-0, 5-0'lık mağlubiyetleri vardı. Ancak tecrübe ile Avrupa'da oynayabilmenin üstesinden gelebildiler. Sivasspor'da avrupada maç yaptıkça bu tecrübeyi akzanacaktır inanıyorum. Fenerbahçenin sıfır çektiği dönem var. Gs şampiyonlar liginde en çok sonuncu olan türk takımı. Fb ilk avruğpada oynadığı zaman mı yarı finalin kapısından döndü. Yda gs ilk oynadığı zaman mı uefa kupasını müzesine götürdü. Bu işler zaman ve tecrübe işi. Sivassporun transferlerine gelince transfer politikası olarak bence şuan süper ligdeki en yanlış transferleri sivasspor yaptı. Bilica'yı fenerbahçe'ye evrmekle herve tum ve balili'li başka takımlara vermekle ve yerlerine yasin çakmak gibi vasat bir oyuncu ile ersen martin gibi yetenekleri sınırlı ve 1-2 yıldır doğru dürüst oynamamaış futbolcuyu almak çok büyük hatalardı bence.Yinede Sivasspor'un bu içine düştüğü durumdan kurtulacağı inancındayım. Bülent Uygun nasıl bu takımı başarılı hale getirmişse bu durumdanda çıkarmasını bilin ve hocanıza ve hocanızın futbol bilgisine güvenin. Sivasspor için daha yaşanacak çok başarılı günler var ve inşallah şampiyon olduğu günleride göreceğiz. İşin özü sadece sabretmek. Teşekkürler ve saygılar herkese. ;)
|
Bülent UYGUN çok uyanık bi adam..Suçu kabul et çekil kenara..Olmaz sayın hocam olmaaazzzzz...Suç sizde çünkiii...İyi adam alamadınız,yerinde bi kadro çıkarmadınız..Defansta Murat Sözgelmez ile başlasaydık daha iyi olurdu bence.Bir de bu TECRÜBESİZLİK çıktı..Bu ne demek yaaa..Oynadığın yer uzay değilki..Aynı saha,aynı kale..O takım bile hemen hemen ayarınızda bir takım..Bu bahane değil...1 yersin..2 yersin...hadi 3 yersin...El insaf 5 tanede o takımdan yenmezki...Topa vurmaya aciz kaldık bu nasıl profesyonellik Allah aşkına yaaa...Orta sahaya acilen pasör dediğimiz ayağında top tutan oyun kuracak adam lazım..Bülent UYGUN kadar lazım hemde !!!! Ucuza adam alacam diye hedef küçülttünüz..Pahalı al 3 tane al tur senin olsun parasını ordan çıkar...Kayseri kadar yokmuyuz yaaa oraya geliyolarda buraya neden gelmesinlerki..Samimi söylüyorum 3 tane sağlam adam alsaydınız fazla değişl yeterdi bize..Yenilerde hiç tık yok..Ne varsa bizim eskilerde var..Birde atasözü vardır teşbihte hata olmaz..EL YUMRUĞU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ ZANNEDERMİŞ..Şimdi anladık biraz ağır oldu ama..anladık..
Birde bi konuda hocam seni çok eleştiriyorum..Ivan Chetkov ve Sergıo Olıviera konusunda..Hadi öyle adamları bulda al gücün yetiyorsa...!!!!!!! Bi 3-5 maç sabredemedin üst üste..Bu arada ONUR TUNCER milli takıma gidiyormuş habaerin olsun :D EEEEEEE bu kadar şanstan sonra..Gidermi gider.... |
o kadar cok konustun kı hoca adamlar dalga geciyorlar artık sivasla artık sivasta laliada! yok bilmem bulent hoca dedigini tuttu 6 yemem 5 yerim dedi...! biz elimezdeki kadroyu koruyamadık. 7 8 tane transfer yapacagına 3 tane adam akıllı bir transfer yapsaydık bu boyle olmazdı. simdi suc bende de cekıl kenara ne guzel memleket walla. dedigi dedik yaptıgı yaptık...! mecnun baskanım duy sesimizi gidişat iyi degil...!
|
Hocam Yapmayın Ya OyuncuLarın MoreLini yuksek tutmak ıcın soLuyorsunuz nereye KAdar soLuyecekısınız hayatımda ızLedım en kotu bır Mac bu kadroyLa hıc bısey oLmaz 5 tnae pas yapamıyor Takım yenıLdımıze deqıL boLe reziL oLdumuza Yanıyorum Sivasspor ;Hastasıydım takımdan br sogmaLık GeLdi hakkınız Yok bu oyuncuLarLa ıs oLmaz petkovic neydı ogLe inanamıorum ona buna DeqiLde onun bunun cocukLarı konusturduzya Kafayı Yıyecem Yaa Sabırrr bu kadroyLa kume oynarızz hocam baskanım en cok uzulen sızsınız bı care 2 tane kalıtelı oyuncu getırrın
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:34. |