![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
[QUOTE=:cool:;690551]Umut veya Burak bu kaleciye gol atamaz iddia ediyorum.Kalecimiz çok iyi beyler.Nazar değmesin.
Bu arada aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.Sedat oynarsa kesin kart görür bu maç.[/QUOTE] en azından hayrettin gibi büyük hatalar yapmaz delirtti saçımı başımı yoldurttu hayrettin bana ya :mad: |
Ramoviçi dior bu gardaşımız...
|
Ramoviçin sözleşmesini dondurduk kardeşim..
|
Tabi o güzel gol yiyordu dimi.
Onun kapasitesi sizin maçta doldu,yenisini aldık.:) |
Yorumlarınız maç odaklı olsun !
|
Hayırlısı olsun...
|
[url]http://www.youtube.com/watch?v=KV4cdYJO3g0[/url]
Bir TS maçı sonrası.Yiye yaşayacağız İnşallah. |
[B] kesin almamız gereken bır mac lazanyaların defansında buyuk eksıklıkler var cale tayfun ve gıray kart cezalısı egemen de sakat oynayamayacak galıba bu eksıklerı onlara pahalıya odetecegımızı dusunuyorum [/B]
|
[QUOTE=ssmh58;690503]berabere kalırsak bızım ıcın muhtesem olur yok soyle yenecez yok tava yapacaz bunlar cok zor arkadaslar tamam bız de ısttıyoruz yenmemızı ama zor. konya buca berabere sıvasa trabzon berabere bıter benden soylemesi[/QUOTE]
bursayla yaptığımız maçı izlemediğiniz çok açık ;) trabzondan daha kötü bir takım olmadığımızı bursa maçında gösterdik cumartesi günü saat 17:45'te trabzonsporu yenmenin mutluluğunu yaşayacağız sende biraz inansan iyi edersin ;) |
Hocam tamam Sivasspor iyi takım kurdu da nasıl Trabzondan kötü değil ?
İyi olsa şu an lider Sivasspor olurdu. Düşme potasında olduğu için rayında gitmeyen birşeyler var. Son haftalarda iyisiniz ama bu maç için açık konuşmak istiyorum , üzerimizdeki kara bulutları atarsak 3 puana yakın taraf biziz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30. |