![]() |
[QUOTE=drummer][COLOR="Red"][B][I][U]TV'lerden şehit klibine sansür
TV kanalları; şehit askerlerimizi konu alan ve geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanan şarkının klibini, "İç karartıcı" bularak yayınlamayı reddetti!. Şiddete yer vermedikleri tek bir gün bile olmayan kanalların Evgin'in 'Şehit' klibini 'İç karartır' diyerek yayınlamaması, affedilir gibi değil.... ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAYACAK İSTİKLAL Marşı'mızda "Sen şehit oğlusun incitme yazıktır Ata'nı" diye yürekten söylediğimiz dizeler, anlaşılan bazıları tarafından çabuk unutulmuş. Çünkü Murat Evgin'in, 'Şehit' parçasının başına gelenler insana aynen böyle düşündürüyor. Parçanın gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Evgin, müzik kanalları ve öğlen kuşak programlarının "Biz eğlence kanalıyız' diyerek klibi yayınlamayı reddetmesi karşısında neye uğradığını şaşırıyor. ASIL İÇ KARARTAN KENDİLERİ... PEKİ ama "İç karartır" diye klibi yayınlanamayıp vatanı için kanlarını dökmüş şehitlerimize duyarsız kalan programların göz ardı ettiği gerçeğe ne demeli? Gündüz kuşaklarında şiddet ve kavgaları yayınlayarak sanki iç karartan kendileri değilmiş gibi bir tutum sergileyen programların tavrı affedilir gibi değil. Murat Evgin, Hülya Koçyiğit ile birlikte rol aldığı "Şehit" şarkısının klibinin yayınlanmamasından dolayı büyük üzüntü içinde. Bugüne kadar yaklaşık 100 bin adet satan "Dün Bugün Yarın" albümündeki "Şehit" parçası ne kadar çalarsa Mehmetçik Vakfı'na o kadar çok yardım yapılacağını söyleyen ve 70 yıl boyunca bu yardımın süreceğini belirten Evgin, "Logizmalardan şarkının sözü yaklaşık 15 bin kişi tarafından indirilmiş. Eğer klip yayınlanırsa bu sayı 10'a katlanır" diyor. Evgin, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. 'ŞEHİT şarkısı... Kader yazıldı Kınam yakıldı Canlar verildi Bu vatan borcu Sana elveda diyemedim ki Sadece bu yakar içimi Her şehidin ardından Bir türkü söylenirmiş anne Sen de benim ardımdan Bir türkü söyle ağlama anne Gidiyorum ben GençTürk Haber 25 Aralık 2005 00:57 [/U][/I][/B][/COLOR][/QUOTE] YAKINDA BU ÜLKEDE BEN TÜRKÜM DEMEK BİLE YASAKLANIRSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN........ (nizam -ı alem ) |
[QUOTE=eren1]YAKINDA BU ÜLKEDE BEN TÜRKÜM DEMEK BİLE YASAKLANIRSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN........ (nizam -ı alem )[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][I][U]zaten üstü kapalı yasak ugulanıyor eren. sayın başbakana göre türk olmak iyi bir şey değil. t.c. vatandaşıyız diyecez. türküz demek ayıp oluyor,başkalarını incitiyormuş.[/U][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=drummer][COLOR="Blue"][B][I][U]zaten üstü kapalı yasak ugulanıyor eren.
sayın başbakana göre türk olmak iyi bir şey değil. t.c. vatandaşıyız diyecez. türküz demek ayıp oluyor,başkalarını incitiyormuş.[/U][/I][/B][/COLOR][/QUOTE] büyük önder her sözünde türk milletinin ne kadar asil bir millet olduğunu tüm dünyaya haykırırken .sıkıştıkları zaman atatürkü örnek alan bu idareciler ülkeye en büyük ihaneti yapıyorlar o zaman reşat abi.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE........ |
[QUOTE=drummer][COLOR="Red"][B][I][U]TV'lerden şehit klibine sansür
TV kanalları; şehit askerlerimizi konu alan ve geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanan şarkının klibini, "İç karartıcı" bularak yayınlamayı reddetti!. Şiddete yer vermedikleri tek bir gün bile olmayan kanalların Evgin'in 'Şehit' klibini 'İç karartır' diyerek yayınlamaması, affedilir gibi değil.... ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAYACAK İSTİKLAL Marşı'mızda "Sen şehit oğlusun incitme yazıktır Ata'nı" diye yürekten söylediğimiz dizeler, anlaşılan bazıları tarafından çabuk unutulmuş. Çünkü Murat Evgin'in, 'Şehit' parçasının başına gelenler insana aynen böyle düşündürüyor. Parçanın gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Evgin, müzik kanalları ve öğlen kuşak programlarının "Biz eğlence kanalıyız' diyerek klibi yayınlamayı reddetmesi karşısında neye uğradığını şaşırıyor. ASIL İÇ KARARTAN KENDİLERİ... PEKİ ama "İç karartır" diye klibi yayınlanamayıp vatanı için kanlarını dökmüş şehitlerimize duyarsız kalan programların göz ardı ettiği gerçeğe ne demeli? Gündüz kuşaklarında şiddet ve kavgaları yayınlayarak sanki iç karartan kendileri değilmiş gibi bir tutum sergileyen programların tavrı affedilir gibi değil. Murat Evgin, Hülya Koçyiğit ile birlikte rol aldığı "Şehit" şarkısının klibinin yayınlanmamasından dolayı büyük üzüntü içinde. Bugüne kadar yaklaşık 100 bin adet satan "Dün Bugün Yarın" albümündeki "Şehit" parçası ne kadar çalarsa Mehmetçik Vakfı'na o kadar çok yardım yapılacağını söyleyen ve 70 yıl boyunca bu yardımın süreceğini belirten Evgin, "Logizmalardan şarkının sözü yaklaşık 15 bin kişi tarafından indirilmiş. Eğer klip yayınlanırsa bu sayı 10'a katlanır" diyor. Evgin, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. 'ŞEHİT şarkısı... Kader yazıldı Kınam yakıldı Canlar verildi Bu vatan borcu Sana elveda diyemedim ki Sadece bu yakar içimi Her şehidin ardından Bir türkü söylenirmiş anne Sen de benim ardımdan Bir türkü söyle ağlama anne Gidiyorum ben GençTürk Haber 25 Aralık 2005 00:57 [/U][/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B] ya düştüğümüz hallere bak... orasını burasını açan her bi yanını gösteren saçma sapan sözleri olan klipler serbest ama anlamlı ve olması gereken klipler yasak... ya resmen uyanmaya çalışan yüce Türk halkını tekrar uyutmaya çalışıyolar... tam bir rezalet başka bir laf yok buna... bunu klibi yayınlamayı kabul etmeyen kanallar Türk kanalı değildir hepsini Allah a havale ediyorum.. bu vatanı yıpratmaya çalışanların Allah binlerce kere belasını versin... [/B] |
[QUOTE=eren1]büyük önder her sözünde türk milletinin ne kadar asil bir millet olduğunu tüm dünyaya haykırırken .sıkıştıkları zaman atatürkü örnek alan bu idareciler ülkeye en büyük ihaneti yapıyorlar o zaman reşat abi..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE........[/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]sadece kıvırıyorlar. aslında atatürkü felan sevdikleri yok. bunun adı kıvırmak ve o büyük insanın adını kullanmak. atatürk türk milliyetçisiydi,bunu bütün konuşmalarından ve sözlerinden anlarsınız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bu sözü neden söyledi acaba hiç düşündümü insanlar.[/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=drummer][COLOR="Red"][B][I]sadece kıvırıyorlar.
aslında atatürkü felan sevdikleri yok. bunun adı kıvırmak ve o büyük insanın adını kullanmak. atatürk türk milliyetçisiydi,bunu bütün konuşmalarından ve sözlerinden anlarsınız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bu sözü neden söyledi acaba hiç düşündümü insanlar.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] [B]NE MUTLUKİ TÜRKÜM... TÜRKÜM DEMEK SUÇ OLSADA..... [/B] |
NE MUTLU,TÜRKÜM DİYENE
|
[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][CENTER]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....[/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=Kaptan-58][B]
ya düştüğümüz hallere bak... orasını burasını açan her bi yanını gösteren saçma sapan sözleri olan klipler serbest ama anlamlı ve olması gereken klipler yasak... ya resmen uyanmaya çalışan yüce Türk halkını tekrar uyutmaya çalışıyolar... tam bir rezalet başka bir laf yok buna... bunu klibi yayınlamayı kabul etmeyen kanallar Türk kanalı değildir hepsini Allah a havale ediyorum.. bu vatanı yıpratmaya çalışanların Allah binlerce kere belasını versin... [/B][/QUOTE] [B]Kanal sahiplerine bakarsanız zaten kanalların sahiplerinin %90'ı Türk değil zaten... Kendi ülkemizde düştüğümüz durumun acı yanlarından biri de bu...[/B] |
Allahtan Rahmet diliyoruz
Bu güzel Memleketimizi koruyan aziz sehitlerimize birdaha Allahtan Rahmet ve yakinlarina Sabir diliyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |