![]() |
GÜZEL OLMUŞ GÜZEL
O STADDA ÇOK CANLAR YAKACAĞIZ ÇOK
BURASI 4 EYLÜL BURDAN GEÇİT YOK, ÇIKIŞ DEMEDİM ÇIKIŞI HERKES KULLANIYOR :) |
[QUOTE=gunay][b]hem tff'ye sitem ediyorlar hemde eksikler tamamlanmıyor... hatta sizlerden duyduğuma görede gayret dahi yokmus... eeee nasıl olacak bu dolunayda oynamayı düşünmüyorlar heralde?[/b][/QUOTE]
bir rivayete göre yönetim ilk yarıyı istanbulda tamamlamak istiyormuş. hasılat iyi oluyormuş o yüzden işleri yavaştan alıyorlarmış. kasayı doldurmak için istanbula devam diyorlarmış. ben bir iki kişiden duydum ama gerçekmidir değilmidir bilmiyorum. ışıklandırma işlemi bu kadar zor olmasa gerek. bu kadar beklendiğine göre benim de bu söylentilere inanasım geliyor. |
drummer gardasimi katiliyorum bencede hasilat yüzünden istanbulda oynamak istiyo yönetim galiba ama bana sorarsaniz hakli düsününsene sivasta en fazla 13bin kisiye oynicaksiniz ama istanbulda her mac rakip taraftarla bi8rlikte 30 binarada baya fark var dimi
bu yapilana beni gözümde akilli ticaret denir |
Olayin hasilatla pek alakasi oldugunu sanmiyorum, ki bunu son Trabzon macinda da gorduk. Baskan'in soyledigine gore stadin bir maclik masrafi en az 100-150 milyar oluyormus, hal boyle olunca ve de Sivasspor taraftari Sivasspor'u yalniz birakmaya devam edince karsilasmalari oynamak icin kimsenin Istanbul'u tercih etmesi olasi bir ihtimal bile olmasa gerek.
Isiklandirma konusuna gelince, bu konuda Sivasspor yonetiminin eli kolu gercekten bagli diye biliyorum. Cunku isiklandirmayi ve bu tur gereklilikleri gidermek yonetimin degil Il Milli Egitim Mudurlugu'nun ve Futbol Federasyonu'nun yukumlulugu dahilinde olsa gerek. Gerekli ihalenin gecen hafta ici halledildigini duydum, ve Mustafa Ates abiye gore de isiklandirmanin tamamen bitmesi en az bir ay surermis. O yuzden iki secenek var, ya o tarihlere kadar Federasyon gunduz maclari oynamamiza izin verecek, ya da Istanbul'u istemeden de olsa mekan tutmaya devam edecegiz. Hayirlisi olsun... |
stad yakında Türkiye deki en büyük stad olacak
sivasspor süperlige çıktı daha inmeyecektir bu neden le hersene biraz biraz değiliklik yapılacak bu nedenle türkye nin göz de stadların dan olacaktır bu sayede yiğido şehri ünlenecek
|
saha tribünlere cok uzak en azından calısma baslamısken ve istanbulda maclarda oynacaksa neden inönü stadı gibi derine inilip kapasite artılmadı.. bu sekilde hem cevreye genislemede sorun yasanmaz hemde tribün olarak etki daha fazla artardı... bence yeni stad yapmak yerine bu sekilde bir calısma cok daha iyi olabilir...
|
Sivasspor sahasına kavuşuyor
[b]Sivasspor, maçlarını deplasmanda oynamaktan kurtuluyor.
Futbol Federasyonu, Sivasspor Kulübü'nün talebi doğrultusunda Sivasspor-Denizlispor maçının 1 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Sivas'ta oynanmasına karar verdi. [/b] |
[B]Denizli Maçı ile Sivaslı taraftarların hasreti bitiyor...Bu yüzden cok mutluyum...senelerce 3.ligte 2.ligte ve A gurubunda yağmur çamur demeden takımını destekleyen sivasın cefakar vede fedakar taraftarı takımlarına kavuşuyor....
Sivas Kendi evinde Süperligteki ilk maçına cıkıyor...Bu tarihi günde Allahtan bir mani çıkmassa bende orada olacağım...[/B] |
Insallah yeni stadimiz ugur getirir ve bu mactan vede bun dan sonraki maclarda Sivassporumuz hep basarili olur.
Hepimize hayirli olsun gardaslar |
her ne olursa olsun kendi sahan gibisi olamaz.
takım burda başka bir havaya girer. kapasitesi çok az ama. olsun genede takımın burda oynaması her şeye değer. hala merak içerisindeyim. neden ışıklandırma yapılmıyor. bakan bir sürü para sözü verdi.ama bir ışıklandırma yapılamıyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |