![]() |
Gakgo Kardeşimizin açmış olduğu Dev bayrak kampanyasına Biz Sivastan 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİMİ OLARAK Bu çorbada bizimde tuzumuz bulunsun dedik.BiZde VaRıZ!
|
[color=red][size=2][b] bizler [url]www.sivasspor.com[/url] Olarak Herzaman Yaninizdayiz
HEP DESTEK TAM DESTEK [/b][/size][/color] |
[quote=metinumar]ikinci bayrak için bana yardım edecek yigidolardan cevap bekliyorum benim yaptırdıgım bayrak kısmetse yarın istanbulda olacak
yardım için tel: 0535 721 65 66 hiç bir şekilde maddi yardım istemiyorum benim için manevi destek önemli maddi destek olmak isteyenleri gakko 58 gardaşımıza gönüllerinden koptugu kadar yardım ederseniz sevinirim bu güzel günlere hazırlık yapan gakko gardaşımızı hep birlikte destekliyelim 5005 adet yigido bu işi yapamıyorsa yazıklar olsun bize[/quote] Metinumar kardeşim...seni canı gönülden kutluyorum... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[b][size=2]HAYDİ YİGİDOLAR Ş. SARAÇOĞLUNDA AÇACAĞIZ DEV BAYRAĞIMIZI MADDİ EKSİGİMİZ VAR LÜTFEN YARDIM EDELİM[/size][/b]
|
ARKADASLAR BENDE BIR SIVASLI OLARAK DESTEK VERMEK ISTERIM DEV BAYRAGA BU CORBADA TUZUM OLMASINI ISTERIM TABIKI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HERKEZE SELAMLAR[/b] |
[quote=CAGLAYAN][quote=gakgo58][b][color=darkred][size=2]ARKADASLAR DEV BAYRAK KAMPANYASINDA EPEY YOL ALDIK..
KAMPANYAYA MADDİ DESTEK OLMAK İSTEYENLER LÜTFEN BENİMLE TEMASA GEÇSİN... ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ... TEL : 0 532 455 43 90[/size][/color][/b][/quote] [size=2][color=red]Bizler [url]www.sivasspor.com[/url] un Gurbetci Üyeleri Olarak Herzaman Variz Hic bir zaman yardimlarimizi da esirgemeyecegiz. [b][size=2]HADİ GARDAŞLAR ARAYALIM YARDIMCI OLALIM[/size][/b] vede bu Senlikler icin ISTANBULDAYIZ !! :lol: :lol: :lol: Tabii ki DEV [img]http://www.sivasspor.com/modules/Forums/images/avatars/574366911422587537eff7.gif[/img]BAYRAK KAMPANYASINA da KATILIYORUZ Arkadaslar Lütfen Duyarli olalim ve Gakgo Gardasimizi zor durumda birakmayalim Insallah bu Organizeyi yüzünün akiyla tamamlar tabiiki Bizlerin de yardimiyla [/color][/size][/quote]hersey sivasspor icin |
[size=7][/size][color=violet][/color][b]ES-SLMUN ALEYKÜM GARDAŞLAR SİVASTAN OTOBÜS VAR MI YAW MAÇAAAAAAAAAA..VALLA SİVAS BU BAYRAĞA HAK ETSİN İNŞALLAH BU ARADA SİVASA KAC BİN KİSİLİK YER VERMİŞLER...[size=6][/size][/b]
|
Dev bayrak kampanyasına yardımlar devam ediyor arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Bu hepimizin onuru ve gururu olacak.
Gakko58 kardeşim, bayragı yarın maçtan önce Kadıköy iskelede açarak stada kadar yürüyelim diyorum. Saat 11:00'da gelebilecek misin? |
bence bu bayrak sivas için rekram degerin reklama ihtiyacı olmasada basında sivasın adı gececek olması çok güzel :D
|
abi bayragi actilar mi mactan once haberi olan varmi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:19. |