![]() |
Cevap: ANKARAGÜÇLÜLER
[B]ankaragücü'ne başarılar bu hafta dost ve kardeşlik içinde güzel bi maç izleriz inşaAllah...[/B]
|
ANKARAGÜCÜNÜ HER ZAMAN DOSTUMUZ OLARAK GÖRDÜK İNŞALLAYH SAYGI SEVGİ ÇERCEVESİNDE GEÇER....BASARILAR ANKARAGÜCÜ
|
ankaragücü kardeş takımlarımızdan biri.umarım her iki takım içinde güzel bir müsabaka olur.ama gönlümüz sivasspordan yana.puana çok ihtiyacımız var
|
[QUOTE=emrekocturk58;588425]ANKARAGÜCÜNÜ HER ZAMAN DOSTUMUZ OLARAK GÖRDÜK İNŞALLAYH SAYGI SEVGİ ÇERCEVESİNDE GEÇER....BASARILAR ANKARAGÜCÜ[/QUOTE]
Ulan, saçma sapan konuşma. Biz Ankaragücü'ye karşı oynayacağız, yan yana değil. Bari kendi kalemize gol atalım, öyle "dostumuza" yardım ederiz! |
[QUOTE=Kemalraik;588502]Ulan, saçma sapan konuşma. Biz Ankaragücü'ye karşı oynayacağız, yan yana değil. Bari kendi kalemize gol atalım, öyle "dostumuza" yardım ederiz![/QUOTE]
Asıl sen boş boş konuşma. Tamam puana ihtiyacımız var ama puan kadar önemli başka şeylerde var! Şu 4 senede Sivas, Ankaragücü ve Bursa taraftarı kadar başka hangi takım tarafından bu kadar sevgi gördü ,desteklendi? Anadolu anadolu diye sürekli bağırıyoruz ama bu iki takım taraftarından başka gönülden şampiyon olmamızı isteyen var mıydı? Ayıptır, vefasızlık etmeyin! |
[QUOTE=okyay58;588525]Asıl sen boş boş konuşma. Tamam puana ihtiyacımız var ama puan kadar önemli başka şeylerde var! Şu 4 senede Sivas, Ankaragücü ve Bursa taraftarı kadar başka hangi takım tarafından bu kadar sevgi gördü ,desteklendi? Anadolu anadolu diye sürekli bağırıyoruz ama bu iki takım taraftarından başka gönülden şampiyon olmamızı isteyen var mıydı? Ayıptır, vefasızlık etmeyin![/QUOTE]
Ayıp olan sensin, hiç namusun yokmu? Ankara'rılar, Bursa'lılar, kendilerini kim zanediyorlar? Onlar kendi takımlarını desteklesinler! Hayatımda bu kadar çok saçmalık görmediştim. Biz Sivas'lıyız, onlar değil! Sonra ne olucak, Kayseri'lilerlemi arkadaşmı olacaksınız? Allah hallah, bu kadar çok terbiyesizlik olamaz yani! |
[QUOTE=Kemalraik;588527]Ayıp olan sensin, hiç namusun yokmu?
Ankara'rılar, Bursa'lılar, kendilerini kim zanediyorlar? Onlar kendi takımlarını desteklesinler! Hayatımda bu kadar çok saçmalık görmediştim. Biz Sivas'lıyız, onlar değil! Sonra ne olucak, Kayseri'lilerlemi arkadaşmı olacaksınız? Allah hallah, bu kadar çok terbiyesizlik olamaz yani![/QUOTE] ŞU AN PROVAKASYONLA KARŞIKARŞIYAYIZ YANİ BU SİTEYE GİREN HERKEZ İÇİN BİR PROVAKASYON |
Ankaragücü bizi yenere kırılırım üzülürüm ama asla içim burkulmaz. Çünkü ankaragücüda adam gibi adam hak eden kazansın. Ligde kalalım ikinci yarı sivasta macı ankaragücü kazansın. Kazanan anadolu olsun gerisi yalan
|
[QUOTE=bortecine;588530]Ankaragücü bizi yenere kırılırım üzülürüm ama asla içim burkulmaz. Çünkü ankaragücüda adam gibi adam hak eden kazansın. Ligde kalalım ikinci yarı sivasta macı ankaragücü kazansın. Kazanan anadolu olsun gerisi yalan[/QUOTE]
Sende Anadolu'yumu tutuyorsun, yoksa Sivasspor'umu? Çünkü şu anda hiç belli değil. |
[B]Ankarada yaşayan bir Sivaslı olarak Ankaragüçlülerin Sivassporu ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum. Hatta Sivassporun klavye taraftarlarından bile daha fazla severler Sivassporu...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:26. |