![]() |
--->: Almanya`daki Yigidolar
Adim Gülnur
1994 Almanya dogumluyum,almanya ile hollanda sinirinda oturuyorum... Annemle Babam SIVAS IMRANLI dan.. Ben MAALESEF daha gidip göremedim oralari :(:(:( Bu site araciligi ile kendimi (dendigi gibi ) %50 SIVAS´ta hissediyorum... ALLAH SiVaSsPoR´a güc kuvvet versin... |
-->: --->: Almanya`daki Yigidolar
[B][QUOTE=cCcYiGiDocCc;325968]Adim Gülnur
1994 Almanya dogumluyum,almanya ile hollanda sinirinda oturuyorum... Annemle Babam SIVAS IMRANLI dan.. Ben MAALESEF daha gidip göremedim oralari :(:(:( Bu site araciligi ile kendimi (dendigi gibi ) %50 SIVAS´ta hissediyorum... ALLAH SiVaSsPoR´a güc kuvvet versin...[/QUOTE] hosgeldin gulnur:) Almanyadan Hollanda dan Sivassporu takip ediyorsun tesekkur ederiz oncelikle:) Siteyle ilgili guzel dusuncelerin icin ayrica tesekkurler. Umarim sende en kisa zamanda kavusursun Guzel Memleketimiz Sivasa.. Bizden de gurbetteki sizlere selamlar:)[/B] |
-->: Almanya`daki Yigidolar
Abdullah Özkan
1965 sivas dogumluyum merkeze bagli beypinar köyündeniz 1980 yilindan itibarende almanyanin berlin sehrinde yasiyorum beypinarli yigido 58[] |
ben ömer sari almanya münih kentinde yasiyorum dogustan sivassporluyum elhamdülüllah
|
[B]Allamanlı Yiğidolar Sİtemeze Hoş Gelmişler.![/B]
|
Bu site sivasspor a daha çok hizmette bulunur...
Hoşgeldiniz almanyalı yiğidolar aramıza. |
SELAM SIVASLI HEMSERILERIM
ISMIM : ARIF SOYADIM :ALACAM 32 YASINDAYIM SIVAS DOGUMLUYUM ANNEM BABAM KABASAKAL KÖYÜNDEN.1980 YILINDA ALMANYAYA GELDIM.FRANKFURTA 60KM UZAKLIKTA ( WEILMÜNSTER ) KÖYÜNDE KALIYORUM.BÜTÜN SIVASLI HEMSERILERIME SELAM. ALLAH EMANET OLUN KENDINIZE IYI BAKIN ARKADASLAR. BURDAN SIVASSPORA COK BASARILAR DILERM. AYRICA RÜSTÜ ELMAS ABIME COK TSK EDERIM. |
Ben yusuf sahin sarkisla m,huyuk koyundenim 30 senedir danimarkada
yasiyorum hersey SIVAS ve SIVASSPOR ICIN Herkese saygi ve selamlar. |
0’dan onunla başlarsın hayata
1 bakmışsın girivermiş hayatına 2’de bir düşüverir aklına 3günlük dünyada tek zevkindir aslında 4 dörtlük geçer zamanın onla 5 vakit namaza yoktur bu bağlılık 6 üstü bir insan aslında 7 cihanda yoktur olan onda 8 köşe olursun konuşurken onunla 9 doğurursun göremeyip konuşamayınca 10’u seversin çok SEVERSİN... AMA !!!! |
<<<<<6-7 MİLYON ÇOKUZ
ASLINDA HİÇ YOKUZ? ÇOKLUKLA ÖVÜNÜLMEZ ÇALIŞMAK BAŞARMAK İÇİN? MİLYONLAR VERİN DEMİYORUZ.MSJ AT DİYORUZ YOKSA RİCA ET TANIDIKLAR AT, YUR DIŞIN DAYSAN 5 EVRO DOLAR PAUND AT DİYORUZ.... ODA OLMAZSA ANKENTLERDE SİVASLI OLDUĞUNU HATIRLA DESTEKLE DİYORUZ.. FENERİN AMİGOLARI,GALATASARAYIN ULTRA ARSLANLARI,BEŞİKTAŞIN ÇARŞISI HEPSİNİN ÇOĞUNLUĞU SİVASLI !!!! SİVASLI OLUNMAZ DOĞULUR ŞU TAKIMIN ŞU BAŞKANIN ŞU VALİNİN SAMİMİYETİNİ ÇALIŞKANLIĞINA BAK KİMSEDEN BİR ŞEY İSTEMİYORUZ NE OLDUĞUNU NERELİ OLDUĞUNU BİLSİN HATIRLASIN DİYORUZ.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:57. |