![]() |
-->: SivasSpor:3 Bursaspor:1
[B]maçtan önce bursalı taraftarlar hiçbir polis koruması olmadan stad çevresinde dolandı.yanlarından geçtim hiç de bir şey olmadı..30-40 kişilik bir grubun sözün nereye varacağını,neye zarar vereceğini düşünmeden yaptığı küfürleri ben de duydum..gerçekten hoş değildi..bursaspor her zaman bizi desteklemiş bir kulüp..üzüldüm doğrusu...[/B]
|
--->: SivasSpor:3 Bursaspor:1
[B]Bursasporlu arkadaşlar öncelikle sitemize hoşgeldiniz...
Bizzat geçen sene Bursa'daki maçta gördüm ki Anadolu dendiğinde akan sular duruyor. Yolda yürürken bütün Bursasporlu taraftarlarının tek tek hoşgeldiniz ve başarılar dediklerini kulaklarımla duydum. Bunu duymak Anadolu adına büyük mutluluktu. Zaten maç öncesi resimlerimizde sitemizde yayımlanmıştı... Maça gelecek olursak, açıkcası hangi akla hizmet sizlere böyle bir tezahurat yada kendilerince dalga geçme olayını yaptıklarını anlayabilmiş değilim! Karşılıklı övgüler yerine bu şekilde bir tutum asla tasvip edilemez. Sizlerinde görmüş olduğu gibi henüz tribün kültürümüz yok, ileride inşallah olur diyelim. İstanbul takımlarının taraftarlığını örnek almaktansa memleketine nasıl sahip çıkıldığını gösteren gerek sizleri, gerek Eskişehiri, gerek Ankaragücünü gıpta ile takip etmek gerekir. Olayların sonucuna göre hareket etmektense sebebinin ne kadar boş olduğunu kavramak gerekir. Umuyorum ve inanıyorum ki Bursaspor yine İstanbul takımlarının belalısı olacak ve bizede bu anlamda örnek olacaktır. Henüz yeni başlayan ligimizin son haftalarında sizleride üst sıralarda görmek ümidiyle...[/B] |
[QUOTE=bursaspor1963;412125]öncelikle tebrikler..gelelim burda bize bazı şeyler diyen arkadaşlara..
Stada girdiğimiz anda [B]maraton tribünün sağ tarafında bi grup vardı 50-100 kişilik[/B] dünya yerinden oynar v.s dedi bi şey demedik ..sivasa küfür bile etmicektik hiç bi tezahuratta nitekimde öyle gitti..ilk golü attınız bizim tribününün sağ tarafımızda bulunan sivasspor taraftarı gol sevincini kutlayacağını bize dönnü el kol hareketi yaptı küfür etti v.s biz yine de kendi tezahuratımıza devam etti..2-0 oldu yine aynı sahne kusura bakmayında bizde insanız o kadar yoldan gelmişiz rakip takımla negatif bi durum yok bi şey yapamdan küfür ve el kol hareketi çekiliyor ve gerideyiz sinirliyiz bizde size diğer maçlarda yaptığımız tezahuıratları yaptık..yani çıkıpta boş yere bursa taraftarı bize şöyle dedi bize böyle dedi. gelelim kolkuk kırma olayına ..tribünde koltukların yarısı adi bi zıpladın mı kırılıyor üstünde gol attıl aşağıya doğru indik koltuklarda o anda kırıldı zaten..hangi akli selim bi insan gol attığında koltuk kırar..biraz mantıklı düşünün.son bölümdeki koltuk kırılması bilerek yapılmıştır her türlü tahriğe rağmen bunlar yapılmamlıydı..boş yere ceza alırız yazık olur..tebrikler tekrardan[/QUOTE] [B]Kardeş o 50-100 kişilik grubunda kimler olduğu belli... Bursaspor Her Zaman Kardeşimizdir..İstanbul Saltanatını Yıkmamız İçin Birbirimize Çok İhtiyacımız Olcak...3-5 ÇApulcunun Sözleriyle Aramızda Kin Olamaz...[/B] [B][COLOR="Red"]YAŞASIN ANADOLU TARAFTARI !!!![/COLOR][/B] |
bursaspor taraftarını rencide eden serseriler adına özür diliyoruz...bu küfürbazlar sivas taraftarı olamazlar...kusura bakmayın arkadaşlar...bursaya sevgiler...
|
[QUOTE=velibircan;412317][B]Kardeş o 50-100 kişilik grubunda kimler olduğu belli...
Bursaspor Her Zaman Kardeşimizdir..İstanbul Saltanatını Yıkmamız İçin Birbirimize Çok İhtiyacımız Olcak...3-5 ÇApulcunun Sözleriyle Aramızda Kin Olamaz...[/B] [B][COLOR="Red"]YAŞASIN ANADOLU TARAFTARI !!!![/COLOR][/B][/QUOTE] TANIYON HERHALDE O KİŞİLERİ BANADA SÖLEDE BENDE ÖĞRENİYİM KİM OLDUKALRINI..MERAK ETTİM!!!! |
İŞTE KAPANIŞ BÖYLE OLMALI BURSA-SİVAS HER ZAMAN İYİ GEÇİNMELİ.BU LİGDE BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR.SON MAÇLRDA İST.TAKIMLARININ YAPTIKLARI KAHPELİĞİ HEPİMİZ GÖRDÜK.
|
[QUOTE=Teksas.org;411844]Sivassporlu futbolculari kutlarim. Bursasporumdan daha iyi oynadilar. Ne yazik ki macin son 10 dakikasinda taraftarin Bursaya yonelik yaptigi tezahuratlara anlam veremedigim gibi sivas taraftarina yakistiramadim. Unutmamak gerekir ki bu macin rovansi da olacaktir. ve Siz Sivaslilari Bursamiza da beklerim.[/QUOTE]
ilk önce Bursaspor taraftarina üc bes serserinin yaptigi Kötü tezahürattan dolayi özür dileriz. Üc bes serserinin yaptigi kötü tezahürat Bütün Sivassporlulara mal edilemez ve Dostlugumuzu üc bes serseri asla bozamayacaktir. Sivasspor Bursaspor devamli dost kalacaktir,sahada ne türlü Skor cikarsa ciksin hic önemli degil önemli olan dostlugumuz hic bozulmasin .... Bursaspora süperligde Basarilar diliyorum...... |
sonuna kadar hakettik ayrıca 1 gol ve 1 penaltımız yendi...
|
öncelikle sivassporu tbrk ederim.. güzel bi oyun sonunda maçı kazanmayı bildi.. inş sezon bitene kadar hem bursasporum hem sivasspor iyi giderde anadoludan bi şampiyon çıkar...
maçtaki koltuk kırılması olayına gelince ortada bilerek kırılmıi bkoltuk falan yok.. ilk 10 dakika 2 gol iyyince herkes,n morali bozuldu bizde .. 1 gol atıncada herkes birden tellere koştu.. oe esnada bazı koltuklar kırıldı..bilinçli yapılmış bişey kesinlikle yok ortada.. [QUOTE=karyola;412389]TANIYON HERHALDE O KİŞİLERİ BANADA SÖLEDE BENDE ÖĞRENİYİM KİM OLDUKALRINI..MERAK ETTİM!!!![/QUOTE] onları tanımaya gerek yok .. kocaman YİĞİDOLAR yazıodu zaten önlerinde..o gurubun içinde küfür edenlere engel olmayanlarında küfür edenlerden pek farkı yok.. sivasspor geçen sezon oduğu gibi bu senede şampiyonluk kovalayacak inş. ama o küfür eden gruba müdahele edilmezse eğer ileride sivasın cezadan yana bağı ağrıyabilir.. bu arada bizim sağ tarafımızda bulunan sivassporlular.. yani bizi kışkırtan sivassporluların yaş ortalaması eminimki en 30 vardı.. neyse sivasspora ilerleyen haftalarda başarılar.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:08. |