![]() |
Cevap: Sivasspor 2 - 1 Eskişehirspor
Başta Rıza Hocamız ve Adem kardeşimiz olmak üzere, bundan sonraki maçlarında Eskişehir'e başarılar diliyorum. Gurbet eldeki biricik sevdamız, sevincimiz, hüznümüz, düşüncemiz, herşeyimiz olan Sivassporumuzu da tebrik ediyorum. İki hafta üst üste yenilmiyoruz, artık işler iyiye gitmeye başladı. Talihimiz döndü inşallah. Buradan hocamızı, teknik heyeti, futbolcularımızı ve buz gibi havada stadda yerini alıp Yiğidolarımızı destekleyen cefakar taraftarımızı tebrik ediyorum. Güzel günler yakındır kardeşler!
|
haklı galibiyetden dolayı sivassporu tebrik ediyorum.bir şeyi kabul edelim.farkındaysak erman kılıç her hafta performansını yukseltıyor ve maçta öne çıkanlar statüsünde göze batıyor.bunun nedeni taraftar artık yavaş yavaş alışmaya baslıyor ve erman transferını konuşmuyor.bu da futbolcunun artık kafasının rahatlamaya baslayacağının gösdergesi oluyor.bu erman kılıç a sahip çıkmalıyız.çünkü erman bu takımın en buyuk yıldızıdır.
|
Deplasmanda malesef kazanamıyoruz sivasın galibiyetinden ötürü kutlarım bundan sonraki maclarında başarılar.
|
ankaragücü maçınıda alırsak tadından yenmez.
|
nasil oynadik ama ben size diyorum sivasi destekleyin ihtiyaclari var
|
[QUOTE=sivaslitaner58;588300]nasil oynadik ama ben size diyorum sivasi destekleyin ihtiyaclari var[/QUOTE]
Ne demeye çalışıyorsun? Tabi her zaman, her yerde, Sivas'ı destekliyoruz. |
zor şartlarda zor ve önemli bir maçtan 3 puan almak çok güzeldi 2.yarı umarım daha iyi olacak her şey önümüzde ankaragücü var ordanda 3 puan çıkarırsak biraz rahatlayacağız
|
İSTEDIGIMIZ VE BEKLEDIGIZ SONUC ÖNEMLİ OLAN GALİP GELMEK TI OLDU HELALL OLSUN YİGİDOLAR
|
bu galibiyet çok iyi oldu 2.yarı patlama olacak eminim
|
[B][COLOR="Red"]ÇOK ŞÜKÜR SONUNDA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK BUNDAN SONRA HERKES BİZDEN KORKSUN [/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:52. |