![]() |
-->: YALAAAAAAAAAN!
dun az kalsın sivasta denizde boğuluyordum mecnun başkan beni kurtardı :D
|
dün tam sivassporla sözleşme imzalıyordum barcanın başkanı laporta mecnun başkana ronaldinyo deco puyol ve etoyu önerdi başkanda bu olumsuz durumu normal karşılayıp laporta ile anlaştı şimdi barcadayım
|
[QUOTE=Emin_Yk58]Flash Haber
Chelsea nin Baskani Abrahamovic Sivasspor u satin aldi . Yeni Baskanimiza simdiden görevinde basarilar dilerim . Kaynak:[url]www.fc-chelsea.uk[/url][/QUOTE] bak işte burda yalan değil saçmalamışın abrahamovic kim<sokak serserisi> MECNUN ODYAKMAZ kim<ALEMİN DELİ KANLISI> |
Haftaya oynayacağımız Barcelona maçının hazırlıkları tamam.Ronaldinho yaptığı açıklamada gönlümde hep Sivas vardı bu maçta oynamak istemiyorum başkan izin verirse Sivas formasına en kısa sürede giymek istiyorum dedi.
Başkanımız Mecnun Odyakmaz ise Ronaldinho konusunda aceleci olmaycaklarını F.Torres i daha fazla istediklerini belirtirken Ronaldinho ne olur alın Sivasta futbolcu çamaşırıda yıkarım dedi:) Biraz abarttım sanırım |
arkadaşlar duydunuzmu barça hayrettin karşılığında puyol ronldınho messi belletti + 1 milyon € onermiş mecnun başkan biz o futbolcuları top topluyucu diye alırız diyerek teklifi reddetmiş
|
arkadaslar ssivassporun baskanligi icin aday olduuumm bana oyn atinn
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Blue"]Federesyon temiz eller operosyonu baslatmis yarindan itibaren GS,FB, BJK 10 sene 3 ci ligde mücadele yapacakmis; ve ve sampiyonluklari da silinmis 2 ci lig bile yasakmis Haluk ulusoy bugün canli yayinda acikladi ve istifa etti tertemiz bir lig istiyorlarmis SAMSUNSPOR ;MALATYA; DIYARBAKIR TEKRAR BIRINCI LIGE DÖNMÜS HADI HAYIRLISI[/COLOR][/I][/B][/FONT]
|
arkadaşlar ronaldinho yaptığı basın toplantısında barçadan ayrılmak istediğini açıkladı gazetecilerin futbol hayatınızı hangi takımda sürdüreceksiniz sorusuna
TABİKİ SİVASSPOR bunca yıl neden beklemişim sivasa gitmemek için şaşıyorum ronaldinhonun sivasa gelmesinde andersonun büyük etkisi olduğu vurgulandı sambacının önümüzdeki günlerde PAŞAÇAYIRINDA 3 yıllık mukaveleye imza atacağı bildirildi transferin maliyeti :SİVASSPORLU TÜM TOPÇULAR +10 MİLYON EURO BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ PAFTAKIMININ BÜTÜN TOPÇULARINI A TAKIMA ALACAĞINI BELİRTTİ... BU ARADA CHELSEANIN PATRONU ABRAMOVİC SİVASSPORA 100 MİLYON AVROLUK BİR YARDIMDA BULUNDU SİVASSPOR BU PARAYLA BUFFON.HENRY.BECKHAM.RONALDO.ADRIANOYU RENKLERİMİZE KATTI HAYIRLI UĞURLU OLSUNNN |
ŞOK ŞOK ŞOKKKK
SİVASSPOR BAŞKANI PARA BABASI MECNUN ODYAKMAZ İNGİLİZ CHELSEA İSPANYOL BARCELONA İTALYAN İNTER KULÜPLERİNİ SATIN ALDI HABER TÜM DÜNYA BASININA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ TÜM DÜNYA ŞAŞKINNN SAYDIĞIMIZ TAKIMLAR ARTIK GÖĞSÜNDE TÜRK BAYRAĞIYLA MÜCADELE EDECEKKK |
BEN GALATASARAYLIYIMM TÜM SİVASLILAR VE FENERBAHÇELİLERDEN NEFRET EDİYORUMMM:)
ALLAHIM YAZDIYSA BOZSUNNNNN CİMBOMLUMUSUNNN ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN GARDAŞŞ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |