![]() |
Cevap: AMİGO İHSAN
evet babamin bana anlattiklariyla diyorum ki , cok iyi biriymis ve tel orgulerin ustunde tur atarmis butun stadin , cok iyi bir amigosmus allah rahmet eylesin
|
Cocukken bir kac macta görmüstüm cosup costuruyordu,Tribünlerin önünde parende atiyordu,kosup tel örgülerden tutunuyordu.Allah rahmet eylesin.
|
Ne yaman amigo idi Ihsan abi elkol hareketleri ile her insani maca konsantre ederdi.Zaten o oldukten sonra Sivasspora onun yerini alan bir amigo gelmedi ve de gelmeyecek.Allah Rahmet Eylesin.
|
Bu Konunun Ana sayfaya sabitlenmesini istiyoruz ve Sitede sadece onun icin bir Bölüm Acilmasi gerektigini düsünüyorum(Taraftar Gruplarindaki oldugu gibi) kendisi sivas ve sivasspor icin cok önemli bir insan bence bunun yapilmasi gerek.
|
RUHU ŞAD OLSUN..ALLAH RAHMET EYLESİN..MÜBAREK RAMAZANDA DUAMIZ ONA OLSUN..
|
ruhu şad olsun.allah rahmet etsin.bütün günahlarını bu mübarek günlerde yüce allahım affeylesin.
|
AMİGO SEBO VE AMİGO İHSAN ANA SAYFADA SABİTLENMELİ.
KATILANLAR PARMAK KALDIRSIN. |
ah göreceklerdi şimdi bu stadaı ama o günler şimdikinden daha iyyimiş herhalde şimdi avrupa şampiyonu şehre geliyor kimse maça gelmiyor çok yazık
|
AMIN RUHUNA EL FAATIHA SENI UNUTMAYACAGIZ
|
amin onu unutmak vefasızlık olur büyüklerimden dinlediğimde keşke dedim çünkü şimdiki taraftar bir birine düşman karşı takımın taraftar getirmesine gerek yok bizimkiler bir birini susturuyor zaten ihsan abi zamanında bu mümkün değilmiş bağırdımı taraftarı tek başına yönlendiri coştururmuş şimdi nerdeeeee...:confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:17. |