![]() |
--->: Haydi Olimpiyat'a
istanbuldaki yiğidolar biz takımı lider yolladık lider isteriz ona göre destek verin gözümüz arkada deyil sivasspor size emanet....
|
Bu nasıl adalet yav.Lider takımın maçı var hemde İstanbulda ama bunlar lider olan takımın maçını değilde puanı neredeyse yarısı olan ve ligde 10 sırada olan takımın maçını canlı veriyorlar. Olmaz olsun böyle lig, yazıklar olsun Lig Tv
|
Off ne vardı devlet memuru olsamda bugün izinli olsam koşa koşa maça gitseydim yav. Maça gidemiyorum içim yanıyor buda yetmez gibi Lig Tv de 10 takımın maçını canlı veriyor. Yazıklar olsun yav. İşten hastayım diye izin mi alsam ne :D
|
11:30 da cıkıyoruz haydi sivaslılar
|
bizde geliorz ist deki sivaslılar dolduralım tribünü sivasdan gelcek arklara basarılarrr
|
[QUOTE=yigidomustafa58;302486][B]arkadaşlar maç öncesi bir haftadan belli maça gelebileceğimi söylemiştim ama ne yazık ki gelemiyorum perşembe günü çamlıcaya çıkarken motorla kaza yaptım ayağım biraz zedelendi doktor sargı yaptı çok üzücü bir şey gerçekten maça bileti olup ta gidememek bende biletler yanmasın diye bir arkadaşıma hediye ettim artık lig radyo dan dinliyecez ne yazık ki...
[COLOR="Red"]öfffffffffffffffff[/COLOR][/B][/QUOTE] geçmiş olsun inşaallah yeneriz de bir nebze olsun acın hafifler |
korkum yok
küçüklerin en büyükleri korkum yok korkum yok sizden puan hırsızları mhk bitleri korkum yok korkum yok sizden bir hakem çıkacak penaltı çalalacak oynamayan takım puan alacak var elbet size hesap soracak korkum yok korkum yok sizden rakibiniz yoktu meydan sizindi dilinizde hep bu türkü gezindi az kaldı beyler size verilen izindi korkum yok korkum yok sizden sonra anadolu dan çıktı bir takım susun dedi konuşmayın sakın miyadınız doldu beyler bitmeniz yakın korkum yok korkum yok sizden ne kartal ne cimbom ne de fener üçünü toplasan bir büyük eder hesabınız kesildi kesildi bu sefer korkum yok korkum yok sizden bütün anadolu senin arkanda amasyada yozgat ta çorumda dört büyük yalanı bitti sonunda korkum yok korkum yok sizden SİVASLIYSAN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET. ALİ |
arkadaslar maca stadta ılgı olsun dıe sanırım macı wermıyorlar...
|
-->: Haydi Olimpiyat'a
LEKO BRUGGE GİTMİŞ HA VAY KANSIZ
|
--->: Olimpiyat Stadını Dolduralım
İstanbul Bld-Sivasspor CANLI YAYIN
Lider Sivasspor, İstanbul'da Büyükşehir karşısına unvanını korumak için çıkıyor... Bu karşılaşma canlı yayında fanatik.com.tr'de... 19.1.2008 İSTANBUL BLD. Hasagiç, Ekrem, Volkan, Aydın, Erman, İlyas, Kerim, Tjikuzu, Gökhan K., Cesario, Sertan SİVASSPOR Akın, Abdurrahman, Saidi, Murat, İlhan, Musa, Devran, Sezer, Mohammed, Mehmet Yıldız, Cvetkov Stat: ATATÜRK Yayın: Yok Saat: 13.30 Hakemler: Vedat Yüksel, H.Erman Ercan, Feridun Kara |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |