![]() |
-->: Akın'mı Petkoviç'mi?
akına daha çok yakıştırıyorum şahsen ............
|
--->: Akın'mı Petkoviç'mi?
BENCE SONUNA KADAR AKIN HEM MİLLİ TAKIMDA DA KALECİ SORUNU VAR AKINI MUHAKKAK OYNATMALI VE PETKO YU SATMALI ONUN PARASI İLE ORTA SAHA ALSINLAR
|
İYİ GOLCÜ OLAN PETKOVİÇ ARTIK YAŞLANDI VE TÜRK OLAN AKINA YER VERİLMESİ GEREK
|
ben akından yanayım...ama petkoviçte iyi kaleci hakkını vermek lazım
|
petkoviç iyi ama akını unutmayalım o yokken akın vardı
|
HASTAYIM KIRMIYI BEYAZ RENGİNE BU LİGDE YOKTUR SENİN DENGİNDE SENİNLE GELİRİM ÖLÜME BİLE SİVASSPOR SENBİZİM HERŞEYİMİZSİN
|
Petkoviç daha tecrübeli bir kaleci bence petkoviç daha iyi...ama gerçekçi olursak ikisi de çok kaliteli kaleci değiller...akını dünkü maçta gördük ve petkoviçinde ani hataları olabiliyor...o yüzden en iyisi yeni transfer olmalı bence...
|
şu anda tecrübe farkı ortaya çıkıyor akının avrupa tecrübesi yok bu kritik maçta petkoviçin kaleye geçmesi lazım
|
petkoviç iyi kaleci fakat hernedense galatasay macında yedıgı 5 gole anlam veremedım.. akın çok tezcanlı kontrolsuz cıkısları var..graja macında yaptıgı hatanın aynısını kayseriyi 3-2 yendıgımız mactada yapmıstı..sonucta profosyonelsin bu tür hataları yapmıyacaksın...
|
akın refleksleri cok güzel..ii maçlar çıkardı .
ama petkoviç yan toplar için biçilmiş kaftan hem topu oyunacok hızlı sokablior hatta gol bile atıor akının gbalj maçındaki hatası belki bize uefa yı kaybettirecek bn petkoviç diorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |