![]() |
-->: Ölüp ölüp dirilmeyelim!..
Isvicre macinda yildirayi cok aradim. Insallah biz gittigimiz yere kadar gideriz. Insallah hedeflerimize ulasiriz.
Paylasim icin sagol. |
--->: Ne demiş atalarımız?
onlar daha ardayla serveti semihi tanımıyolar galiba..onlar döner yesin..servet sivasa gelince ben ona kuzu kesip çevirecem.. yesin helal olsun:D:D:D
|
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE
|
MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR
|
VALLA FATİH TERİME YAPILAN BUTÜB HAKARETLERE KATILIYORUM. AMA TÜRKİYEME YAPILAN HAKARETLERİNDE BİR GÜN AHINI ALACAGIZ.
|
--->: HELAL OLSUN ONLARA!!!!!!!
[B]Arkadaşlaronlara ne kızıyorsunuz yazıklar olsun fatih terime ki onları çağırmayıp colinleri-markoları çağıyor ![/B]
|
nede olsa servet...
milli takımımızın başarılı oyuncularından hamit altıntop servetin takımdaki yerine değindi;
"Devreyi 1-0 yenik kapatmamıza rağmen, inancımızı yitirmedik, moralimizi bozmadık. Bu maçı kazanacak güce ve tekniğe sahiptik. Her şeyden önemlisi biz bir takımdık. Ama iyi bir takım. [B]Diyebilirim ki, takıma en büyük gücü Servet veriyor. Onun sahada olması bize hem güven, hem de moral veriyor. Çünkü Servet yüreğiyle oynuyor. Her şeyini kazanmak için ortaya koyuyor" diye konuştu.[/B] gerçekten servet tüm övgüleri hakediyor.zaten sivassporumuzda da böyle oynayarak taraftarın sevgisini kazanmış ve türkiyenin savunmada bir numarası olduğunu göstermişti. |
--->: nede olsa servet...
GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDI SERVET HELAL OLSUN BİZE BÖYLE HIRSLI İNANÇLİ ÖZVERİLİ OYUNCULAR LAZIM.İNŞALLAH TAKİM ARKADAŞLARİ ANLAMİŞTİR
|
--->: -->: Ölüp ölüp dirilmeyelim!..
[QUOTE=XXCakir58;378261]Isvicre macinda yildirayi cok aradim. Insallah biz gittigimiz yere kadar gideriz. Insallah hedeflerimize ulasiriz.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE] Çok haklısın forvete doru dürüst pas gitmiyo |
--->: Ölüp ölüp dirilmeyelim!..
insallah cek cumhuriyetini dagatacaz
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:13. |