SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Mehmet Yıldız SATILMASIN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22345)

şemo 28.12.2008 17:58

Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN

mehmet yıldız satılmasım çünkü sivas sppra mağlolmuş degerli bir fulbolcumuzdur ve aynı zamanda yeri doldurulamıyacak bir oyuncumuzdur.satmak yerine daha takviye edici futbolcular almamız lazım anadolu takımları arasında birinci olmamızlazım.tarih yazmamız lazım...:mad: ankarada yaşıyan suşehirliler böyle duşunur.

hakanceyhan58 28.12.2008 18:18

ben mehmet yildizin satilmasina karsi degilim ama, necati atesle takas yoluna gidilecegini duyunca hayalkirikligna ugradim. necati hangi turk takiminda basarilli olduki sivasspor da olsun. necati gelirse sivasspor cok arrar bu gunlerini. bir dusuncem var illede necati yi almak istiyorlarsa, devrigespora necatiyi hediye edin.

NECATI YE HAYIR:mad:

ben sivasspor dan gurrur duyorum ve bogle devam etmesine istiyorum

selamlar Hakan Ceyhan

ertor58 28.12.2008 18:35

Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Anket 03.01.2009 Tarihinde Ve Saat 13:33 Kapanaçaktır
Satılsın 1.182 53,61%
Satılmasın 973 44,13%
Kararsızım 50 2,27%
Katılımcı sayısı: 2205. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız

üçyıldız58 28.12.2008 18:38

[QUOTE=ertor58;454008]Anketimiz: Mehmet Yıldız Satılsın mı?
Anket 03.01.2009 Tarihinde Ve Saat 13:33 Kapanaçaktır
Satılsın 1.182 53,61%
Satılmasın 973 44,13%
Kararsızım 50 2,27%
Katılımcı sayısı: 2205. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız[/QUOTE]

SİZ BU ANKETTE OYUNUZU KULLANMIŞSINIZ YAZIYOR DEFALARCA OY KULLANILIYOR BİR SEFER ANKET SAĞLIKLI BİR ANKET DEĞİL BEN İSTİYİM 100 SEFER KULLANIRIM

ertor58 28.12.2008 18:42

tamam gitmesin tamam gitmesin turşusunu kurun heyallahım ya. herkes klub yöneticisi oldu başımıza adamların bildigi varkı gönderiyor hemen mehmeti kötülemeler bülnet uyguna laf saymalar başkanı beğenmemeler oldu o zaman mehmeti satan klub başkanı istifa etsin bülentte bıraksın gitsin. eee yerine kim gelecek onuda söyleyin. sizin gibi taraftarmı olur ya. hemen çamur.

üçyıldız58 28.12.2008 18:47

KONUDAN KONUYA GEÇİYORSUN
BİRDE DEKİ TAMAM KULUP MENFAATLERİ SATABİLİRİZ AMA SATMASAK ŞAMPİYON OLABİLİRMİYİZ OLDUK NE KAZANIRIZ.
MEHMET YILDIZI SATSAK SAMPİYON OLAMASAK NE KAYBEDERİZ SEN BURDA TAMAMEN KULUP MENFAATLERİNİ SAVUNAN DEĞİL MEHMET YILDIZIN GALATASARAYA GİTMESİNİ SAVUNAN BİR POZİSYONA DÜŞTÜN
ALLAH SENİN İŞİNİ RAST GETİRSİNN BÖYLE DEVAM TRABZONDA APDURAHMANA TALİP ONUDA VERELİM BİLİCAYA FENER GİZLİDEN GİZLİDEN GÖZ KIRPIYOR ONUDA VERELİM İYİ PARA VERİYORLARR

ertor58 28.12.2008 19:07

sen diyosunki mehmet giderse şampiyon olamayız ben de diyorumki oluruz sivas takım oyunu oynuyor olamazsakda sadece mehmet gitti diye olmaz bu yani yeri dolar diyorum sivasspor sadece mehmet yıldıza endekslenmesin diyorum gittiği takım hiç farketmez ister gs ister fb ister bjk ister yurtdışı klubün menfaatine olacaksa ve klub daha iyi bir noktaya gelecekse gitsin mehmete teşekkür ederiz gider bu kadar basit.

üçyıldız58 28.12.2008 19:10

[QUOTE=ertor58;454031]sen diyosunki mehmet giderse şampiyon olamayız ben de diyorumki oluruz sivas takım oyunu oynuyor olamazsakda sadece mehmet gitti diye olmaz bu yani yeri dolar diyorum sivasspor sadece mehmet yıldıza endekslenmesin diyorum gittiği takım hiç farketmez ister gs ister fb ister bjk ister yurtdışı klubün menfaatine olacaksa ve klub daha iyi bir noktaya gelecekse gitsin mehmete teşekkür ederiz gider bu kadar basit.[/QUOTE]

O ZAMAN BEKLEYİP GÖRECEĞİZ KARDEŞŞŞ ZAMAN HER ŞEYİN İLACIDIR

ertor58 28.12.2008 19:24

klubümüz için hayırlısı neyse o olsun. başkana ve yönetime güvenim sonsuz bize şimdiye kadar yaşamadığımız sevinçleri yaşattılar gine yaşatacaklar.

Sivaslı)AHMET58 28.12.2008 19:25

mehmet sivasın idolü.giderse çok şeyin değişebileceğine inanıyorum.sivasın sivaslının kalbi kırılmasın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36.